- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.921
alır ya geçen yazc pek bişi atmadım bu sefer baya atıcam eskiden normal buzluklarda pek dayanmazdı birşeyler ama şimdi donduruculu olduğu için dayanıyor herşey öbür mevsime kadar.. Ne olsa koyuyorsun..
bende zeytinyağlı daha güzel yaparım ama tarçını kaçırıyorum bazen başka tad veriyor koymasam olur mu tarçın herkes koymaz yaa. sen neler koyuyorsun kuş üzümü fıstık koyuyor msun ben hep koyuyorumm. Ama anneannemin,yengemin yaptığı tadı bulamıyorum onlarınki daha çok karabiberli ve naneli olur ama acı da olmaz. benim daha tatlımsı olur da nasıl yapmam lazım. annem daha çk etli yapar..
hoplayıp duruyordur sen öksürdükçe..
var kuzum deli gibi öksürüyom kaç gündür ama bugün iyiyim kaç kere dr gittim vermiyor ilaç falan geçer diyor yolluyor
alır ya geçen yazc pek bişi atmadım bu sefer baya atıcam eskiden normal buzluklarda pek dayanmazdı birşeyler ama şimdi donduruculu olduğu için dayanıyor herşey öbür mevsime kadar.. Ne olsa koyuyorsun..
bende zeytinyağlı daha güzel yaparım ama tarçını kaçırıyorum bazen başka tad veriyor koymasam olur mu tarçın herkes koymaz yaa. sen neler koyuyorsun kuş üzümü fıstık koyuyor msun ben hep koyuyorumm. Ama anneannemin,yengemin yaptığı tadı bulamıyorum onlarınki daha çok karabiberli ve naneli olur ama acı da olmaz. benim daha tatlımsı olur da nasıl yapmam lazım. annem daha çk etli yapar..
anammm o kadar az mı kaldı yani ama birşey diyimmi balım benim bugün 3.günüm bugün göğüslerim başladı yanlardan ağrılar erken diyodum ama kasıklarımdada adet sancım başladı dünden beridir demekki günüm erken olucak o yüzden hıım anlamışımm sağolsın canımıniçi zahmet verdim sana kuzum
az kaldı tabi kuzumm dejavumda yazmıs bir iki gün sonrasından say diye eğer öyleyse 21 22 si olcak batın kuzum
daha dur kuzucumm adet madet yokkk bebekk vaaar
ahh ahh fıstığımm valla umudum yokda değil varda değil yani hayırlısı Allahtan vallaha alıştım adeti yaşamaya işinş hayılrı süpriz olur
Sağol tatlım inş. geçer. deneyelim bakalım akşam:) herşeye açığız
burdayımmmmmmmmmmmmmmmmm yavyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmEki Görüntüle 387755
gülüm yumuşatıyo öksüerüğk sırasında benim babam hep öyle yapardı çok dikkat et kendine aman gülüm emi:26:
Sağol tatlım inş. geçer. deneyelim bakalım akşam:) herşeye açığız
burdayımmmmmmmmmmmmmmmmm yavyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmEki Görüntüle 387755
aynen öyle cnmcım dondurucu çok işe yarıyo heleki senin gibi çalışan hatunlar için çok çok iyi bişey
ben sarmada kuş üzümü fıstık koymam
nane karabiber soğanı pirinci salçası yağı pulbiber bu şekilde hazırlarım içini
tencereye dizdikten sonrada limon keser üstlerine dizerim çok yakışıyo
ya da limonları kesmeden sıkarım suyuna oh mis miss
heh gördüm seniiii cnm kuzumm burda ol tabi yavrukuşum benımmm
işler nasıl gidiyo kuzucumm muhasebe hep yogundur gerçi
öylecnm salgın varya herkes hasta <<<<<.havalar dengesiz ondan oluyr
ben zeytnyağlıya salça koymam hiçbir zeytinyağlı yemeğe koymam sadece domates koyarım rendelerim dolmaya da. Tabii ki limon olmazsa olmazı yani ben hem içine sıkarım hemde üzerine dilimlerin pişince. Ben bir tarfi almıştım içinde herşiey vardı tarçın,fıstık, kuş üzümü, yenibahar falan koydum bende o da güzel oluyor ama rahmetli anneannem ve yengemin tadında olmuyor ban daha tuzlu seviyorum bunlar şekerli yapıyor. Yengeme gittiğimde bayramda hemen dolmaya saldırırım..
he balım yoğunuz ya kdv kurumlar geçici yıllık ba bs sgk sı girişi çıkışı , daha yazammı:) hiç bitmez bizde emekliye ayırlcam 4,5 ay sonra belkim ofisten doğuma giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?