Kaldığımız Yerden Her Telden..

aynen öyle cnmcım dondurucu çok işe yarıyo heleki senin gibi çalışan hatunlar için çok çok iyi bişey
ben sarmada kuş üzümü fıstık koymam
nane karabiber soğanı pirinci salçası yağı pulbiber bu şekilde hazırlarım içini
tencereye dizdikten sonrada limon keser üstlerine dizerim çok yakışıyo
ya da limonları kesmeden sıkarım suyuna oh mis miss

var kuzum deli gibi öksürüyom kaç gündür ama bugün iyiyim kaç kere dr gittim vermiyor ilaç falan geçer diyor yolluyor

geçmiş olsun diyicem ama geçmiyo bee balım yaa ilaçda vermez tabi hamilelkten dolayı off sırtına sıcak havlu koy göğsüne bak çok faydası oluyo yeminle balım

aynen öyle cnmcım dondurucu çok işe yarıyo heleki senin gibi çalışan hatunlar için çok çok iyi bişey
ben sarmada kuş üzümü fıstık koymam
nane karabiber soğanı pirinci salçası yağı pulbiber bu şekilde hazırlarım içini
tencereye dizdikten sonrada limon keser üstlerine dizerim çok yakışıyo
ya da limonları kesmeden sıkarım suyuna oh mis miss

ben tarın koymuyorum gülüm fıstık üzüm koyuorum işte bol soğan kouoyrum birde pişirmiyorum çiğden işte yapraklarla eşit oluyo hamur olmuyo işte yiyenler bayılıyo ve bende öyle kendini beğenmiş demeyin ama gülüm vallaha güzel yapıyorum

az kaldı tabi kuzumm dejavumda yazmıs bir iki gün sonrasından say diye eğer öyleyse 21 22 si olcak batın kuzum
daha dur kuzucumm adet madet yokkk bebekk vaaar

az kaldı tabi kuzumm dejavumda yazmıs bir iki gün sonrasından say diye eğer öyleyse 21 22 si olcak batın kuzum
daha dur kuzucumm adet madet yokkk bebekk vaaar

ahh ahh fıstığımm valla umudum yokda değil varda değil yani hayırlısı Allahtan vallaha alıştım adeti yaşamaya işinş hayılrı süpriz olur

ahh ahh fıstığımm valla umudum yokda değil varda değil yani hayırlısı Allahtan vallaha alıştım adeti yaşamaya işinş hayılrı süpriz olur

inşallah kuzum benım ama biz olumsuzu düşünmeyelim balım benımm hem daha var şimdiden düşünmeyelim
hooop konu değiştireyim ben sarmada dolmada kuş üzümüyle fıstıgı sevmiyorum o yuzden ikisinede koymuyorum kuzum

gülüm yumuşatıyo öksüerüğk sırasında benim babam hep öyle yapardı çok dikkat et kendine aman gülüm emi:26:

öylecnm salgın varya herkes hasta <<<<<. havalar dengesiz ondan oluyr

ben zeytnyağlıya salça koymam hiçbir zeytinyağlı yemeğe koymam sadece domates koyarım rendelerim dolmaya da. Tabii ki limon olmazsa olmazı yani ben hem içine sıkarım hemde üzerine dilimlerin pişince. Ben bir tarfi almıştım içinde herşiey vardı tarçın,fıstık, kuş üzümü, yenibahar falan koydum bende o da güzel oluyor ama rahmetli anneannem ve yengemin tadında olmuyor ban daha tuzlu seviyorum bunlar şekerli yapıyor. Yengeme gittiğimde bayramda hemen dolmaya saldırırım..

heh gördüm seniiii cnm kuzumm burda ol tabi yavrukuşum benımmm
işler nasıl gidiyo kuzucumm muhasebe hep yogundur gerçi

he balım yoğunuz ya kdv kurumlar geçici yıllık ba bs sgk sı girişi çıkışı , daha yazammı:) hiç bitmez bizde emekliye ayırlcam 4,5 ay sonra belkim ofisten doğuma giderim

Eklentiler

• $419740_3259082710427_1067910813_3085385_510796886_n.webp
    21 KB · Görüntüleme: 22

işte bende o yuzden fıstık kuş üzümünü sevmiyorum kuzumm tatlımsı oluyo
onlarsız yapıver ozaman kuzum ama salça çok yakışıyo sarmaya

he balım yoğunuz ya kdv kurumlar geçici yıllık ba bs sgk sı girişi çıkışı , daha yazammı:) hiç bitmez bizde emekliye ayırlcam 4,5 ay sonra belkim ofisten doğuma giderim

hehe ayrıl kuzum emekliye gerçi insanın kendı işi olunca başında durmak ister
zor valla kuzumm Allah sabır versin size cnmcım hele yılsonu yılbaşı felaket olur
lisedeyken muhasebe kursuna gitmiştim tee ozaman nefret etmiştim muhasebeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…