- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.941
he balım yoğunuz ya kdv kurumlar geçici yıllık ba bs sgk sı girişi çıkışı , daha yazammı:) hiç bitmez bizde emekliye ayırlcam 4,5 ay sonra belkim ofisten doğuma giderim
ben tarın koymuyorum gülüm fıstık üzüm koyuorum işte bol soğan kouoyrum birde pişirmiyorum çiğden işte yapraklarla eşit oluyo hamur olmuyo işte yiyenler bayılıyo ve bende öyle kendini beğenmiş demeyin ama gülüm vallaha güzel yapıyorum
sorma vallaha sapık çıktı vay haiin vayyyşirinbabada sapık çıktı
anam bu ne ben şükredeyim işime. Tabii zamanında bitirseydim okulu bende bu işleri yapacaktım maliye yazarken mali müşavir olurum diye yazmıştım. Ama okul uzayınca istanbulda bekarken hiç çalışamıyordum yoğundu işim şimdi bu yaştan sonra neredee yapcam 3 sene satj var onun içinde sınava giriyorsun,3 sene sonra yeterlilik sınavı var gayette zor sınav kaç yaşına gelirim valla. Sekreterlik yapıyorum işte amaaann..
ben kavuruyorum canım biber dolmasında kavurmam çiğden koyarım biber sert olduğu için hamur olmasın diye de yaprakta salamura alınca zaten tuzu gitsin diye baya sıcak suya tutuyorum yumuşuyor o zaman kavuruyorum ama taze yaprakta az haşlayıp içini kavurmasan olur tabii.. Gözümde büyüyende sarması değil o içi kavurması olur zaten..
yaa şirin baba da zamana uymuş vay şirin baba vayyy
anam bu ne ben şükredeyim işime. Tabii zamanında bitirseydim okulu bende bu işleri yapacaktım maliye yazarken mali müşavir olurum diye yazmıştım. Ama okul uzayınca istanbulda bekarken hiç çalışamıyordum yoğundu işim şimdi bu yaştan sonra neredee yapcam 3 sene satj var onun içinde sınava giriyorsun,3 sene sonra yeterlilik sınavı var gayette zor sınav kaç yaşına gelirim valla. Sekreterlik yapıyorum işte amaaann..
ben kavuruyorum canım biber dolmasında kavurmam çiğden koyarım biber sert olduğu için hamur olmasın diye de yaprakta salamura alınca zaten tuzu gitsin diye baya sıcak suya tutuyorum yumuşuyor o zaman kavuruyorum ama taze yaprakta az haşlayıp içini kavurmasan olur tabii.. Gözümde büyüyende sarması değil o içi kavurması olur zaten..
he valla zamana uymus şirin babalıktan çıkmış
ekrem değil coşkun olmalıymış bence adıı şirin baba kılığına girmiş coşkun
napıyonuzzzzz lennnnnnn
boşver kuzum en güzeli kafan rahat olur , bizimki gibi dolu olmaz. ben özellikle smmm sınavlarında zaten romatizmam çıktı ilk seferde kazandım bitirme sınavlarını ama ona çalışırken aceyip stres yaptım arkadaşlarım falan 3-4 defada verdiler ben boş bir hırs yaptım ,o dönem eşim askere gitti ailesinden çok çektim sonra strese bağılı ra m olduşimdiki aklım olsa hiç takmazdım valla.en güzelini yapıyosun.ben iki yıl dan yırttım staji benden sonrakiler 3 yıl yaptı .
hoşşşşşşşşşşşşgeldiiiiiiiiiin tatlum
çok iyi valla tebrikler tek seferde çok zorya sınav kasıyormuş yani ki bak sende hasta olmuşsun çalışcam diye birde eşinin ailesi balındayken ama helal olsun almışsın mnesleği eline. Şimdi muahsebe bürosunda mı çalışıyorsun kendi yerin yok dimi.Muhasebe bürosunda çalışırsan maaş alıyorsun da peki kendi büron olursa daha mı iyi kazanıyorsun yani kendi büronu açınca da maaşlı olmuyorsun heralde devllet tarafından. Tttuğun defter ve yaptığın işlemler başına kişilerden alıyorsun dimi paranı iyi para var mı bu işte yaa..
vuuu kimler gelmiş kimler
hoşgeldin cnm laklak yapıyoruz sen napıyosun
hoşbuldukkkkkkk ya dışarda güneş var ben üşüyorum
slmbende oturduğum yerde kaldım öyle ütüm yok temizlik yok alışveriş bitti aklım fikrim bebek
dikkat et grip olursun ya salgın var.
benımde yemek hazır süpürgeyi halletiim aynen senın gibi oturuyorum pc başında
bat nezaman cnmcım çalışmalara dvm ediyosun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?