- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.961
ne bilim ya elim ayağım buz gibi üstüme battaniye alcam
yok cnm geçen haftaydı çalışmalar bitti zaten koca yokki ortada hep işte hp işte
hoşgeldin hilalim kuzum nasılsın
ozaman batı bekliyoruz yani hadi inşallahh bebiş hbriyle sevındırırsın bizi cnmm
gece felenmi çalışıyo kuzum
haoşbulduk iylik tatlum üşüyorum tir tir resmen bizde de çalışmalar bitti sende de bitmiş gel görki nasıl bekliycez batı
aynen öyle vallaha yaa geçmez şimdi zaman balım ama işte ben emin gibiyim yine kırmızılar gelicek yani o sona alıştım valla aksini düşünemiyorum
napıyonuzzzzz lennnnnnn
hoşbuldukkkkkkk ya dışarda güneş var ben üşüyorum
benim eşimde aynı meslekte cnm ofisimiz var defterlerimz var işte onları tutuyoruz eşim denetim işine gircek defterleri ben tutucam bebiş olsun biraz toplayayım kendimi ofisimiz ev şeklinde zaten odamı falan ayırdım. onla gidip gelicez bakalım rabbim o günleri gösterirse aylık her defterden alıyoruz ücret , denetim işi başlayınca iyi paralar kazanılıyor yeni türk ticaret kanunu çıktı onun faydası olcak cnm.maaş almıyom karın tokluğuna kocam çalıştırıyor
slmbende oturduğum yerde kaldım öyle ütüm yok temizlik yok alışveriş bitti aklım fikrim bebek
evt bekliyoruzyok cnm vardiyalı değil ama fabrikada çalışıyor yeni bi makina devreye sokuyorlar işte gece gündüz başındalar arızalar fln oluyo 12-1gece 4 hiç belli olmuyo ama yumurtlama geçti
iyiyiz sen napıyon nerelerdesinn..
bende yaa burası sabah öğlene kadar baya soğuktu şimdi ara ara açıyor yine kapıyor ve işyerinde de artık kaloriferler yanmıyor üşüyorum. Evde de yanmyordu hava tekrar souyunca düm akşam ve bu sabah yaktılar.
öyle iyi canım eşinde aynı meslekten olunca beraber gider gelirsiniz dediğin gibi bebişi de götürürsün zaten kendi işiniz karışan eden olmaz kendi odanda olunca rahat olur.. Denetim işine başlarsa iyi o zaman iki elden götürürsünüz olayı kreş yaşına gelince bebiş kreşe de gider.
ohh ne güzel senden iyisi yok ben haftasonu üyü yapamadım ütüm var yemeğim bu akşam biter yemek yapmam lazım, toz almam lazım, lazım da lazım yanii..
aynen öyle vallaha yaa geçmez şimdi zaman balım ama işte ben emin gibiyim yine kırmızılar gelicek yani o sona alıştım valla aksini düşünemiyorum
seni beyenmek yerine kınıyorum nedemek emin gibiyim ilda gibi hamişim hamişim diye gezicez ortalarda sonra o ay hamiş kalcaz
evt bekliyoruzyok cnm vardiyalı değil ama fabrikada çalışıyor yeni bi makina devreye sokuyorlar işte gece gündüz başındalar arızalar fln oluyo 12-1gece 4 hiç belli olmuyo ama yumurtlama geçti
işte geldim burdayımvalla dışarsı daha sıcak evler soğuk battaniyeye sarındım.senin son durum ne d.k hapını kullandın mı?
iyiyiz sen napıyon nerelerdesinn..
bende yaa burası sabah öğlene kadar baya soğuktu şimdi ara ara açıyor yine kapıyor ve işyerinde de artık kaloriferler yanmıyor üşüyorum. Evde de yanmyordu hava tekrar souyunca düm akşam ve bu sabah yaktılar.
öyle iyi canım eşinde aynı meslekten olunca beraber gider gelirsiniz dediğin gibi bebişi de götürürsün zaten kendi işiniz karışan eden olmaz kendi odanda olunca rahat olur.. Denetim işine başlarsa iyi o zaman iki elden götürürsünüz olayı kreş yaşına gelince bebiş kreşe de gider.
ohh ne güzel senden iyisi yok ben haftasonu üyü yapamadım ütüm var yemeğim bu akşam biter yemek yapmam lazım, toz almam lazım, lazım da lazım yanii..
sus bakıyım sen ağzına acı biber sürerim valla hee olcak olcak de ki olsun iyiyi çağır güzelimm...
iyi yumurtlama günlerini değerlendirdiyseniz sorun yok.Ama akşam hiç olmazsa kocasını yanında ister insan dimi neyse bitince işleri yine zamanında gelir evine..
hayırr kullanmadım ya pco değilem ben. Pco gecikme yapar ara kanama yapmaz hem başka doktorlar daha önce bu değerlere kaç kere normal dedi zaten ocağa kadar normal oluyordum reglimi hep değerlerim böyleydi. Ama keşke kullansamıoydım dedim şubatta gitmiştin iki ay kullan demişti bitcekti şimdi yine kanama oldu yeni bitti ama randevu alamadım alsam da gidemezim aşağı nidim ordaki bey göreve gitti birkaç gün yoktu öle kaldı yinee ama çaresine bakıcam artık..
kızmayın bacılarım kardeşlerim eyy ahalim benim biricik geniş ailem valla öylesine diyorum kendimi kaptırmıyım heyecanlı olmıyım diyerekten şeyttirmişştimmm
bi yöndende haklısın kuzucumm kaptırınca olmayınca ozamanda hayalkırıklıgı oluyo
ama olumsuzda bakmayalım kuzum şimdilik akışına bırakalım cnmcım
vakit bi gelsin hele ozaman görcez durumun ne oldugunu
tabi gönlümüz bebişten yanaa
evet öyle gülüm aslında bu ay her ayddan daha çok umutluyum ovucanlar günleri değerlendirme prolaktin düşüşü falan ama her ay yaptığımı yapmamaya çalışıyorum ne kadar başlarşlı olurum bilemiyorum aa olduğum kadar hiç olmadı adetim gecikmesinki di
ğer aylara bakalım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?