Kaldığımız Yerden Her Telden..

ne bilim ya elim ayağım buz gibi üstüme battaniye alcam

yok cnm geçen haftaydı çalışmalar bitti zaten koca yokki ortada hep işte hp işte

ozaman batı bekliyoruz yani hadi inşallahh bebiş hbriyle sevındırırsın bizi cnmm
gece felenmi çalışıyo kuzum

ozaman batı bekliyoruz yani hadi inşallahh bebiş hbriyle sevındırırsın bizi cnmm
gece felenmi çalışıyo kuzum

evt bekliyoruzyok cnm vardiyalı değil ama fabrikada çalışıyor yeni bi makina devreye sokuyorlar işte gece gündüz başındalar arızalar fln oluyo 12-1gece 4 hiç belli olmuyo ama yumurtlama geçti

haoşbulduk iylik tatlum üşüyorum tir tir resmen bizde de çalışmalar bitti sende de bitmiş gel görki nasıl bekliycez batı

aynen öyle vallaha yaa geçmez şimdi zaman balım ama işte ben emin gibiyim yine kırmızılar gelicek yani o sona alıştım valla aksini düşünemiyorum

aynen öyle vallaha yaa geçmez şimdi zaman balım ama işte ben emin gibiyim yine kırmızılar gelicek yani o sona alıştım valla aksini düşünemiyorum

seni beyenmek yerine kınıyorum nedemek emin gibiyim ilda gibi hamişim hamişim diye gezicez ortalarda sonra o ay hamiş kalcaz

napıyonuzzzzz lennnnnnn

iyiyiz sen napıyon nerelerdesinn..

hoşbuldukkkkkkk ya dışarda güneş var ben üşüyorum

bende yaa burası sabah öğlene kadar baya soğuktu şimdi ara ara açıyor yine kapıyor ve işyerinde de artık kaloriferler yanmıyor üşüyorum. Evde de yanmyordu hava tekrar souyunca düm akşam ve bu sabah yaktılar.

öyle iyi canım eşinde aynı meslekten olunca beraber gider gelirsiniz dediğin gibi bebişi de götürürsün zaten kendi işiniz karışan eden olmaz kendi odanda olunca rahat olur.. Denetim işine başlarsa iyi o zaman iki elden götürürsünüz olayı kreş yaşına gelince bebiş kreşe de gider.

slmbende oturduğum yerde kaldım öyle ütüm yok temizlik yok alışveriş bitti aklım fikrim bebek

ohh ne güzel senden iyisi yok ben haftasonu üyü yapamadım ütüm var yemeğim bu akşam biter yemek yapmam lazım, toz almam lazım, lazım da lazım yanii..

evt bekliyoruzyok cnm vardiyalı değil ama fabrikada çalışıyor yeni bi makina devreye sokuyorlar işte gece gündüz başındalar arızalar fln oluyo 12-1gece 4 hiç belli olmuyo ama yumurtlama geçti

iyi yumurtlama günlerini değerlendirdiyseniz sorun yok.Ama akşam hiç olmazsa kocasını yanında ister insan dimi neyse bitince işleri yine zamanında gelir evine..

işte geldim burdayımvalla dışarsı daha sıcak evler soğuk battaniyeye sarındım.senin son durum ne d.k hapını kullandın mı?

sus bakıyım sen ağzına acı biber sürerim valla hee olcak olcak de ki olsun iyiyi çağır güzelimm...

seni beyenmek yerine kınıyorum nedemek emin gibiyim ilda gibi hamişim hamişim diye gezicez ortalarda sonra o ay hamiş kalcaz

kızma balım yaa umudum olmadığından değil öyle söylüyorumki kendimi kaptırmıyım soğuıuk kanlı olayım diye birnevi şlifre gülüm benim

hee anladım cnmm olsun yumurtlamayı değerlendirmişsiniz bunada şükür kuzum
valla p.tesi kociş geç geldi o da 10,30 da felen patladım resmen
insanın canı sıkılıyo baya onlarsız

işte geldim burdayımvalla dışarsı daha sıcak evler soğuk battaniyeye sarındım.senin son durum ne d.k hapını kullandın mı?

hayırr kullanmadım ya pco değilem ben. Pco gecikme yapar ara kanama yapmaz hem başka doktorlar daha önce bu değerlere kaç kere normal dedi zaten ocağa kadar normal oluyordum reglimi hep değerlerim böyleydi. Ama keşke kullansamıoydım dedim şubatta gitmiştin iki ay kullan demişti bitcekti şimdi yine kanama oldu yeni bitti ama randevu alamadım alsam da gidemezim aşağı nidim ordaki bey göreve gitti birkaç gün yoktu öle kaldı yinee ama çaresine bakıcam artık..

evet cnm zaten öyle birlikte gidip geliyruz ,hayırlısı olsun cnm zaman ne göstercek bakalım. rabbim herkese hayırlısını nasip etsin.

sus bakıyım sen ağzına acı biber sürerim valla hee olcak olcak de ki olsun iyiyi çağır güzelimm...

kızmayın bacılarım kardeşlerim eyy ahalim benim biricik geniş ailem valla öylesine diyorum kendimi kaptırmıyım heyecanlı olmıyım diyerekten şeyttirmişştimmm

iyi yumurtlama günlerini değerlendirdiyseniz sorun yok.Ama akşam hiç olmazsa kocasını yanında ister insan dimi neyse bitince işleri yine zamanında gelir evine..

geçen hafta 14-16-18di sanırım değerlendirdik hafta sonu yazlığa gittik yemeğe fln gittik zaten diyoki hafta sonunu iyi değerlendirelim hafta içi çok yoğun olcam diye.işini çok seviyo benim kocam mühendis ama işçiden daha fazla çalışır hep sahaya iner işin başında durur en son o çıkar fln bende o gelmeden uyuyamıyorum şimdilik dengeliyoruz bi şekilde napalım

ya cnm sen ailenin yanına istemi gidiyordun yada ist.te hiç gidiyormusun şöyle iyi bi profa gitsen böyle herkes başka şey söylüyo hem kafan karışıyo hem zmn geçiyo

kızmayın bacılarım kardeşlerim eyy ahalim benim biricik geniş ailem valla öylesine diyorum kendimi kaptırmıyım heyecanlı olmıyım diyerekten şeyttirmişştimmm

bi yöndende haklısın kuzucumm kaptırınca olmayınca ozamanda hayalkırıklıgı oluyo
ama olumsuzda bakmayalım kuzum şimdilik akışına bırakalım cnmcım
vakit bi gelsin hele ozaman görcez durumun ne oldugunu
tabi gönlümüz bebişten yanaa

evet öyle gülüm aslında bu ay her ayddan daha çok umutluyum ovucanlar günleri değerlendirme prolaktin düşüşü falan ama her ay yaptığımı yapmamaya çalışıyorum ne kadar başlarşlı olurum bilemiyorum aa olduğum kadar hiç olmadı adetim gecikmesinki di
ğer aylara bakalım yani

vaaaaaaaaaaayyvaaaayyyyyyyyyyyyyy

Japonya'da yaşanmış gerçek bir olay şöyledir: Evini yeniden dekore ettirmek isteyen Japon bunun için bir duvarı yıkar. Japon evlerinde genellikle iki tahta duvar arasında çukur bir boşluk bulunur. Duvarı yıkarken, orada dışardan gelen bir çivinin ayağına battığı için sıkışmış bir kertenkele görür. Adam bunu gördüğünde kendini kötü hisseder ve aynı zamanda meraklanır da kertenkelenin ayağına çakılmış çiviyi görünce.

Muhtemelen bu çivi 10 yıl önce, ev yapılırken çakılmıştı. Peki nasıl olmuş da kertenkele bu pozisyonda hiç kıpırdamadan 10 yıl boyunca yaşamayı başarmış ? Karanlık bir duvar boşluğunda hiç kıpırdamadan 10 yıl boyunca yaşamak çok zor olmalı.

Böylece adam çalışmayı bırakır ve kertenkeleyi izlemeye başlar. Sonra nereden çıktığını farkedemediği başka bir kertenkele gelir ağzında taşıdığı yemekle... Adamı sersemletir gördüğü manzara. Bu nasıl bir sevgi? Ayağı çivilenmiş kertenkele, 10 yıldır diğer kertenkele tarafından beslenmektedir...

KALBİNİZDEKI SEVGİYİ ASLA ÖLDÜRMEYİN, SİZİ SEVENLERİ ASLA TERKETMEYİN !

aynen üle kuzumm bu ay güzel geçti iyide değerlendirdiniz günleri ovucanın sayesınde
inşallah bebiş getirir ovucanlar cnm kuzumm
haklısın balım en kötü vaktinde gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…