- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.161
dejavum ay ben seninde mi canını sıktım yoksa valla bende coktan bıraktım floki bende sıkıldım iç iç
coraspirin vardı attım kenara hepsini
aslında sen aşılamayı düşünmek için cok erken dediğin gibi siz daha çalışmalara bile başlayamadınız ki :26:
hoşgeldin gülüm nasılsın ne oldu senin adetin geldimi kaç günün var şimdi
hoşbuldum Asemb
iyi kaynatmışsısın oku oku bitiremedim daldım en sona sonunda heee
hilal ne diyo göbüş tukuşturalım filan ne var ki onda tokuşturcakmış göbek mi bebek mi
hehe demek idolun ama gerçekten çok bilgili bi adam çok güzel kürleri felen var
elfimde hamiş diyince bi an dedim hamişmisin ama bencede hamişim hamişim diyin hamişlik gelsin
hehe biraz öyle olur kuzum ama fayton var bisiklet var biner turlarsınız kuzumm
bende ev süpürmeye başladım bu saatte geldiler bana
dejavum ay ben seninde mi canını sıktım yoksa valla bende coktan bıraktım floki bende sıkıldım iç iç
aslında sen aşılamayı düşünmek için cok erken dediğin gibi siz daha çalışmalara bile başlayamadınız ki :2
hoşbuldum Asemb
hilal ne diyo göbüş tukuşturalım filan ne var ki onda tokuşturcakmış göbek mi bebek mi
hehe demek idolun ama gerçekten çok bilgili bi adam çok güzel kürleri felen var
elfimde hamiş diyince bi an dedim hamişmisin ama bencede hamişim hamişim diyin hamişlik gelsin
hehe biraz öyle olur kuzum ama fayton var bisiklet var biner turlarsınız kuzumm
bende ev süpürmeye başladım bu saatte geldiler bana
hayır olsun kuzummm belkim gerçekte çıkar balımm
iyi yaptın cnmm dal gitsin oku oku nereye kadar dimi
valla bebiş olsun dıye hamişiz diyo elfle ikisi
heeee bebek var bizde elifimle sende gel göbek tokuşturalım kafayı sıyırdık işte
evit hamişiz nolduki
ya göbüş demişken bu ara bende göbek yaptım yaaa
bebek yapamadım ama göbek yaptım bravo bana yaniii
cok yiyorum agzımın tadı bi garip içim yanıyo ayrıcaa garip garip gıpraşmalar var içmde
ama eminimi hemde %100 bebek değil
heee öyle miiiii
ay bende mi öyle desem kiii işe yarar mı kız sonra bunalıma filan giremeyelim
benimde yemeğim duruyo valla daha yapıcam eşim görevlide 7 gibi gelicek işte rahatım oturuyorum işte
heeee bebek var bizde elifimle sende gel göbek tokuşturalım kafayı sıyırdık işte
evit hamişiz nolduki
cok yiyorum agzımın tadı bi garip içim yanıyo ayrıcaa garip garip gıpraşmalar var içmde
heee öyle miiiii
benimde yemeğim duruyo valla daha yapıcam eşim görevlide 7 gibi gelicek işte rahatım oturuyorum işte
evit hamişiz nolduki
heee öyle miiiii
evit hamişiz nolduki
slm ben geldşm nasılsınız bakalım
buraya geldin diye öteye yazmadım balım içiyorum şuan kaynar ki sanki ateşte pişirmişimsağolsın balım sen yedinmi mamanı bakem
kızlar merhabaaa
nasılsınız bakem
ben yeni uyandım biraz evi topladım anneme gidicem duş alıp o yüzden çok kalamıcam burda ancak yarın gelebilirim ama asemb ile moon dan fotoları bekliyorum akşam gelince bi bakarım göbüklere
valla bilmiyorum gülüm biliyorum tarifi var ama hiç yapmadım 1 kere bile yapmadım
beyazglm içiyorum valla bi yandan yazıyorum bi yandan içiyorum
asembcim moonun dr gördüğüne göre bencede erkektir erkekler görünüyomuş dimi ben öyle duymuştum
kızlar yaa ben turşu hayatta yemezdim ama hamile kaldığımdan beri turşuya ölüyorum resmen geçen oturdum bi tabak yedim kociş gülüyo için yancak sonra diye ama çok istiyo canım tatlı hiç aklıma gelmiyo ama turşu hımmmmmmm
Adamın işi varmış, Ankara'ya gidiyormuş, tam uçağa binerken
kulağında bir ses :
-Binme, bu uçak düşecek!
Dönmüş, bakmış, kimse yok, ama içine de bir kurt düşmüş, binmemiş.
İkinci uçağı beklerken kara haber ulaşmış :
-Uçak düştü kurtulan olmadı!
Koşmuş Haydarpaşa'ya, bilet almış, tam trene binecek,
aynı ses kulağında -Binme bu trene, raydan çıkacak!
Dönmüş, bakmış yine kimse yok, trene binmemiş, gelmiş eve,
sabah gazeteyi açınca tüyleri ürpermiş :
-Tren Eskişehir'de raydan çıktı şu kadar ölü, şu kadar yaralı...
Allahına şükretmiş, koşup otobüse bilet almış,
tam binerken yine o ses :
-Bu otobüse binme, freni patlayacak!
Dönmüş yine kimse yok! Dayanamamış, bağırmış :
-Sen kimsin yahu?
-Ben senin iyilik meleğinim!
Adam iyice kızmış :
-Ulan evlenirken neredeydin!
bir gün kocası karısına sorar -karıcım çocuğumuz kime benziyor karısı -boş ver tanımassın
aslında sen aşılamayı düşünmek için cok erken dediğin gibi siz daha çalışmalara bile başlayamadınız ki :26:
hoşbuldum Asemb
akşama da misafirlerim gelcek dün akşamda vardı ..
hava da muhteşem bugün
cok ucuz kıyafetler de buldum
acayip keyfim yerinde yaaaa
gerçekten bu bebek fikrininartık beni üzmediğini düşünüyorum kızlar :44:
çok acayip dimi
çünkü bebek olunca düşününce ayy çok zor olcak gibime geliyor
eşimi de bu fikirden vazgecirmem lazım
geç gelcekmiş kuzum yaparsın sen cabucanak bende oda oda süpürüp geliyorum yanınıza
benimde yemek faslım var ama bugun pattıs biber kızartcam domates soslu yanınada çay kahvaltılık yallah
şey kem kümm bişey demedim yahu hamişsiniz siz tabi :18::18:
akşama da misafirlerim gelcek dün akşamda vardı ..
hava da muhteşem bugün
cok ucuz kıyafetler de buldum
acayip keyfim yerinde yaaaa
gerçekten bu bebek fikrininartık beni üzmediğini düşünüyorum kızlar :44:
çok acayip dimi
çünkü bebek olunca düşününce ayy çok zor olcak gibime geliyor
eşimi de bu fikirden vazgecirmem lazım
sende öyle de kuzumm belkim yarar işe ilda diyodu ya ben hamişim ben hamişim diye
bak hamiş kaldı denemekten zarar gelmez kuzumm
senın nekaa var batına cnmcım hem belli olmaz öyle yüzdeyüz felen
geç gelcekmiş kuzum yaparsın sen cabucanak bende oda oda süpürüp geliyorum yanınıza
benimde yemek faslım var ama bugun pattıs biber kızartcam domates soslu yanınada çay kahvaltılık yallah
Tünaydın diyryim ben artık..
iyiyiz gülüm sen nasılsınn..
ohh afiyet olsun çoktan içmişsin ama. Benimde tarhana istiyor canım ama bugün az yemek var onu eşim yer ben menemen istiyorum yapıcam gidince ama önce çaydanlığım falan var ciflenecek temizlenecek. Salonumun vitrinlerini silicem örtülerini yerleştiricem falan sonra yapar yerim yemek yedim mi üşeniyorum çünkü kalkmaya.
canımm dimek annene gidicen keşke bizde o kadar yakın olsak yaaa..
bende bilmiyorum lokantalarda içtiğim gibi yapmaya heves ediyorum ama cesaret edemiyorum ya bir sürü de tarif var ama denicem birezogelin bir de içli köfte yapmaya hevesim var..
kız geliyooor kız..
okumuştum bunu hain adam yaaa..
eyvah eyvahh
yok be gülüm sen enden sıkasın senin yüzünden olmadı ya herzaman lan şeyler işte sen anlatınca bende anlattım. Güzelim eşimin değerleri çok iyi fakat çok yoğun akışkan değil ayrıca miktarı azmış çıkan, benimde rahmim geride yani böyleolunca ulaşması zıormuş ama aşılamada direk rahime koyulduğu için zaten eşimin diğer değerleri hareket sayı çok iyi tutma ihtimali yüksekmiş sorunumuz rahime ulaşması zaten. Birde eşimin yaşı var bebim yaş 30 a dayandı artı oyalanmakta istemiyoruz açıkçası..
hoşgeldin gülümde nerlerdesin sen saat kaç oldu iyimisin bende bilmem o çorbayı tarif var ama yapmdaım denemedim aman oda kalıversin yemek yemek derdi bitmedi bitmezde iştr
sende öyle de kuzumm belkim yarar işe ilda diyodu ya ben hamişim ben hamişim diye
bak hamiş kaldı denemekten zarar gelmez kuzumm
senın nekaa var batına cnmcım hem belli olmaz öyle yüzdeyüz felen
ay bayılırıım patates biber kızartmasına birde patlıcan olcak zamanı gelince üstüne de sarımsaklı domates sosu süperrr valla bende yazı bekliyorım yaz domatesi biberi patlıcanı çksın yanıda karpuz anamm ağzımın suyu aktı anlatırkene.
Bende haftasonu gidicem eşimi de almıcam yanıma. O varken bakamyorum birşey dolaştıkça ben o skılıyoe dün alışveriş merkezine gititk başka birşey için etek gördüm şifon giyemezsin asla falan dedi surat yaptım tamam bak dedi ama olmadı bana öle zayıflamışım ki xs giyerdim o bile olmadı. Ama çok güzel şifon birbluz gördüm de pahalıydı yaa.Cumartesi çıkıcma tırıım tırım gezicem bende valla. Canım akışıona bırak su akart yolunu bulur se kafanı dağıt çocukta lazım elbet herşeye zaman bulunur bebek varkende ama takıntı yapmamamız lazım..
gülüm hoca vardı sabahtan geldi o varken kapısı da kapalı değilse pek yazamıyorum tatlım. Buakşam vadi var yine akşam gelirsin buradan msn açamıyorum evden konuşuruz bende eve gider gitmex birkaç işimi halleder yemek yerim gelirim olur mu şimdi odada yokta yazıyorum rahat rahat.. Yemek derdi hiç bitermi bugüne az var yarına yok eşim diyo ne yapcaz bilmem dedim tavuk yapayım dedim dün yemekhanede yedik.. vaktimde yok salona gircem bugün falan dinlenirim ondan sonrada yarın ayarlarız birşey dedim bende kahvaltılık falan napıyım.. Cumartesiye yemek hazırlarım..
hehe gel beraber yıyelım dejavummm tünaydın bu arada hoşgeldin cnmcım
bende ev süpürüyorum ondan gecikiyorum kusuruma bakmayın emi kızlar
hehe gel beraber yıyelım dejavummm tünaydın bu arada hoşgeldin cnmcım
bende ev süpürüyorum ondan gecikiyorum kusuruma bakmayın emi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?