Kaldığımız Yerden Her Telden..

ya göbüş demişken bu ara bende göbek yaptım yaaa
bebek yapamadım ama göbek yaptım bravo bana yaniii
cok yiyorum agzımın tadı bi garip içim yanıyo ayrıcaa garip garip gıpraşmalar var içmde
ama eminimi hemde %100 bebek değil

benimde yemeğim duruyo valla daha yapıcam eşim görevlide 7 gibi gelicek işte rahatım oturuyorum işte

heeee bebek var bizde elifimle sende gel göbek tokuşturalım kafayı sıyırdık işte

evit hamişiz nolduki

hayır olsun kuzummm belkim gerçekte çıkar balımm

iyi yaptın cnmm dal gitsin oku oku nereye kadar dimi
valla bebiş olsun dıye hamişiz diyo elfle ikisi

heee öyle miiiii
ay bende mi öyle desem kiii işe yarar mı kız sonra bunalıma filan giremeyelim

heeee bebek var bizde elifimle sende gel göbek tokuşturalım kafayı sıyırdık işte

evit hamişiz nolduki

ee tamam bende sizden sıyrık zaten kafayı yeme aşamasında olarak katılırım seve seve aranızaaa
al bi göbek ver bi bebek
al bi göbek ver bi bebek
bi film de fatme girikte kafayı yemişti bizim gibiiii ahahaha

heee öyle miiiii

sende öyle de kuzumm belkim yarar işe ilda diyodu ya ben hamişim ben hamişim diye
bak hamiş kaldı denemekten zarar gelmez kuzumm
senın nekaa var batına cnmcım hem belli olmaz öyle yüzdeyüz felen

benimde yemeğim duruyo valla daha yapıcam eşim görevlide 7 gibi gelicek işte rahatım oturuyorum işte

geç gelcekmiş kuzum yaparsın sen cabucanak bende oda oda süpürüp geliyorum yanınıza
benimde yemek faslım var ama bugun pattıs biber kızartcam domates soslu yanınada çay kahvaltılık yallah

evit hamişiz nolduki

şey kem kümm bişey demedim yahu hamişsiniz siz tabi :18::18:

heee öyle miiiii

sende öyle de kuzumm belkim yarar işe ilda diyodu ya ben hamişim ben hamişim diye

geç gelcekmiş kuzum yaparsın sen cabucanak bende oda oda süpürüp geliyorum yanınıza
benimde yemek faslım var ama bugun pattıs biber kızartcam domates soslu yanınada çay kahvaltılık yallah

evit hamişiz nolduki

heee öyle miiiii

evit hamişiz nolduki

akşama da misafirlerim gelcek dün akşamda vardı ..
hava da muhteşem bugün
cok ucuz kıyafetler de buldum
acayip keyfim yerinde yaaaa

gerçekten bu bebek fikrininartık beni üzmediğini düşünüyorum kızlar :44:
çok acayip dimi
çünkü bebek olunca düşününce ayy çok zor olcak gibime geliyor
eşimi de bu fikirden vazgecirmem lazım

Eki Görüntüle 388767

Günaydııııııııııııın cancanlarımmm :126::124::122::118:

Tünaydın diyryim ben artık..

slm ben geldşm nasılsınız bakalım

iyiyiz gülüm sen nasılsınn..

buraya geldin diye öteye yazmadım balım içiyorum şuan kaynar ki sanki ateşte pişirmişimsağolsın balım sen yedinmi mamanı bakem

ohh afiyet olsun çoktan içmişsin ama. Benimde tarhana istiyor canım ama bugün az yemek var onu eşim yer ben menemen istiyorum yapıcam gidince ama önce çaydanlığım falan var ciflenecek temizlenecek. Salonumun vitrinlerini silicem örtülerini yerleştiricem falan sonra yapar yerim yemek yedim mi üşeniyorum çünkü kalkmaya.

canımm dimek annene gidicen keşke bizde o kadar yakın olsak yaaa..

valla bilmiyorum gülüm biliyorum tarifi var ama hiç yapmadım 1 kere bile yapmadım

bende bilmiyorum lokantalarda içtiğim gibi yapmaya heves ediyorum ama cesaret edemiyorum ya bir sürü de tarif var ama denicem birezogelin bir de içli köfte yapmaya hevesim var..

kız geliyooor kız..

okumuştum bunu hain adam yaaa..

bir gün kocası karısına sorar -karıcım çocuğumuz kime benziyor karısı -boş ver tanımassın

eyvah eyvahh

yok be gülüm sen enden sıkasın senin yüzünden olmadı ya herzaman lan şeyler işte sen anlatınca bende anlattım. Güzelim eşimin değerleri çok iyi fakat çok yoğun akışkan değil ayrıca miktarı azmış çıkan, benimde rahmim geride yani böyleolunca ulaşması zıormuş ama aşılamada direk rahime koyulduğu için zaten eşimin diğer değerleri hareket sayı çok iyi tutma ihtimali yüksekmiş sorunumuz rahime ulaşması zaten. Birde eşimin yaşı var bebim yaş 30 a dayandı artı oyalanmakta istemiyoruz açıkçası..

nerden buldun kıyafetleri yoksa izmit outlet centerdan mı?ya oranın panayırı çok güzel oluyo ben 40tl ye tommy mont almıştım 2 senedir giyiyorum hemde kuş tüyü ,kışın yeniz sezonda başka rengini yapmışlar aynı modelin 480 tl di

bebik fikrini kafandan atman güzel zaten o zmn gelir

ay bayılırıım patates biber kızartmasına birde patlıcan olcak zamanı gelince üstüne de sarımsaklı domates sosu süperrr valla bende yazı bekliyorım yaz domatesi biberi patlıcanı çksın yanıda karpuz anamm ağzımın suyu aktı anlatırkene.

Bende haftasonu gidicem eşimi de almıcam yanıma. O varken bakamyorum birşey dolaştıkça ben o skılıyoe dün alışveriş merkezine gititk başka birşey için etek gördüm şifon giyemezsin asla falan dedi surat yaptım tamam bak dedi ama olmadı bana öle zayıflamışım ki xs giyerdim o bile olmadı. Ama çok güzel şifon birbluz gördüm de pahalıydı yaa.Cumartesi çıkıcma tırıım tırım gezicem bende valla. Canım akışıona bırak su akart yolunu bulur se kafanı dağıt çocukta lazım elbet herşeye zaman bulunur bebek varkende ama takıntı yapmamamız lazım..

hoşgeldin gülümde nerlerdesin sen saat kaç oldu iyimisin bende bilmem o çorbayı tarif var ama yapmdaım denemedim aman oda kalıversin yemek yemek derdi bitmedi bitmezde iştr

hoşgeldin gülümde nerlerdesin sen saat kaç oldu iyimisin bende bilmem o çorbayı tarif var ama yapmdaım denemedim aman oda kalıversin yemek yemek derdi bitmedi bitmezde iştr

gülüm hoca vardı sabahtan geldi o varken kapısı da kapalı değilse pek yazamıyorum tatlım. Buakşam vadi var yine akşam gelirsin buradan msn açamıyorum evden konuşuruz bende eve gider gitmex birkaç işimi halleder yemek yerim gelirim olur mu şimdi odada yokta yazıyorum rahat rahat.. Yemek derdi hiç bitermi bugüne az var yarına yok eşim diyo ne yapcaz bilmem dedim tavuk yapayım dedim dün yemekhanede yedik.. vaktimde yok salona gircem bugün falan dinlenirim ondan sonrada yarın ayarlarız birşey dedim bende kahvaltılık falan napıyım.. Cumartesiye yemek hazırlarım..

tamam bakalım bi deneyelim işte gıbraşıyo benimki sizinkiler tembellll
ohhh var ya kızartma süper gidiyo bizde bi kere yaptık bu sene ama yaz gelse de daha taze taze yapsak...

hehe gel beraber yıyelım dejavummm tünaydın bu arada hoşgeldin cnmcım
bende ev süpürüyorum ondan gecikiyorum kusuruma bakmayın emi kızlar

anladım canım tmm olur ben dün akşamda on buçuğa kadar bekledim gülüm gelmedin çıktım maç vardı yaaa ama bugün görüşürz artık gekebilrsen aynen öyle bitmiyo valla yemek yemeside güzel ama bu aralar nasıl yemeğe iştahım var anlatamam bıraksan 7 24 yerim o lşek
lde yani

oyyy oyy hepiciğini yirim ben bunları ham yaparımm..

vala gelirdim gülüm aynı şehirde olsak ohhh.. Aman yaz olunca ne olsa yeniyor yaa zeytinyağlı ağırlıklı falan bir gelse şu yaz pazarlar şenlense dimi ama..

Son düzenleme:

anamm gülüm ben sana yazdım sandım yazmamışım soslu biber var bayılırııım anlatamam yani çok severim öyle böyle değil benim yerimede yee olurmu bolca yi amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…