Kaldığımız Yerden Her Telden..

ben yirimmm bunların hepsiciğiniiiiiiiii
ya benim bebiş nasıl olcak acaba çok merak ediyorumm
banamı babayamı benziycek acepp gidişat ben gibi ama değişir illaki

tamam bakalım bi deneyelim işte gıbraşıyo benimki sizinkiler tembellll
ohhh var ya kızartma süper gidiyo bizde bi kere yaptık bu sene ama yaz gelse de daha taze taze yapsak...

hehe kıpraşsın afacan tepüklesin anneciğini
aynen öyle valla cnm yaz gelsinde mevsiminde yapsak kızartmaları
ama cnm çekti yapcem bugun hem kolaya kaçayım dedim bugun

çok şelerler dimi maaşallah balım yaa bizimde olsun bunlardan 3-5-10 tane falan

ikinizdende alsın biraz gülüm ama sizden güzel olsun özellikle bahtı ömrü güzel uzun olsun sağlıklı mutlu olsun inşşşşş

kızlar öylesine adet sancısı vuruyoki anlatmam karnım komple ağrıyo sanki şuan olucak gibiyim bu 3. ayım sürekli erkenden başlıyo bu belirtiler neden acaba 2 gün öncesind ebaşlardı

aynen öyle valla kuzum pazarlar şenlensiiin soframız şenlensiiin az kaldı yaza
yaz meyveleride ayrı bi güzel oluyo sorma yaa şu ayrı şehirlerde oluşumuza gıcık oluyorum
bi yakın olsaydık süpper olurdu yaa

anamm gülüm ben sana yazdım sandım yazmamışım soslu biber var bayılırııım anlatamam yani çok severim öyle böyle değil benim yerimede yee olurmu bolca yi amaa

hee sen beni unuttun kuzummm iyiki temizliğe daldım pabucum dama atıldı
tmm yirim kuzumm hepiciğinizin yerine hamm yaparımm

+18 olcak biraz ama dün gece bizde keyif için halvet oldu bebiş halvetinden çok farklı oluyo yaa insan rahat oluyo,bide benim kociş bebiş halvetlerinde çok gıcık ediyi beni dur bi dakka ayaklarını kaldır yastığı koyim fln sanki oyuncak bebek var

ikinizdende alsın biraz gülüm ama sizden güzel olsun özellikle bahtı ömrü güzel uzun olsun sağlıklı mutlu olsun inşşşşş

amiiiiiiiin kuzumm beniiimmmmmm balım kaymagım tatlı dilli arkidişim benimmmm

kızlar öylesine adet sancısı vuruyoki anlatmam karnım komple ağrıyo sanki şuan olucak gibiyim bu 3. ayım sürekli erkenden başlıyo bu belirtiler neden acaba 2 gün öncesind ebaşlardı

evet yaa kaç aydır erkenden ağrıların başlıyoo
üşütüyosun heralde kuzmmm kalın giyinmiyosundur

aşk olsun unuturmuyum hiç gülüm unutmadımda karışltı araya işte bittimi işlerin peki gülüm benim adet sancılarım başladı yine 3 aydır böyle 10 günn öncesinden başlıyo neden acaba:18:

hım öyle canım da ne bileyim bi adam gibi muayne olup baktıramıyoruz ki işte kendimize doktorlar bişi dese yönlendirse hersey olacak biticek gibime geliyor hem senin için hemde benim için...
doktordan akıl alın bi de bakalım
aşılama hem tüp gibi değil

yok çarşıda buldum da dediğin gibi şimdi outlette başlamıştır panayır bak aklıma geldi
hafta sonu gitmek lazım hava güzel olursa heeee
çarşının göbeğinde buldum ya hemde mevsimlik öyle kışlık değil 10 15-20 tl gömlek- bluzler var trenckotlar filan 25-30-40 filan..

oooo Xs ydim bende bi zamanlar artık M alıyorum yaa aslında kilolu değilim ama genişliyorum ben dejavu yaa sen maşallah nasıl bu kadar zayıfsın..
halbuki sadece 50-51 kiloyum ama
bide bende bir popo var sorma gitsin...

zaten bizimkiler heves kırmaya bayılır benimkide bişey desin hemen surat düşer

en güzeli keyif için olan öbür türlü akılda bebek olunca insan keyif meyif almıyoki
kocişlerde bizde görev gibi yapıyoruz ozaman
sen böyle diyince cnm halvet çekti hahaha

alemsin sen yahu dimek çok frklı oluyo hımmm seni seni senivalla benimkinede ben diyorumki şöle yataktan biir kafa üstü silkele yerini bulsunlar hızlısından manyak diyo bana

aşk olsun unuturmuyum hiç gülüm unutmadımda karışltı araya işte bittimi işlerin peki gülüm benim adet sancılarım başladı yine 3 aydır böyle 10 günn öncesinden başlıyo neden acaba:18:

süpürgem bitti kuzum hazır el atmışken bide yer silcem yavaştan
coştum bugun benı tutabılene aşkolsun
kuzumm üşütüyomusun acep çok erken başlıyo bu ağrıların

süpürgem bitti kuzum hazır el atmışken bide yer silcem yavaştan
coştum bugun benı tutabılene aşkolsun
kuzumm üşütüyomusun acep çok erken başlıyo bu ağrıların

ohh ohh bende yaptım yer işi toz işi süpürge işi banyı yıkma işi şimdi kalkıcam yemeğide koymaya işte sende ço yormamaya dikkat et kendini bebeğim emi ne bileyim balım yaa üşütmekmidir var bir abukluk subukluk ama hayırlısı

bence annesine benzer

yap yap bandıra bandıra ye yarasın yag olsun :))))

belki adet değil bebek sancısıdır lalalaaaaaa

hilalim evet cok haklısın bizimkde benim bacaklarımı havaya dikiyo resmen tepetaklak ediyo bi amuda kalkmadık o da oldu diyoo
valla neler yapmadık kiii Uleeeeyyynnnn

gene de insanın bi köşesinde bu defa olur muki kalıyo ya ona sinir oluyommm

yok be gülüm 3. ayımdayım ben aynısı oluyo en az 10 gün 12 gün önce başlıyo anlamsızlık var ama bnim gibi dingisiz birinede çok grmemek lazım ben sana biraz önce yazmıştım balım ama görmedin galüba sanırsam herhalde adetin geçtimi kaç günün var yada

çok şelerler dimi maaşallah balım yaa bizimde olsun bunlardan 3-5-10 tane falan

du kız önce birini yapalımda üçü beşi sonra düşünürüz zati ben tek çocuk yapcam tabii yapabilirsem..

canım yaaa dur bakalımm umudunu kaybetme balımm...

en güzeli keyif için olan öbür türlü akılda bebek olunca insan keyif meyif almıyoki
kocişlerde bizde görev gibi yapıyoruz ozaman
sen böyle diyince cnm halvet çekti hahaha

alemsin sen yahu dimek çok frklı oluyo hımmm seni seni senivalla benimkinede ben diyorumki şöle yataktan biir kafa üstü silkele yerini bulsunlar hızlısından manyak diyo bana

ya şimdi ben hamiş kaldığım ay ayakalrımı yatağın oraya uzatıyordum her zamanki gibi neyse şaka olsun diye ellerimi belimin altgına koydum ayaklarımı tm 90 derece yukarı diktim kocişede dedimki kaçmaz bu ay bak gör fln diye,geçen bana demezmi sen şöyle duruyodun diye ya dedim ben onu şaka yapmıştım öyle nasıl dayanıyım 30dk.bide hemen öyle dur fln diyince gıcık oluyorum bi keresinde ayağa kalktım örtü düşmüştü onu almaya napıyosun herşey gitttti fln diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…