- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.181
tamam bakalım bi deneyelim işte gıbraşıyo benimki sizinkiler tembellll
ohhh var ya kızartma süper gidiyo bizde bi kere yaptık bu sene ama yaz gelse de daha taze taze yapsak...
oyyy oyy hepiciğini yirim ben bunları ham yaparımm..
vala gelirdim gülüm aynı şehirde olsak ohhh.. Aman yaz olunca ne olsa yeniyor yaa zeytinyağlı ağırlıklı falan bir gelse şu yaz pazarlar şenlense dimi ama..
ben yirimmm bunların hepsiciğiniiiiiiiii
ya benim bebiş nasıl olcak acaba çok merak ediyorumm
banamı babayamı benziycek acepp gidişat ben gibi ama değişir illaki
hehe kıpraşsın afacan tepüklesin anneciğini
aynen öyle valla cnm yaz gelsinde mevsiminde yapsak kızartmaları
ama cnm çekti yapcem bugun hem kolaya kaçayım dedim bugun
bende istiyorum bu bebiklerden
oyyy oyy hepiciğini yirim ben bunları ham yaparımm..
vala gelirdim gülüm aynı şehirde olsak ohhh.. Aman yaz olunca ne olsa yeniyor yaa zeytinyağlı ağırlıklı falan bir gelse şu yaz pazarlar şenlense dimi ama..
anamm gülüm ben sana yazdım sandım yazmamışım soslu biber var bayılırııım anlatamam yani çok severim öyle böyle değil benim yerimede yee olurmu bolca yi amaa
ikinizdende alsın biraz gülüm ama sizden güzel olsun özellikle bahtı ömrü güzel uzun olsun sağlıklı mutlu olsun inşşşşş
kızlar öylesine adet sancısı vuruyoki anlatmam karnım komple ağrıyo sanki şuan olucak gibiyim bu 3. ayım sürekli erkenden başlıyo bu belirtiler neden acaba 2 gün öncesind ebaşlardı
aynen öyle valla kuzum pazarlar şenlensiiin soframız şenlensiiin az kaldı yaza
yaz meyveleride ayrı bi güzel oluyosorma yaa şu ayrı şehirlerde oluşumuza gıcık oluyorum
bi yakın olsaydık süpper olurdu yaa
hee sen beni unuttun kuzummm iyiki temizliğe daldım pabucum dama atıldı
tmm yirim kuzumm hepiciğinizin yerine hamm yaparımm
ohh afiyet olsun çoktan içmişsin ama. Benimde tarhana istiyor canım ama bugün az yemek var onu eşim yer ben menemen istiyorum yapıcam gidince ama önce çaydanlığım falan var ciflenecek temizlenecek. Salonumun vitrinlerini silicem örtülerini yerleştiricem falan sonra yapar yerim yemek yedim mi üşeniyorum çünkü kalkmaya.
canımm dimek annene gidicen keşke bizde o kadar yakın olsak yaaa..
bende bilmiyorum lokantalarda içtiğim gibi yapmaya heves ediyorum ama cesaret edemiyorum ya bir sürü de tarif var ama denicem birezogelin bir de içli köfte yapmaya hevesim var..
kız geliyooor kız..
okumuştum bunu hain adam yaaa..
eyvah eyvahh
yok be gülüm sen enden sıkasın senin yüzünden olmadı ya herzaman lan şeyler işte sen anlatınca bende anlattım. Güzelim eşimin değerleri çok iyi fakat çok yoğun akışkan değil ayrıca miktarı azmış çıkan, benimde rahmim geride yani böyleolunca ulaşması zıormuş ama aşılamada direk rahime koyulduğu için zaten eşimin diğer değerleri hareket sayı çok iyi tutma ihtimali yüksekmiş sorunumuz rahime ulaşması zaten. Birde eşimin yaşı var bebim yaş 30 a dayandı artı oyalanmakta istemiyoruz açıkçası..
nerden buldun kıyafetleri yoksa izmit outlet centerdan mı?ya oranın panayırı çok güzel oluyo ben 40tl ye tommy mont almıştım 2 senedir giyiyorum hemde kuş tüyü ,kışın yeniz sezonda başka rengini yapmışlar aynı modelin 480 tl di
bebik fikrini kafandan atman güzel zaten o zmn gelir
Bende haftasonu gidicem eşimi de almıcam yanıma. O varken bakamyorum birşey dolaştıkça ben o skılıyoe dün alışveriş merkezine gititk başka birşey için etek gördüm şifon giyemezsin asla falan dedi surat yaptım tamam bak dedi ama olmadı bana öle zayıflamışım ki xs giyerdim o bile olmadı. Ama çok güzel şifon birbluz gördüm de pahalıydı yaa.Cumartesi çıkıcma tırıım tırım gezicem bende valla. Canım akışıona bırak su akart yolunu bulur se kafanı dağıt çocukta lazım elbet herşeye zaman bulunur bebek varkende ama takıntı yapmamamız lazım..
+18 olcak biraz ama dün gece bizde keyif için halvet oldu bebiş halvetinden çok farklı oluyo yaa insan rahat oluyo,bide benim kociş bebiş halvetlerinde çok gıcık ediyi beni dur bi dakka ayaklarını kaldır yastığı koyim fln sanki oyuncak bebek var
+18 olcak biraz ama dün gece bizde keyif için halvet oldu bebiş halvetinden çok farklı oluyo yaa insan rahat oluyo,bide benim kociş bebiş halvetlerinde çok gıcık ediyi beni dur bi dakka ayaklarını kaldır yastığı koyim fln sanki oyuncak bebek var
aşk olsun unuturmuyum hiç gülüm unutmadımda karışltı araya işte bittimi işlerin peki gülüm benim adet sancılarım başladı yine 3 aydır böyle 10 günn öncesinden başlıyo neden acaba:18:
en güzeli keyif için olan öbür türlü akılda bebek olunca insan keyif meyif almıyoki
kocişlerde bizde görev gibi yapıyoruz ozaman
sen böyle diyince cnm halvet çekti hahaha
süpürgem bitti kuzum hazır el atmışken bide yer silcem yavaştan
coştum bugun benı tutabılene aşkolsun
kuzumm üşütüyomusun acep çok erken başlıyo bu ağrıların
ben yirimmm bunların hepsiciğiniiiiiiiii
ya benim bebiş nasıl olcak acaba çok merak ediyorumm
banamı babayamı benziycek acepp gidişat ben gibi ama değişir illaki
hehe kıpraşsın afacan tepüklesin anneciğini
aynen öyle valla cnm yaz gelsinde mevsiminde yapsak kızartmaları
ama cnm çekti yapcem bugun hem kolaya kaçayım dedim bugun
kızlar öylesine adet sancısı vuruyoki anlatmam karnım komple ağrıyo sanki şuan olucak gibiyim bu 3. ayım sürekli erkenden başlıyo bu belirtiler neden acaba 2 gün öncesind ebaşlardı
bence annesine benzer
yap yap bandıra bandıra ye yarasın yag olsun :))))
belki adet değil bebek sancısıdır lalalaaaaaa
hilalim evet cok haklısın bizimkde benim bacaklarımı havaya dikiyo resmen tepetaklak ediyo bi amuda kalkmadık o da oldu diyoo
valla neler yapmadık kiii Uleeeeyyynnnn
gene de insanın bi köşesinde bu defa olur muki kalıyo ya ona sinir oluyommm
çok şelerler dimi maaşallah balım yaa bizimde olsun bunlardan 3-5-10 tane falan
en güzeli keyif için olan öbür türlü akılda bebek olunca insan keyif meyif almıyoki
kocişlerde bizde görev gibi yapıyoruz ozaman
sen böyle diyince cnm halvet çekti hahaha
alemsin sen yahu dimek çok frklı oluyo hımmm seni seni senivalla benimkinede ben diyorumki şöle yataktan biir kafa üstü silkele yerini bulsunlar hızlısından manyak diyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?