- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.201
bence annesine benzer
yap yap bandıra bandıra ye yarasın yag olsun :))))
belki adet değil bebek sancısıdır lalalaaaaaa
hilalim evet cok haklısın bizimkde benim bacaklarımı havaya dikiyo resmen tepetaklak ediyo bi amuda kalkmadık o da oldu diyoo
valla neler yapmadık kiii Uleeeeyyynnnn
gene de insanın bi köşesinde bu defa olur muki kalıyo ya ona sinir oluyommm
du kız önce birini yapalımda üçü beşi sonra düşünürüz zati ben tek çocuk yapcam tabii yapabilirsem..
canım yaaa dur bakalımm umudunu kaybetme balımm...
ohh ohh bende yaptım yer işi toz işi süpürge işi banyı yıkma işi şimdi kalkıcam yemeğide koymaya işte sende ço yormamaya dikkat et kendini bebeğim emi ne bileyim balım yaa üşütmekmidir var bir abukluk subukluk ama hayırlısı
bence annesine benzer
yap yap bandıra bandıra ye yarasın yag olsun :))))
hım öyle canım da ne bileyim bi adam gibi muayne olup baktıramıyoruz ki işte kendimize doktorlar bişi dese yönlendirse hersey olacak biticek gibime geliyor hem senin için hemde benim için...
doktordan akıl alın bi de bakalım
aşılama hem tüp gibi değil
yok çarşıda buldum da dediğin gibi şimdi outlette başlamıştır panayır bak aklıma geldi
hafta sonu gitmek lazım hava güzel olursa heeee
çarşının göbeğinde buldum ya hemde mevsimlik öyle kışlık değil 10 15-20 tl gömlek- bluzler var trenckotlar filan 25-30-40 filan..
oooo Xs ydim bende bi zamanlar artık M alıyorum yaa aslında kilolu değilim ama genişliyorum ben dejavu yaa sen maşallah nasıl bu kadar zayıfsın..
halbuki sadece 50-51 kiloyum ama
bide bende bir popo var sorma gitsin...
zaten bizimkiler heves kırmaya bayılır benimkide bişey desin hemen surat düşer
alemsin sen yahu dimek çok frklı oluyo hımmm seni seni senivalla benimkinede ben diyorumki şöle yataktan biir kafa üstü silkele yerini bulsunlar hızlısından manyak diyo bana
süpürgem bitti kuzum hazır el atmışken bide yer silcem yavaştan
coştum bugun benı tutabılene aşkolsun
kuzumm üşütüyomusun acep çok erken başlıyo bu ağrıların
aynen öyle valla kuzum pazarlar şenlensiiin soframız şenlensiiin az kaldı yaza
yaz meyveleride ayrı bi güzel oluyosorma yaa şu ayrı şehirlerde oluşumuza gıcık oluyorum
bi yakın olsaydık süpper olurdu yaa
hee sen beni unuttun kuzummm iyiki temizliğe daldım pabucum dama atıldı
tmm yirim kuzumm hepiciğinizin yerine hamm yaparımm
ya şimdi ben hamiş kaldığım ay ayakalrımı yatağın oraya uzatıyordum her zamanki gibi neyse şaka olsun diye ellerimi belimin altgına koydum ayaklarımı tm 90 derece yukarı diktim kocişede dedimki kaçmaz bu ay bak gör fln diye,geçen bana demezmi sen şöyle duruyodun diye ya dedim ben onu şaka yapmıştım öyle nasıl dayanıyım 30dk.bide hemen öyle dur fln diyince gıcık oluyorum bi keresinde ayağa kalktım örtü düşmüştü onu almaya napıyosun herşey gitttti fln diyo
hayırlısı olsun gülüm şimdilik birtane yeter bakmak kolay değil doğurmak koly diyicemde oda yok bizdeeeyok be güğlüm umudumu kaybetmiyorum olmasın bu ay olsun diğer ay yeterki hayırlısı olsun+
:26:
canım yorma kendini yaparsın sonra yeter bugünlük gerçi insan süpürünce silmekte istiyor ama sen gibesin yanii..
he yaaa gelse yaz meyveleri ohhh.. Herşeyini özledim yaa..
süpersin sen kuzuum erkenden hallediverdin işlerini ben 1 de kalkınca anca bu saate iş kalıyo
bide kaç gündür kımıldamadım bi anda esti niyeyse
yok kuzum yavaştan yapıyorum bi oda yapıp gelıyorum buraya
görcez bakalım kuzumm batında yaklaşıyo zati inşallah elibesesin dediği gibi bebiştendir bu seferki
sabah buraya girmeden işlerimi yapıyosam yapıyorum yoksa kalıyo kalkamıyorumki pc başından sabah 8 gidiyo eşim başlıyorum ancak bitiyo ah birde yemek işini çıkarabilsem aradan hiç fena olmıucakda olmuyo işte
hadi inşallah kuzum gerçi kocişede benzeyebilir
vakit yaklaştıkca insan merak ediyo nasıl bişey cıkcak diye
temem yapcam cnmcım hepinizin yerine indircem miğdeye
valla öleyim canım boy yok bende zayıfımda. Şimdilerce iyice zayıfım yanii dert bitmiyor ki. Aşılama tüpten daha kolay aynı gibi iğneler falan ama yumurta toplanmıyor, sadece sperme enjekte ediliyor.
ahaahah alemsi gülüm ya bende hiç bebek için halvet etmek istermiyorum bıktım galiba direk aşılamaya gitsem ne iyi olur.. Ama şimd hemen gidemem biliyosun durumları eylüle ancak..
canım yorma kendini yaparsın sonra yeter bugünlük gerçi insan süpürünce silmekte istiyor ama sen gibesin yanii..
he yaaa gelse yaz meyveleri ohhh.. Herşeyini özledim yaa..
bir konuş bakalım balım belki aklına yatar bir umut işte ama bence sen bebeği falan bırakda şu kanama sebeğplerini araştır hani doktora gidicektin ne oldu ne yaptınYok ben iyiden iyiye kafayı bozdum eşimi razı edersem gitcem belki haziranda aşılamaya ya beklemicem ama sanmam eşimin razı olacağını eylül dedik bir kere dönmez.. normal denicz tabi o zamana kadar ama stres işte.
yok yok yormuyorum kuzumm oda oda yapıp gelıyorum buraya o arada oturuyorum epey
aynen öyle valla süpürünce sileyim dedim bikaçgündür hiç bişey yapmamıstım silmek kolay zati
hallediveririm ben onu hemencik
bende özledim valla en çok da kavunu yaz gelsiiiiiiiiiiin
biliyorum balım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inş gülüm yaaa her işte bir hayır var bakalım snein nasibin seni nerde nasıl ne zaman bukucak bebeğim
bir konuş bakalım balım belki aklına yatar bir umut işte ama bence sen bebeği falan bırakda şu kanama sebeğplerini araştır hani doktora gidicektin ne oldu ne yaptın
yok be gülüm 3. ayımdayım ben aynısı oluyo en az 10 gün 12 gün önce başlıyo anlamsızlık var ama bnim gibi dingisiz birinede çok grmemek lazım ben sana biraz önce yazmıştım balım ama görmedin galüba sanırsam herhalde adetin geçtimi kaç günün var yada
biliyorum balım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inş gülüm yaaa her işte bir hayır var bakalım snein nasibin seni nerde nasıl ne zaman bukucak bebeğim
ben mutfağı toplayayım kızlar demin yemek yedim öyle kaldı hadi ben kaçtım
ay bence de koyalım buzdolabına soğuk soğuk yiyelim dimi.. Çok şey var özlediğim yaa...
bakalım nasibimizde var mı bekleyip göreceğiz.Gidecektim sözde ama dr yer yok tabi regl düzensi olunca ilk günü arayavbiliyorum 3. günü için reglinin, ama yer yok.Hemşiresini arayın ama ya sabah mesai başlamadan yada akşam mesai biter bitmez diye saatler verdi acil test yaptıamam lazım o gün gelmem lazım deyince işte ama ben kütüphanedeydim hep o saatlerde öğrenci geldi arayamadım sonra da mesai başlad mesai bitti gitit falan kaldı öle ama ayarlıcamm..
tamam canım mutlaka haber veririmevt ya aynen.cnm panayır başladıysa bana hbr versene kardeşim benim izmitte okuyo göndereyim onu baksın ne var ne yok
süpersin sen kuzuum erkenden hallediverdin işlerini ben 1 de kalkınca anca bu saate iş kalıyo
bide kaç gündür kımıldamadım bi anda esti niyeyse
yok kuzum yavaştan yapıyorum bi oda yapıp gelıyorum buraya
görcez bakalım kuzumm batında yaklaşıyo zati inşallah elibesesin dediği gibi bebiştendir bu seferki
hadi inşallah kuzum gerçi kocişede benzeyebilir
vakit yaklaştıkca insan merak ediyo nasıl bişey cıkcak diye
temem yapcam cnmcım hepinizin yerine indircem miğdeye
ya şimdi ben hamiş kaldığım ay ayakalrımı yatağın oraya uzatıyordum her zamanki gibi neyse şaka olsun diye ellerimi belimin altgına koydum ayaklarımı tm 90 derece yukarı diktim kocişede dedimki kaçmaz bu ay bak gör fln diye,geçen bana demezmi sen şöyle duruyodun diye ya dedim ben onu şaka yapmıştım öyle nasıl dayanıyım 30dk.bide hemen öyle dur fln diyince gıcık oluyorum bi keresinde ayağa kalktım örtü düşmüştü onu almaya napıyosun herşey gitttti fln diyo
canlarım ben bi duşa giriyorum çıkar çıkmaz burdayım kuzularımm
anladım canım artık vardır hayırlı bir zamanı bekle bakalım ne çıömıcak bunun altından meleğimay bence de koyalım buzdolabına soğuk soğuk yiyelim dimi.. Çok şey var özlediğim yaa...
bakalım nasibimizde var mı bekleyip göreceğiz.Gidecektim sözde ama dr yer yok tabi regl düzensi olunca ilk günü arayavbiliyorum 3. günü için reglinin, ama yer yok.Hemşiresini arayın ama ya sabah mesai başlamadan yada akşam mesai biter bitmez diye saatler verdi acil test yaptıamam lazım o gün gelmem lazım deyince işte ama ben kütüphanedeydim hep o saatlerde öğrenci geldi arayamadım sonra da mesai başlad mesai bitti gitit falan kaldı öle ama ayarlıcamm..
olur kuzum görmemişşindr az kalmış diyicem ama 30 gün desen göze gelmez ama 3 gün geçmez bilirim bence saçma değil insan yaşadıkça hem tecrübe ediniyo hemde edninmiyo karman çorman bir iş herkesin ki aynı sayılır valla hakkımızd ahayırlısı inş hiç bir yeri ilk gebeliğine benzemez çok sağlıklı bir hamilelik olur ve sağlıklı bir bebek getirirsin dünyaya gülüm inş hayırlısı olsun AMİNNNNNNhe atladım sanırım pardonn
sanırsam 3 gün varrr :))))))))
ve gögüslerim büyüdü sadece onun dışında agrım sızım yok vallaaakasıklara ara ara batmalar oluyo ama agrı şeklinde değil .
sen ne kullanıyodun şimdi bebiş için????cok erken başlıyo agrıların demek bana 10 gün önce başlamıştı ilk hamiş oldugumda şimdi hep aynısı olucakmış gibime geliyor 10 gün kala bekliyoru bakıyorum bişi yoksa he bu ay yok diyorum saçma mı senceeee:26::26::26::26:
en güzelini yapıyosun kuzumm sabahtan mis gibi hallediveriyosun
yemek işinide halledersin cnmcımm hamarat kuzumm benımmm
benimde bi mutfak kaldı orayıda sildimmi tmmdır peşinede banyoya gireyim
ardından kızartmamı yapıveririm
sen ne mama yapıyosun bugun kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?