Kaldığımız Yerden Her Telden..

canm belirtilere takılma herkeste her zaman farklı farklı oluyor. iki çocuğu olanlar bile biri diğerini tutmadı belirtilerde diyorlar bekle bakalım gülüm umut kesilmez. Gerçi erkenden test yaparak deli ettin beni ams olsun..

kız coştun bugün iyice sen ya maşallahh.. Önce kızartmanı yapsan sonra banyoya girsen daha iyi değil mi üzerin yağ kokacak yaptıktan sonra zaten balım..

bencede kuzumm buz gibi yiyelimm
bidahaki aya ayarlada git kuzum dr a böyle vakit kaybı oluyo
ara kanama girince araya halvet yumurtlama karışıyo

gidicem hayatım inşalah artık start vericem yumurtlamaa zaman kalmıuyor ki zaten bak 26 sında yine kanama gelcek tarihleri bile belli o zamana kadar yine ovulasyon denicem ne olur ne olmaz sonra 8-9mayıs gibi yine gelir. 26 sında kanama gelirse gidemem dr çünkü 1 mayıs tatişini katıp istanbula gidicem 3. günü cumartesiye yla çıktığımız güne denk geliyo dönünce artık.. Tabii buradan izin alabilirsem..

iyi olmuş o zaman canım boşver yiyin dışarıdan. Yarında hazır olsun yemek bizde dn alışveriş merkezine gttik katalogtan kaynanam bir ayakkabı beğenmiş kendisi pek çıkamıyor ya biz alalım diye. Bulamadık numaasını gerçi eşimde çok acıkmış eve gidip yemeğin ısınmasını bekleyemeceğim dedi orada ydik. Az yemeğim vardı bugüne kaldı o da.

yaa yemek derdi hakikaten işkence çok şükür rabbim nimetleri veriyoda eşler seçici olunca ne yapıcam derdi kabus gibi birde ben bu aralar öğünlü yemekden çıktım resmen ne görsem saldırıyorum tatlı tuzlu olmadık şeyler çekiyo canım kuru kayısılar incirler varya şimdide gözüm düştü onlara deli danlar gibi arıyorum evde ne var diye anlam veremiyorum neden bu adet öncesi iştahımız açılırki bu kadar

ben her zamanki gibi mutfağı toplama olayını abarttım masanın üstünü boşalltım temizledim buzdolabını boşallttım temziledim zeytinyağlı enginar yaptım(ama pirinçli)yoruldummm belim ağrıdı ve geldim

evet ikinizin bebişi ne de olsa bütün güzel huylarınızı alsın inşallahhh melek olsun melekkk

amiiiiiiin kuzummm

Tamam hadi ohh mis gibi suyun altında bende akşama inşallahhh müzikli filan... girdimmi çıkasım gelmiyoooo

valla çok iyi geldi ohh temizlik peşine banyo acayip rahatlatıyo insanıı
aynen bende öyleyim giripte çıkamayanlardanım

tmm cnmcım görüşürüz kendıne iyi bak

hehe süper valla kuzumm mis gibi mantarın emme yiyiverin gitsin dışardan bugunluk böyle olsun kuzumm
bende çıktım şimcik banyodan damladım yanınıza

he valla coştum ohh rahatladım valla
haklısın aslında şimcik kızartma kokcam ama sıcak sıcak yiyelim diye şeyettiydim
dönünce mutlaka git kuzumm böyle olmuyo valla gitde neyse çözümü yapılsın
ondan sonrada bebiş gelsiiiin

eşim geldi kızlar çıkıyorum akşama görüşürüz öpüyorum hepinizi

enee ben geldim sen çıktın kuzummm neyse bugun böyle olsun yarına burdayııık
bende seni öpüyorum cnm kuzummm

maşallah sana kuzum bugun hamarat günümüz galıba
bende birazdan başlıycam kızartmaya

ne kızartma mı kıs sana yasak değilmi öyle şeyler?bende bugün hiç hamaratlık yokta boğaz söz konusu olunca yaptık işte

ne kızartma mı kıs sana yasak değilmi öyle şeyler?bende bugün hiç hamaratlık yokta boğaz söz konusu olunca yaptık işte

yoo yasak değil kim demiş yasak diye
kırkyılda bir olur kuzumm bişecik olmaz
hehe boğaz diyince akan sular duruyo valla
olsun gene baya iş haketmişsin kuzum

yoo yasak değil kim demiş yasak diye
kırkyılda bir olur kuzumm bişecik olmaz
hehe boğaz diyince akan sular duruyo valla
olsun gene baya iş haketmişsin kuzum

yok yaww bende işin şakasındayım benim doktor demiştiki canın ne isterse yeeabartmadan her şey olur
ama işte bizim evde pek pişmez öyle şeyler kızartma çok yağlı geliyo bana miğdeme fln dokunur

yok yaww bende işin şakasındayım benim doktor demiştiki canın ne isterse yeeabartmadan her şey olur
ama işte bizim evde pek pişmez öyle şeyler kızartma çok yağlı geliyo bana miğdeme fln dokunur

benım dr çayı açık iç kahveyi arada iç dedi bide beyaz ekmek yeme çavdar ye dedi
kola çok nadir o da az olcak dedi ama kızartmayla ilgili bişey dememişti
ben seviyorum ya kızartmayı her pazar kahvaltıda mutlaka pattis kızartması olur bizde
hafta içide işte arada bi yaparım böyle sarımsaklı domates soslu karışık kızartma
yemede yanında yat kuzum

eşim geldi kızlar çıkıyorum akşama görüşürüz öpüyorum hepinizi

Yafrimm belkim birşeyler vardır gerçi benimde regliye yakın iştahım açılır ama senin regli gelmesin dettt istemiyoruz onu kovuyoruz 9 ay gözükmesin gözümüze. Gülüm ben eve geldim az mutfağımı toparlıcam menemen yapcma kendime yicem salona gircektim ama girmicem geç kalırım hazır vadi varkene geleyim muhabbet edelim dimi ykarı çıktım yine zaten sürekli gelemiyorum salonu da yarın akşam hallederim bitanemm..

ohhh ohh maşallah kızımm bu ne hız. Be işten geldim üstümle öyle oturuyorum mutfağımda birlkaç yeri cifleyeyim bende mamamı yiyeyim gelicem afyet olsun sana da ben hiç enginar yemedim biliyor musun tadını bile bilmem ayıklanmmış satılıyor ya hani limonlu suların içinde onun içine bezelye havuç patates konulıyor pişiriliyor zeytinyağlı ama tadı nasıl bilmem güzel mi kız. Sebze her derde deva yemek lazım.. Ama çok yormuşsun kendini dinlenirsin artık..

sende haklsın sıcak güzel olur ama ben onu soğuyunca da severim fazla yaparım hep öbür gün kahvaltıda da yerim çayla bayılırım hele domates sosu bol bol yaparımm sarımsaklı amanın kız mahvettin beni sen... Bende güzel biber bulayımda c.tesi günü pazardan yapayım yaaa..

yok gülüm kilo ayapar diye fazla tüketmeyin diyor doktorlar ama yasak değil tabii yine ölçülü olmak lazım ay yok valla kola cips falan asla tüketmem ama kızartmadan hele ki yazın beni kimse mahrum bırakamaz..

ivet gülüm doğru demiş doktorun tam buğday ya da çavdar yicen.. Hazır çorba, dondurulmuş gıdalar, iyi pişmemiş et, tüm şarküteri ürünleri yani salam, sucuk sosis yasak, sigara en başta tabii ki ve kola aslında hiç içmemen lazım bende onu içene kadar gazoz iç çünkü kolanın o rengini veren maddesi çok zararlı aslında gülüm asitli çekerse canın gazoz iç.

Gızlarrr 21.00-21.30 gibi gelicğimm burada olursanıuz konuşruuz ki elifim olur kocası vadi izler onun bu akşam... Görüşürüz gariii..

bugün hastaneye gittim iç hastalıklarına ,anitbiyotik ve efervasan tablet verdi allahtan dedi ciğerlere inmemiş dedi ilaçsız geçmez dedi. ilaca başladık faranjit +bronşit olmuşum dr sordum ilaçları kullan bir sıkıntı olmaz dedi. rabbim şifa verir inşallah

yimeğimizi yedik ama patladım valla bide kociş salı günü pazardan bazlama almıştı onuda tavada ısıttım
sürdüm tereyagını bide kızartma patladım valla şimdi kociş banyoya girdi bende girem bakem dedim ne var yok
bak kuzumm pazara kociş salı gunu almıs biberleri epeyde abartmış iyi oldu kızarttım cogunu
öbür türlü çürür giderdi gayetde güzel biberler sende bak pazara yapıver kuzum
hımm tmm ozaman kola yerine gazoz içeyim ben

maşalllahh senın göbüşünee bebişinee kocaman olmus kuzumm benimde büle valla acayip büyüdü göbek
iyiki gittin kuzumm bak önlemi alındı geç bile kaldın aslında dicektim sana başka dr a git ilaç verir diye
ama kaç dr a gittin ilaç yok böyle iileşceksin dediler diye demiyim demiştim
iyi oldu gitmen ilaçlar iyileştirir senı cabucak
kullan kuzum bişey olmaz zaten onlar bebeğe zarar vermiycek antibiyotik ilaç veriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…