Kaldığımız Yerden Her Telden..

sağol tatlım büyüdük teyzesi aniden büyüdük hemde :) yarında dr gidicem bakalım cinsiyet için renkli ultrasona gircez:::::::)))))))))))))))))))))))))))))) yok zararlı değilmiş drumu aradım sordum mecbur içcez

iç tabi kuzummm bişecik olmaz onlar zararlı olanı vermezler zati
maşallahh size kuzum bende çektim şimcik koyayım
pijamalı halim ama idare ediverin
eneeem kaçta randevun kuzummm

Eklentiler

• $2012-04-12 20.06.22.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 36
  • $2012-04-12 20.08.23.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 22

yirim senin göbeğini kuzum maşallah sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)sabahtan gitcem:)

yirim senin göbeğini kuzum maşallah sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)sabahtan gitcem:)

sağol kuzummm hepiciğimize maşallah
oh iyi öğlene burda olursun anaaam çok heyecanlandım ben yahuu
dünürmü olceeez yoksam oğluşlar kankamı olcak

canım iyi yapmışsın ben diyecektim git ilaç al diye ama korkuyorsun ilaç almaktn diye demedim geçmedi öksürük bir türlü hem antibiyotik kullanılıyor hamilelikte benim arkadaşımda kullanmıştı hemde kaç kere grip olmuştu ona göre veriyorlar canım baya ilerlemiş baksana ciğerine insan daha da kötü olurdu.. Allah şifa versin şimdi hemencik iyileşirsin balımm.. Bu arada karnın süper kuzum yaaa tişörtte çok tatlııı...

ohh afiyet olsun bebişine yarasın ye tabii yaaa hepsiciği bebeğine kan olsun can olsun.. Valla ben çok kızartamıyorum eşim biber daha doğrusu kızartma pek sevmez kilop yapıyor diye ve ağır geliyor diyor ben kendime yapıyorum. İvet gazoz iç onuda abartma ama koladan iyidir..

oyy oyy cinsiyet belli olcak yaşasınn acep ne olcak yaaa heyecanlandım yarın gelir gelmez süle olar mı..

sağol kuzummm hepiciğimize maşallah
oh iyi öğlene burda olursun anaaam çok heyecanlandım ben yahuu
dünürmü olceeez yoksam oğluşlar kankamı olcak

bakalım ne olacakk...

seninde süper yafrimmm aman pijamalı olsun evde ne giycen hamile halinle abiyeyle dolaşcak halin yok yaaa ay hele daha da büyüsün ne güzel olar.. Maşallahh..

[video=youtube;xD3udx7Zwqc]http://www.youtube.com/watch?v=xD3udx7Zwqc&feature=related[/video]

herkesin cuması mübarek olsun canlar:)

dr gittik cinsiyetimiz belli oldu erkek:) pipimizin resmini çekti drumuz:) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

dr gittik cinsiyetimiz belli oldu erkek:) pipimizin resmini çekti drumuz:) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

hoşgeldin sağolasın bitanem seninde cuman mübarek olsun erkek mi bir şehsade dahamı sülümanım benim pipilim yirim ben onu maaşallah gözün aydın kuzum seninde erkek annesi oluyosun artık benim kızmı veririm sana senin gibi kayınvalidesi olsun dimi ama

seninde süper yafrimmm aman pijamalı olsun evde ne giycen hamile halinle abiyeyle dolaşcak halin yok yaaa ay hele daha da büyüsün ne güzel olar.. Maşallahh..

tşk ederim kuzumm hee evde pijama giyilir demi büyüyo göbüşler bakalım sonunda nasıl olcaklar

hoşgeldin dejavum ne güzel çıkmışlar dimi asemble moonum göbüşerini yiim yaaa

yiyin bizim göbüşleri yiyiiin
a.s kuzummm senınde cuman mübarek olsun balımcımm
ben iyiyim çok şükür kuzumm sen nasılsın

sağol kuzumm senınde cuman mübarek olsun hoşgeldin sefa getirdin
sonunda merakımızı giderdin yaşasıııııııııııın çağataya kanka geliyoooooo
maşallahhh yegenıme benımmm yesinler onun pipisiniiiiii
amiiiiin kuzumm amiiin
şimdi kız arayışlarına girme vakti geldi
çabuk biriniz kız yapın uleeeynnn

hoşgeldin gülüm sağolasın göbüşeriniz büyümüş baya yakışmış ama valla maaşallah size ben iyiyim de alt taraf iyi değil arada çok fena sancılar giriyo ne oluyo acep sen nasılsın peki

[video=youtube;ZBmw7SoHAz8]http://www.youtube.com/watch?v=ZBmw7SoHAz8[/video]

haydii horonlar tepilsiiiiin :124::122::122:

hoşgeldin gülüm sağolasın göbüşeriniz büyümüş baya yakışmış ama valla maaşallah size ben iyiyim de alt taraf iyi değil arada çok fena sancılar giriyo ne oluyo acep sen nasılsın peki

hoşbuldum cnmm kuzum benımm hee büyüdüler valla
daha nekaa şişcek Allah bilir kuzum
ya çok kötü senın şu ağrıların yaa dövcem o ağrıları ben
gitsinler benim elfimdeeeen

hoşbuldum cnmm kuzum benımm hee büyüdüler valla
daha nekaa şişcek Allah bilir kuzum
ya çok kötü senın şu ağrıların yaa dövcem o ağrıları ben
gitsinler benim elfimdeeeen

yok anacım yok gitmiyo valla alıştım artık ama benim adetim bu sefer baya bir erken gelicek bitanem akıntıda balşladı adet öncesi oluyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…