- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.241
maşalllahh senın göbüşünee bebişinee kocaman olmus kuzummbenimde büle valla acayip büyüdü göbek
iyiki gittin kuzumm bak önlemi alındı geç bile kaldın aslında dicektim sana başka dr a git ilaç verir diye
ama kaç dr a gittin ilaç yok böyle iileşceksin dediler diye demiyim demiştim
iyi oldu gitmen ilaçlar iyileştirir senı cabucak
kullan kuzum bişey olmaz zaten onlar bebeğe zarar vermiycek antibiyotik ilaç veriyolar
sağol tatlım büyüdük teyzesi aniden büyüdük hemde :) yarında dr gidicem bakalım cinsiyet için renkli ultrasona gircez:::::::)))))))))))))))))))))))))))))) yok zararlı değilmiş drumu aradım sordum mecbur içcez
iç tabi kuzummm bişecik olmaz onlar zararlı olanı vermezler zati
maşallahh size kuzum bende çektim şimcik koyayım
pijamalı halim ama idare ediverin
eneeem kaçta randevun kuzummm
yirim senin göbeğini kuzum maşallah sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)sabahtan gitcem:)
Eki Görüntüle 389087 Eki Görüntüle 389088 Eki Görüntüle 389089 biz geldik teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bugün hastaneye gittim iç hastalıklarına ,anitbiyotik ve efervasan tablet verdi allahtan dedi ciğerlere inmemiş dedi ilaçsız geçmez dedi. ilaca başladık faranjit +bronşit olmuşumdr sordum ilaçları kullan bir sıkıntı olmaz dedi. rabbim şifa verir inşallah
yimeğimizi yedik ama patladım valla bide kociş salı günü pazardan bazlama almıştı onuda tavada ısıttım
sürdüm tereyagını bide kızartma patladım vallaşimdi kociş banyoya girdi bende girem bakem dedim ne var yok
bak kuzumm pazara kociş salı gunu almıs biberleri epeyde abartmış iyi oldu kızarttım cogunu
öbür türlü çürür giderdi gayetde güzel biberler sende bak pazara yapıver kuzum
hımm tmm ozaman kola yerine gazoz içeyim ben
sağol tatlım büyüdük teyzesi aniden büyüdük hemde :) yarında dr gidicem bakalım cinsiyet için renkli ultrasona gircez:::::::)))))))))))))))))))))))))))))) yok zararlı değilmiş drumu aradım sordum mecbur içcez
sağol kuzummm hepiciğimize maşallah
oh iyi öğlene burda olursun anaaam çok heyecanlandım ben yahuu
dünürmü olceeez yoksam oğluşlar kankamı olcak
iç tabi kuzummm bişecik olmaz onlar zararlı olanı vermezler zati
maşallahh size kuzum bende çektim şimcik koyayım
pijamalı halim ama idare ediverin
eneeem kaçta randevun kuzummm
herkesin cuması mübarek olsun canlar:)
dr gittik cinsiyetimiz belli oldu erkek:) pipimizin resmini çekti drumuz:) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
seninde süper yafrimmm aman pijamalı olsun evde ne giycen hamile halinle abiyeyle dolaşcak halin yok yaaa ay hele daha da büyüsün ne güzel olar.. Maşallahh..
hoşgeldin dejavum ne güzel çıkmışlar dimi asemble moonum göbüşerini yiim yaaa
Eki Görüntüle 389656 slm kızlar nasılsınız
herkesin cuması mübarek olsun canlar:)
dr gittik cinsiyetimiz belli oldu erkek:) pipimizin resmini çekti drumuz:) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
tşk ederim kuzumm hee evde pijama giyilir demi büyüyo göbüşler bakalım sonunda nasıl olcaklar
yiyin bizim göbüşleri yiyiiin
a.s kuzummm senınde cuman mübarek olsun balımcımm
ben iyiyim çok şükür kuzumm sen nasılsın
hoşgeldin gülüm sağolasın göbüşeriniz büyümüş baya yakışmış ama valla maaşallah size ben iyiyim de alt taraf iyi değil arada çok fena sancılar giriyo ne oluyo acep sen nasılsın peki
hoşbuldum cnmm kuzum benımm hee büyüdüler valla
daha nekaa şişcek Allah bilir kuzum
ya çok kötü senın şu ağrıların yaa dövcem o ağrıları ben
gitsinler benim elfimdeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?