- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.641
kuzum o zaman siz bugün ara verin zati içerde 2gün kalıyo dün olanlar canlı içerde savaşıyo inş galip gelirle yarına kadar dururlar szide dinleniverin yarın bir daha yapın zati sonrasındada 2 günde bir devam edin bizde olmadı ama 2 günde biri çünmküm nedense valla kızzolmadı 1 haftanın üzerine olucak bugün tabi o kadar halvetin sonu bu kadar arayla sonuçlanır ne bekliyorumki dimi amaa
yaparız kuzumm şöyle en güzelinden %100 danasından bi güzel sucuk mangal yaparık kuzumm
bide köfte yaparız ohh mis gibiiioy acıktım valla azcık tıkınayım ben
hee sorcam kuzum yok derse annem gene gelır yalnız kalamam cunkulum kociş yokken tırsarım :18:
tmm kuzumm sinir edermiyım ben hiç senii yormam damadınıda merak etme sen cnm kuzum benım
inşallah balım bakıcaz birşeyler artık kanama yoluan girse klomen falan alırım çaresine bakarım yanii yeter ki bitsin düzene grsin ya helak oldum inan ocaktan beri bu ay daha da sıklaştı anacımm.. Verir ya yarım saatcik zati o gün öğleden sonra hoca yok alt tarafı yarım saat erken çıkaciğimm..
tabii olur olmaz mı erkekte endişe eder rahat olmaz yani. Olsun hasret gidereceksiniz cnm kısa olsa da bende 1 mayıs tatilinde c.tesi giedicem p.tesi izin kullancam salı 1 mays zati dönüş yapıcaz az görücem ama aolsun annemde gelir sonra diyorum. Daha taşındılar yeni evlerini görmedim kız. Ohh iyi sende İstanbul'a gidicem demek kurban olurum havasına suyuna İstanbul'umun burnumda tütüyor. Pazar piknik planımız var pazarteside annnemide alcaz gezicez ohh..
ne edek muhabbet işte..
ivet devam silikleşene kadan zaten yarın silik olur herhal artıkın..
oyy oyy sucukta mangalda ne olur be.. Survivorda ödül mangal sucuktu bir yediler ama bir yediler. Övür gün sabaha sucuk yaptım ateşte de yedik valla canımız çekti beaa..
valla kuzum umarım 10 kilo ile tmmlarızöyle olursa ben 80 olcam
banada herkes son aylarda çok alırsın diyo yaşayıp görcz cnmcım
acıktım az tıkıncam gelcem cnm reçel çekti dalcam şimdi reçele
meraba kızlar nasılsınız
hoşgeldin hğlyam balım nasılsın adet oldunmu sen canım
dejavu sen smear yaptırdınmı kuşum doktora gittiğinde, bukadar üstüste ara kanama olmasının muhakkak bir nedeni olmalı. bende 1 ay ara kanama oldu, geberdim halsizlikten seni hiç düşünemiyorum valla.
kuzucum ben cumartesi fırsat bulupta test yapamamıştım 14. gün yani ama ilişki oldu kendiliğinden plansız bir şekilde belkimde cumartesi kızardı da benim haberim yok ama dün akıntımda oldu, hemde ne akıntı çifter çiftermi yumurtluyorum nedir? Ben adeti 28- 29 Nisan gibi olur diye tahmin ediyordum. en son 1 nisandı 28 ekleyince 29.unda olurum dedim. Herhalde yine tam ozamana denk gelecek batasıca. gelemez inşallah.
halvetlere gelince, ayaklarıda yarım saat havaya diktiğimden kociş diyorki yeter düz yat ağzından gelecek ne varsa, giden gitmiştir. adamda manyadı bu işe, bakalım isyan bayrağını ne zaman çekecek ama ben ona dedim pazartesi ve salıda devam edcez diye psikolojisini ayarlasın salıdan sonra mayısın 5ine kadar yok daha da halvet hihi
hoşbulduk balım iyim cok şükür henüz teşrif etmediler canım
inşallah balım bakıcaz birşeyler artık kanama yoluan girse klomen falan alırım çaresine bakarım yanii yeter ki bitsin düzene grsin ya helak oldum inan ocaktan beri bu ay daha da sıklaştı anacımm.. Verir ya yarım saatcik zati o gün öğleden sonra hoca yok alt tarafı yarım saat erken çıkaciğimm..
tabii olur olmaz mı erkekte endişe eder rahat olmaz yani. Olsun hasret gidereceksiniz cnm kısa olsa da bende 1 mayıs tatilinde c.tesi giedicem p.tesi izin kullancam salı 1 mays zati dönüş yapıcaz az görücem ama aolsun annemde gelir sonra diyorum. Daha taşındılar yeni evlerini görmedim kız. Ohh iyi sende İstanbul'a gidicem demek kurban olurum havasına suyuna İstanbul'umun burnumda tütüyor. Pazar piknik planımız var pazarteside annnemide alcaz gezicez ohh..
oyy oyy sucukta mangalda ne olur be.. Survivorda ödül mangal sucuktu bir yediler ama bir yediler. Övür gün sabaha sucuk yaptım ateşte de yedik valla canımız çekti beaa..
yaptırdım gülüm şubatta dr gittiğimde temiz çıktı. Rahimde kist, miyom hiçbirşeyde çıkmadı ama pco var dedi d.k hapı verdi inanmadım ben o gecikme yapar sık kanama yapmaz o değerler herzamanki değerlerimdi hem sorun olsa nasıl daha önce düzenli regl oluyordum o zaman dimi. Neyse işte içmedim onları kanamalarda geçmedi o kadında muayenede ederken smear alırken inanılmaz canımı yaktı ilk muayenemde bile böyle acı duymadım asık suratlı, ağzındna cımbızla laf alıyorsun. Şimdi o hastaneden başka dr randevu aldım hastane çok güzel çünkü acıbadem açıldı orası. Valla bu ara işte halsizim evet ama moral bozukluğundan o da fazla birşeyim yok kansızlık yokmuş zaten bende. Dün baya iş yaptım yanii bugünde işe geldim uykusuzum o kadar..
anam 3 günmü geçti yaptınmı test peki balım :18::18:
ohh mis miss hepside çok güzel olur bitanem bu arada balım ben derece aldırdım şu ateş işi için nasıl ve ne zaman yapmam gerek aceppp:18::18:
Ayy açlıktan ölüyorum öğle yemeğinde kendini köfte zaten bir varlık vardı tabakta yemekhanede çorba içtim birde makarna salatasına benzetilen ama tadıyla uzaktan bile alakası yolmayan birşeyi zorla azıcık yedim şu an pişmiş değil çiğ sucuk bilem yiyebilririm.. Kaynanama gitcez birde ay ben tost falan alayım da yolda giderken tıkınayım ama daha 1 saat var be çıkmamıza..
yani cnm benim düşüncem ,alınması gereken kilo olarak internete yazarsan 1,5-2 kilo alınmalı onun fazlası zaten zararlı bebeğe faydası yok cnm şekerli fazla yeme dicem sana ama reçele dalıyomuşun:) afiyet olsun yarasın sana değil ama bebişe
meraba kızlar nasılsınız
yok bitanem yapmadım yine gecikme oluyodur kesin
hiç bilmiyorum ateş işini kuzumm ama o çok dogru çıkmıyodu
yanı diğer topikte yapanlar vardı ateşine göre adet olmaması gerekiyodu ama oluyodu kızlar
oyuzden ben ona pek güvenmiyorum balım
tıkındım geldim bende reçeli bitirdim gibi bişey bi reçel yedim bi zeytinezmesi
bencede al tost ye kuzumm kaynanandan eve geçtim diyene kaa çok acıkırsın
napam kuzumm yaa benım cnm hep tatlı istiyo geçen akşamda ekler aldırdım gecenın bi vakti
cnm çok çekti napam valla reçelide epey götürdüm
bakalım görcez kuzum ben bişey çektimi cnm yiyorum yani
çok dikkat ettiğim söylenemez ama sankilim sen dikkat ediyosun gibi
eğer öyleyse aferin sana kuzummm
hoşgeldin kuzummm yemek yiyodumda şimcik gördüm
ben iyiyim cnm sen nasılsın
hoşbuldum canısı ömrümün yarısı
bende iyim bitanem benm iyce doyur çağatayın karnını bak acım demesin sakın heeee ona göre
eneem 3 gün geçti hee test yap kuzummm belkim bebiştiiir
tatlım gecikme oluyo bende ya o yüzden bekliyim diyorum gecen ayda 3 gün gecikmişti çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?