Kaldığımız Yerden Her Telden..

adamın rezervleri ancak kendine geliyordurda ondan olmuyordur rahat ol sen. bünye buda sonuçta dimi ama. iliğini kemiğini kuruttun adamın ayol

ohh mis miss hepside çok güzel olur bitanem bu arada balım ben derece aldırdım şu ateş işi için nasıl ve ne zaman yapmam gerek aceppp:18::18:

Ayy açlıktan ölüyorum öğle yemeğinde kendini köfte zaten bir varlık vardı tabakta yemekhanede çorba içtim birde makarna salatasına benzetilen ama tadıyla uzaktan bile alakası yolmayan birşeyi zorla azıcık yedim şu an pişmiş değil çiğ sucuk bilem yiyebilririm.. Kaynanama gitcez birde ay ben tost falan alayım da yolda giderken tıkınayım ama daha 1 saat var be çıkmamıza..

dejavu sen smear yaptırdınmı kuşum doktora gittiğinde, bukadar üstüste ara kanama olmasının muhakkak bir nedeni olmalı. bende 1 ay ara kanama oldu, geberdim halsizlikten seni hiç düşünemiyorum valla.

yani cnm benim düşüncem ,alınması gereken kilo olarak internete yazarsan 1,5-2 kilo alınmalı onun fazlası zaten zararlı bebeğe faydası yok cnm şekerli fazla yeme dicem sana ama reçele dalıyomuşun:) afiyet olsun yarasın sana değil ama bebişe

dejavu sen smear yaptırdınmı kuşum doktora gittiğinde, bukadar üstüste ara kanama olmasının muhakkak bir nedeni olmalı. bende 1 ay ara kanama oldu, geberdim halsizlikten seni hiç düşünemiyorum valla.

yaptırdım gülüm şubatta dr gittiğimde temiz çıktı. Rahimde kist, miyom hiçbirşeyde çıkmadı ama pco var dedi d.k hapı verdi inanmadım ben o gecikme yapar sık kanama yapmaz o değerler herzamanki değerlerimdi hem sorun olsa nasıl daha önce düzenli regl oluyordum o zaman dimi. Neyse işte içmedim onları kanamalarda geçmedi o kadında muayenede ederken smear alırken inanılmaz canımı yaktı ilk muayenemde bile böyle acı duymadım asık suratlı, ağzındna cımbızla laf alıyorsun. Şimdi o hastaneden başka dr randevu aldım hastane çok güzel çünkü acıbadem açıldı orası. Valla bu ara işte halsizim evet ama moral bozukluğundan o da fazla birşeyim yok kansızlık yokmuş zaten bende. Dün baya iş yaptım yanii bugünde işe geldim uykusuzum o kadar..

amiiiiiiin kuzumm hiç gelmesin hain kırmızılar istemiyoruz biz onu
hehe adamlarada bizede gına gelıyo ama bebiş için mecbur tabi
bencede ayaklarını hep dik kuzum bende dikmiştim faydası oluyodur bence
bide pekmez yedir kocişine keçiboynuzu pekmezi tavsiye ederim cnmcım

haklısın valla kuzum kolaymı yanı ocaktan bu yana 4 ay yahu
hadi inşallah çözümlenir kuzumm bi rahat nesef alırsın
az olsun öz olsun kuzumm görceksin ya o da yeter valla hee yeni evide yeni görceksin
aynen valla benımde burnumda tütüyo ne acayip bi şehir bu istanbul
onsuz olmuyo valla
ohh sefanız olsun kuzum gezin gari piknik felen süper olur valla
ayy aynen kuzum ya bizimde canımızı çektirmişti dün baya geç bi saatte sucuk yapıp yedik kocişle

valla bilemedim şimdi yeni doktorla da bir konuş bakalım o ne dicek

ohh mis miss hepside çok güzel olur bitanem bu arada balım ben derece aldırdım şu ateş işi için nasıl ve ne zaman yapmam gerek aceppp:18::18:

hiç bilmiyorum ateş işini kuzumm ama o çok dogru çıkmıyodu
yanı diğer topikte yapanlar vardı ateşine göre adet olmaması gerekiyodu ama oluyodu kızlar
oyuzden ben ona pek güvenmiyorum balım
tıkındım geldim bende reçeli bitirdim gibi bişey bi reçel yedim bi zeytinezmesi

bencede al tost ye kuzumm kaynanandan eve geçtim diyene kaa çok acıkırsın

napam kuzumm yaa benım cnm hep tatlı istiyo geçen akşamda ekler aldırdım gecenın bi vakti
cnm çok çekti napam valla reçelide epey götürdüm
bakalım görcez kuzum ben bişey çektimi cnm yiyorum yani
çok dikkat ettiğim söylenemez ama sankilim sen dikkat ediyosun gibi
eğer öyleyse aferin sana kuzummm

meraba kızlar nasılsınız

hoşgeldin kuzummm yemek yiyodumda şimcik gördüm
ben iyiyim cnm sen nasılsın

hoşbuldum canısı ömrümün yarısı
bende iyim bitanem benm iyce doyur çağatayın karnını bak acım demesin sakın heeee ona göre

hoşbuldum canısı ömrümün yarısı
bende iyim bitanem benm iyce doyur çağatayın karnını bak acım demesin sakın heeee ona göre

doyurdum cnmmm kuzumm epeycene yedim valla
kocişin gelmesinede az kaldı ben çorba koydum ocaga yanınada makarna yapcam
bugunluk böyle olsun napam
kuzumm test yapmıycanmıı baya geçmiş yani bi yapsan nasıl olur :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…