- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.661
anladım balım hayırlısı olsun ne diyelim ozaman fıstığım sabret bakalımyok bitanem yapmadım yine gecikme oluyodur kesin
hiç bilmiyorum ateş işini kuzumm ama o çok dogru çıkmıyodu
yanı diğer topikte yapanlar vardı ateşine göre adet olmaması gerekiyodu ama oluyodu kızlar
oyuzden ben ona pek güvenmiyorum balım
tıkındım geldim bende reçeli bitirdim gibi bişey bi reçel yedim bi zeytinezmesi
ohh afiyet bal şeker olsun yi kız yi yarsın bende şimdi ölçtüm kuzucum 36.2 çıktı bende anlamam aman neyse ben çıkıyorum canlarım eşim geldi öpüyorum hepinizi yarın görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın kuzuularım
ohh afiyet bal şeker olsun yi kız yi yarsın bende şimdi ölçtüm kuzucum 36.2 çıktı bende anlamam aman neyse ben çıkıyorum canlarım eşim geldi öpüyorum hepinizi yarın görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın kuzuularım
hım anladım kuzum tmm ozaman iki gün daha bekleyelim sonra yapalımmıı
çatlarım kuzum yoksamm
bak ozamn olur bitanem olaki hasta olmazsam 2 -3 gün sonra yaparım canım benm
senn çatlamana seyirci kalırmıyıım kız ben hiç ilahi sen benimde bgn hiç yemek yapasım yok
evde yufka var börek yapıim diyorum neli yapıyım yaaa varmı güzel bi tarif canımcım
hehe sağol benım cnmm kuzumm temem ozaman 2 güne olmazsan test yapıyoruz
inşallahhh olmazsııın
valla kuuzm ben en çok ıspanaklı börek severim
ama ugraştırıcı oluyo o
istersen pattisli gül böreği yapabılırsın
ya da kolay bişey olsun dersen peynir maydonuzlu börek yapabılırsın
ya daa daha kolayı sigara böreği
alternatifler için saol bebem artık birini deniycem ıspanagı eledim evde yok
ben yine zor anların tek kahraman sebzesi patitisli börek yapim hatta sodalı patitisli börek
ben yine zor anların tek kahraman sebzesi patitisli börek yapim hatta sodalı patitisli börek
nedemek cnm kuzum benımm
ohh mis gibi olur valla ellerine kollarına sağlık cnmcım
bizimde gelin aradı çenesi biraz düşüktür anca kapadık kuzum
oyuzden geciktim:102::102:
geciktin ama gelişin muhtesem olmuş canım 3 kere yazmışsın balısı
haklısın valla kuzum kolaymı yanı ocaktan bu yana 4 ay yahu
hadi inşallah çözümlenir kuzumm bi rahat nesef alırsın
az olsun öz olsun kuzumm görceksin ya o da yeter valla hee yeni evide yeni görceksin
aynen valla benımde burnumda tütüyo ne acayip bi şehir bu istanbul
onsuz olmuyo valla
ohh sefanız olsun kuzum gezin gari piknik felen süper olur valla
ayy aynen kuzum ya bizimde canımızı çektirmişti dün baya geç bi saatte sucuk yapıp yedik kocişle
valla bilemedim şimdi yeni doktorla da bir konuş bakalım o ne dicek
evet inan çok halsizim kanama fazşa gelmedi çok az geliyor ama moralman çökük olduğumdan canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Ama kalkıcam şimdi az iş yapayım hem kafam dağılır sonrada banyoya atıcam kendimi küveti doldurmak köpüklü sıcak suya girmek ve orada kitap okumak istiyorum. emek yapıcma bir de daha.. İlaçlar iyi gelmiştir canım sana iyi ki gittin doktora daha da iyi olacaksın canı biraz ilerlemiş ondan hemen geçmez dikkat et kendine balım benim..
hoşgeldinn.. Bahset kendinden biraz tanıyalım seni canım..
hoşbulduk 1.5 senelik evliyim 6.5aylık bebeğim var k.maraşlıyım ama istanbula gelin geldim böyle tanıtim kendimi yeni üye oldum buraya
sağolun çok teşekkür ederimhoşgeldin cnm allah bebeğine sağlık sıhhat versin maşallah.
hoşbulduk 1.5 senelik evliyim 6.5aylık bebeğim var k.maraşlıyım ama istanbula gelin geldim böyle tanıtim kendimi yeni üye oldum buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?