Kaldığımız Yerden Her Telden..

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm güzel hatunlarrrrrrrrrrrr napiyonuz bakem. hülya hamişmisin bacımmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay hadi inş

hoşgeldin gülüm kimsecikler yok ben varım

bende varım bende varım

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm güzel hatunlarrrrrrrrrrrr napiyonuz bakem. hülya hamişmisin bacımmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay hadi inş

a.s kuzummmm napalım kuzucumm ben evi topladım çamşır astım ve katladım
bide ön balkonu yıkadm şimcik geldim cnmcım
birazdan da yemek yapıcam
sen nasılsın napıyosun kuzum
evvveet hülya hamiş cnm
elf ve bana göre ikiz hamiş

eeeenem biliyom talibim kızı olursa heeeeeeeeeeeeeee:) ikiz olursa bebesi biriin sen alırsın birini ben ohhhhhhhh bende iyyim tatlım. ne olsun çalışııyorum.annen geliyormuş hafta sonu.
hoşbulduk dejavucumla moonuma güzel haberimi vereyim dedim ama gelmemiş sanırım askım

yavrummmmmmmmm zio tutu sonunda aceyip sevindimmmmm kuzum

hoşgeldin tatlım süpriz teyze oluyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
idrar testi yaptım sabah pozitif canım şaşakaldım kan verdim sonuclar persembeye ins

hoşgeldin tatlım süpriz teyze oluyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
idrar testi yaptım sabah pozitif canım şaşakaldım kan verdim sonuclar persembeye ins

belkim dünür oluruz yavrum hemen teyze yaptın sen beniya oldumu şimdi oldumu ama süperrrrrrrrrr ya darısı elifime

senn balkon yıkayan ellerini yerim ben sende benm gbi güzel koksun diye sıvı el sabunu filan katıyomusun canım

bende seni yirim kuzummmm
hehe iyi fikirmiş kuzumm ben genelde azcık cif dökerim balkona
ya da domestos dökerim kovaya
ee bugun menüde neler var kuzumm kutlamayı nasıl yapcaksınız bakem

hehe ne güzel olur ikiz kızı olursa kalabalık bir dünürler ordusu oluruz
evet kuzum c.tesi annem babam ve kardeşimin eşi gelicek
salı günü döncekler düğün varya oyuzden gelıyolar balım
bende yavaştan evi hallediyorum kuzum
onlar gelene kaa evi mis yapıcam

evet canım karnımda bi zio gecesi mucizesi var sanırım zioda zio ziooooooooooooooooooooooo
oy oy o benm tek ziom

hoşgeldin bebeğim nasılsın fıstığımmmmmm
Slm nasıldınız arkadaşlar ben yeni uyeyim
hoşgeldin canım aramıza
evet evet bencede ikiz
hoşbulduk dejavucumla moonuma güzel haberimi vereyim dedim ama gelmemiş sanırım askım

gelir dejavum birazdan ben çıkıyorum şmdi kızlar ben gelirim yine inş girerim hülyam tekrar tebrik ediyorum meleğim canlarım görüşürz eşim geldi öpüyorummmmmmmmm

Bede iyiyim teşekkür ederim ben 17yıllık evliyim 1tane oğlum var istanbulda oturuyorum

maşallah ne güzel 17 yıllık evlilik Rabbim bizede evliliklerimizin uzun ömürlü bi ömür olmasını nasip eder inşallah
yaşınız kaç acaba çalışıyomusunuz yoksam ben gibi evdemi pinekliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…