- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.681
ben geldimmmm
Slm nasıldınız arkadaşlar ben yeni uyeyim
hoşgeldin gülüm kimsecikler yok ben varım
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm güzel hatunlarrrrrrrrrrrr napiyonuz bakem. hülya hamişmisin bacımmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay hadi inş
hoşgeldin gülüm kimsecikler yok ben varım
ahh benimm çıtır gebişimmm gelmiiiş
bende balkon yıkadım kuzumm şimcik gördüm seni
eeeenem biliyom talibim kızı olursa heeeeeeeeeeeeeee:) ikiz olursa bebesi biriin sen alırsın birini ben ohhhhhhhh bende iyyim tatlım. ne olsun çalışııyorum.annen geliyormuş hafta sonu.bende varım bende varım
a.s kuzummmm napalım kuzucumm ben evi topladım çamşır astım ve katladım
bide ön balkonu yıkadm şimcik geldim cnmcım
birazdan da yemek yapıcam
sen nasılsın napıyosun kuzum
evvveet hülya hamiş cnm
elf ve bana göre ikiz hamiş
hoşbulduk dejavucumla moonuma güzel haberimi vereyim dedim ama gelmemiş sanırım askım
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm güzel hatunlarrrrrrrrrrrr napiyonuz bakem. hülya hamişmisin bacımmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay hadi inş
Slm nasıldınız arkadaşlar ben yeni uyeyim
hoşgeldin tatlım süpriz teyze oluyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
idrar testi yaptım sabah pozitif canım şaşakaldım kan verdim sonuclar persembeye ins
senn balkon yıkayan ellerini yerim ben sende benm gbi güzel koksun diye sıvı el sabunu filan katıyomusun canım
Bede iyiyim teşekkür ederim ben 17yıllık evliyim 1tane oğlum var istanbulda oturuyorum
eeeenem biliyom talibim kızı olursa heeeeeeeeeeeeeee:) ikiz olursa bebesi biriin sen alırsın birini ben ohhhhhhhh bende iyyim tatlım. ne olsun çalışııyorum.annen geliyormuş hafta sonu.
yavrummmmmmmmm zio tutu sonunda aceyip sevindimmmmm kuzum
eeeenem biliyom talibim kızı olursa heeeeeeeeeeeeeee:) ikiz olursa bebesi biriin sen alırsın birini ben ohhhhhhhh bende iyyim tatlım. ne olsun çalışııyorum.annen geliyormuş hafta sonu.
yavrummmmmmmmm zio tutu sonunda aceyip sevindimmmmm kuzum
maşallah size ya rabbim bozmasın ,allah oğlunuza hayırlı güzel ömür versin.
hoşgeldin bebeğim nasılsın fıstığımmmmmmselammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm güzel hatunlarrrrrrrrrrrr napiyonuz bakem. hülya hamişmisin bacımmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay hadi inş
hoşgeldin canım aramızaSlm nasıldınız arkadaşlar ben yeni uyeyim
evet evet bencede ikizbende varım bende varım
seni unuturmuyum ben hiç fıstığım
a.s kuzummmm napalım kuzucumm ben evi topladım çamşır astım ve katladım
bide ön balkonu yıkadm şimcik geldim cnmcım
birazdan da yemek yapıcam
sen nasılsın napıyosun kuzum
evvveet hülya hamiş cnm
elf ve bana göre ikiz hamiş
hoşbulduk dejavucumla moonuma güzel haberimi vereyim dedim ama gelmemiş sanırım askım
Bede iyiyim teşekkür ederim ben 17yıllık evliyim 1tane oğlum var istanbulda oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?