- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.441
anamm anamm çok tatlı bunlar yaaa güle güle kullansın Çağatay bebek. Ay bizde geçen hafta gidince annem yengem pazara çıktık ay neler vardı neler offf içim gitti hamiş olaydım alırdım valla dedim yaaa çok güzelerdi alışveriş merkezine gittik yine öyle burada olmayan ne güzel şeyler vardı. Burada bir alışveriş merkezinde idil baby var of geçtikçe yanından ölüyorum. Cama yapışıyorum eşimde hadi hadii diyor ahdım olsun giricem oradan içeri tezgahtara dicem hastane çkışı bakacaktım takım bakacaktım falan diye diyorum olacak olacak diyor eşim ama bir anda içimi umutsuzluk kaplıyor ya hiç o anları yaşayamazsam diye.
heevallaha yaa yorduki birde teldeydim yaa sürekli biri kappatıyo diğeri arıyo artık kapatmadan sıradki der oldum vallaha yaaa
anamm anamm çok tatlı bunlar yaaa güle güle kullansın Çağatay bebek. Ay bizde geçen hafta gidince annem yengem pazara çıktık ay neler vardı neler offf içim gitti hamiş olaydım alırdım valla dedim yaaa çok güzelerdi alışveriş merkezine gittik yine öyle burada olmayan ne güzel şeyler vardı. Burada bir alışveriş merkezinde idil baby var of geçtikçe yanından ölüyorum. Cama yapışıyorum eşimde hadi hadii diyor ahdım olsun giricem oradan içeri tezgahtara dicem hastane çkışı bakacaktım takım bakacaktım falan diye diyorum olacak olacak diyor eşim ama bir anda içimi umutsuzluk kaplıyor ya hiç o anları yaşayamazsam diye.
sağolasın kuzummm benımmm
hiç öyle umutsuz olma kuzumm Rabbim nasip etcek inşallah
hem bak tedavıyede başladın yumurtlamada olcak gibi
Allahın izniyle çalışmalarda başlıycak ve gelicek bebişin sana
dimi meleğim nasıl insanın içi acıyo sanki hiç ama hiç yaşamıycakmışız gibi off offf hayırlısı
halt etmiş pttbenim yanımda be anacım mübarkler ne buluyolarda anlamıyorum ki işim var kapatmıyolarda zati az daha tuvalete geçiş yapıcaktı tel omuzumda tutmaktan çekerdim artık sifonu ne yapalımhahah ay alemsin sen kuzumm ptt yi geçtin yani
iş yaparken tel felen gelince insan engelleniyo tabi
geçe kalıyo işler ama neyseki benım hamarat kuzum yaptı bitirdi hepsiciğini
Asembim muıhteşemi izledin mi kız ne heyecanlıydı dimi yaaa... Nigar gidecek mi dersin yoksa bir kulbunu bulurlar mı acaba. Valde kızı üzülmesin diye ıona duyurmaz ama Nigar'ı kovabilir yanii.. Nigar gebeliğini nasıl saklayacak ki acep. Hürrem de ne akıllı kadın yaa içiverdi zehiri ama helal olsun nasıl dikti kafaya gerçekten seviyor adamı yaaa ama tabii ki kendi çocuklarının geleceği için Mustafa'ya bunu yaptı yoksa o şehzade olunca soyun ondan yrümesi gerektiği için Hürrem2in çocuklar yok edilecek bir de Kanuni ölürse hiç şansı yok. Mahi de olsa aynısını yapardı onun oğlu küçük olsaydı. Mahide ki Hürrem'deki aşk yok işte Kanuni ondan gözü kör aşık Hürrem2e ama Mustafa birlşey yapmayacak kardeşlerine sadece ders verecek Hürrem'e. Daye'ye çok üzüldüm ya zavallı kadın beş parasız kaldı..
Asembim muıhteşemi izledin mi kız ne heyecanlıydı dimi yaaa... Nigar gidecek mi dersin yoksa bir kulbunu bulurlar mı acaba. Valde kızı üzülmesin diye ıona duyurmaz ama Nigar'ı kovabilir yanii.. Nigar gebeliğini nasıl saklayacak ki acep. Hürrem de ne akıllı kadın yaa içiverdi zehiri ama helal olsun nasıl dikti kafaya gerçekten seviyor adamı yaaa ama tabii ki kendi çocuklarının geleceği için Mustafa'ya bunu yaptı yoksa o şehzade olunca soyun ondan yrümesi gerektiği için Hürrem2in çocuklar yok edilecek bir de Kanuni ölürse hiç şansı yok. Mahi de olsa aynısını yapardı onun oğlu küçük olsaydı. Mahide ki Hürrem'deki aşk yok işte Kanuni ondan gözü kör aşık Hürrem2e ama Mustafa birlşey yapmayacak kardeşlerine sadece ders verecek Hürrem'e. Daye'ye çok üzüldüm ya zavallı kadın beş parasız kaldı..
İnşallah olur koyulaşı ovulasyon yaa ama inan takmıyorum bile onu o kadar kanamadan sonra o düzene girsin yetecek bana sonra başka tedavilere de başklanır yanii. Ama olursa da ballı kaymak olur hanii. Yapcvem bakalım ihtimal olan zamanlarda ara ara bel ağrısı giriyor ama inşallah olacağındandır.
Hayırlısı elbet canım yaaa Allah en yazdıysa alnımıza onu yaşıcaz balım daha önümüzde koskoca zaman avr Allah görmeyi nasip ederse o günleri de göreceğiz. Hem de en iyi şekilde yaşıcaz balımm sabretmemiz dua etmemiz lazım..
halt etmiş pttbenim yanımda be anacım mübarkler ne buluyolarda anlamıyorum ki işim var kapatmıyolarda zati az daha tuvalete geçiş yapıcaktı tel omuzumda tutmaktan çekerdim artık sifonu ne yapalım
anam sorma o hürrem delü kızz ne etti içti nasıl gözü kaara anlamadımki sülümanda mübarek bir dünya cihan padişahı ama bir tek hürreme gözü kapalıahh ahh nigra bence beklenen olmıycak yani kızı duymıycak valide sultan duyurumu hiç ama ibrahimede nigarada yapar birşeyler artık bakak görek
hahah ayy sen bitanesin kuzummm çok yaşa emi sen
seni seviyolar kuzumm seni sevmeyen ölsün beyaa
yaa haremde işler karıştı bakalım haftaya neler beklii hürremi nigarı dayeyi ve bizi
halt etmiş pttbenim yanımda be anacım mübarkler ne buluyolarda anlamıyorum ki işim var kapatmıyolarda zati az daha tuvalete geçiş yapıcaktı tel omuzumda tutmaktan çekerdim artık sifonu ne yapalım
anam sorma o hürrem delü kızz ne etti içti nasıl gözü kaara anlamadımki sülümanda mübarek bir dünya cihan padişahı ama bir tek hürreme gözü kapalıahh ahh nigra bence beklenen olmıycak yani kızı duymıycak valide sultan duyurumu hiç ama ibrahimede nigarada yapar birşeyler artık bakak görek
ayy izlememmii kuzummm hemde ne heyecanlıydı gözlerimi hiiiç ayırmadım valla
dediğim gibi oldu dün dediydim ya o zehir değil başka bişey sülüman hürremi deniycek diye
ve öylede oldu he valla hürrem gözü kara çok seviyorum onu ben yaa
aynen üle mahi onu sevmekten ziyade nefret ediyo gibi bişey
tek derdi mustafanın tahta geçmesi e tabi hürremde bırakırmı ona
nigar durumu çok ilginç oldu yaa nolcak kestiremiyorum tam ama dediğin gbi muhtemelen
haticeye demiycek durumu ama nasıl çözülcek bilemedim aklıma şey geliyo
paşayla yada nigarla görüşcek bu durumu nigar inkar etcek ve paşaya diycek
onlarda başka bi yalan uydurcaklar ve yırtcaklar gibime geliyo validede onlara inancak yani
ama neolur görcez haftaya
dayeye bende üzüldüm yaa ne onurlu gururlu bi kadın sırf nigar için öldürdü o kadını gerçi yanlışlıkla oldu ama
hep nigarı savundu nigarda kıymetını bılsın artık iice kaşınıyo yani
mustafa bencede bişey yapmıycak cunku kardeşlerini ço seviyo hiç laf ettirtmiyo onlara
valla kuzum haftaya ayrı bi heyecanlı olcekk
aynen üle kuzumm bencede önemli olan ilk öncelik şu ara kanamaları çözüp yumurtlamayı sağlamak
gerisi çalışmalarla olur elbet olmazsada aşılama felen olur ki inşallah onlara kalmadan gelir bebişin cnm arkadaşımm
evet balım hayırlısı olsun uzun ömürler vardır inş ben biraz huzursuzum bu aralar yaa şu 21 aralık 2012 de yok dünyanın sınu yok mayalar diyolar Allahım bilir tabi ama insanı huzursuz ediyolar ben inanmam ama çok takılr kafama acayip takarım böyle yaa tısıyorum vallaha balım yaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
çok sorma vallaaha çenem düşük yaa ssusunca sesiz kalınca zoruna gidiyo milletin geçenlerdede eşimin abisi beni soruyo sesi çıkmıyo diyo telde hayırdır alışık değiliz diyo sessizliğine konşşun gülsün diyo hemen atladım çok konuşuncada geveze gelin diyonuz dedim ortayı bul diyo bende orta yok ben uç noktalardayım ya kabulk edin yada karar verin didim sen konuş bizim kabulumuz diyobenim ailemde öyle der bir kerseisnde demekki çok konuşmuşum baktım bababnnem bakıyo yüzüme sonra etrafa ne oldu deidm fişiniarıyorum çekeyimde motorun soğusun diyo banaa hee karıştı vallaha sorma o mustafama kızım eğerki birşey yaparlarsa çocuklara yapacak gibi geldi aynı arabaya bindirmedi kardeşi sordu yaa şaşırtmaca değilse keisn birşey olucak bak görrr:26::26:
Valla Nigar da İbraham da sıyrılır bu durumdan ya matrakçı ile ilgili konuşmaya gittim diyecek matrakçı da ordaydı diyecek ki gece gece onların yanında ne işi var dimi yada birşey uyduracaklar belki de İbrahime birşey yapmaz da Nigar'ı sürer bilemedim bak.
Biz de hiç ayıramadan gözlerimizi izledik valla süperdi. Yaa Daye Nigar yüzünden okka altına gitti Nigar2ın bile haberi yok meğer ne severmiş o kızı Daye. Tüm malı mülkü parası gitti yaa.. Ama yine de Gülşah2a kalmadı meydan ohhh.. Mustafa kardeşlerine birşey yapmaz gözdağı veriyor. Mahidevran'ın sürülmesi yakındır ama. Hürre ona iyi davranana şifkatini gösteriyor Daye için nasıl çabaladı maksat ondan yana olması değil kendinden yana olan adam çok ama mağdur olmasını istemedi zavallı Daye çok üzüldüm inşallah tecavüze falan uğramamıştır öyle bir hal vardı sanki. İnşallah canım böyle içten içten ince ince bel ağrılarım olutor ama ondan mı bilmem.
ya bende takıyorum bazen dünyanın dengesi de değişti bazı verilerde varmış bu konuda ama sanmuıyorum ben pek ona baksak 2000 yılı içinde demişlerdi birşeycik olmadı.
Valla Nigar da İbraham da sıyrılır bu durumdan ya matrakçı ile ilgili konuşmaya gittim diyecek matrakçı da ordaydı diyecek ki gece gece onların yanında ne işi var dimi yada birşey uyduracaklar belki de İbrahime birşey yapmaz da Nigar'ı sürer bilemedim bak.
Biz de hiç ayıramadan gözlerimizi izledik valla süperdi. Yaa Daye Nigar yüzünden okka altına gitti Nigar2ın bile haberi yok meğer ne severmiş o kızı Daye. Tüm malı mülkü parası gitti yaa.. Ama yine de Gülşah2a kalmadı meydan ohhh.. Mustafa kardeşlerine birşey yapmaz gözdağı veriyor. Mahidevran'ın sürülmesi yakındır ama. Hürre ona iyi davranana şifkatini gösteriyor Daye için nasıl çabaladı maksat ondan yana olması değil kendinden yana olan adam çok ama mağdur olmasını istemedi zavallı Daye çok üzüldüm inşallah tecavüze falan uğramamıştır öyle bir hal vardı sanki. İnşallah canım böyle içten içten ince ince bel ağrılarım olutor ama ondan mı bilmem.
ya bende takıyorum bazen dünyanın dengesi de değişti bazı verilerde varmış bu konuda ama sanmuıyorum ben pek ona baksak 2000 yılı içinde demişlerdi birşeycik olmadı.
ahanda sende bizim gelin gibimisin yoksaaaam
vışş aneyyyyyama yok sen onun kaa değilsin kuzumm sen kararındasın valla
onu bi görsen adamı bayıltcak cinsden yani
eneeem olmasın bişey yahuu çok tatlı hürremin afacanlarda
ama şöyle bişey var eğer bişey yaparsa nasıl hesap vericek
bence o yuzden cesaret edemez mustafa
belki şöyle bişey yapcak yani çocukları aldı gezdirmeye gitti
ama hürrem bu durumu kötüye yorcek ve mustafayı sülümana şikayet etcek
sonra neticede mustafa kardeşleriyle gelcek ve sülüman ve hürrem görcekki
sadece kardeşleriyle gezmiş ve bu durumda sülüman kızcak hürreme
belkim büle olabılır kuzumm :44:
hee olabülğğğğ yoksam mustafamı affetmembananae ısraretmeyinn yaaa konuşmam dedim o kadar hıııartıkın bakak görek tatlım ne olucak işler kızışıyo anasını stayım haremdeniyi magazin dedikodsu olur vallaha adamların halvetleri bele ialnlı git yaa
hehe aynen üle kuzumm harem acayip bişey yani
ee kadınlar bol oldugu yerde dedikoduda oluur hırsda oluuur kıskançlıkda olur
oyuzden haremde böyle karışıyo
kuzumm kıyamet alemetlerinin çoğu oldu zaten Rabbim sonumuzu hayır etsin valla
çok uzak değil gibi kıyamet tabi Rabbim bilir ama alametlerin çoğu gerçekleşti
vallaha öyle bak sende öyle hissediyosun rabbim bilir tabiki bizimki sadece korku ama yersizde değil olanlara bakılırsa yani neler neler çıkıyo hayırlı olsun sonumuz gerçktenn:18::18::18::18::18:
amiiiiiin kuzumm Rabbim sonumuzu hayır etsin
elden bişey gelmez malesef ama o mayaymış bilmem neymiş ona hiiiç takılma
onlar uydurmasyon ama kıyamet bi gerçek o da nezaman olur Rabbim bilir
kimse gelecekle ilgili hbr veremezki oyuzden mayaya inanma kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?