Kaldığımız Yerden Her Telden..

dejavumm gülüm çıkıyorum ben eşim geliyomuş şimdi girer içeri kendine iyi bak olurmu çok öpüyorum meleğim Allaha menat ol görüşmek dileğiyle

enee kocişin erken geldi bugun tmm kuzumm benımm sende kendıne iyi bak cnmcımm
öptüm seni kocamaaan cnm kuzummm benimmm

Eklentiler

• $578307_380002735376431_186528081390565_1071419_655395382_n.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 21
kızlar buna bayıldım inş rabbim banada eşimede anne baba olmayı nasip eder tüm isteyenlere AMİNNNNNNNN

valla doğru zaman değişti herşey oluyor zinalar sokak ortalıarında birşeyler mesela anneannemin annesi dermiş ki bir binada öbür binaya kedi atlayabildiği zaman, zinalar çoğaldığı zaman kıyamet yakın olacak demiş. Gerçekten de öyle yani belli bir yıla kadar binalar böyle değildi küçük aralıklı evler vardı, namus vardı, kimse kimsenin bacısına yan gözle bakmazdı. Tecavüzler, kadın öldürmeler böyle değildi kadına saygı vardı bak seksenler dizisine aynı yaşadıklarımız yani ama 2000 li yıllarla herşey değişti. O zamana kadar belli bir yaşantımız varken bir anda teknoloji falan herşey değiştirdi herşeyi. Ama gaibi yalnızca Allah bilir içine vesvese gedliğinde dua et Allah'a sığın korkma bu korkulacak birşey değil eninde sonunda gideceğiz oraya hatta ben çok gitmek istiyorum yeminle bak. Oranın daha iyi daha güzel olduğunu gerçek hayatın orada olduğunu düşünüyorum burası yalancı dünya orası sahici dünya tüm sevdiklerimix orada bekliyorlar bizi.

Gülşah tam bir yılan neler yapmadı ki ama o da Mahiyle birlikte sürülecek kellesi gitse daha da memnun olurum ama o da olacak elbet. Valla gülüm belimde karnımda arı var tatlı tatlı çok zorlamıyor. Ama kullandığım laçta bazı yerlerde gebelikte kullanılmaz diyor prospektüste de öle yazıyor ama gebeliği öğrenince bırakılabilir bence yaa.. Öyle olsa dr lar neden veriyor dimi hep bu ap verilmiş korunma istemeyen kişilere yoksa verilmezki dimi ama.

enee kocişin erken geldi bugun tmm kuzumm benımm sende kendıne iyi bak cnmcımm
öptüm seni kocamaaan cnm kuzummm benimmm

hee aradıkı gelemmi ne diyosun e gel dedim delü işte maç yaparız gelsin dün yenilmiştim gıcığa bende öpüyorum canımıniçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii göürşürüz fıstıkım benimm

dejavumm gülüm çıkıyorum ben eşim geliyomuş şimdi girer içeri kendine iyi bak olurmu çok öpüyorum meleğim Allaha menat ol görüşmek dileğiyle

tamam balımm öpüyorm çok kendine dikkat et vesveselerden uzak dur emii bitanemm görüşürüz.. iyi akşamlarr

çok haklısın gülüm yaa ama işte inasn korkuyo benim eşimde der korkma gerçk dünya orası sen oraya layık olmaya bak diye ama işte ahh ahh hayırlısı be güülüm beni akşam girmeye çalışırım sende girebilirsen vadi varuya seninde eşimnn başka diziyi izliyo yaa işin olmazsa eğer bitanem öpüyorum ve kaçıyorum

Eki Görüntüle 400522 kızlar buna bayıldım inş rabbim banada eşimede anne baba olmayı nasip eder tüm isteyenlere AMİNNNNNNNN

amiiiiiiiiiiiiiiiin cnm kuzummm benımmmm

hee aradıkı gelemmi ne diyosun e gel dedim delü işte maç yaparız gelsin dün yenilmiştim gıcığa bende öpüyorum canımıniçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii göürşürüz fıstıkım benimm

hehe bu akşamda sen yen kuzum tmm balım benımm öptüm seni kocamaaan

Eki Görüntüle 400522 kızlar buna bayıldım inş rabbim banada eşimede anne baba olmayı nasip eder tüm isteyenlere AMİNNNNNNNN

çok tatlı valla yaaa inaşllah nasip edecek tatlım hem de öyle şeker olacaklar ki bakan bir daha bakacak.

gelirim canım o zaman ben konuşuruz. Zaten bişi yapmıcam makarn yapcam düğn dışarda yedik dolandık geç geldim eve sinirliydim de yemek yapmadım yarına köfte yapcaktım ama onu da yapcak halim yok ağrım var daraldım ovulaasyonu yapıp yemek yerşm makineye çamaşır atarım sonra az uzanır gelirim balım uyuyamam zaten erkenden sonra başım ağrıyor gece uyuyamıyorum ama gelmediysem bilki aprım vardır ya da uyumuşumdur da eve gdince açılırım ben burada afakanlar basıt yine beni.

çok haklısın kuzum gerçekten çok haklısın 80 leri başından beri izliyoruz bizde
ve o günlere baktıkca o kadar hoşumuza gidiyoki herşey ne kadarda güzelmiş meğer
şimdi nerde komsuluk nerde insanlık Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin gerçekten

aynen bende çok memnun olurum kuzum dediğin gibi gülşahında vakti var
kuzumm misal bazı antibiyotıkler olsun ilaçlar olsun gebeye bile veriyo drlar yani bile bile
ki bu da kötü bi etkisi olmadıgını gösterir yanı kar zarar ilişkisine göre veriliyo
yanı gebede bi hastalık varsa ve ilac verilmeden daha zararlıysa dr lar ilacı veriyo
buda onun gibidir yanı sana vermese belkim daha sıkıntılı olcak bebek durumun
ama bu ilacı veriyoki bebek içinde senin içinde faydası olsun
bence gönül rahatlıgıyla iç sen balımcım

Ya benim ağrım var karnımda kasığımda off midem de bulanıyor bu ilaç yapıyor galiba yada öğlen ki yemek ağır geldi afakanlar bastı daralıyorum çıok sıcak var. Yumurtlama belirtisi mi nedir anlamadım valla yaaa daha 2 saat var çıkmama offf.. Doktora gittiğimde de ne tarafta folikül var sormayı unuttum folikül var dedi ama ona göre anlardım yumurtlama ağrısı mı ne yaa..

Kullanıyorum valla napıyım çalışma da yapcam yumurtlama olursa bir yerde okudum da işte gebe kalış bu ilaçla ama sakat doğar üreme organlarında sorun olur falan gibi şeyler demniş doktorda gibi gibi. rospektüstede öle yazıyor yani kullanılmaz diye ama ilerleyince değilki öğrenince bırakcaz yanii ne olacak dimi. Yapacak birşey yok sonuçta yumurtlama olmama ihtimali de varmış belki de olmaz amöa dr folikül görmüştü muayenede gelişir inşallahh..

kuzumm canını sıkma bunaltma kendını hemencikk
eve gidincede yaparsın ovuyu anlarız yumurtlamamı ne
sende yumurtlama akıntısı gelırmıydı kuzumm yanı ordanda anlarız
ilaçda yapabılır tabi ama yumurtlamada olabılır bunu ovucan göstercek bize cnmcım
miden bence yemektendir oranın yemekleri sende bulantı yapıyo cunku
sıkma canını kuzumm benımm

bencede kullanman lazım kuzumm öbür türlü daha sıkıntı bide zaman kaybı oluyo çalışmalar olmuyo
ara kanamalar olunca bence kullan sen kuzum
hwem dediğin gbi öğrenir öğrenmez bırakcaksın millet ne ilaçlar kullanıyo hamile oldugunu bilmeden
Rabbim koruyo ınanki zaten anne hamile oldugun öğrenene kadr ne yaparsa yapsın Allah korurmus
bence içini ferah tut ve kullan bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…