- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.461
yani oarası öyle onlarainanmka değil ama yer ediyo ettikçede korkular alıyo gerçek ama o gerçkten bir haberiz bazen işte aklı başa getiriyo gibi birşey neyse artık hakkımızda hayırlısı ben çıkıyorum balkım eşim geliyo şimdi girer içeri yarına görüşürz artık balım kendine iyi bak iyi gezmeler benimyerimede hava al balım Allaha emanet ol çok öpüyorummmmmmmm
ya her yıl için dedilerde o zamanlar küçüktüm yaa kalmıyodu kafada ama şimdi korkuyoum ki sorma dengesi değişti hakikaten kıyamete ykaın binalar zinalar artacakmış yaa bak mesela 13 katlı apartmadayım yani istanbuldn korkardım geldim burdayım ne bileyim küresel ısınma doğa felakaterii gibi heopsi korkutuyo gece rüyamda görüyorumki evim denize karşı camlar bıylu yaa böyle deniz taşıyo tsunami oluyo camlara çaropıyo içerde kalıyorum falan ay içim tuhaf oldu vallaha ölüm hak birgün olucak rabbim gecinden versin sevdikleirmizin acısını yaşatmasın AMİNNNN ama işte hazır değiliz hep diyorum rabbim bizden razı omadan alma bizi yanına diye ama bunun için çok eksiğimiz var vallaha yaa rabbim ffetsin hayırlıara çıkarsın AMİNNNNNNNNNN:26::26::26::26:
sorma daye baya sağlam kadın çıktı yani karakter olarak evet nigarın bile hbri yok bu durumdan
ayy tecavüze ugramış olabılır dediğin gibi amanııın çok üzülürüm öyleyse yaa
o gülşahı bi yakalasam boğcam zati tam gıcık karı yaa
ondandır kuzum ondandır bel ağrısı yumurtlama geliyo demektiiiir
enee kocişin erken geldi bugun tmm kuzumm benımm sende kendıne iyi bak cnmcımm
öptüm seni kocamaaan cnm kuzummm benimmm
dejavumm gülüm çıkıyorum ben eşim geliyomuş şimdi girer içeri kendine iyi bak olurmu çok öpüyorum meleğim Allaha menat ol görüşmek dileğiyle
valla doğru zaman değişti herşey oluyor zinalar sokak ortalıarında birşeyler mesela anneannemin annesi dermiş ki bir binada öbür binaya kedi atlayabildiği zaman, zinalar çoğaldığı zaman kıyamet yakın olacak demiş. Gerçekten de öyle yani belli bir yıla kadar binalar böyle değildi küçük aralıklı evler vardı, namus vardı, kimse kimsenin bacısına yan gözle bakmazdı. Tecavüzler, kadın öldürmeler böyle değildi kadına saygı vardı bak seksenler dizisine aynı yaşadıklarımız yani ama 2000 li yıllarla herşey değişti. O zamana kadar belli bir yaşantımız varken bir anda teknoloji falan herşey değiştirdi herşeyi. Ama gaibi yalnızca Allah bilir içine vesvese gedliğinde dua et Allah'a sığın korkma bu korkulacak birşey değil eninde sonunda gideceğiz oraya hatta ben çok gitmek istiyorum yeminle bak. Oranın daha iyi daha güzel olduğunu gerçek hayatın orada olduğunu düşünüyorum burası yalancı dünya orası sahici dünya tüm sevdiklerimix orada bekliyorlar bizi.
Gülşah tam bir yılan neler yapmadı ki ama o da Mahiyle birlikte sürülecek kellesi gitse daha da memnun olurum ama o da olacak elbet. Valla gülüm belimde karnımda arı var tatlı tatlı çok zorlamıyor. Ama kullandığım laçta bazı yerlerde gebelikte kullanılmaz diyor prospektüste de öle yazıyor ama gebeliği öğrenince bırakılabilir bence yaa.. Öyle olsa dr lar neden veriyor dimi hep bu ap verilmiş korunma istemeyen kişilere yoksa verilmezki dimi ama.
Eki Görüntüle 400522 kızlar buna bayıldım inş rabbim banada eşimede anne baba olmayı nasip eder tüm isteyenlere AMİNNNNNNNN
hee aradıkı gelemmi ne diyosun e gel dedim delü işte maç yaparız gelsin dün yenilmiştim gıcığa bende öpüyorum canımıniçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii göürşürüz fıstıkım benimm
valla doğru zaman değişti herşey oluyor zinalar sokak ortalıarında birşeyler mesela anneannemin annesi dermiş ki bir binada öbür binaya kedi atlayabildiği zaman, zinalar çoğaldığı zaman kıyamet yakın olacak demiş. Gerçekten de öyle yani belli bir yıla kadar binalar böyle değildi küçük aralıklı evler vardı, namus vardı, kimse kimsenin bacısına yan gözle bakmazdı. Tecavüzler, kadın öldürmeler böyle değildi kadına saygı vardı bak seksenler dizisine aynı yaşadıklarımız yani ama 2000 li yıllarla herşey değişti. O zamana kadar belli bir yaşantımız varken bir anda teknoloji falan herşey değiştirdi herşeyi. Ama gaibi yalnızca Allah bilir içine vesvese gedliğinde dua et Allah'a sığın korkma bu korkulacak birşey değil eninde sonunda gideceğiz oraya hatta ben çok gitmek istiyorum yeminle bak. Oranın daha iyi daha güzel olduğunu gerçek hayatın orada olduğunu düşünüyorum burası yalancı dünya orası sahici dünya tüm sevdiklerimix orada bekliyorlar bizi.
çok haklısın kuzum gerçekten çok haklısın 80 leri başından beri izliyoruz bizde
ve o günlere baktıkca o kadar hoşumuza gidiyoki herşey ne kadarda güzelmiş meğer
şimdi nerde komsuluk nerde insanlık Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin gerçekten
Gülşah tam bir yılan neler yapmadı ki ama o da Mahiyle birlikte sürülecek kellesi gitse daha da memnun olurum ama o da olacak elbet. Valla gülüm belimde karnımda arı var tatlı tatlı çok zorlamıyor. Ama kullandığım laçta bazı yerlerde gebelikte kullanılmaz diyor prospektüste de öle yazıyor ama gebeliği öğrenince bırakılabilir bence yaa.. Öyle olsa dr lar neden veriyor dimi hep bu ap verilmiş korunma istemeyen kişilere yoksa verilmezki dimi ama.
slm kızlarrr nasılsınız guzel arkadaşlarımmm benımm
Eki Görüntüle 400522 kızlar buna bayıldım inş rabbim banada eşimede anne baba olmayı nasip eder tüm isteyenlere AMİNNNNNNNN
çok haklısın gülüm yaa ama işte inasn korkuyo benim eşimde der korkma gerçk dünya orası sen oraya layık olmaya bak diye ama işte ahh ahh hayırlısı be güülüm beni akşam girmeye çalışırım sende girebilirsen vadi varuya seninde eşimnn başka diziyi izliyo yaa işin olmazsa eğer bitanem öpüyorum ve kaçıyorum
slm kızlarrr nasılsınız guzel arkadaşlarımmm benımm
çok haklısın kuzum gerçekten çok haklısın 80 leri başından beri izliyoruz bizde
ve o günlere baktıkca o kadar hoşumuza gidiyoki herşey ne kadarda güzelmiş meğer
şimdi nerde komsuluk nerde insanlık Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin gerçekten
aynen bende çok memnun olurum kuzum dediğin gibi gülşahında vakti var
kuzumm misal bazı antibiyotıkler olsun ilaçlar olsun gebeye bile veriyo drlar yani bile bile
ki bu da kötü bi etkisi olmadıgını gösterir yanı kar zarar ilişkisine göre veriliyo
yanı gebede bi hastalık varsa ve ilac verilmeden daha zararlıysa dr lar ilacı veriyo
buda onun gibidir yanı sana vermese belkim daha sıkıntılı olcak bebek durumun
ama bu ilacı veriyoki bebek içinde senin içinde faydası olsun
bence gönül rahatlıgıyla iç sen balımcım
Ya benim ağrım var karnımda kasığımda off midem de bulanıyor bu ilaç yapıyor galiba yada öğlen ki yemek ağır geldi afakanlar bastı daralıyorum çıok sıcak var. Yumurtlama belirtisi mi nedir anlamadım valla yaaa daha 2 saat var çıkmama offf.. Doktora gittiğimde de ne tarafta folikül var sormayı unuttum folikül var dedi ama ona göre anlardım yumurtlama ağrısı mı ne yaa..
a.s kuzummm ben iyiyim seni sormalı öykü nasıl cnmcımm
idare ederiz gülüm biz sen nasılsınnn canımcığımm..
Kullanıyorum valla napıyım çalışma da yapcam yumurtlama olursa bir yerde okudum da işte gebe kalış bu ilaçla ama sakat doğar üreme organlarında sorun olur falan gibi şeyler demniş doktorda gibi gibi. rospektüstede öle yazıyor yani kullanılmaz diye ama ilerleyince değilki öğrenince bırakcaz yanii ne olacak dimi. Yapacak birşey yok sonuçta yumurtlama olmama ihtimali de varmış belki de olmaz amöa dr folikül görmüştü muayenede gelişir inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?