- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.481
bızde cok iyizzz teyzesiiikobiş resimlerım var olmuyo yaaa
kuzumm canını sıkma bunaltma kendını hemencikk
eve gidincede yaparsın ovuyu anlarız yumurtlamamı ne
sende yumurtlama akıntısı gelırmıydı kuzumm yanı ordanda anlarız
ilaçda yapabılır tabi ama yumurtlamada olabılır bunu ovucan göstercek bize cnmcım
miden bence yemektendir oranın yemekleri sende bulantı yapıyo cunku
sıkma canını kuzumm benımm
bızde cok iyizzz teyzesiiikobiş resimlerım var olmuyo yaaa
bizde iyiizzzz tatlımmmm sızı ozledım vala
bencede kullanman lazım kuzumm öbür türlü daha sıkıntı bide zaman kaybı oluyo çalışmalar olmuyo
ara kanamalar olunca bence kullan sen kuzum
hwem dediğin gbi öğrenir öğrenmez bırakcaksın millet ne ilaçlar kullanıyo hamile oldugunu bilmeden
Rabbim koruyo ınanki zaten anne hamile oldugun öğrenene kadr ne yaparsa yapsın Allah korurmus
bence içini ferah tut ve kullan bacım
enee nasıl olmuyo kuzumm yukarda bu cvp yazdıgmız yerde ataç işareti var oraya tıklıyosun
dosya ekle var ona tıklıyosun pcnde nerdeyse resmi bulup yukluyosun kuzum upload files diyosun ve sonra içeriğe ekle diyosun
oluyo kuzumm bi dene bakem tkrdan
selaaaaammmlarrr
selam hoşgeldin sen buralara uğrar mıydın hayırsız gacıı..
yok yani yumurtlama var mı yok mu diye değil böyle sıkıntı bastı balım yaaa birde öğleden sonra bizim odaya güneş geliyo offf nefes alamıyorum ya acayip daraldım gülüm yaa.. Evet akıntım gelitdi benim bariz uzayan akıntıdan bolcana bir an gelirdi hemen hatta göreyim diye önce peçeyete siliyorum da sonra taharetleniorum kaçırırım diye ama ovulasyonda yapıyorum zatwen akıntıya güven olmaz. Yemekhaneden yemedim aslında yemedği ama buradaki cafede de güzel değildi istediğim yemek o yaptı galiba ya ama haplarda yapıyormuş böyle canım eve bir atsaydımn kendimi açılıırmda daha var valla.
bence de daha beter stres gülüm yan etkisi de olsa bana katlancam bebek için herşeyi yaparım valla bak 9. gün olacak alıcam ilacı daha kanamam gelmedi öyle normalde gelirdi düzensiz olunca inşallah işe yarayacak inan ağrılarıma bile sevniyorum ya va mı böyle birşey. İç daralması da olmasa off..
anam aklımdasın aslında ama artık topiğimize bile pek yazamıyorum, zaten hastalıklar bebek onun odası eşyası zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Geçiyordum uğradım
selaaaaammmlarrr
selam canımm nasılsınnnn...
canım aynısını yapıyorumm resım acılmıyo galıba resımde sorun oldu yaaaa offff
selaaaaammmlarrr
hee anladım kuzumm sıcak daralttı seni ama hava cidden epey bi sıcakladı bu yaz kavurucu olcak gibi
az kaldı kuzumm vakit yaklaşıyo burda lak lak yaparkene zaman geçiceek ve sen eve varcaksıın
iyi yapıyosun balım dediğin gbi akıntıya güven olmuyo ovucanlarında var
inşallah o kopkoyu kırmızıyı görcez ve başlıycak halvetleeer
bak ne güzel ilaç fayda ediyo kanama felen kalmadı ortada bidaha olmıycak Allahın izniyle
iç daralmanıı yirim ben seniiin o da geçer kuzum eve gidince ohh mamanı yersin yayılırsın bi güzel
açarsın tv yi daha ne olsun balım kaymagımm
iyi yaptın gülüm öyle geçerken uğrama gel arada bir selam ver haber ver neler yapıyorsun hızlandı mı hazırlıklar. Oda falan baktınız mı ne yaptınız nasıl geçiyor gebelik ne hastalığın var..
kuzum grip oldum şimdi iyiyim gerçi sen epey uzak kaldın teyzesi bak oğlumun cicilerine
Eki Görüntüle 400560 Eki Görüntüle 400561 Eki Görüntüle 400562 Eki Görüntüle 400563 Eki Görüntüle 400564 Eki Görüntüle 400565 Eki Görüntüle 400566 Eki Görüntüle 400567 Eki Görüntüle 400568
hoşgeldın canım
a.s cnm hoşgeldin
neyem olmuyoki neyse salla kuzumm benımm olmuyosa olmuyodur salla gitsin
ee anlat bakem kuzumm ne var yok keyifler nasıl
bu c.tesi şeker yuklemesine gitcem bakalım umarım bişeycik yoktur
a.s ofluuu hoşgeldin beyaa nasılsın
bugüne kadar iyiydim ama biraz canım sıkıldı bugün..
bu tsh yüzünden işte.
10.25 çıktı. gene ama aynı yerde yaptırmamıştım.
daha 10 gün önce 5.75 e kadar düştü.
yarın özelde tekrarlatıcam doktora gidicem işte
sen nasılsın bebeğim.
Ay valla ya zaman geçmiyor sizde olmasanuız sıyırcam oyunda oynuyorum bir yandan face de ekiyorum biçiyorum falan. Elifimde gitit zatii. İnşallah görürüm ya görücem gibiydi ama koyulaşabilirde silik olabilirde belli olmuyor ki bu ay bir olsa bir daha ki aya kesin olur zaten yumurtlama. Valla yayılcam hiçbir iş yapmıcam ya bir makarna tamam bir de çamaşır atıcam makineye bitti yok yol yorgunluğunu atamadım ki direk geldim işe başkadım haftasonu olsun artık herşey napıyım haftasonu iş yaparım salı günü 1 mayıs tatili o zamanda gün boyu dinlenirim kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?