- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.501
dejavuma yazdığım gibi tsh sorunum var sadece.
bide çok ürkek oldum.
bişey düşürsem yere sıçrıyorum resmen aklım gidiyo
bebişime bişey olmaz dimi kızlar
iyiyim tatlım ya topiğne gelemedim uzuncadır yoğundu burası hoca şehir dışına gitti de bugün p.tesi gelecek ondan rahatım bugün valla topiğime bile yazamıyordum kızlara sor yani alınma bitanem olur mu. Canım oynak oluyor işte bu hornon birde bir yerinkini diğeri tutmuyor balım düzene girer düşer inşalah.. Canım hep aynı güvendiğin yerde yaptırsan onu baz alsan daha iyi olur belki çünkü bir yerde başka öbir yerde başka olunca böyle moralin bozulur anlık yükselmlerde olur arada zaman olsun biraz test yaptırınca balımm benim şahsi düşüncem tabii sem moralini bozma diye. Ben dr gittim işte geçen hafta çarşamba ilaç verdi düzenleyici ama d.k hapı değil yumurtlama da olcak kullanıcam iki ay ara kanamaları bitircek düzenli regl olcam rahmime baktı falan iyi gördü hormon testi istemedi orda başka dr gitmiştim ya şubatta onları gördü memnun kalmadım ondan dedim iyi ki dçk hapını içmemişsin sen bebek düşünüyosun o verilmez dedi falan memnun kaldm bu dr dan. 2 ay kullancam gidicem gebeklik olursa da ayrıca gelirsin dedi ovuya başladım yapıyorum daha silik ama koyulaşacak gibi bakalım öyle işte beklemedeyim hiç olmazsa kanamam olmayacak düzensiz canım bu ilaçla gebelik olmasa bile.
kuzumm hiç sıkma canını tsh çoğu gebişte oluyo
ve ilaçlarla denegeleniyo oyuzden üzme kendını ve bebişi
içini ferah tut cnm
hem nedemişler iyiyi çağırırsan iyi gelir
kötüyü çağırırsan kötü
oyuzden sen hep iyi düşün
neden bebişine bişey olsunki
hiçbişey olmıycak Allahın izniyle
hee o ekme biçme oyunu dvm ediyomu hala bende ona iyi dadanmıştım sonra aştım kendımı tarlayı felen
bıraktıydımhee elfin kocişi geldi napsın akşama gelır ama kurtlar varya bugun duramaz burasız
bizde avmye gitcez orda yerük gezerüz maksat değişiklik olsun
kocişi herseferinde kandırıp götürüyorum her gittiğimizdede yemekten sonra ilk iş bebiş mağazaları oluyo
amaan salla gitsin kuzum yaa hep iş hep temizlik nereye kadar arada salmak lazım valla
annemler gitti gideli bende bişey yapmıyorum valla kendıme izin verdim
yol yorgunluguda kolay atılmıyo valla en güzelini yaparsın cnmcım ohh 1 mayısda tatil bakarsınız keyfinize
Ay çok güzeller canımm sağlıkla gelsinde giysin oğluşun tüm bunları hepsi birbirindne şirin. Beşiğini nereden aldın canım ben görmüştüm bir sitede nerede hatırlamıyorum da bende çok beğenmiştyim. Birde nevresim takımını çokm beğendim denizci motifli süper valla donatmışsın şimdiden canım maşallah hayatı boyunca donansın inşallah...
ben çoğu zaman geldim topiğine de geldim ama yoktun.
bi ara tam yakaladım selam dedim çıkmışsın.
artık çokta girmiyorum zaten..
ne biliyim bebeğim yaa dediğin gibi yerden yere değişiyor.
yarın işte 3. bi yerde yaptırayım diyorum.
gideceğim doktor işte kadın doğuma gittiğşm yerde aynı zamanda başhekim dahiliyeci yani.
benim doktorum da onu önerdi.
bundan sonra sadece oraya gidicem işte.
yaa bişey olmaz dimi bebeğime iyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki..
inşallah canım yaa ama korku çok var işte.
birden tel çalsa ürker oldum aklım gidiyo
Biz dün gezdik gülüm avm de ben sinirden kudurunca eşimin eve götürmek gözü yemedi ona çatarım diye havalanıyım diye gittik yemek yedik gezdik az geldik. Benimde gözüğm hep o mağazalarda ama sadece vitrinlerin önünde dolanıyorum girsem görevli ne bakmıtınız diyecek kalcam mal gibin. Oh yap valla al bebişe herşeyini giydir değişik değişik. Bakılmaacak gibi değilki ne güzel şeyler var. He valla aynen öle haftasonu temizlik 1 mayıs keyiff..
Olmaz gülüm olmaz olacak olsa derdi doktorun riskleri zaten merak etme sen senin açındna doğumda falan sıkıntı oalbilir onda da sezetyana alırlar gülüm sıkma sen canını kontrol altına alınacak sen içini ferah tut hamileliğini böyle şeylerle heba etme herzaman gelmez bugünler her daim yaşanmaz. Akışına bırak şu an ilacını almaktan başka yapacak birşeyin var mı yok o yüzden biraz rahat olmaya çalış anlıyorum seni haklısın ama değişe birşey olmayacak kendine yapıyrsun gülüm etkilenirse stresinden etkilenir sen kontrollerini yaptır üstüne düşeni yap bitanem sağlıkla gelecek bebeğin..
amin inşallah canım beşiği belisden aldık, denizci takımınıda babası beğendibana kalsa ben onuda beyaz alıcaktımda neyse
nerdeyse 1 aydır oğlumu görmüyorum bu akşam farklı bir doktora gidicem, yakışıklı fotosu olursa eklerim teyzesinin topiğinede
benim son aylar yaza geliyor ya eşimde hızlı kilo alıyorum falan diye, sen ağırlaşmadan gezip dolaşıp istediğin gibi al sonra ufak tefek şeyler kalır dedi, iyide yaptı.
Şimdi ufak tefek eksikleri var sadece bu kalan 4,5 ay nasıl geçicek bilmiyorum
heh tamam işte bir sitede satılyıor bu markadan orada görmüşüm demek ki aymnı şeyi beğenmişiz yaa.. Bence de eşin doğru demiş iyice sıcaklar bastıracak ağırlaşacaksın gezmek bakmak zor olur tamamla sen herşeyini erkenden olsun birşey olmaz geç olmasından iyidir. Geçer geçer kız yaz günleri hemen geçiyor zaten.. Bir bakmışsın kucağında paşan.
olmasın korku felen bebişinin bitanecik annesi
bak yavrun senınle çok şükür bi sıkıntısıda yok
sen neyem uzuyosun kendını
kalbını ferah tut benım yavrum sağlıklı benım yavrum sağsağlim gelcek bana de
hep iyi düşün cnm benım kötü düşünmek sana ancak üzüntü sıkıntı verir
ama iyi düşünmek seni mutlu eder bu da hamileliğine bebeğine sıhhat verir
tsh den bişey olmaz gün geçtikce gebelikte bişey çıkabılıyo
bende kansızlık yoktu o başladı şimdi bu hafta şeker yuklemem olcak
inşallah bişey çıkmaz ama çıkarsada herbişeyin tedavisi var kuzum boşa üzme kendını
şöyle bi silkelen gel kendıne
hehe kocişde seni idare etmek için gezdirdi desene
ee hep onları bizi üzcek arada birde biz onlara çektirelim demi
anam napayım erkek milletine kalsa iki giysi yallah anlamıyolar bişeyden
bazen giriyorum magazaya alıyorum bişeyler diyo buna gerek varmı
bi bakış atıyorum kesiyo sesini ondan sonra şey yapıyorum
alıyorum ben aldıkça atıyorum onun kucagına hiç gıkını çıkaramıyo
bu erkeklere böyle yapmak lazım
hehe kocişde seni idare etmek için gezdirdi desene
ee hep onları bizi üzcek arada birde biz onlara çektirelim demi
anam napayım erkek milletine kalsa iki giysi yallah anlamıyolar bişeyden
bazen giriyorum magazaya alıyorum bişeyler diyo buna gerek varmı
bi bakış atıyorum kesiyo sesini ondan sonra şey yapıyorum
alıyorum ben aldıkça atıyorum onun kucagına hiç gıkını çıkaramıyo
bu erkeklere böyle yapmak lazım
oyy maşalllahhh kuzumm yirim ben senin bu göbüşünüüüü
içindeki bebişiniii maşallahh pek bi tatlı olmus göbüşün
haklısın bebeğim kendimi sıkıntıya sokmaktan başka bişey yapmıyorum ben.
neyse artık yarın ola hayrola diyelim biz.
orda bakalım kaç çıkacak.
en azından ordakine güvenebilirim.
dua edin bana olur mu kızlar..
ya ben bugün düşmüş bekliyodum gerçekten
ama işte evdeki hesap çarşıya uymadı.
hayırlısı artıık
artık o günler gelsin diyorum, böyle ultrason görüntüsüne bakıp ağlıyorum bazen, zaman olarak 137 gün ama aya vurunca epey uzun oluyor. Nedense çok rahatım ne doğum korkum var ne bebeğim için endişem herşey yolunda biliyorum, hiç takıntı yapmıyorum çok sakinim neden böyle oldum acaba
aynen öyle valla bahane oldu bana da yemek yapacak hiç halim yoktu hani. Benimki de iki dolanıyor sıkılıypr güzelce bakamyorum ki İstanbul'a gideceğim hafta aldım iki baharlık kazak iki bluz aldım beğendi onları al al dedi. Dünde bir etek beğendim ama İstanbul'da da anneme hediye aldık falan açıldık baya önceden de harcamalar vardı benim maaaş zaten kalmasdı anneme de yardım ediyorum alışveriş falan artık maaşı alınca alıcam o eteğide ve bir bluz vardı yeşik kalırsa onu da alıcam..
ayyyy canımm ya yapıncaya kadar saatler gectı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?