- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.521
ederim cnm nedemek dua ederim elbette
yarınki sonucu bizede bildir emi merak ederim ben şimdi
aynen öyle cnmcım herşeyin hayırlısı
sıkıldıgında bebişini sev onla konus için rahatlar ozaman
aynen öyle valla bahane oldu bana da yemek yapacak hiç halim yoktu hani. Benimki de iki dolanıyor sıkılıypr güzelce bakamyorum ki İstanbul'a gideceğim hafta aldım iki baharlık kazak iki bluz aldım beğendi onları al al dedi. Dünde bir etek beğendim ama İstanbul'da da anneme hediye aldık falan açıldık baya önceden de harcamalar vardı benim maaaş zaten kalmasdı anneme de yardım ediyorum alışveriş falan artık maaşı alınca alıcam o eteğide ve bir bluz vardı yeşik kalırsa onu da alıcam..
ayyyy canımm ya yapıncaya kadar saatler gectı yaaaa
ederim cnm nedemek dua ederim elbette
yarınki sonucu bizede bildir emi merak ederim ben şimdi
aynen öyle cnmcım herşeyin hayırlısı
sıkıldıgında bebişini sev onla konus için rahatlar ozaman
aynen öyle valla bahane oldu bana da yemek yapacak hiç halim yoktu hani. Benimki de iki dolanıyor sıkılıypr güzelce bakamyorum ki İstanbul'a gideceğim hafta aldım iki baharlık kazak iki bluz aldım beğendi onları al al dedi. Dünde bir etek beğendim ama İstanbul'da da anneme hediye aldık falan açıldık baya önceden de harcamalar vardı benim maaaş zaten kalmasdı anneme de yardım ediyorum alışveriş falan artık maaşı alınca alıcam o eteğide ve bir bluz vardı yeşik kalırsa onu da alıcam..
bak mayıs geliyor ay dediğin nedir ki bir başı bir sonu zaman hemen geçiyor yazın vakit geçirmek daha kolay kış gibi eve kapanmıyor insan. Doğacakta hemen yaşı bile gelecek balım sen bugünleri iyi değerlendir uyu bol bol dinlen kitaplar oku bebek bakımıyla ilgili. olma tabii rahat l dr gidiyorsun herşey yolunda neden takıntı yapacaksın olması gereken de akışına bırakmak zaten ters birşey olmadkça.
anamm ne güzel çıkmış kız gömlekte tam belli etmiş yakışmış hanii.. Maşallah sana bebeğineee
Eki Görüntüle 400588 Eki Görüntüle 400589 Eki Görüntüle 400590
bunlarda bugün itibari ile benim göbüşüm
tabi ki bildiririm canım...
erkenden gitsek daha iyi olur.
inşallah bi sıkıntı çıkmaz.
idrar
hemoglobin.
aKŞ
bunlar normal çıktı.
bide işte kızamık için midir neyse onun için baktırmam gerekiyomuş.
devlette yokmuş sanırım bende özelde yaptırıcam onu da.
ayy çok hoşş yayılmışta büyüdükçe az aşağılarta doğru ama tam erkek bebek göbeği hiç yanlara dağılmamış top gibi çok güzel duruyor yaa.. Benim kızım olsun ama karnım top gibi olsun istiyorum böyle.. Hamile kaldım da top gibi karnı istemesi kaldı dimi ay isterse çeneme çıksın karnım popoma yürüsün hamile kalayım yeter ki. Bu şey gibi oldu ya döner istiyorum ama dönmesin istiyoruummm gibi..
öyle yaparsın cnmcım insan bazen çok açılıyo
ben özellikle o an düşünemiyorum alıyorum sonra tırtılıyoruz tabi
daha ben asıl istdan alcam bişeycikler
orda civil var çok güzel şeyler var
malesef ankarada mağazası yok oyuzden ısta giderken kocişi epey bi yolmam lazım
hee bende didim sevdam nereye gitti
ama başardın kuzumm çok tatlı maşallah
resmen kız göbüşü kuzumm baktım böle hemen cinsiyet tahmını yaptım
sen dr a gitmeden bana bu göbüşü göstereydin ben sana derdim kızın olcek diye
tabi ki bildiririm canım...
erkenden gitsek daha iyi olur.
inşallah bi sıkıntı çıkmaz.
idrar
hemoglobin.
aKŞ
bunlar normal çıktı.
bide işte kızamık için midir neyse onun için baktırmam gerekiyomuş.
devlette yokmuş sanırım bende özelde yaptırıcam onu da.
Gülüm kaçta randevun gelir gelmez haber ver hoca yok ya ben burada olruum balımm merakta bırakma bizi tabii ki dualarımız seninle ah halim olsa bir yasin okurdum hepimize de sana da bakem bugün bir duş alayımda okuyayım ben ya ne zamandır istiyorum.
yaptımmm sonunda başardımmmm bravoooo bannaaaaa oleyyyycanım sende gostersene
maşalllaaahhhh göbüşüne bebişinee
benım o kahve çızgı çok belli değil zorlayınca gözüküyo senın baya koyu ve net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?