Kaldığımız Yerden Her Telden..

bence de al İstanbul'dan civilde süper şeyler oluyor hem de çok modeller oluyor bende hamiş kalayım arabayla gidip eşime aldırtcam doldurcam arabaya özellikle bak İstanbul'da gidebilirsin Eminönünde Kürkçü ham bir yer daha var sorarsan ösylerler aklıma gelmedi şimdi hazır şekerler var yada malzemeler satılıyor uyguna gösteriyorlarda yapılıışını kendin yapabilirsin ayrıca kağı süsleri bebek için malzemelr uygun oluıyormuş aynı han içinde tüm bebek ihtiyaçlarıın alıyormuş bu han ve bir han daha var canım bakabilirsin gitmişken..

ohh ne güzel yer verişir tabii artıkın vermezlerse de iste canım bazıları yer vermiyor ya valla. O kıpırdanmalar ne güzeldir kimbilir maşallahhh.. Geçer geçer balım sana geçmez gibi geir ama oyalan canım iştede olunca zaman geçmiyor evde olsa insna uyur kalkar meşgale bulur işyerinde iş olmayınca zaman geçmiyor. Şekil A bende bugün olduğu gibin..

randevu almadım canım özele gidicem.
gerek yok yani randevuya.
bilmiyorum ki kaçta gelirim.
ama gelir gelmez haber veririm bebeğim. yazarım buraya.

tamam gülüm beklicem hayırlı haberlerini.

canım benim o çizgi hep vardı ama biliyomusun dur eski resimlere bakıyorum göstericem şimdi

ilk resimde 8 haftalıkım ama ikincide değilim sanırım

hakketden varmıs cnm dediğin gibi demekki kimisinde erkenden çıkıyo
bende niyeyse çok hafif çizgi acaba esmerim ondamıki
gerçi çok esmerde değilim ama paso denızlerde heryaz deli gibi yandıgımdan
belkim ondandır ama maşallah göbüşüne çok tatluu

canım bende o cızgı hıc yokkk

Pufyy ben hamiş değilim ama şimdien karnımın orasında çizgiyi görebiliyorum görünen bir çizgim zaten var hamileyken nasıl olur acaba hatta farkında değildim ilk bebek isteyip çalışmaları yaptığımızda belirtilerde o çizgiyi görüp dikkat etmiştim sevindirik olmuştum regl olunca yine baktım hala vardı çizgi ulen çizgisi önce geliyo deimştimm hep varmış meğer.. hamile olunca baya gözükür sanırım benimde.

sağola bitanem benim
o çizgi küçüklüğümden beri var demekki ben doğuştan anaçmışım
bende her yaz 3 ay tatil yapardım taki evlenene kadar, meğerse ben esmer değilmişim buğdaymışım tatile gidemeyince anladım

aynen öyle kuzumm netden sitesine bakıyorum paso burda olsa herbişeyi ordan alırım yanı
çok güzel oluyolar gerçi annem ordan alıyo ama bende kendım gidip alayım
hastane çıkışı almadım bilerek ordan alcam dıye 2 takım alayım dıyorum
evet duydum o hanı kuzumm fırsatını bulursam giderim malum ben tek gitcem
kociş olmıycak bide karşıda yanı annemler pendıkte benım nasıl giderim bilmayrum :44:
bencede hamiş kalınca dogruu gidersin ist a orda çeşitde bol fıyatlarda daha uygun

rubella IgG
rubella IgM diye deçiyor canım :)

hee anladım şimdi cnm

fırsat bulunca cekersın tatlım artık maşallahhhh bebişlerımıze ve kobişlerimze

hee çekerim kuzumm valla koltuga öyle bi yapıştımki hiç kalkasım gelmedi
maşallahhh bizim kuzularımızaaa
bi yandan herzamanki gibi esra erola bakıyorum
sen napaysun kuzumm mamalar yaptınmı

bak demekki seninde öyle, epeyde koyu olucaktır o zaman seninkide
yahu şöyle havalar ısınsada göbeğimi gere gere denize girsem

canım bende o cızgı hıc yokkk

işte benımde nerdeyse yok gibi zorluyorum böyle gözlerimi ozaman görüyorum hafif bi çizgi
belkim zorladıgımdan hayalide görüyo olabılırım kuzumm

hehe süper ya tatile gidemeyince çözdün yani
hee demekki ondan bukaa net cnmcım şimci anladım

hehe süper ya tatile gidemeyince çözdün yani
hee demekki ondan bukaa net cnmcım şimci anladım

benim adam antalya akseki, böyle tutum de eşittir benim kocam gelir
ev alana kadar öyle uzun süreli tatile gitmiyoruz o yüzden, genelde günübirlik yada aile evlerine gidiyoruz ama tabi öyle o eski uzun tatiller gibi olmuyor. Kısmetse seneye bu zamanlar evimizi almış olucaz. Artık oğlumuzda yaşına geliyor olur bizde ailecek gitmiş oluruz

bende izlıyom ve tıkanıyorumm gene dunnn comlek yapmıştımm kalmışş onu yerızz kocışle zaten cok sevıyo kuvec

onlar toksoplazma için yapılıyor diye biliyorum ben oflum ya :26:

aynı şeyleriçin yapılıyor olaiblir ama farklı testler canım ben şubatta gittiğimde bebek istiyorm diye hormon testi yaparken onu da yaptılar ana rubella ayrı tokoplazma ayrı yazıyordu gülüm hormon listesinde.

al al süper şeyierl bulursun oradan değişik değişik. Çeşitte çok oralarda fiyatta uygun oluyor ama daha çok biberon, emzik, ateşölçer, kapı süsü, altın yastığı şekerş gibi giyim değilde başka malzemeler çok daha uyguna geliyormuş kıyafette öyleymiş ama çok çokta fark yokmuş öle diyorlar.

bak demekki seninde öyle, epeyde koyu olucaktır o zaman seninkide
yahu şöyle havalar ısınsada göbeğimi gere gere denize girsem

valla ben esmerde değilim bildiğin bembeyazım yani ki çok zor yanarım ben tatilde demek ki çizginin esmerlikle alakası yok balımm.. Valla elbiseler falan ne yakılır sana yazın gere gere karnını dolaşırsın incecik şeylerle karnın iyice belli olur..

amiiiiiiin cnm olsun siz ev alın yeterki tatile illaki gidilir
seninkinin doğumu nezaman geliyo cnm
benımki ağustosa oyuzden bu sene tatil felen yok bize
kociş iznini felen doguma saklıycak
ama seneye bizimkinin yaşıda gelmıs olcak yazın gideriz afacanlarla

bende izlıyom ve tıkanıyorumm gene dunnn comlek yapmıştımm kalmışş onu yerızz kocışle zaten cok sevıyo kuvec

hehe afiyet bal şeker olsun kuzumm yarasınnnn
oh iyi rahatsın bugun ozaman kuzumm otur gitsin benim gibi

canım önüm açık olunca eşim heralde birilerini bakarken görüyo hemen önümü kapatıyor
Nazar değicek ya kadın ne biçim baktı diyor. Aslında o öyle yapıncada üzülüyorum, neticede bende 4 yıl milletin göbeğini gözledim durdum

Daha güzel olur canım hamileyken birşey anlamzsın güneşe çıkamazsın güneşlenemizsin bir doğru denize giremezsin fazla seneye evi alınca bebekte yaşına girer ohhh rahatç.a gidersiniz bebişte kumda oynarr ne güzell..

beklenen tarih 9 eylül ama bakalım bana ağustos sonu olucakmış gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…