- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.561
aynı şeyleriçin yapılıyor olaiblir ama farklı testler canım ben şubatta gittiğimde bebek istiyorm diye hormon testi yaparken onu da yaptılar ana rubella ayrı tokoplazma ayrı yazıyordu gülüm hormon listesinde.
al al süper şeyierl bulursun oradan değişik değişik. Çeşitte çok oralarda fiyatta uygun oluyor ama daha çok biberon, emzik, ateşölçer, kapı süsü, altın yastığı şekerş gibi giyim değilde başka malzemeler çok daha uyguna geliyormuş kıyafette öyleymiş ama çok çokta fark yokmuş öle diyorlar.
canım önüm açık olunca eşim heralde birilerini bakarken görüyo hemen önümü kapatıyor
Nazar değicek ya kadın ne biçim baktı diyor. Aslında o öyle yapıncada üzülüyorum, neticede bende 4 yıl milletin göbeğini gözledim durdum
Daha güzel olur canım hamileyken birşey anlamzsın güneşe çıkamazsın güneşlenemizsin bir doğru denize giremezsin fazla seneye evi alınca bebekte yaşına girer ohhh rahatç.a gidersiniz bebişte kumda oynarr ne güzell..
beklenen tarih 9 eylül ama bakalım bana ağustos sonu olucakmış gibi geliyor
hee gideyimde alayımm kuzumm civilin altını üstüne getireyim
işte kocişi bi güzel yolmam lazım yavaştan gönlünü yapayım bari
hıı anladım kuzumm biberon emzik ateş ölçeri babam eczaneden alcakmıs
öyle heryerden alınmazmış bende tmm demiştimama kapı süsü bebk şekeri felen
onlara bakabilirim ama benı götürcek biri gerekicek duruma göre bakarım artık kuzum
baya yakınmıs ikimizinki benımde ağustos 13 ama bende okaa beklemem gibi geliyo
çünkü sezeryan istiyorum oyuzden agustos başı olur sanırsam
benım dogum gunumde 3 ağustos ozamana denk getirmeye çalışcam bakalım
artık marka şeyler her yerde satılıyor gülüm ya eczanede pahalı olur sanki ama siz bilirsiniz. Avent yada dr browns öneririm biberon da canım, emzikte avent ya da nuk olabilir. Dr browns un içinde ince hortuum var ebek içerken hava gitmesini engelliyor gaz daha az oluyormuş ama aventide övüyorlar.
sezeryan olacaksan normal tarihle doğum günün arasında fazla ara yok zaten sezeryan genelde normal zamandan daha önce yapılıyor denk getirebilirsin bir sorun olmayacaksa elbet süper olur ohhh..
baya yakınmıs ikimizinki benımde ağustos 13 ama bende okaa beklemem gibi geliyo
çünkü sezeryan istiyorum oyuzden agustos başı olur sanırsam
benım dogum gunumde 3 ağustos ozamana denk getirmeye çalışcam bakalım
kızlar ben cıkıyorummm babamızzz gelıyoooo goruşuruzzz sonra kkızlarrr opuyorummmmm cokkkk sızııı
canım ne güzel ya vallahi zamanlarımız, tabi benimde eğer sezeryan olursa bende 30 ağustos olsun diyorum
ben 8 mart annem 23 nisan oğlumda 30 ağustos olsun
valla bana kalsada öyle ama babam pimpiriktir benım hep pahalısını alır huyudur onun
oyuzden çokda kazıklanır bizde gülerdik hep ona
nasılsa babişkom alcak keyfi bilir
geçen geldiklerinde şu oyuncak pepee varya onu gördü dedi bunu nerden aldınız dedim eşim oyuncakcıdan almıs
lisanslımı çin malı değil dimi bi pimpirik yaptı yok yok dedim lisanslı yalanda yoksa atardı oyuncagı
takıntılıdır bazı şeylerde
babama derim ozaman bunlardan al dıye hatta gittiğimde onla gideyim eczaneye
bunlardan aldırayım
eşimde öyledir mühendis olduğu için bu tür malzemelerle çok ilgilenir biberon falan. Kesin o da gider ya chicoo falan gibi bir yerden ya eczaneden alır ama oyuncak ve kıyafet konusundan hem fikir pazardan almam ama çokta para vermem diyor. Mesela bibereon için eşim kesinliklle steril makinesi alıcaz diyor buhar daha iyiymiş kaynar suda kaynatmaktan da ondan yanii batıcaz biz anlaşılan..
tmm kuzummm bende seni öptüm kocamaaan gel yine çok ara verme emi kuzummm
aa senınde süpermiş yahuuu hep özel günler yanii valla çok hoş
normal gününde doğurursamda 9 eylül izmirin kurtuluşu
aa sahi ya bak hiç o aklıma gelmedi haha süper ya herhalükarda sen özel günlere denk getirceksin bu işi
kızlar ben cıkıyorummm babamızzz gelıyoooo goruşuruzzz sonra kkızlarrr opuyorummmmm cokkkk sızııı
canım ne güzel ya vallahi zamanlarımız, tabi benimde eğer sezeryan olursa bende 30 ağustos olsun diyorum
ben 8 mart annem 23 nisan oğlumda 30 ağustos olsun
ozaman babamla aynı kafadalar kuzumm benım babam başak burcunda titizlik hat safhada yani
ama çokda kazıklanır yani annem gıcık olur benle kardeşimde hep gülerdik
eneem dimek steril makineside alcaksınız aslında zararı olmaz elbıet ama gereksiz gelıyo bana
ama sende benım babam gibi bi kociş oldugu için elin mahkum kuzum
ben geldiiiiiiiii
çok özledim sizi günlerdir girip duruyorum kimseler yok çıkıyorum nerdesiniz siz yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben geldiiiiiiiii
çok özledim sizi günlerdir girip duruyorum kimseler yok çıkıyorum nerdesiniz siz yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?