Kaldığımız Yerden Her Telden..

hee gideyimde alayımm kuzumm civilin altını üstüne getireyim
işte kocişi bi güzel yolmam lazım yavaştan gönlünü yapayım bari
hıı anladım kuzumm biberon emzik ateş ölçeri babam eczaneden alcakmıs
öyle heryerden alınmazmış bende tmm demiştim ama kapı süsü bebk şekeri felen
onlara bakabilirim ama benı götürcek biri gerekicek duruma göre bakarım artık kuzum

aman yok canım ya nazar boncuğu tak grünmeyen bir yerine giysinin hiçbirşeycik olmaz gözü kalanın gözü çıksın hıhhh.. Tabi ki sericen göbeğini her zaman hamile olunmuyor başkası öle gözüne sokunca iyi ama dimi şimdide senin zaamnın valla giy elbiseleri, şöyle saracak tişötleri tunik gibi çık gez valla hele bebek figrlü olanlar süper yaaa.. Yaya yaya dolaş valla hamile olduğun belli olsun keyifli yanıda o değill mi zaten..

beklenen tarih 9 eylül ama bakalım bana ağustos sonu olucakmış gibi geliyor

baya yakınmıs ikimizinki benımde ağustos 13 ama bende okaa beklemem gibi geliyo
çünkü sezeryan istiyorum oyuzden agustos başı olur sanırsam
benım dogum gunumde 3 ağustos ozamana denk getirmeye çalışcam bakalım

artık marka şeyler her yerde satılıyor gülüm ya eczanede pahalı olur sanki ama siz bilirsiniz. Avent yada dr browns öneririm biberon da canım, emzikte avent ya da nuk olabilir. Dr browns un içinde ince hortuum var ebek içerken hava gitmesini engelliyor gaz daha az oluyormuş ama aventide övüyorlar.

sezeryan olacaksan normal tarihle doğum günün arasında fazla ara yok zaten sezeryan genelde normal zamandan daha önce yapılıyor denk getirebilirsin bir sorun olmayacaksa elbet süper olur ohhh..

valla bana kalsada öyle ama babam pimpiriktir benım hep pahalısını alır huyudur onun
oyuzden çokda kazıklanır bizde gülerdik hep ona
nasılsa babişkom alcak keyfi bilir
geçen geldiklerinde şu oyuncak pepee varya onu gördü dedi bunu nerden aldınız dedim eşim oyuncakcıdan almıs
lisanslımı çin malı değil dimi bi pimpirik yaptı yok yok dedim lisanslı yalanda yoksa atardı oyuncagı
takıntılıdır bazı şeylerde
babama derim ozaman bunlardan al dıye hatta gittiğimde onla gideyim eczaneye
bunlardan aldırayım

sezeryan olacaksan normal tarihle doğum günün arasında fazla ara yok zaten sezeryan genelde normal zamandan daha önce yapılıyor denk getirebilirsin bir sorun olmayacaksa elbet süper olur ohhh..

valla güzel olur dediğin gibi fazla ara yok oyuzden olabılır gibi geliyo bana
babacıkda yani kociş dogum gunumuzü bir kutlar masraftan kurtulur bi pastayla halleder işi

kızlar ben cıkıyorummm babamızzz gelıyoooo goruşuruzzz sonra kkızlarrr opuyorummmmm cokkkk sızııı

canım ne güzel ya vallahi zamanlarımız, tabi benimde eğer sezeryan olursa bende 30 ağustos olsun diyorum
ben 8 mart annem 23 nisan oğlumda 30 ağustos olsun

kızlar ben cıkıyorummm babamızzz gelıyoooo goruşuruzzz sonra kkızlarrr opuyorummmmm cokkkk sızııı

tmm kuzummm bende seni öptüm kocamaaan gel yine çok ara verme emi kuzummm

canım ne güzel ya vallahi zamanlarımız, tabi benimde eğer sezeryan olursa bende 30 ağustos olsun diyorum

aa senınde süpermiş yahuuu hep özel günler yanii valla çok hoş

eşimde öyledir mühendis olduğu için bu tür malzemelerle çok ilgilenir biberon falan. Kesin o da gider ya chicoo falan gibi bir yerden ya eczaneden alır ama oyuncak ve kıyafet konusundan hem fikir pazardan almam ama çokta para vermem diyor. Mesela bibereon için eşim kesinliklle steril makinesi alıcaz diyor buhar daha iyiymiş kaynar suda kaynatmaktan da ondan yanii batıcaz biz anlaşılan..

ozaman babamla aynı kafadalar kuzumm benım babam başak burcunda titizlik hat safhada yani
ama çokda kazıklanır yani annem gıcık olur benle kardeşimde hep gülerdik
eneem dimek steril makineside alcaksınız aslında zararı olmaz elbıet ama gereksiz gelıyo bana
ama sende benım babam gibi bi kociş oldugu için elin mahkum kuzum

Bizde öpüyoruz canım iyi akşamlarrr dikkat ert kendine gel yine olur muu..

30 ağustos olacaksa adı da zafer olsun gününe uygun anlamlı şekilde canımm..

aynen başak burcu tabii kide canım dağınık olunca çol dağınıktır ama titizliği ttunca da titizdir çok balım tutar yanii ocak az batık kalsın başka işim vardır o araa mesela hemen alır eline cifi temizler ama dağınıktırda aynı zamanda anlamadım ben bu işi. Bebek olunca pimpirikliği tutacağı kesin napcam bilmem..

ben geldiiiiiiiii

çok özledim sizi günlerdir girip duruyorum kimseler yok çıkıyorum nerdesiniz siz yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ben geldiiiiiiiii

çok özledim sizi günlerdir girip duruyorum kimseler yok çıkıyorum nerdesiniz siz yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

gülüm aklımdan geçtin bugün valla yeminle. Msn açamıyorum müdürlükteyim ya artık ordan da göremiyorum.Nasılsınnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…