Kaldığımız Yerden Her Telden..

gerekirse sıkıcam dişimi napıyım

hehe

eneem senın kocişde başak burcumuydu desene oyuzden benziyolar
evet baya pimpirik oluyolar disiplinli oluyolar
valla babam bana kardeşime hep düşkündü ki özellikle bana çok düşkündür
çocukları sever yani
işin zor ozaman kuzumm baya pimpirik yapar yani
gerçi sende anne oldugun için sende öyle olcan
oyuzden anlaşır gidersiniz kuzum

ben geldiiiiiiiii

çok özledim sizi günlerdir girip duruyorum kimseler yok çıkıyorum nerdesiniz siz yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ahandaa kim gelmiiiişşş hoşgeldin cnmcımm
hadi ordan hergün burdayız biz senı hiiiç görmedim det

evet çok düşkün olur çünkü bana bile zaten bebek gibi bakar babası aslan burcu o da öyle çocuklarına düşkün çok kayınpeder bana da öyle o da babsına çekmiş o konuda rahatım yanii. Bende pimpirikli olurum tabi olmamı hemi de nasıl ama onun kadar olmam annem bile ben sizin çocuğunuza bakamam senin o kocan varlen diyor

bu 13+3 yani bugün ki göbüşümüz

teyzeleri bu da benim prensesimmmmm

12+3 te ikiliye girdik dr amca kızın oluyor dedi şok şok şok oldummmmmmmmmmmmmmm

Kızlar mesaim bitti günü bitirdik beraber sağolun valla iyi ki varsınız canlarım hele asembim sabahtan beri benimle canım benim sizleri çok seviyorum.Yaruın görüşürüz İnşallahh iyi akşamlarrr.. Öpüyorum kocaman hepinizi..

hehe çok güzel bişey bence babanın evladına düşkün olması benım babam öyleydi işte
hala daha çocuk gibi sever benı bi dediğimi iki etmez
bende hala onun yanaklarını felen sıkar severim
oyuzden şanslısın kuzumm kocişinde öyle bi baba olcak
bende aslanım muhtemelen bende düşkün olucam ki şimdiden ona çalışıyorum yani bebişe

oyyy maşallahhh kuzumm hem senin göbüşüne hemde prensesineeee nekaa tatlı duruyo kuzummm maşallahhh
hemencik talip oluyorummm prenseseee vercenmi benım oğlana

gülüm aklımdan geçtin bugün valla yeminle. Msn açamıyorum müdürlükteyim ya artık ordan da göremiyorum.Nasılsınnn..

nasılsın canım, çok özledim ben seni

hehe

ahandaa kim gelmiiiişşş hoşgeldin cnmcımm
hadi ordan hergün burdayız biz senı hiiiç görmedim det

bende sizi çok özledim valla

çok iyiyim dejavummmm sen nasılsın tatlışım benim

puffymm senide çınarıda takip ediyorum hep haberlerinizi alıyorum maşallah çınaraa kocaman oldu

asembcim benim valla kimse yoktu byzglm yazmıştı hatta nerdesiniz yaaa diyeee

bende seni çooook seviyorum cnm arkadaşımm nedemek hepberaber güzel vakit geçiyoruz daha ne olsun
tmm kuzumm hadi iyi dinlenmeler yarına görüşürz yine öptümm seniii

hee tmm ozaman haftasonu girdin ozaman bizim düğün vardı annemler felen gelmişti c.tesi pazar p.tesi girememiştim demekki
ogüne denk geldi kuzumm hoşgeldin sefa getirdin cnmcımm

bende seni çooook seviyorum cnm arkadaşımm nedemek hepberaber güzel vakit geçiyoruz daha ne olsun
tmm kuzumm hadi iyi dinlenmeler yarına görüşürz yine öptümm seniii

hee tmm ozaman haftasonu girdin ozaman bizim düğün vardı annemler felen gelmişti c.tesi pazar p.tesi girememiştim demekki
ogüne denk geldi kuzumm hoşgeldin sefa getirdin cnmcımm

dr değişebilir dedi ama bence değişmez kız bu valla

tamam asembcim kertikleyelim biz seninle bebelerimizi

tmmdır anlaştık kuzumm kerttik gitti
maşallah gerçekten usg de çok çok net gözükmüş çokda tatlı duruyo
değişmesin tabi sonra kimlen kertcem ben oğlumu
isim felen varmıydı hiç aklınızda cnmcım
artık alışverişlerde başlar yavaştan

ismi neşem olcak kaynanası

alışveriş için 20.haftayı beklicem sonra başlarım daha ev taşıcam ya ondan almıyorum hiç bişey

ismi neşem olcak kaynanası

alışveriş için 20.haftayı beklicem sonra başlarım daha ev taşıcam ya ondan almıyorum hiç bişey

ayy nekadar güzel bi isimmm hiç aklıma gelmemişti böyle bi isim
çok ama çok güzel adı gibi neşeli bi kız olur inşallahhhh
oo ev taşıma faslımı var kuzum o zor iş valla buldunuzmu ev peki
yoksa araştırmadamısınız :44:

yok daha kesin bişey yok bulduk gibi ama yinede başkalarına da bakıyoruz okullar kapanınca çok olurmuş ev o zamanı bekliyorum

ismi eşimin 40 günlük ablası ölmüş onun ismi neşeymiş ama biz neşem olsun dedik babamız öyle istedi daha doğrusu kız olcak dediğim ilk gün hep neşem diyip durmuş çalışırken ondan öyle oldu bencede değişik oldu bizde çok sevdik ismini kızımın

gerçekten çok hoşuma gitti neşemm nekadr güzel nekadar anlamlı ve nekadar içten
ben çok begendim kuzum
bende şimdi çıkıcam kuzumm kocişle avmye gitcez hazırlanmam lazım
yarın felen gel emi görüşürüz bolcana
öpüyorum hepiciğinizi kocamaaan neşem e iyi bak kuzucum

Kızlarrr eve geldim ovulasyon yaptım çok silik çıktı yaaa zor görünüyor dün yaptıpım ondan daha koyuydu ama yine de silikti aynı renk değildi ilk çizgiyle bu koyıulaşacağına silikleşmiş. Ya sanırım benim yumurtlama oldu bitti ya o ço belim ağrıdığı zamanlarda oldu belki de. Ben şimdi bu ilaçla 24-25. günümde regl olcam öyle olur yani o da 25. gün rel olsam bile 11. güne denk gelir yumurtlama ama bugün benim daha 9. günüm yaaa iki gün erken çıkıyor ovuda nugün yine de koyu olması gerekirdi belki daha da erken oldu işte ne bileyim yaa.. Yine de yarın çalışma yapmaya çalışcma ne olur ne olmaz ama bu aydan bana yine hayır yok br dahakine aha erken başlıcma ovuya regl biter bitmez başlıcam..

Elifim gülüm gelirsne gör diye yazıyorum 9 gibi gelicem senin kocişinde vadisi var ya bende eve gelince kendime geldim yemek yicem gelcem msne de öptüm görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…