Kaldığımız Yerden Her Telden..

anammm çok güzeel yaa mucize resmenn.. Pipisi de meydanda erkek adamın malı meydanda olur yaa.. Ne çok pozisyona girmiş yaa.. Maşallahhhh bebişine canım Allah kucağına almay nasip etsin Yarabbim..

slm ben geldşm dejavum nasılsın gülüm birşey diyicem sana bir resim koyucam değerlendirirmisin meleğim bunun açıklaması nedir ne değüildir yapabilirmisin birtanem

ben bunları bugün denemek için yaptım dejavum eşimde bizzat istedi nasıl diye şimdi benim anlamadığım benim adetimin 5. günümdeyim gerçi bitti dünden ama bu dönemde bu koyuluk nasıl oluyo bunlar nasıl bir iş anlayamıyorum dejavum sen yumurtlama zamanında yaptın böyle çizgimiydi senimnkide

hoşgeldin gülüm balım reçelim nasılsın bidenem

hoşbuldumm cnm kuzummm çok şükür iyiyim balım kaymagım dün gezdik bişecikler aldık oğluşa yemek yedik geldik eve
ovucanlarını gördüm şimci epey bi kızarmış bi kaç güne tam aynı kızarır gibime geldi
bikaç gün daha yap kuzum bakalım nasıl olcak :18:

bende iyiyim çok şükür gülüm öyle eşim istedi dene dedi denemekte fayda var gibi ama şaşırttı iyice doktora gidicem sorucam inş açıklaması vardır yoksa yolar gelirim vallaha artıkın zurnanın son deliğine geldim o derece yani

dimek dr u yolcan hee vışşşş kuzuma bakın heleee
evet evet dr a da sorarsın kuzum muhtemelen muayene edeceği için yumurtlama ile ilgili
sana bişeyler diyebilir dr hadi hayırlısı bakalım kuzumm
sen salı dr a gidiyosun bende ist a bi hafta pek giremem ama
döner dönmez damlarım yıne kuzumm

he istanbulamı yoksun yani pehh gitme bee ben ne edicem sensiz ama şaka şaka balım git güzel aklını dağıt keyfini çıkar hasret gider git fderken gel yani pardonnbu arada fındıktan ses yokmu yaa daha kan yaptırduımı gitti salı gübü geldi yani istanbula ama ses varmı ypokmu acep:18:

ahh kuzummm kıyamamm ben kuzumaaa 1 haftacık kalcam sonra hemencik döncem balım kaymagımm tereyagımmm
benım hiç hbrim yok ondan kuzumm öbür topiğe bakmam lazım orayada girmediğim için hiç bilgim yok kuzumm
istersen ona bi özelden msj at gelirse yazar sana kuzumm

olsun kuzucum benim git sen rahat rahat gönlünce gez bitanem olsun yazıyım abri çok merek ettim bitanem yaaa:18:

dün akşam kocişe aldırdıklarım :)

Eklentiler

• $2012-04-27 12.36.55.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $2012-04-27 12.38.24.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 26
  • $2012-04-27 12.38.57.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $2012-04-27 12.39.40.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 19
  • $2012-04-27 12.40.31.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 32
olsun kuzucum benim git sen rahat rahat gönlünce gez bitanem olsun yazıyım abri çok merek ettim bitanem yaaa:18:

hee yaz bakalım kuzumm benıde merak ettirdin
gideyim kuzum napam kociş fuara gitcek bende burda yalnız kalamam
benım içinde bi bahane oldu valla gitmek istiyodum yani iyide denk geldi

dün akşam kocişe aldırdıklarım :)

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayıldım çok güzeller çok tatllar maaşallah rabbim sağlıkla kucğna almayı nasp etsin hayırla gelsinde giysin artık yaa balımmm benimmmmmmm

hee yaz bakalım kuzumm benıde merak ettirdin
gideyim kuzum napam kociş fuara gitcek bende burda yalnız kalamam
benım içinde bi bahane oldu valla gitmek istiyodum yani iyide denk geldi

kalma zaten balım seniniçinde deiğişiklik olur bitanem benimmmmm keşke mesafemiz olmasada valaha gelirdim seni görmyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…