- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.621
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayıldım çok güzeller çok tatllar maaşallah rabbim sağlıkla kucğna almayı nasp etsin hayırla gelsinde giysin artık yaa balımmm benimmmmmmm
kalma zaten balım seniniçinde deiğişiklik olur bitanem benimmmmm keşke mesafemiz olmasada valaha gelirdim seni görmyeee
sağolasın kuzummm benımm o ayıcıklı olana babamız bayıldı bunu alalım felen dıye tutturdu dur başkalarına bakayım dedim
ama yok illa bunu begendim diyince iyi al dedimamiiiin kuzumm valla aldıkça baktıkça bende biran önce dogurmak isteyrum
he valla mesefa olmasa çok güzel olurdu ama epeey bi mesafe var ne sende araba vaar ne bende
lsun kuzucum benim iyie tmiş babası tabii heves ediyo ne yapsın kıyamam masrafı çok olamzmı çocuk kıyaetleri pahalı olyo esiksizde olmuyo Allahım kolaylık versin güç kuvvet versin bitanem benim rabbim babanın canına eşinin canına sağlık versin çalışşınmda baksın aileseine kolay değil bak evdeyiz silip sipürme iş güç ama oturuyoruz keyif yapıyoruz onlar akşma kadar onun bunun ağız kokusunu çekiyolar çalışıyolar ama parada uçup gidiyo valla daha ayın kaçı para yetecekmi diyoruz öyleki ne diyeli rabbim can sağlığı versin hakkımızda hayırlısını nasip etsin bitanem benim cümleize AMİNNNNNNNNN
amiiiiiiiiiiin kuzumm benimmmçok haklısın valla kolay değil el kapılarında çalışmak
hayatın kanunu bu işte kuzumm çalışmadan geçim olmuyo
hee heves etti bende begendım zati yoksam gene almazdım onu
sorma ya çocukların herşeyi bizimkilerden pahalı
cidden kolay degılmıs işin içine girince anladım valla
bende pattis yemegi yapcam kuzum hemecik yapıp geleyrum balımm
Eki Görüntüle 401185 Eki Görüntüle 401186 Eki Görüntüle 401187 Eki Görüntüle 401188 Eki Görüntüle 401189 Eki Görüntüle 401190 Eki Görüntüle 401191 Eki Görüntüle 401192 gülüm bekledi daha kızardı baktım resimini çektim sende farkedecekmisin diye acaba doktora resimleride mi göstersem ne dersin adetimin 5. gününde böyle çıktı olasılık nedir güveniirmi diye :44:
gerçketn zor yani idare geçim hekeki bebek büyütmek vallaha Allah kolaylık versin bitanem tmm kolay gelsin yapta gel kuzum bekliyorum
8. sınıfa gidyordum ondan çok hoşlanıyodum bendende baya bi hoşlanan vardı ama benim tercihim oydu gururumu yendim ve ona teklif ettim.sanki teklif etmemi beklermişcesine hemen kabul etti beni sevdiğini cesaret edemediğini söyledi.çok mutlu olmuştum 4sene beraberlikten sonra nişanlandık şimdide 3 senedir nişanlıyız.bu yaz inş düğünümüz olacak.gelelim en romantik günümüzü anlatmaya.14 şubat sevgililer günü o gün ok mutluydum o günün bambaşka geçmesini istiyor havalara uçuyordum.taki bi haber geldi.nişanlımın yurt dışında işi çıktığını öğrendim o gün için bütün hayallerim suya düşmüştü.akşam olmaya başlamıştı hazırlandım kadere küsmüş bi şekilde otuturken arkadaşım aradı cafede toplandık gelsene diye.ne kadar gelmem desemde ısrarına rağmen gittim.gittim vede ark göremedim bi türlü
bi yere oturdum mutsuz bi şekilde arkamdan kırmızı bi gülün bana uzatıldığını görene dek bide baktımki sevgilim yanı başımda dünyalar benim olmuştu gülü verdi bir buse kondurdu dudağımın köşesine.onu çok seviyodum oda beni bekaretimi evlenmeden önce vermeyi hiç düşünmemiştim ama onun beni bi otele götüreceğini duyuncaya kadar hemen aklıma geldi öyle bi şey olacağı.teklifini düşünmeden kabul ettim.otele gittik.otel odası kırmızı güllerle dolu içki hazır muhteşem bir oda.odaya girdiğimizde bana aklından geçeni yapacağımı düşünmüyosun demi dedi ne yalan söyleyim aklıma geldi ama hayır diyemiyecektim.burda sadece seninle olmak sana sarılıp vede seninle uyumak istiyorum dedi vede bir kez daha doğru seçim yaptığıma şahit olmuştum.kimilerinin tuhafına gidebilir ama 7 senedir beraberiz hiç beraber kalmadık uyumamıştık o gün bizim için çokkk özel oldu.allah herkese hayalindeki eşi sevgiliyi versin benim hikeymde bu inş beğenirsiniz...
bekledikçe kızarıyo demekki bunlar kuzumm kullanma şeyinde ne yazıyo kaç dakkaya kadr geçerliymiş acep
bilmayrumki dr bunla ilgilenirmi istersen telinde dursun resimleri dr ilgilencek gibiyse gösterirsin
olmadı anlatırsın böyle böyle bişey kullanıyorum dıye bakalım o nediycek kuzucumm :44:
koydum ocaga geldim kuzumm bugun patlıcanlı pattis yemegi yapıyorum yanınada pilav yapıcam
bide biber kızartıp sarımsaklı yogurluycam sende ne var bugun kuzumm
hee bekledikçe kızarıyor öyle elimde gezdirdimki şimdi komple kızardı herr bir yanı kızrmızıneysede artıkbakıcaz doktorun tavrına göre olmadı len bak şuna Allah rızası içnn derim yoksa baktım olmuyo dalarım ne yapayım ohh ellerine saplık gülüm benim bendede sucuklu kuru fasulye vepilav var gerçi pilavı yapmadım daha işte soğan salatası maydonozlu sumaklı salata yapıcam azıcık iyi gider kurunun yanında işte boyle efendim
ohh menün mis gibi kuzummm ellerine sağlık balımm benımmm
bende pilavı biraz geçe bırakcam iki dakkalık iş nası olsa
salatanda süpermiş kuşumm gitmemi kurunun yanında süper gider hemide
hadi bakalım kuzumm şu dr a bi gidiverde hele bakalım nediycek dr abla
kuzumm çamaşır atmıstım makıneye o da bitti onu asıp gelem emi kuzum
sağolasın kuzum benyemiyorum soğan salatasını ama eşim sever her kuruda yaparım kokuyo ama ne yapıcan kurunu hatırınagidiciğim ve geliciğim ama sonuç yine aynı kız bacım bak 2 senedir her hafta kısır yiye yiy kısırlaştım sanırsam vallaha bak gordunmu şimcik halimi ne ediciğim ki ben tmm balım as da gel bekliyorum
aa güzel olur soğan salatasııı mis gibi olur hemde koksun nolcek evdesınız nasıl olsa bişeycik olmaz balımm
delüüüüü kısır yemeylen ne alakası varr alemsin sen valla kuzumm
hem daha dur kısır felende değilsin balım kaymagımm dime üle kendınee
öleyim vallaha gıssrım ben gıssırım ben bebeğim nirede bebeğim yok bebeğim yok yazarım topiğe heytt bee teyy teyy sıyırdımiyice ben yahuuuu
eneeeem yetişin a dostlaaaar elfimiz sıyırdıııı koşun gelin gariiiii
değilsin cnm arkadaşım benımm olcek elbet bebişin onunda vakti var kuzumm
Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh cnm balım beniiim
bu arada dejavum neyem hiç gelmediii hocada yok bugun gelse ya artıkın
şaka yapıyorum bitanem hayırlısı tabi evet yaa gelmedi oysaki müdürde yok nirde kaldıki acüppppppppppp:26:
gidip basalım onun işyerini bi güzel
yok yok böyle yapalım burdaki gibi sürüyerek getirelim dejavuyu
bilmayrum valla kuzumm demekki başka işleri çıktı yoksam gelirdi :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?