Kaldığımız Yerden Her Telden..

sen varsan ben her türlü varım cevoooovallaha belkide dayanamamıştır o bayanın saçlarını yolmuştur ohh keşkem benide götürse yolmaya iyi gelir haaa

demek sen hertürlü varsın hee ben cevoyuuuumm gaza geldim uleyyyynnn
haha olabıler kuzumm hem senı hemde benı götürse şöyle koca göbişimlen dövsem oni

saçlaırımı kızıla boyucam :)

mrb öncelikle hoşgeldin
boyat gitsin

demek sen hertürlü varsın hee ben cevoyuuuumm gaza geldim uleyyyynnn
haha olabıler kuzumm hem senı hemde benı götürse şöyle koca göbişimlen dövsem oni

mrb öncelikle hoşgeldin
boyat gitsin

he heee bencede bana bak dersin seni göbeğimle döverim ayağını denk al uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

he heee bencede bana bak dersin seni göbeğimle döverim ayağını denk al uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hee dirimm tabii dejavumuza bişeycik yapamaz o cadaloooozz
hele bi yapsııın kalkar gideriz oraya hallederiz şipşak
bu topikten kimseye kimsecik bişey yapamaz elf ve asemb ikilisi çok pis dalar yoksam

bu topikten kimseye kimsecik bişey yapamaz elf ve asemb ikilisi çok pis dalar yoksam

aynen öyle gülüm zati doluyum vallaha zararlı çıkar kadın birşey değil dermişki dejavuma benim iznimde snein olsun git nereye gidersen yeterki bıraksınlar beni

aynen öyle gülüm zati doluyum vallaha zararlı çıkar kadın birşey değil dermişki dejavuma benim iznimde snein olsun git nereye gidersen yeterki bıraksınlar beni

hehe nasılda senaryo kurduk iki dakikada
senaryomuzun baş kahramanı dejavumuzda geldi sonunda yaşasıııın

gülüm sen erken mımırtlıcan bu ay sanırsamm kızzz çalışmalara başlaa..

günaydıııın ahaliiii
bugun nasılsınız bakem

Gulümmm naberr işim vardı kız deldim ancaakk naparsınızz..

dün akşam kocişe aldırdıklarım :)

çok güzeller ya zaten bebeğe alınıpta çirkin olan birşey görmedim ben süperr Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsinnn bitanemmm..

Ayy çok zor yaaa ama artık evlenmişler barklanmışlar herkes kendş hayatında..

menün süper güzelimm.. bende valla dün halim yoktu ya gözleme yaptım tavada bugiünde atıştırırız birşeyler de yarın pazara çıkar alırım sebze falan yemek yaparım yaa.. Benim eşim öyle takılıyor bana kendisi sevmez kısır bende çok yaparı yiye yiye kısır oldun kanaman bitmiyo diyor kızıyorum bende gönlümü alıyor dedim bulgur yeşillik yaa ne olacak dedim valla yapcam bu hafta ama ne zamandır yemiyom..

ayy valla gelin dalalım hep beraber de hiçbirşeycik yapasın olar mı.. Bugün azarı işitti zaten yükseoklu skreteri toplantı yaptı bizden yazılarım geç çıktığını müdürlüğünde o yüzden gidecek yazıları yetiştiremediğini söyledi. İmzalattıramıyor bür türlü bizim hocaya bizdende onlara gidiyor oradan gnderiliyr yazılar falan savundu kendini ama nafile kızdı valla yüksekokul sekreteri ohhhh iyi oldu canıma değsinnn..

hehe nasılda senaryo kurduk iki dakikada
senaryomuzun baş kahramanı dejavumuzda geldi sonunda yaşasıııın

sorma el birliğiyle muhteşem yüzyılın 2. fersiyonunu bilem çekeriz seninle meloşum hee geldide şimdi toplu yazmakla meşdul eminim

Kızlarrr valla bugğn keyfim yerinde yaa az başım ağrıyor ama olsun off bir yerde de bir makşne çalıştırdılar amanın ne ses yaa.. Oh kızlarrr sefamnız olsunn dert keder yanımızdan geçmesin... Hobaaaaa

sorma el birliğiyle muhteşem yüzyılın 2. fersiyonunu bilem çekeriz seninle meloşum hee geldide şimdi toplu yazmakla meşdul eminim

aynen öleydi kuzummm şimdi kırcam ben bu çalışan makineyi ama ya bir yer deliyorlar sanırım offffff.. muhteşemin senaryosunu artıkın ben yazcammm bana teklif geldii seda hanım yazsanız yazsanız siz yazarsınız gelin anlaşalım dediler de düşünüyorum şu an...

beni özleyenler el kaldırsın

Beennn

hoşgeldin huu hhuu nerdesin sen ayhu burda senoryoyu yazdık filmi çekmeye geçtik baş rol oyuncumuz yok eşk ola ynai hıııbalım benim adetimin 5. günü ama daha şimdiden mi böyle kızarır adet öncesi sonrasrı adetliyken her şekilde kızarık bu lanetler vallaha yaa neysede değerlendirmiyorum kuzum menüm güzel ama benim herifin ağzı soğan kokucak anam git lazım değil istemem yesin geçsin kurulsaun tv nin karşısına zaten başka işe yaramıyo hıııtmmdır dövek gitsin vallaha ben hazırım yani zaten sinirliyim agresifim iyi gelir bana

Ben heep başrol oynarım zaten figüranlık istemem

hoşgeldinn kuzummmm
nolsun valla evi topladım çamşır astım mamamın birini yaptım
banyoya gircemde bi türlü kopamadım burdan sen nasılsın cnmcımm
amiiiiiin kuzumm benımmm
ohhh çok iyi olmus hemiiidee ahımızı aldı biziimm işte böyle azarlanır çok sevindim valla
oyy başrolünü yisinler seninnn tememdir başrol senin kuzum

hehe çekeriz kuzummm neyem çekmeyek
ivet ivet şimci hepimize birden laf yetiştirmekle meşgul

ben ben beeeeeenn örtmeniim örtmeeniiim el kaldırdım ben

bennnnnnnnnnnnnnn mennnnnnnnnnnnnnnnnn

ohh ohh suyundanda ohh ohh huyundanda eyy teyy anam yandı tutuştu yemeğimi unuttum geliyorum şimcik

vay bir sen özlemişsin dejavu görüyormusun, en az senle muhabbet etmişimdir şidiye kadar ama yinede bir sen beni özlemişsin çok duygulandım.

nasılsın bakalım makine sesi dışında.

diğer iki yavrucak siz nasılsınız bakem, çağatayım nasıl?

bennnnnnnnnnnnnnn mennnnnnnnnnnnnnnnnn

ohh ohh suyundanda ohh ohh huyundanda eyy teyy anam yandı tutuştu yemeğimi unuttum geliyorum şimcik

eneeemmm çok olduydu ocaga koyalı kuzummm unuttunmu senn anaaam koş yetiş
inşallah yanmamıştır kuru fasulyelerr amanıııın :18::18:

yaa bizde özledik amaa ancak yazdık msj ı kuzummm
seni özlemezmiyiz biz hiiç oyy cnmm arkadaşımm benımmm
gel bi sarılayım sana şöyle
iyiyim valla şekercim nolsun elfle laklak yapıyoduk
çağatayda iyi napsın tekmelerle meşgul annesini dövüp duruyo
sen nasılsın kuzummm

hehe çekeriz kuzummm neyem çekmeyek
ivet ivet şimci hepimize birden laf yetiştirmekle meşgul

ben ben beeeeeenn örtmeniim örtmeeniiim el kaldırdım ben

tmm anlaştık ama paranın hepsi benim olucak şimdşden deyim yani anacım bu fasulyeleri nasıl koymuşşam öyle duruyo sankim saatleridr pişen bunlar değil dişim kırıldı yani o derece :26:

eneeemmm çok olduydu ocaga koyalı kuzummm unuttunmu senn anaaam koş yetiş
inşallah yanmamıştır kuru fasulyelerr amanıııın :18::18:

yanmayı bırak eccük pişşelerdi onada razıydım ama cıııkksss pişmemişler kafam kadar olmuşlar ama hala sert :86::111::112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…