- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.641
sen varsan ben her türlü varım cevoooovallaha belkide dayanamamıştır o bayanın saçlarını yolmuştur ohh keşkem benide götürse yolmaya iyi gelir haaa
saçlaırımı kızıla boyucam :)
demek sen hertürlü varsın hee ben cevoyuuuumm gaza geldim uleyyyynnn
haha olabıler kuzumm hem senı hemde benı götürse şöyle koca göbişimlen dövsem oni
mrb öncelikle hoşgeldin
boyat gitsin
he heee bencede bana bak dersin seni göbeğimle döverim ayağını denk al uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hee dirimm tabii dejavumuza bişeycik yapamaz o cadaloooozz
hele bi yapsııın kalkar gideriz oraya hallederiz şipşak
bu topikten kimseye kimsecik bişey yapamaz elf ve asemb ikilisi çok pis dalar yoksam
aynen öyle gülüm zati doluyum vallaha zararlı çıkar kadın birşey değil dermişki dejavuma benim iznimde snein olsun git nereye gidersen yeterki bıraksınlar beni
Eki Görüntüle 401098 Eki Görüntüle 401099 Eki Görüntüle 401100 Eki Görüntüle 401101 Eki Görüntüle 401102 Eki Görüntüle 401103 Eki Görüntüle 401104 Eki Görüntüle 401105 Eki Görüntüle 401106 ben bunları bugün denemek için yaptım dejavum eşimde bizzat istedi nasıl diye şimdi benim anlamadığım benim adetimin 5. günümdeyim gerçi bitti dünden ama bu dönemde bu koyuluk nasıl oluyo bunlar nasıl bir iş anlayamıyorum dejavum sen yumurtlama zamanında yaptın böyle çizgimiydi senimnkide
günaydıııın ahaliiii
bugun nasılsınız bakem
dün akşam kocişe aldırdıklarım :)
Ben Antalyadan Özgür... Yazdıklarım tamamen doğrudur.. İsimler Hariç... Buraya neden yazıyorum onu bilmiyorum... Ben Şuan 31 yaşında biriyim... Anlatacağım olay 1999 yılının Ekim ayında başıma geldi.. Her zamanki gibi işten eve dönerken.. dolmuşta ayakta bekleyen güzel gözlü çok masum yüzlü.. bir güzel kız gördüm... ama ağlıyordu.. sanki gözyaşları içime damlayan ateş parçaları gibi geldi.. içimi yakıyor gibi hissettim o an... Sonra dolmuştan indi Antalya dokuma civarında... Ben eve gittim ama nasıl gittim birde bana sorun... Uyumak için yatağa girdiğimde uyuyamıyor sürekli onu düşünüyordum.. Bir hafta böyle geçti.. Sonra bir müşterime gittimde diğer dükkanın kapısının önünde onu gördüm.. O an çok mutlu olmuştum.. Çünki çalıştığı yerde arkadaşım vardı... onunla irtibata geçtim... yalvara yalvara ev telefonunu alabildim... aramaya cesaret edemiyor.. akşama kadar elimde telefon geziyordum.. sonunda bir bayan arkadaşıma aratıp cep telefonunu kardeşinden zor bela aldırdım.. ben arkadaşıyım falan ayaklarıyla.. Şimdi mesaj çekme zamanıydı.. ve cektim.. sadece çok güzelsin diye mesaj çekebildim.. Turkcelden Telsime mesaj 45 dakkada falan gidiyor o zamanlar... Cevap yaklaşık 1,5 saat sonra geldi.. Her mesajımın cevabı belliydi "BENİ RAHATSIZ ETME" sonunda yani 2000 yılının nisan ayında yani altı sonra bir akşam ne yazsam bana kızmaz beni anlar diye düşündüm ve "HASTAYIM ÖLÜYORUM DİYE" mesaj attım. Cevap çok güzeldi.. "neyin var" bende kötü olduğumu yarına çıkamayacağımı söyledim.. oda benimle mesaj arkadaşı olabileceğimizi söyledi.. çok mutlu olmuştum.. Ertesi gün arkadaşlarla buluştuk.. Herkese anlattım herkes sevindi.. ama bu sefer bizim takıldığımız mekana o da arkadaşlarıyla gelince dahada bi sevindim... o nu sevrediyor.. çok mutlu oluyordum.. telefonuma mesaj geldi o ara "HANİ ÖLÜYORDUN YALANCI" diye ve ben mesajı okurken bana baktığını gördüm. yani beni tanıyordu.. elim ayağım birbirine dolaştı ve ordan kalkıp gittim.. ve 2000 yılının mayıs ayı askere gittim.. askerde arkadaşıma mektup gönderdim ona ver diye. oda götürüp vermiş... telefonla konuşmaya başladık.. ama nedense hep içimde bir imkansızlık beliriyor.. korkuyordum onu kaybetmeye... askerden 3 kere izine geldim.. üçündede onu gördüm.. beraber oturduk.. kalbim o kadar hızlı çarpıyorduki çok mutluydum.. askerliğim 18 sürdü ama bide o 18 ayı bana sorun.. nöbetlerde şarkılar söylerdim.. mektup yazarken en az 10 kere temize çekerdim.. ve nihayet askerden döndüm... iki hafta olmuştu döneli ama görüşemiyorduk... birgün ofiste çalıştığım ve benim mektuplarımı götüren bayan arkadaşın yanında otururken vc gitti arkadaşım telefonuna mesaj geldi bizde samimi olduğumuz için mesajı okudum.. öldüğüm gün o gündür... aynen şöyle yazıyordu "canım çok sıkkın ..... beni aramıyor" yazıyordu.. ama o .... kişi ben değildim.. yani anlayacağınız 2,5 sene yemeden içmeden düşündüğüm aşık olduğum kişi başkasını seviyordu ve en yakın arkadaşım ben üzülmesin diye bana söylememişti.. 8 yıl geçti aradan evlendi 2 çocuğu var bense hala onu gizli gizli görüyor ve içim bi buruk oluyor.. Ama dönüşü olmayan yola girdik... O Evli Ben Evli.. ve Eşimi çok seviyorum...
sağolasın kuzum benyemiyorum soğan salatasını ama eşim sever her kuruda yaparım kokuyo ama ne yapıcan kurunu hatırınagidiciğim ve geliciğim ama sonuç yine aynı kız bacım bak 2 senedir her hafta kısır yiye yiy kısırlaştım sanırsam vallaha bak gordunmu şimcik halimi ne ediciğim ki ben tmm balım as da gel bekliyorum
hee dirimm tabii dejavumuza bişeycik yapamaz o cadaloooozz
hele bi yapsııın kalkar gideriz oraya hallederiz şipşak
bu topikten kimseye kimsecik bişey yapamaz elf ve asemb ikilisi çok pis dalar yoksam
aynen öyle gülüm zati doluyum vallaha zararlı çıkar kadın birşey değil dermişki dejavuma benim iznimde snein olsun git nereye gidersen yeterki bıraksınlar beni
hehe nasılda senaryo kurduk iki dakikada
senaryomuzun baş kahramanı dejavumuzda geldi sonunda yaşasıııın
hehe nasılda senaryo kurduk iki dakikada
senaryomuzun baş kahramanı dejavumuzda geldi sonunda yaşasıııın
sorma el birliğiyle muhteşem yüzyılın 2. fersiyonunu bilem çekeriz seninle meloşum hee geldide şimdi toplu yazmakla meşdul eminim
beni özleyenler el kaldırsın
gülüm sen erken mımırtlıcan bu ay sanırsamm kızzz çalışmalara başlaa..
Gulümmm naberr işim vardı kız deldim ancaakk naparsınızz..
çok güzeller ya zaten bebeğe alınıpta çirkin olan birşey görmedim ben süperr Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsinnn bitanemmm..
Ayy çok zor yaaa ama artık evlenmişler barklanmışlar herkes kendş hayatında..
menün süper güzelimm.. bende valla dün halim yoktu ya gözleme yaptım tavada bugiünde atıştırırız birşeyler de yarın pazara çıkar alırım sebze falan yemek yaparım yaa.. Benim eşim öyle takılıyor bana kendisi sevmez kısır bende çok yaparı yiye yiye kısır oldun kanaman bitmiyo diyor kızıyorum bende gönlümü alıyor dedim bulgur yeşillik yaa ne olacak dedim valla yapcam bu hafta ama ne zamandır yemiyom..
ayy valla gelin dalalım hep beraber de hiçbirşeycik yapasın olar mı.. Bugün azarı işitti zaten yükseoklu skreteri toplantı yaptı bizden yazılarım geç çıktığını müdürlüğünde o yüzden gidecek yazıları yetiştiremediğini söyledi. İmzalattıramıyor bür türlü bizim hocaya bizdende onlara gidiyor oradan gnderiliyr yazılar falan savundu kendini ama nafile kızdı valla yüksekokul sekreteri ohhhh iyi oldu canıma değsinnn..
Gulümmm naberr işim vardı kız deldim ancaakk naparsınızz..
çok güzeller ya zaten bebeğe alınıpta çirkin olan birşey görmedim ben süperr Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsinnn bitanemmm..
ayy valla gelin dalalım hep beraber de hiçbirşeycik yapasın olar mı.. Bugün azarı işitti zaten yükseoklu skreteri toplantı yaptı bizden yazılarım geç çıktığını müdürlüğünde o yüzden gidecek yazıları yetiştiremediğini söyledi. İmzalattıramıyor bür türlü bizim hocaya bizdende onlara gidiyor oradan gnderiliyr yazılar falan savundu kendini ama nafile kızdı valla yüksekokul sekreteri ohhhh iyi oldu canıma değsinnn..
Ben heep başrol oynarım zaten figüranlık istemem
sorma el birliğiyle muhteşem yüzyılın 2. fersiyonunu bilem çekeriz seninle meloşum hee geldide şimdi toplu yazmakla meşdul eminim
beni özleyenler el kaldırsın
bennnnnnnnnnnnnnn mennnnnnnnnnnnnnnnnnbeni özleyenler el kaldırsın
Kızlarrr valla bugğn keyfim yerinde yaa az başım ağrıyor ama olsun off bir yerde de bir makşne çalıştırdılar amanın ne ses yaa.. Oh kızlarrr sefamnız olsunn dert keder yanımızdan geçmesin... Hobaaaaa
aynen öleydi kuzummm şimdi kırcam ben bu çalışan makineyi ama ya bir yer deliyorlar sanırım offffff.. muhteşemin senaryosunu artıkın ben yazcammm bana teklif geldii seda hanım yazsanız yazsanız siz yazarsınız gelin anlaşalım dediler de düşünüyorum şu an...
Beennn
bennnnnnnnnnnnnnn mennnnnnnnnnnnnnnnnn
ohh ohh suyundanda ohh ohh huyundanda eyy teyy anam yandı tutuştu yemeğimi unuttum geliyorum şimcik
vay bir sen özlemişsin dejavu görüyormusun, en az senle muhabbet etmişimdir şidiye kadar ama yinede bir sen beni özlemişsin çok duygulandım.
nasılsın bakalım makine sesi dışında.
diğer iki yavrucak siz nasılsınız bakem, çağatayım nasıl?
hehe çekeriz kuzummm neyem çekmeyek
ivet ivet şimci hepimize birden laf yetiştirmekle meşgul
ben ben beeeeeenn örtmeniim örtmeeniiim el kaldırdım ben
eneeemmm çok olduydu ocaga koyalı kuzummm unuttunmu senn anaaam koş yetiş
inşallah yanmamıştır kuru fasulyelerr amanıııın :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?