- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.661
tmm anlaştık ama paranın hepsi benim olucak şimdşden deyim yanianacım bu fasulyeleri nasıl koymuşşam öyle duruyo sankim saatleridr pişen bunlar değil dişim kırıldı yani o derece :26:
hehe çekeriz kuzummm neyem çekmeyek
ivet ivet şimci hepimize birden laf yetiştirmekle meşgul
ben ben beeeeeenn örtmeniim örtmeeniiim el kaldırdım ben
bennnnnnnnnnnnnnn mennnnnnnnnnnnnnnnnn
ohh ohh suyundanda ohh ohh huyundanda eyy teyy anam yandı tutuştu yemeğimi unuttum geliyorum şimcik
amanın yaşasın herkes beni özlemiş bende sizleri çok özledim güllerim :)
iki gündür şirket dışında toplantılar vardı gelemdim merak ettim sizleri.
elifim yaaa acaba sen hep adetin bitiminde yumurtluyor olabilirmisin belki ondan kaçırıyorsunuzdur günleri???
tabi özledikk kuzum özlemezmıyız heçç
senın toplantılar bitmiyo kuzumm rahat bıraksınlar bi senii
aaa olmuyo böyle sonra sensız kalıyoruz cık cık cıkk
yok yok düdüklüden korkuyorum tırsıyorum balım yaa normalde bunlar biraz büyük fasulye diğerleri var minkleri hemen pişiyo ama bunlar maaşallar yarın akşama yetişir sanırsamanlaştık kuzucumm :13araların hepsiciği senin olsun biz karın tokluguna çalışırık
ohh aman iyi bende didim okaa nasıl ne hale geldiler kimbilir diye
düdüklüde yapmadın ozaman normal tenceredeyse anca olur kuzum geç oluyo genelde
amanın yaşasın herkes beni özlemiş bende sizleri çok özledim güllerim :)
iki gündür şirket dışında toplantılar vardı gelemdim merak ettim sizleri.
elifim yaaa acaba sen hep adetin bitiminde yumurtluyor olabilirmisin belki ondan kaçırıyorsunuzdur günleri???
kuzularım ben şu banyoya gireyimde hemencik yıkanıp geleyım
yoksam oturdukça kopamıyorum üşengeçlik basıyo
hemen yıkanıp gelcem canlarım ayrılmayın biyere
bende gelemmi kese atardımkuzularım ben şu banyoya gireyimde hemencik yıkanıp geleyım
yoksam oturdukça kopamıyorum üşengeçlik basıyo
hemen yıkanıp gelcem canlarım ayrılmayın biyere
hazır adam dövmeye başlamışsınız nasılsa elifle birde bizim buraya uğrar burdakileri pataklarsınız olur biter :)
yok yok düdüklüden korkuyorum tırsıyorum balım yaa normalde bunlar biraz büyük fasulye diğerleri var minkleri hemen pişiyo ama bunlar maaşallar yarın akşama yetişir sanırsam
özlemzmiyiz balım yaa aaa aşk olsun gülm vallaha canım benim sülümesi ayıp adet sonrası ortası adet öncesi hatta bu ay kendimizi aşıp adette 2 saat kala bile oldu yani oldu halvet banyodan sonrada geldi o derece tutmuyo anacım yok tuttramıyorum atyrını ben eşime diyorum bak dud bacaklarımdan eccük sallla yerleşşin diyede yok diyo e oda haklı adam 77 kiloyu nasıl kaldırsın demü
aman neyse ne demek ki daha hayırlı zaman gelmemiş napalım yani. Elbet Rabbimin var bir bildiği, çok düşünüpte kendini yorma. Bak bana çalışmamı yaptım ve sustum aklıma bile getirmiyorum. Elimizden gelini yaptıktan sonra Rabbimin kararına teslim olmayı öğrenmek gerek ancak bu şekilde huzura erebiliyoruz. Sende öyle yap, hiç aman tuttumu tutmadımı gebemiyim değil miyim diye kafa patlatma düşünme. Hem şidi havalarda çok güzel, insnın gözü gönlü açılıyor. çıuk dışarı mağaza gez yürüyüş yap. ama o konuya odaklanma emi bebeğim.
aman neyse ne demek ki daha hayırlı zaman gelmemiş napalım yani. Elbet Rabbimin var bir bildiği, çok düşünüpte kendini yorma. Bak bana çalışmamı yaptım ve sustum aklıma bile getirmiyorum. Elimizden gelini yaptıktan sonra Rabbimin kararına teslim olmayı öğrenmek gerek ancak bu şekilde huzura erebiliyoruz. Sende öyle yap, hiç aman tuttumu tutmadımı gebemiyim değil miyim diye kafa patlatma düşünme. Hem şidi havalarda çok güzel, insnın gözü gönlü açılıyor. çıuk dışarı mağaza gez yürüyüş yap. ama o konuya odaklanma emi bebeğim.
hoşgeldin huu hhuu nerdesin sen ayhu burda senoryoyu yazdık filmi çekmeye geçtik baş rol oyuncumuz yok eşk ola ynai hıııbalım benim adetimin 5. günü ama daha şimdiden mi böyle kızarır adet öncesi sonrasrı adetliyken her şekilde kızarık bu lanetler vallaha yaa neysede değerlendirmiyorum kuzum menüm güzel ama benim herifin ağzı soğan kokucak anam git lazım değil istemem yesin geçsin kurulsaun tv nin karşısına zaten başka işe yaramıyo hııı tmmdır dövek gitsin vallaha ben hazırım yani zaten sinirliyim agresifim iyi gelir bana
hoşgeldinn kuzummmm
nolsun valla evi topladım çamşır astım mamamın birini yaptım
banyoya gircemde bi türlü kopamadım burdan sen nasılsın cnmcımm
amiiiiiin kuzumm benımmm
ohhh çok iyi olmus hemiiidee ahımızı aldı biziimm işte böyle azarlanır çok sevindim valla
oyy başrolünü yisinler seninnn tememdir başrol senin kuzum
vay bir sen özlemişsin dejavu görüyormusun, en az senle muhabbet etmişimdir şidiye kadar ama yinede bir sen beni özlemişsin çok duygulandım.
nasılsın bakalım makine sesi dışında.
diğer iki yavrucak siz nasılsınız bakem, çağatayım nasıl?
tmm anlaştık ama paranın hepsi benim olucak şimdşden deyim yanianacım bu fasulyeleri nasıl koymuşşam öyle duruyo sankim saatleridr pişen bunlar değil dişim kırıldı yani o derece :26:
haklısın tabi eşimlede aldık kararı zaten balım artık bitti yani yok gini yok bilmem neyi vallaha umurumda dğil bugünki ovuyu sadece eşmin istği üzeirne yaptım çıkıcakmı aynısı diye çıktıda demekki varbir saçmalaık artık sondu gezicez tozucaz eşim olmadan çıkamıyorum malesef artık arta kalan zamanlarda yaz dolu geçicek aslında düğünümüğzvar babamlar gelicek biz gidicez derken gelip geçicek düşünmeye fırsatım olmıycak bile yani hayırlısı olsun hakkımızda
sen bilirsin kuzum değerlendir derim kanımca bu yumurtlamalarhiç belli olmutor bende erken mımırtlarım zannedersem ya kaçrdım gülüm neysem artık kanama olmuyor ya ona da şükür ediyorum. Amann birşey olmayacaksa yeyin valla soğanınızı bende severimde eşim sevmez gülüm ya ekşili sumaklı nede güzel olur valla.
aynen öyle canımmm valla ahım kalmaz benim bak nasıl çıkacak ondann.. Yok gülüm topiğimizde herkes başrol gülümmm...
Benim topiğime kim gelirse unutulmaz canım merak etmeee.. Herkes aynı değerdedir herzaman gel bekleriz gülüm..
ay çok kötğ oluyor pişmeyince de banada olıyor bazen düdüklü alcam ben ya korkuyorum o tencerelerden ama alıcam valla çalışırken büyük rahatlık ıslat hemen haşlamaya bile gerek yok onlarda hemencik pişiyor.
aferim size en güzeli, kim evleniyor bakalım
eşimin kardeşi evleniyo gidicez bizde deniz yoluyla gezice ohh bol bol deniz havası farklı yörenin düğünü olucak sonra babamlar yani öncesinde babamlar gelicek kardeşimi bana bırakıcak tabi ayrılabilirse sonra biz gidicez< baya bir kafam meşgul olur zaten artık bebek istemiyorum okesin yani sadece şu yaşadıklarmı kendime yaptığım eziyyetleri unutmakmistyorum hepisi bu
hazır adam dövmeye başlamışsınız nasılsa elifle birde bizim buraya uğrar burdakileri pataklarsınız olur biter :)
saatler olsun kuzu şimdiden
yok yok düdüklüden korkuyorum tırsıyorum balım yaa normalde bunlar biraz büyük fasulye diğerleri var minkleri hemen pişiyo ama bunlar maaşallar yarın akşama yetişir sanırsam
bende gelemmi kese atardım
gelirim gelirim ben tek başımada haklarım sen merak erme gülüm vallaha bak var bennde o potansiyel manyağım sülümesi ayıp anam beni doğururken doktor amcam ayaklarımın üzerinde kıçıma vururken kafa üstü düşürmüş e sonuç ben işte
iyi bari yaz baya bir yoğun geçecek, iyice bir dağılır kafan, unutursun hepsini merak etme bitanem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?