Kaldığımız Yerden Her Telden..

aynen üle kuzucumm çıktım banyodan geldim yanınıza geriye bi pilav bide biber kızartması kaldı yogurtlu
onuda yapıveririm daha vakit var
saate baktımda cabucak cıkmışım yarım saatde halletmişim herbişeyi

sorm BALIM YAA İYİKİ KOYDUM YANİ BİRDE ANLADIM HALİNDEN aLLAHTAN SUYUNUDA FAZLADAN KOYDUMDA HALA PİŞİYO OLANLA NEYSE ARTIKIN BİR DAHA SEFERE SENİ İYİCE YIKARIM KESELEİRM BİTANEM:26:

hımmmm topiğe çok güzel kokular yayıldı, birisi temizlenip paklanmış sanırsam

ayy kim acaba o mis kokulu hatuun
beniiiiiiiiiiiiiiim ben paklandımmmm ohh sefam olsunnn
yarına oğluşumu görcem annesi pasaklı olmasın didim

sorm BALIM YAA İYİKİ KOYDUM YANİ BİRDE ANLADIM HALİNDEN aLLAHTAN SUYUNUDA FAZLADAN KOYDUMDA HALA PİŞİYO OLANLA NEYSE ARTIKIN BİR DAHA SEFERE SENİ İYİCE YIKARIM KESELEİRM BİTANEM:26:

aynen öyle valla kuzumm iyiki öyle yaptın yani vay fasulye vay piş gari elfimi yorma bakem
hehe tmm kuzumm bidahakine seslencem sana sende hemencik gelceksin

hehee bendensinn desene bende az deli değilimdir hanii yani neremi vurdular bilmem amaa

en iyisini yapıyorsun canım elindne geleni yap sonra tevekkül et Rabbim neylerse güzel eyler canım yırtındakta üzülsekte zamanı gelince olacak canım ne ileri ne geri yanii en iyisi sabretmek hepimiz tadıcaz o güzelliği..

yerim senin oğluşunu bakalım kaç kilo olmuş velet, neler yapıyormuş içerde

bende isityorum ya yoğurtlu biber bayılırımmm.. Pazardan alayımda yapayım cumartesi günü valla geçen hafta annemlerle çıktık gittiğimde körpe ne güzel kahvaltılık bierler vardı incecik onlarda süper oluyor..

olmamıı kuzum o ince biberler cok daha tatlı oluyo mis gibii
al kuzm yap bi güzel afiyetle hüplet cnm benımm
kaçgündür yemek yapmıyodum dogrdu duzgun dun zaten avm de yedik
ondan önceki gün hamur kızartma yapmıstım dedim bugun yapayım bişecikler
insan bikaç gün bile yemek yemeyınce özlüyo valla

sorma yaa uğraştırdı kızdım şimdi ya piş ya çöpe gidiceksin diye bakak görek eşim çıktı geliyo son dk lar yani gülm bugündeferiha var gerçi eskisi gibi değil artık hele geçen haftalrda full emirle ferihada geçti dizi yaabu arada haftayada annesi katılyo bir mayısta gelicek ddiler ama rabbim şifasını versin balım yaa AMİNNNN

hee hee meleğim sendenim sende bendensin vallaha biraz var yani ama olmasada çekilmez bee bu dünya balım yaa tabiki herşeyin hayırlısı balım hiç bir zaman isyyan etmedim etmiycem çok şükür ama yok aklım geldi başıma böylesi iyi aman bışver vallaha sıyırmışım resmen ciddiyim bakk

valla aynen en son dayımlar falan pazar günü dışarda yedik ev yemeğine hasret kaldım haftaiçi yorgunluktan hiç yemek yapamadım. Bir dışarda yedik, bir gözleme yaptım bir patates omler yaptım öle geçiştirdim bugünde makarna yapcem sanırsam yarına pazar var bakcem bişiler. Fasulye ucuzlamış diyordu tv de ama bakcez bakalım özledim fasulyeyi yaa güzel patlıcan bulursam da karnıyarık etcem..

valla pişer pişer pişmez yersiniz birşey br daha da o markadan almazsın bekle az daha dicem ama eşin acıkmıştır pişer belki gelene kadar yaa.. Valla moralim bozuldu mu deliliğe vuruyorum napıyım yoksa kafayı yirin ben heee biliyom dertlerimi.. Haydi hoppa yallah ne edek yaa başka türlü geçmez bitmez bugünlerimize de şükür..

canlarım iş bitimine kaldı 50 dakika. şimdik salı günü 1Mayıs olduğundan resmi tatil 30 Nisanada 1 gün yıllık izin yazınca ne etti size 4 gün hafta sonu tatili yapıyorum. oh oh oh oh yandan yandan

enee kocişinjde gelıyodu ve daha pişmedi hayin fasulyeler çok pişinnn leyynnn
getirmeyin beni orayaaa
hee evet feriha var bide yalan dunya var kuzumm feriha sıktı benı iice
aynı şeyler donup duruyo oyuzden yalan dunyaya daha çok bakıyorum kuzumm
ay demek annesi gelcek gelsin yaa o kadın çıktıktan sonra saçmalaya başlamışlardı
o gelirse toparlar dizi
Amiiiiiin kuzumm Allah acil şifa versin hem ona hem tüm şifa bekleyenlere

ev yemegi gibisi olmuyo valla dışarda üstüste olunca yada hazır şeyler yiyince insana gına geliyo
al kuzum al mis gibi önümüzdeki haftaya döktürürsün yemekleri
bak patlıcan uygunsa mutlaka dolaplıkda al yanı buzluga atmalık ben çok rahat ettim yani
hazırcana çıkarıp yapıyosun karnıyarıgı aklında bulunsun kuzum

canlarım iş bitimine kaldı 50 dakika. şimdik salı günü 1Mayıs olduğundan resmi tatil 30 Nisanada 1 gün yıllık izin yazınca ne etti size 4 gün hafta sonu tatili yapıyorum. oh oh oh oh yandan yandan

ohhh süper ayarlamıssın cnmcımm dinlenirsin gezrsin mis gibi
bi planın varmı peki ankara felen :44:

valla pek pişeceğe benzemiyo balım yaa sorma nasıl birşeyki bu kaç saatir hiç pişmiyo yaa valaha haklısın gülüm sorunlar adamı mahvediyo keşke gerçkten takmamayı becerebilsek

valla pek pişeceğe benzemiyo balım yaa sorma nasıl birşeyki bu kaç saatir hiç pişmiyo yaa valaha haklısın gülüm sorunlar adamı mahvediyo keşke gerçkten takmamayı becerebilsek

o işi bende yapcaktım anneme gidip daha fazla kalcaktım ama burada beraber çalıştıımız sekreter ben gidicem dedi benim gideceğimi annemin rahatsız olduğunu bildiği halde benim yıllık izin sürem dolmadığından ve onun yıllık izninden kalan süre de olduğundan ki daha çok zamandır çalışıyor burada almaya alırdım ama almadım 23 nisanda gitim salı dönecekken p.tesi dönmek zorundakaldım ama ne oldu kadına dedim izin aldın mı almadım yoğunmuş bu arada falan da sonra gidecekmiş delirdim valla..

bizde yalan dünyayı izliyoruz ferihayı eşim hiç izlettirmedi bana reklam aralarında bakıyorum ama herşeyi de biliyorum yani pek fazla gelişme olmuyor yaa.. Hazal'ı aşkı memnu da çok beğeniyordum ben ama yalan dünya süperr..

ev yemegi gibisi olmuyo valla dışarda üstüste olunca yada hazır şeyler yiyince insana gına geliyo
al kuzum al mis gibi önümüzdeki haftaya döktürürsün yemekleri
bak patlıcan uygunsa mutlaka dolaplıkda al yanı buzluga atmalık ben çok rahat ettim yani
hazırcana çıkarıp yapıyosun karnıyarıgı aklında bulunsun kuzum

ohhh süper ayarlamıssın cnmcımm dinlenirsin gezrsin mis gibi
bi planın varmı peki ankara felen :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…