- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.681
aynen öyle canımmm valla ahım kalmaz benim bak nasıl çıkacak ondann.. Yok gülüm topiğimizde herkes başrol gülümmm...
ay çok kötğ oluyor pişmeyince de banada olıyor bazen düdüklü alcam ben ya korkuyorum o tencerelerden ama alıcam valla çalışırken büyük rahatlık ıslat hemen haşlamaya bile gerek yok onlarda hemencik pişiyor.
hehe olar kuzumm elf ve asemb timi emrinize amadedir
dövüleceklerin listesini ver gerisi bizim işimiz
sağolasın kuzumm çıktım şimcikk ohh rahatladım valla
yarın sabahtan dr a gitcez şeker yuklemem için güzelcene yıkanayım dedim
hee anladım kuzucumm bende tırsıyorum senın gibi kolay kolay kullanmam yani eşim varken ona kullandırtıyorum
o iyi yapıyovay anam vayy iyiki erkenden koymussun ozaman kuzumm
yoksam bu akşama aç kalcaktınız
tüh banyoya girmeden farkedeydim hemen gel derdim kuzumm
ama şimcik çıktım bi dahakine mutlak bekleyrum yavru kuşummm
hımmmm topiğe çok güzel kokular yayıldı, birisi temizlenip paklanmış sanırsam
sorm BALIM YAA İYİKİ KOYDUM YANİ BİRDE ANLADIM HALİNDEN aLLAHTAN SUYUNUDA FAZLADAN KOYDUMDA HALA PİŞİYO OLANLA NEYSE ARTIKIN BİR DAHA SEFERE SENİ İYİCE YIKARIM KESELEİRM BİTANEM:26:
bende gelemmi kese atardım
gelirim gelirim ben tek başımada haklarım sen merak erme gülüm vallaha bak var bennde o potansiyel manyağım sülümesi ayıp anam beni doğururken doktor amcam ayaklarımın üzerinde kıçıma vururken kafa üstü düşürmüş e sonuç ben işte
aman neyse ne demek ki daha hayırlı zaman gelmemiş napalım yani. Elbet Rabbimin var bir bildiği, çok düşünüpte kendini yorma. Bak bana çalışmamı yaptım ve sustum aklıma bile getirmiyorum. Elimizden gelini yaptıktan sonra Rabbimin kararına teslim olmayı öğrenmek gerek ancak bu şekilde huzura erebiliyoruz. Sende öyle yap, hiç aman tuttumu tutmadımı gebemiyim değil miyim diye kafa patlatma düşünme. Hem şidi havalarda çok güzel, insnın gözü gönlü açılıyor. çıuk dışarı mağaza gez yürüyüş yap. ama o konuya odaklanma emi bebeğim.
ayy kim acaba o mis kokulu hatuun
beniiiiiiiiiiiiiiim ben paklandımmmm ohh sefam olsunnn
yarına oğluşumu görcem annesi pasaklı olmasın didim
aynen öyle valla kuzumm iyiki öyle yaptın yani vay fasulye vay piş gari elfimi yorma bakem
hehe tmm kuzumm bidahakine seslencem sana sende hemencik gelceksin
yerim senin oğluşunu bakalım kaç kilo olmuş velet, neler yapıyormuş içerde
aynen üle kuzucumm çıktım banyodan geldim yanınıza geriye bi pilav bide biber kızartması kaldı yogurtlu
onuda yapıveririm daha vakit var
saate baktımda cabucak cıkmışım yarım saatde halletmişim herbişeyi
bende isityorum ya yoğurtlu biber bayılırımmm.. Pazardan alayımda yapayım cumartesi günü valla geçen hafta annemlerle çıktık gittiğimde körpe ne güzel kahvaltılık bierler vardı incecik onlarda süper oluyor..
sorma yaa uğraştırdı kızdım şimdi ya piş ya çöpe gidiceksin diye bakak görek eşim çıktı geliyo son dk lar yani gülm bugündeferiha var gerçi eskisi gibi değil artık hele geçen haftalrda full emirle ferihada geçti dizi yaabu arada haftayada annesi katılyo bir mayısta gelicek ddiler ama rabbim şifasını versin balım yaa AMİNNNNayy kim acaba o mis kokulu hatuun
beniiiiiiiiiiiiiiim ben paklandımmmm ohh sefam olsunnn
yarına oğluşumu görcem annesi pasaklı olmasın didim
aynen öyle valla kuzumm iyiki öyle yaptın yani vay fasulye vay piş gari elfimi yorma bakem
hehe tmm kuzumm bidahakine seslencem sana sende hemencik gelceksin
hehee bendensinn desene bende az deli değilimdir hanii yani neremi vurdular bilmem amaa
en iyisini yapıyorsun canım elindne geleni yap sonra tevekkül et Rabbim neylerse güzel eyler canım yırtındakta üzülsekte zamanı gelince olacak canım ne ileri ne geri yanii en iyisi sabretmek hepimiz tadıcaz o güzelliği..
olmamıı kuzum o ince biberler cok daha tatlı oluyo mis gibii
al kuzm yap bi güzel afiyetle hüplet cnm benımm
kaçgündür yemek yapmıyodum dogrdu duzgun dun zaten avm de yedik
ondan önceki gün hamur kızartma yapmıstım dedim bugun yapayım bişecikler
insan bikaç gün bile yemek yemeyınce özlüyo valla
sorma yaa uğraştırdı kızdım şimdi ya piş ya çöpe gidiceksin diye bakak görek eşim çıktı geliyo son dk lar yani gülm bugündeferiha var gerçi eskisi gibi değil artık hele geçen haftalrda full emirle ferihada geçti dizi yaabu arada haftayada annesi katılyo bir mayısta gelicek ddiler ama rabbim şifasını versin balım yaa AMİNNNN
hee hee meleğim sendenim sende bendensin vallaha biraz var yani ama olmasada çekilmez bee bu dünya balım yaa tabiki herşeyin hayırlısı balım hiç bir zaman isyyan etmedim etmiycem çok şükür ama yok aklım geldi başıma böylesi iyi aman bışver vallaha sıyırmışım resmen ciddiyim bakk
sorma yaa uğraştırdı kızdım şimdi ya piş ya çöpe gidiceksin diye bakak görek eşim çıktı geliyo son dk lar yani gülm bugündeferiha var gerçi eskisi gibi değil artık hele geçen haftalrda full emirle ferihada geçti dizi yaabu arada haftayada annesi katılyo bir mayısta gelicek ddiler ama rabbim şifasını versin balım yaa AMİNNNN
hee hee meleğim sendenim sende bendensin vallaha biraz var yani ama olmasada çekilmez bee bu dünya balım yaa tabiki herşeyin hayırlısı balım hiç bir zaman isyyan etmedim etmiycem çok şükür ama yok aklım geldi başıma böylesi iyi aman bışver vallaha sıyırmışım resmen ciddiyim bakk
valla aynen en son dayımlar falan pazar günü dışarda yedik ev yemeğine hasret kaldım haftaiçi yorgunluktan hiç yemek yapamadım. Bir dışarda yedik, bir gözleme yaptım bir patates omler yaptım öle geçiştirdim bugünde makarna yapcem sanırsam yarına pazar var bakcem bişiler. Fasulye ucuzlamış diyordu tv de ama bakcez bakalım özledim fasulyeyi yaa güzel patlıcan bulursam da karnıyarık etcem..
canlarım iş bitimine kaldı 50 dakika. şimdik salı günü 1Mayıs olduğundan resmi tatil 30 Nisanada 1 gün yıllık izin yazınca ne etti size 4 gün hafta sonu tatili yapıyorum. oh oh oh oh yandan yandan
valla aynen en son dayımlar falan pazar günü dışarda yedik ev yemeğine hasret kaldım haftaiçi yorgunluktan hiç yemek yapamadım. Bir dışarda yedik, bir gözleme yaptım bir patates omler yaptım öle geçiştirdim bugünde makarna yapcem sanırsam yarına pazar var bakcem bişiler. Fasulye ucuzlamış diyordu tv de ama bakcez bakalım özledim fasulyeyi yaa güzel patlıcan bulursam da karnıyarık etcem..
valla pişer pişer pişmez yersiniz birşey br daha da o markadan almazsın bekle az daha dicem ama eşin acıkmıştır pişer belki gelene kadar yaa.. Valla moralim bozuldu mu deliliğe vuruyorum napıyım yoksa kafayı yirin ben heee biliyom dertlerimi.. Haydi hoppa yallah ne edek yaa başka türlü geçmez bitmez bugünlerimize de şükür..
valla pişer pişer pişmez yersiniz birşey br daha da o markadan almazsın bekle az daha dicem ama eşin acıkmıştır pişer belki gelene kadar yaa.. Valla moralim bozuldu mu deliliğe vuruyorum napıyım yoksa kafayı yirin ben heee biliyom dertlerimi.. Haydi hoppa yallah ne edek yaa başka türlü geçmez bitmez bugünlerimize de şükür..
canlarım iş bitimine kaldı 50 dakika. şimdik salı günü 1Mayıs olduğundan resmi tatil 30 Nisanada 1 gün yıllık izin yazınca ne etti size 4 gün hafta sonu tatili yapıyorum. oh oh oh oh yandan yandan
enee kocişinjde gelıyodu ve daha pişmedi hayin fasulyeler çok pişinnn leyynnn
getirmeyin beni orayaaa
hee evet feriha var bide yalan dunya var kuzumm feriha sıktı benı iice
aynı şeyler donup duruyo oyuzden yalan dunyaya daha çok bakıyorum kuzumm
ay demek annesi gelcek gelsin yaa o kadın çıktıktan sonra saçmalaya başlamışlardı
o gelirse toparlar dizi
Amiiiiiin kuzumm Allah acil şifa versin hem ona hem tüm şifa bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?