- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.701
valla aynen en son dayımlar falan pazar günü dışarda yedik ev yemeğine hasret kaldım haftaiçi yorgunluktan hiç yemek yapamadım. Bir dışarda yedik, bir gözleme yaptım bir patates omler yaptım öle geçiştirdim bugünde makarna yapcem sanırsam yarına pazar var bakcem bişiler. Fasulye ucuzlamış diyordu tv de ama bakcez bakalım özledim fasulyeyi yaa güzel patlıcan bulursam da karnıyarık etcem..
valla pişer pişer pişmez yersiniz birşey br daha da o markadan almazsın bekle az daha dicem ama eşin acıkmıştır pişer belki gelene kadar yaa.. Valla moralim bozuldu mu deliliğe vuruyorum napıyım yoksa kafayı yirin ben heee biliyom dertlerimi.. Haydi hoppa yallah ne edek yaa başka türlü geçmez bitmez bugünlerimize de şükür..
valla aynen en son dayımlar falan pazar günü dışarda yedik ev yemeğine hasret kaldım haftaiçi yorgunluktan hiç yemek yapamadım. Bir dışarda yedik, bir gözleme yaptım bir patates omler yaptım öle geçiştirdim bugünde makarna yapcem sanırsam yarına pazar var bakcem bişiler. Fasulye ucuzlamış diyordu tv de ama bakcez bakalım özledim fasulyeyi yaa güzel patlıcan bulursam da karnıyarık etcem..
valla pişer pişer pişmez yersiniz birşey br daha da o markadan almazsın bekle az daha dicem ama eşin acıkmıştır pişer belki gelene kadar yaa.. Valla moralim bozuldu mu deliliğe vuruyorum napıyım yoksa kafayı yirin ben heee biliyom dertlerimi.. Haydi hoppa yallah ne edek yaa başka türlü geçmez bitmez bugünlerimize de şükür..
canlarım iş bitimine kaldı 50 dakika. şimdik salı günü 1Mayıs olduğundan resmi tatil 30 Nisanada 1 gün yıllık izin yazınca ne etti size 4 gün hafta sonu tatili yapıyorum. oh oh oh oh yandan yandan
canlarım iş bitimine kaldı 50 dakika. şimdik salı günü 1Mayıs olduğundan resmi tatil 30 Nisanada 1 gün yıllık izin yazınca ne etti size 4 gün hafta sonu tatili yapıyorum. oh oh oh oh yandan yandan
ev yemegi gibisi olmuyo valla dışarda üstüste olunca yada hazır şeyler yiyince insana gına geliyo
al kuzum al mis gibi önümüzdeki haftaya döktürürsün yemekleri
bak patlıcan uygunsa mutlaka dolaplıkda al yanı buzluga atmalık ben çok rahat ettim yani
hazırcana çıkarıp yapıyosun karnıyarıgı aklında bulunsun kuzum
ohhh süper ayarlamıssın cnmcımm dinlenirsin gezrsin mis gibi
bi planın varmı peki ankara felen :44:
o işi bende yapcaktım anneme gidip daha fazla kalcaktım ama burada beraber çalıştıımız sekreter ben gidicem dedi benim gideceğimi annemin rahatsız olduğunu bildiği halde benim yıllık izin sürem dolmadığından ve onun yıllık izninden kalan süre de olduğundan ki daha çok zamandır çalışıyor burada almaya alırdım ama almadım 23 nisanda gitim salı dönecekken p.tesi dönmek zorundakaldım ama ne oldu kadına dedim izin aldın mı almadım yoğunmuş bu arada falan da sonra gidecekmiş delirdim valla..
bizde yalan dünyayı izliyoruz ferihayı eşim hiç izlettirmedi bana reklam aralarında bakıyorum ama herşeyi de biliyorum yani pek fazla gelişme olmuyor yaa.. Hazal'ı aşkı memnu da çok beğeniyordum ben ama yalan dünya süperr..
o işi bende yapcaktım anneme gidip daha fazla kalcaktım ama burada beraber çalıştıımız sekreter ben gidicem dedi benim gideceğimi annemin rahatsız olduğunu bildiği halde benim yıllık izin sürem dolmadığından ve onun yıllık izninden kalan süre de olduğundan ki daha çok zamandır çalışıyor burada almaya alırdım ama almadım 23 nisanda gitim salı dönecekken p.tesi dönmek zorundakaldım ama ne oldu kadına dedim izin aldın mı almadım yoğunmuş bu arada falan da sonra gidecekmiş delirdim valla..
bizde yalan dünyayı izliyoruz ferihayı eşim hiç izlettirmedi bana reklam aralarında bakıyorum ama herşeyi de biliyorum yani pek fazla gelişme olmuyor yaa.. Hazal'ı aşkı memnu da çok beğeniyordum ben ama yalan dünya süperr..
valla pek pişeceğe benzemiyo balım yaa sorma nasıl birşeyki bu kaç saatir hiç pişmiyo yaa valaha haklısın gülüm sorunlar adamı mahvediyo keşke gerçkten takmamayı becerebilsek
ev yemegi gibisi olmuyo valla dışarda üstüste olunca yada hazır şeyler yiyince insana gına geliyo
al kuzum al mis gibi önümüzdeki haftaya döktürürsün yemekleri
bak patlıcan uygunsa mutlaka dolaplıkda al yanı buzluga atmalık ben çok rahat ettim yani
hazırcana çıkarıp yapıyosun karnıyarıgı aklında bulunsun kuzum
ohhh süper ayarlamıssın cnmcımm dinlenirsin gezrsin mis gibi
bi planın varmı peki ankara felen :44:
ya aslında Ankaraya gelmek için tam zamanı ama kociş çalışacak, onu bırakıp gidersemde ben orda yerimde durmam gezerim gece yarılarına kadar o da çatlar burda kıskançlıktan kapışırız diye gelmicem
valla dejavu sizin orda çalışanlar harbi alemler, hya senin ordakiler başka bir alemden gelmiş ya bizim burdakiler
kızlar ben çıkıyorum pilavımıda yapayım artık ya yiyicez yada dişşis kalıcaz hala duruyo olduğu gibikızlar hafta sonu giremem uhtemelen eşim bilmiyo girdiğimi uzak kalıcam demiştim öyle sansın çünkü yapamayacağıma inanıyo bebek düşüncesini atamayacağımı sanıyo pazar gnü görevli ise girerim yoksa pazartesi görüşürz sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın öpüyorum Allaha emanet olun hepiniz
çok enteresan canım ya markası neyse alma bir daha ya da başka çeşidini al küçük olanlar dermasonlar daha iyi pişiyor genelde.
patlıcanı iyice zamanı gelince koyarım dolaba canım güzellerinden. Bezelye çıkmıştı vardı İstanbulda burada da vardır herhalde alırım tazesi güzel oluyor dondurulmuış sevmiyorum ben dolaba da koyarım yavaştan çabuk bitiyor bezelye zaten pazarda. Bu hafta az bahar sebzelerinden gideyim artıkın..
hehe anladım kuzucumm ozaman en hayırlısı orda kalman
yazın izninizde gelirsiniz olmadı
tmm kuzumm benımm görüşürüz canımın içiii öptüm seni kocamaaaaan
kızlar ben çıkıyorum pilavımıda yapayım artık ya yiyicez yada dişşis kalıcaz hala duruyo olduğu gibikızlar hafta sonu giremem uhtemelen eşim bilmiyo girdiğimi uzak kalıcam demiştim öyle sansın çünkü yapamayacağıma inanıyo bebek düşüncesini atamayacağımı sanıyo pazar gnü görevli ise girerim yoksa pazartesi görüşürz sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın öpüyorum Allaha emanet olun hepiniz
çok enteresan canım ya markası neyse alma bir daha ya da başka çeşidini al küçük olanlar dermasonlar daha iyi pişiyor genelde.
patlıcanı iyice zamanı gelince koyarım dolaba canım güzellerinden. Bezelye çıkmıştı vardı İstanbulda burada da vardır herhalde alırım tazesi güzel oluyor dondurulmuış sevmiyorum ben dolaba da koyarım yavaştan çabuk bitiyor bezelye zaten pazarda. Bu hafta az bahar sebzelerinden gideyim artıkın..
hadi kaçıyorum hrkesi öpüyorum hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hee öyle yaparsın kuzumm vakitleri geldimi yapar atarsın dolaba
bizde bezelye pek tuketılmıyo bende koymustum geçen seneden duruyo ama hala
kuru fasulye ve nohut için bimi tavsiye ediyorum kızlar kesınlıkle ordan alın
çok güzel oluyolar hele nohutlar çok güzel şişiyo
hoşçakal balımmm haftasonu gelebildiğin kadar görüşürüz rast gelirsek afiyetler olsun dicem ama yazık oldu fasulyeye git aldığığın yerdekilerin kafasına at canım bundan sonra eşinin aklına uyma kçük al hem aha lezeetli oluyorlar.. Öpüyorum balım kaymağım fıstığım..
benim eşim sever bende severim ama dereotlu olcak öle de eşim sevmiyo pilavın içinde falan da gider ya rus salatasında falan her türlü gider bezelye. Evet demiştin sen oradan denicem bende evdekiler bitsin ben fasulyeden şanslı çıktımda geçen benimde nohutlar pişmek bilmemişti bir düdüklü şart oldu.
evet rus salatası dediğin gibi pilav felen gidiyo ama hani direk çorbası felen o tip sevmiyoruz pek
ama işe yarıyo dedıgın gibi hee evet daha öncede demişimdir baya memnunum çünkü fasulyeleri küçük oluyo zati
ama nohutları ıslatıyosun ya bi güzel kabarıyo sanki 10 kilo almısım gibi
akşam oldu karınlar acıktı muhabbet yemekten yana gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?