- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.721
ben migrostan falan alıyorum küçük fasulye seçerim hep zaten çok lezzetli de oluyor büyüklere göre pişmesinden de ziyade ama eşime aldırttım bir keresinde kocamanlarından almış pişti ama içleri diri gbiydi yerken bir de kabuklarını attı sinir olurum öyle de. Ama nohutlarımdan memnun kalmadı hem şişmiyor hem pişmiyor ne kafiyee amaahe valla acıktım akşam oldu bende acıktım valla eve gitcem makarnaya talim bir de domates sos yapcam kekikli sarımsaklı dökcem üstüne eşimde yoğurtlı yer bu akşamda öle oluverisin pazara gidimce döktürürüm bende dimi ama.
ben çıkıyorum kızlar, öptüm ikinizide
Ben kaçıyore canlarım lavaboya falan gideyimde toparlanayım bir de yağmur geliyor ki sorma nasıl kapadı hava bağıra bağıra ben geliyorum diyor bastırmadan çıksak iyi olcak arabayla gitcez ama montum var yanımda neyse ki kapıdan bir kaynanama uğrucaz vermemiz gerekn bişiler var oradan doğruu eve bir çamaşır atcam makineye tamam gerisi haftasonu. Tüm temizliği yapcam haftasonu salı günü 1 mayıs tatilinde de keyif çatcam.. Hadee iyi akşamlar kızlarrr haftasonu geldikçe karşılaşırsak görüşürüz. Bir de pazartesi burada internet olmayacakmış gündüz giremicem ama akşam bakarız neler yazdığınıza. Salı da tatil haftasnundan işleri yapacağım için rahatça gmrüşürüz evden ballarım.. Öpüyorum hepinizi. Kendinize cici bakınn ballarım, kaymaklarım, lokumlarımmmm
aynen üle kuzumm benım haftaya mis gibi yaparsınn
evde sebze olmayınca olmuyoki napcan kuzum yoldan geldin
buhaftalık büle olsun
aman erkekler anlamıyo işte napcan en güzeli kendın gidip almak
onlara bıraktınmı şüphe etceksin
pilavı koydum geldim şimci
tmm kuzumm denkleşebilirsek denkleşiriz malum salı gunude ben yola çıkcam
haftasonu girmeye çalışırım giremessem bende p.tesi burda olurum kuzumm
öpüyorum seni kocamaaan cnm balımm benım
nasılsınızzzzzzzzzzzzzz bakem yoğunluğum biraz azaldııııııııııı öpüyorum hepinizi.
[video=youtube;7aTqUJLqBDM]http://www.youtube.com/watch?v=7aTqUJLqBDM[/video] cicişlere gelsinnnnnnnnnnnnnn ben geldim siz yoksunuz
rica ederim balım şenlendirebildiysem güzel , hafta sonları kociş günleri oluyorohh ohh iyi canım yaa ama haftasonu malum pek gelemiyoruz ki aşkitom..
Hepsi birbirindne güzel paylaşımlar ellerine sağlık birtanem topiğimi şenlendirdin. Gülüm haftasonu bugün hatunların eşleri evde benimki de tabii. Valla inan geç kalktık kahvaltı ettik pazara gititk kaynanama da aldık bişiler onlaro götürdük geldik torbaları bıraktık çarşıda işlerimiz vardı onları hallettik ancak geldik daha evde bir iş yapmadım sadece ayakkabılığı düzenlicez ve kışlıkları kaldırıp yazlıkları yerleştircem o kadar yani bugün daha başka işe bakamam yemek faslı da var daha gülüm hiiççç bugünden bişi anlamadım yaa akşam ayaklarımı uzatıp otururum artık.
slm canlarımm ben geldiiiim
bugun sabahın köründe şeker için gittik dr a
çok şükür şeker felen çıkmadı bebişimide gördük
kocaman olmus pekde tatlı gözüküyodu parmaklarını emiyodu kerata
suratı yuvarlacık olmus burnu hokka gibi ağzı açık duruyodu
dudaklar ve surat babaya benzıyo önceden dr bana benzemişti ama
şimdi baba dedi ve babişde pek bi mutlu oldu
şimdi kociş dvd almaya çıktı bikaç film izleyelim dedik sabahtan beri dr du gezmeydi derken
yorulmusuz evde dinlenme vaktı artık
yarın gelemem sanırsam p.tesi burda olurum kuzularım
dejavum sen yokmussun salı gelcekmişsin ozamana muhtemelen ben olamıycam
tşk ederim iyi yolculuklar dilediğin için gezcem tozcam bebişime alışverişler yapcam
sefam olsun dimineyse ben çıkayım artık hepiciğinizi öpüyorum kocamaaan
moonum senlede p.tesi denkleşiriz ozamana görüşürz canikomm öptüm senide kocamaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?