- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.741
nereye gittin dejavum yaa beni görmedin bileeee:26:
Ya cıktınmı yerleri siliyodum görmemişim yazdıgını ya üffffffffffffffffffff
burdauım balım çıkmadım gülüm başka bir topikteyim bakıyodum görmedim kusuruma bakma sağolsun br arkadaş ilgilendide bu ovucanlarla ilgili ona cevap yazdım ee nasılsın bakalım bitanem kız çok özledim seni yaaaa
ne yaptın ne ettin yediğin içtiğin snein olsun gördüğünü anlat balım nasılsın bakalımbende cok özledimmm güllümmmmmmmmmmm
bende cok özledimmm güllümmmmmmmmmmm
ne yaptın ne ettin yediğin içtiğin snein olsun gördüğünü anlat balım nasılsın bakalım
a.slmmmmmmmmmmm meleğim hoşgeldin nasılsın
hoşbuldum askım ben sana cp yazdım öbür tarafta ama (öbür taraf diyincede aklıma öbür dünya geldi şimdi)cıtır gibem hosgeldin öbür tarafta sana laf attıydım ya görmedin sanırsam. nettiriyon nasıl gidiyo bebenle hayat.
oo hülşyam hoşgeldin canım nasılsın bebeşişmiz nasılselam topiğin en seksü gacularııııııııııı
canım ne yapıyım gezdik kardesimle ole taksim ortaköy falan filan iyi oldu onun gelmesi topicten usaklasmakta daha dogrusu zorunlu uzaklasmak cok iyi geldi bana vallahi. eskisi kadar girmicem ole arada bi girerim bebiş topigine diyorum ya bakalım yapabilrsem. sen nelar yaptın gülüm yine adet olmussun cok üzüldüm be gülüm. ben artık varya o kadar takmıyorum bosver ya bişz taktıkca bebek olayı gecikiyo bak rahatlatmaya calıs kendini. bu ovucan testleirin de aldıgıma pişman oldum ben simcdi iki cizgiyi gördükce havaya girerim yine
her yapmada mutlaka iki cizgi gözüküyomu kıs. aman basa bela aldım ya ben sıvı tüketmeden duramam hem onun için hemde 3 saat ciş tutmasıda dert .
evet gülüm başla geç bile kalmışın bugün kesin başla emiTE=melisakaktus;24359094]canım simcik ben 22sinde adet oldum bugün yapıyım mı. bi baslayınca kopkoyu görene kadar yapıyoruz demi gülüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?