Kaldığımız Yerden Her Telden..

nereye gittin dejavum yaa beni görmedin bileeee:26:

gülümmm görmedim burada olduğunu hemen baktım çıktım kışlıkları yazıkları ayırdım da az daha işim kaaldı yemek yemek için oturdum off çok tembellik yaptım bugün bu saate kaldı valla yaa.. Nasılsınn gülüm.. Benim kanamam falan gelmiyor çok şüküt ilaç iyi geldi galiba ama yumurtlamayı kaçırdım sanırım ya da hiç olmadı neyse bu kanamaların arksı kesildi ya memnunum bir daha ki aya daha erken başlıcam ovulasyona.Bu arada eşimde çok güzel bir rüya görmüş. Bir kız bebek görmüş aynı ikimize benziyormuş dudakları ben, gözleri aynı sendi saçları kıvır kıvırdı aynı ikimizin karşımıydı çok güzeldi ve inan kızımız olck diyor hayırlısı bakalım canım. Sen ne yaptın ovulasyon yaptın mı tekrar çalışmalara başla artıkın..

herkese hayırlı haftalar canlarım nasılsınız dejavum bugün giremiycek net yok asemb yarın yola çıkıcak bugün hazırlık yapar moonum nerelerde hiç bir fikrim yok

Ya cıktınmı yerleri siliyodum görmemişim yazdıgını ya üffffffffffffffffffff

burdauım balım çıkmadım gülüm başka bir topikteyim bakıyodum görmedim kusuruma bakma sağolsun br arkadaş ilgilendide bu ovucanlarla ilgili ona cevap yazdım ee nasılsın bakalım bitanem kız çok özledim seni yaaaa

ne yaptın ne ettin yediğin içtiğin snein olsun gördüğünü anlat balım nasılsın bakalım

a.slmmmmmmmmmmm meleğim hoşgeldin nasılsın

canım ne yapıyım gezdik kardesimle ole taksim ortaköy falan filan iyi oldu onun gelmesi topicten usaklasmakta daha dogrusu zorunlu uzaklasmak cok iyi geldi bana vallahi. eskisi kadar girmicem ole arada bi girerim bebiş topigine diyorum ya bakalım yapabilrsem. sen nelar yaptın gülüm yine adet olmussun cok üzüldüm be gülüm. ben artık varya o kadar takmıyorum bosver ya bişz taktıkca bebek olayı gecikiyo bak rahatlatmaya calıs kendini. bu ovucan testleirin de aldıgıma pişman oldum ben simcdi iki cizgiyi gördükce havaya girerim yine
her yapmada mutlaka iki cizgi gözüküyomu kıs. aman basa bela aldım ya ben sıvı tüketmeden duramam hem onun için hemde 3 saat ciş tutmasıda dert .

cıtır gibem hosgeldin öbür tarafta sana laf attıydım ya görmedin sanırsam. nettiriyon nasıl gidiyo bebenle hayat.
hoşbuldum askım ben sana cp yazdım öbür tarafta ama (öbür taraf diyincede aklıma öbür dünya geldi şimdi)
iyim güzelim ehamdülillah şimdilik bi şikayetim yok canım ins böyle devam eder ama hafiften mide bulantım başladı işte oda olsun dimi artık :))))
sabahta kan verdim canım onun haricinde bi değişiklik yok gülüm sen nerelerdesin bakim

TE=melisakaktus;24359094]canım simcik ben 22sinde adet oldum bugün yapıyım mı. bi baslayınca kopkoyu görene kadar yapıyoruz demi gülüm.[/QUOTE]
evet gülüm başla geç bile kalmışın bugün kesin başla emi
selam topiğin en seksü gacularııııııııııı
oo hülşyam hoşgeldin canım nasılsın bebeşişmiz nasıl

ohhh keyif yappmışınız bitanem iyi olmuş evet bebek topiğinden uzak olmak iyi oluyo insana her saniyemiz geçiyodu bende öyle eskisiç bigi girmiycem bakma adetliyim de burdayım öğlene kadar işimi gücümü bitiricem kuranımı okuycam meryem suresini okuycam namaza başlıyorum nasipse işte bakalım artık arta kalan zamandada burda olucam inş yemekti falan uğraş olur inş bitanem benim bencede ovuyu almasayfdık keşke bak sana resimlerini koyayımda bak nasıl çıktı adetliyken bile yaptım koyu çizgi çıktı

TE=melisakaktus;24359094]canım simcik ben 22sinde adet oldum bugün yapıyım mı. bi baslayınca kopkoyu görene kadar yapıyoruz demi gülüm.
evet gülüm başla geç bile kalmışın bugün kesin başla emi

oo hülşyam hoşgeldin canım nasılsın bebeşişmiz nasıl

ohhh keyif yappmışınız bitanem iyi olmuş evet bebek topiğinden uzak olmak iyi oluyo insana her saniyemiz geçiyodu bende öyle eskisiç bigi girmiycem bakma adetliyim de burdayım öğlene kadar işimi gücümü bitiricem kuranımı okuycam meryem suresini okuycam namaza başlıyorum nasipse işte bakalım artık arta kalan zamandada burda olucam inş yemekti falan uğraş olur inş bitanem benim bencede ovuyu almasayfdık keşke bak sana resimlerini koyayımda bak nasıl çıktı adetliyken bile yaptım koyu çizgi çıktı [/QUOTE]

koysdana bi gülüm seni üzmessem. merak ettim ya. bastan betikini koyda cizgi farkını göreyim.:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…