Kaldığımız Yerden Her Telden..

TE=melisakaktus;24359094]canım simcik ben 22sinde adet oldum bugün yapıyım mı. bi baslayınca kopkoyu görene kadar yapıyoruz demi gülüm.
evet gülüm başla geç bile kalmışın bugün kesin başla emi

oo hülşyam hoşgeldin canım nasılsın bebeşişmiz nasıl

ohhh keyif yappmışınız bitanem iyi olmuş evet bebek topiğinden uzak olmak iyi oluyo insana her saniyemiz geçiyodu bende öyle eskisiç bigi girmiycem bakma adetliyim de burdayım öğlene kadar işimi gücümü bitiricem kuranımı okuycam meryem suresini okuycam namaza başlıyorum nasipse işte bakalım artık arta kalan zamandada burda olucam inş yemekti falan uğraş olur inş bitanem benim bencede ovuyu almasayfdık keşke bak sana resimlerini koyayımda bak nasıl çıktı adetliyken bile yaptım koyu çizgi çıktı [/QUOTE]

hoşbuldum gülüm iyiz elhamdülillah canım seni sormalı karşılaşamıyoruz kac gündür askım

TE=melisakaktus;24359094]canım simcik ben 22sinde adet oldum bugün yapıyım mı. bi baslayınca kopkoyu görene kadar yapıyoruz demi gülüm.
evet gülüm başla geç bile kalmışın bugün kesin başla emi

oo hülşyam hoşgeldin canım nasılsın bebeşişmiz nasıl

ohhh keyif yappmışınız bitanem iyi olmuş evet bebek topiğinden uzak olmak iyi oluyo insana her saniyemiz geçiyodu bende öyle eskisiç bigi girmiycem bakma adetliyim de burdayım öğlene kadar işimi gücümü bitiricem kuranımı okuycam meryem suresini okuycam namaza başlıyorum nasipse işte bakalım artık arta kalan zamandada burda olucam inş yemekti falan uğraş olur inş bitanem benim bencede ovuyu almasayfdık keşke bak sana resimlerini koyayımda bak nasıl çıktı adetliyken bile yaptım koyu çizgi çıktı [/QUOTE]

hoşbuldum gülüm biz iyiz elhamdülillah canım seni sormalı karşılaşamıyoruz kac gündür askım

hoşbuldum gülüm iyiz elhamdülillah canım seni sormalı karşılaşamıyoruz kac gündür askım[/QUOTE]

bende iyiyim ne olsun birşeylri aşmöaya çalışıyorum bitanem evet denk gelemedik ben biraz uzaklaşmak istedim girmiyorum öte tarafa fıstığım işte böyleee:26:

melisam yanlış oluş dsadece yumrtlama dönemindekiler eklienmiş 3 ayrı koymuştum ama olmadı:26:

ne yaptın ne ettin yediğin içtiğin snein olsun gördüğünü anlat balım nasılsın bakalım

a.slmmmmmmmmmmm meleğim hoşgeldin nasılsın

iyiyim tatlım asıl sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnne yaptınız ev işini

kız elifim ikinci cizginin tonları birbirine cok yakın fotolarmı aldarttı beni acep.:26:
yumurtlama gününde bariz anlasılıyomu ikinci cizgi koyulugu canım. kıs böle tonları yakınsa ben hiç anlamamm ya. neyse öglen cayımı bi içiyimde sonra iki saat kadar tutarım gari çişi. bakalım benim ilk sefer nasıl cıkacak.

melisam yanlış oluş dsadece yumrtlama dönemindekiler eklienmiş 3 ayrı koymuştum ama olmadı:26:

haklısın anlıyorum canım seni gerçekten zor bi dönem rabbim sıkıntılarını alsın senden namaza başlıycakmışsın cok sevindim bırakmamaya calış her secdeye vardında bu bebek dileğini içinden gecir namazda en cok kabul olunan yer bide allaha en cok yakın olunan yer insallah güzel dualrın kabul görür rabbim katında bitanem

iyiyim tatlım asıl sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnne yaptınız ev işini
iyiyimçok şükür yani iyi sayılırım bitanem kanamam bitedi hala 8. gün tuhaflaştı iyice ev işini bekliyoruz hala gittik geöen gün baktım 12. ktta 400 kirası ama 2 odalı ama içi harap olmuş adam boyatıyo temizletiyo bakalaım sanırım orası olabilir gibime geliyo ama balım hayırlısı

[QUOmelisam bu en koyu olduğu an il başlarda silk çımkıcak sen anlıycaksın zaten birincii çizgiyle alakası olmıycak git gide koyulaşıcak farkettiysen t çigisi 2. çizgi en koyusu o o zaman tam günün oluyo bitnemTE=hulyaemrah;24359893]haklısın anlıyorum canım seni gerçekten zor bi dönem rabbim sıkıntılarını alsın senden namaza başlıycakmışsın cok sevindim bırakmamaya calış her secdeye vardında bu bebek dileğini içinden gecir namazda en cok kabul olunan yer bide allaha en cok yakın olunan yer insallah güzel dualrın kabul görür rabbim katında bitanem[/QUOTE]

çeken anlar dimi bitanem evet haklısın çok zorlu bir yokl malesef hakkımızda hayırlısı be gülüm evet başlıycam inş hayırlı olsun demekten başka ne yapıyorum dedim kendime artık başlıycam nasipse rabbime sığınırak ibadetimi yaparak hiç değilse gönlüm vicdanım rahat olucak her saatim burda geçiyo ama aklımı kemiriyo bugün Allah içn ne yaptım hiç ama ibadetleirmi yaparsam burdada olsam ne lursa olsun vicdanım rahatedivcek inş fıstığım sağlığın nasıl peki nasıl geçiyom hamilelik

elifim bunları düşünmem ne kadarda güzel maşallah sana benm saglık durumum sabahları mide bulantım başladı yavaştan ama sadece bulantı gerisi yok bide sabah saglık ocagına gidip tekrar kan verdim demir eksikliği varmı diye genel olarak bi bakıcakmış onun haricinde bi sorun yok şimdilik

hülya:aşkım bizi özledinmi
emrah:seni %20 zio yu%80
hülyaleyn senle 3 senelik gecmişimiz var 7haftalık veled yüzünden satış yaparsın pabucumu dama atarsın haaa karnıma vurayımda gör
emrah:zioda tekmelemeye baslar hee ona göre sektirir seni ben bile alamam elinden :)
hülya:cevap yok.......

hihihi şimdiden bebişi kullanma durumları başlamış ne tatlı :))))

kızlar burda bu konuları konuşmayacağız dedik elifde üzülsün istemiyorum hiç ama benim adetim gelmedi hala:26:

evet gülüm aslında yapmamız gerekeni yapmadık her lşerde bir hayır dedikler bu olsa gerek bir taraftan canımız yanıyo ama şükürler olsunki doğru yolu buluyoruz inancımızdan şaşmıyoruz bitanem çok sevindim iyi olduğuna sorunun olmadığına inanki çok sevindim maaşlalah kırkbinkere maaşlaaha canımıniçi
selam canlarım nasılsınız bakalım bugün, güzel bir hafta olsun hepimiz için
hoşgeldin bitanem adetinn geldimi bakem
kızlar burda bu konuları konuşmayacağız dedik elifde üzülsün istemiyorum hiç ama benim adetim gelmedi hala:26:

gelmemiş oh ohh inş gelmez bitanem yaaa üzülmem sen rahat ol ne olur o günler daha kötüydüm geçirdim ama iyiyim inş senin sevincini hep birlikte yaşarız canım benim şuan çıkmam gerek eşim bekliyor pazara gidicez herkesi öpüyorum sizi çok seviyorum Allaha emanet olun görüşmek dileğiyleeeeeeeeeeee

allaha emanet ola canım görüşürüz güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…