- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.761
evet gülüm başla geç bile kalmışın bugün kesin başla emiTE=melisakaktus;24359094]canım simcik ben 22sinde adet oldum bugün yapıyım mı. bi baslayınca kopkoyu görene kadar yapıyoruz demi gülüm.
evet gülüm başla geç bile kalmışın bugün kesin başla emiTE=melisakaktus;24359094]canım simcik ben 22sinde adet oldum bugün yapıyım mı. bi baslayınca kopkoyu görene kadar yapıyoruz demi gülüm.
evet gülüm başla geç bile kalmışın bugün kesin başla emi
oo hülşyam hoşgeldin canım nasılsın bebeşişmiz nasıl
ohhh keyif yappmışınız bitanem iyi olmuş evet bebek topiğinden uzak olmak iyi oluyo insana her saniyemiz geçiyodu bende öyle eskisiç bigi girmiycem bakma adetliyim de burdayım öğlene kadar işimi gücümü bitiricem kuranımı okuycam meryem suresini okuycam namaza başlıyorum nasipse işte bakalım artık arta kalan zamandada burda olucam inş yemekti falan uğraş olur inş bitanem benim bencede ovuyu almasayfdık keşke bak sana resimlerini koyayımda bak nasıl çıktı adetliyken bile yaptım koyu çizgi çıktı
ne yaptın ne ettin yediğin içtiğin snein olsun gördüğünü anlat balım nasılsın bakalım
a.slmmmmmmmmmmm meleğim hoşgeldin nasılsın
Eki Görüntüle 402949 Eki Görüntüle 402950 Eki Görüntüle 402951 Eki Görüntüle 402952 melisam bunlar adetin 5.günü yapılanlarEki Görüntüle 402956 Eki Görüntüle 402957 Eki Görüntüle 402958 Eki Görüntüle 402959 bunlar önceisnde adfete yakın olanlar bitanem Eki Görüntüle 402965 Eki Görüntüle 402966 Eki Görüntüle 402967 Eki Görüntüle 402968 Eki Görüntüle 402969 bunlarda ymurtlama dönemimdekiler melisa böyle işte
melisam yanlış oluş dsadece yumrtlama dönemindekiler eklienmiş 3 ayrı koymuştum ama olmadı:26:
iyiyimçok şükür yani iyi sayılırım bitanem kanamam bitedi hala 8. gün tuhaflaştı iyice ev işini bekliyoruz hala gittik geöen gün baktım 12. ktta 400 kirası ama 2 odalı ama içi harap olmuş adam boyatıyo temizletiyo bakalaım sanırım orası olabilir gibime geliyo ama balım hayırlısıiyiyim tatlım asıl sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnne yaptınız ev işini
kız elifim ikinci cizginin tonları birbirine cok yakın fotolarmı aldarttı beni acep.:26:
yumurtlama gününde bariz anlasılıyomu ikinci cizgi koyulugu canım. kıs böle tonları yakınsa ben hiç anlamamm ya. neyse öglen cayımı bi içiyimde sonra iki saat kadar tutarım gari çişi. bakalım benim ilk sefer nasıl cıkacak.
selam canlarım nasılsınız bakalım bugün, güzel bir hafta olsun hepimiz için
hülya:aşkım bizi özledinmi
emrah:seni %20 zio yu%80
hülyaleyn senle 3 senelik gecmişimiz var 7haftalık veled yüzünden satış yaparsın pabucumu dama atarsın haaa karnıma vurayımda gör
emrah:zioda tekmelemeye baslar hee ona göre sektirir seni ben bile alamam elinden :)
hülya:cevap yok.......
evet gülüm aslında yapmamız gerekeni yapmadık her lşerde bir hayır dedikler bu olsa gerek bir taraftan canımız yanıyo ama şükürler olsunki doğru yolu buluyoruz inancımızdan şaşmıyoruz bitanem çok sevindim iyi olduğuna sorunun olmadığına inanki çok sevindim maaşlalah kırkbinkere maaşlaaha canımıniçielifim bunları düşünmem ne kadarda güzel maşallah sana benm saglık durumum sabahları mide bulantım başladı yavaştan ama sadece bulantı gerisi yok bide sabah saglık ocagına gidip tekrar kan verdim demir eksikliği varmı diye genel olarak bi bakıcakmış onun haricinde bi sorun yok şimdilik
hoşgeldin bitanem adetinn geldimi bakemselam canlarım nasılsınız bakalım bugün, güzel bir hafta olsun hepimiz için
kızlar burda bu konuları konuşmayacağız dedik elifde üzülsün istemiyorum hiç ama benim adetim gelmedi hala:26:
kızlar burda bu konuları konuşmayacağız dedik elifde üzülsün istemiyorum hiç ama benim adetim gelmedi hala:26:
evet gülüm aslında yapmamız gerekeni yapmadık her lşerde bir hayır dedikler bu olsa gerek bir taraftan canımız yanıyo ama şükürler olsunki doğru yolu buluyoruz inancımızdan şaşmıyoruz bitanem çok sevindim iyi olduğuna sorunun olmadığına inanki çok sevindim maaşlalah kırkbinkere maaşlaaha canımıniçi
hoşgeldin bitanem adetinn geldimi bakem
gelmemiş oh ohh inş gelmez bitanem yaaa üzülmem sen rahat ol ne olur o günler daha kötüydüm geçirdim ama iyiyim inş senin sevincini hep birlikte yaşarız canım benim şuan çıkmam gerek eşim bekliyor pazara gidicez herkesi öpüyorum sizi çok seviyorum Allaha emanet olun görüşmek dileğiyleeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?