- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.781
kac gün ecti canım hemen test yap nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmm.. Net gitti gitti geldi şu an var gitmez inşallahh nabersiniz ballarımm.. Benim keyfim yok kızlar yaa svatan arkadaşımızın ikilili test riski yüksek çıkmış amniyo yapacaklarmış konulşamadık ben face başında değildim açıktı ama yazmış cevap yazdım sonradan ama gördü mü bilmem dualarınızı eksik etmeyin arkadaşımız için. Ben inanıyorum temiz çıkacak ama dualarımızla yanında olalım..
slm canlarımm ben geldiiiim
bugun sabahın köründe şeker için gittik dr a
çok şükür şeker felen çıkmadı bebişimide gördük
kocaman olmus pekde tatlı gözüküyodu parmaklarını emiyodu kerata
suratı yuvarlacık olmus burnu hokka gibi ağzı açık duruyodu
dudaklar ve surat babaya benzıyo önceden dr bana benzemişti ama
şimdi baba dedi ve babişde pek bi mutlu oldu
şimdi kociş dvd almaya çıktı bikaç film izleyelim dedik sabahtan beri dr du gezmeydi derken
yorulmusuz evde dinlenme vaktı artık
yarın gelemem sanırsam p.tesi burda olurum kuzularım
dejavum sen yokmussun salı gelcekmişsin ozamana muhtemelen ben olamıycam
tşk ederim iyi yolculuklar dilediğin için gezcem tozcam bebişime alışverişler yapcam
sefam olsun dimineyse ben çıkayım artık hepiciğinizi öpüyorum kocamaaan
moonum senlede p.tesi denkleşiriz ozamana görüşürz canikomm öptüm senide kocamaaan
canım simcik ben 22sinde adet oldum bugün yapıyım mı. bi baslayınca kopkoyu görene kadar yapıyoruz demi gülüm.
selam topiğin en seksü gacularııııııııııı
canım ne yapıyım gezdik kardesimle ole taksim ortaköy falan filan iyi oldu onun gelmesi topicten usaklasmakta daha dogrusu zorunlu uzaklasmak cok iyi geldi bana vallahi. eskisi kadar girmicem ole arada bi girerim bebiş topigine diyorum ya bakalım yapabilrsem. sen nelar yaptın gülüm yine adet olmussun cok üzüldüm be gülüm. ben artık varya o kadar takmıyorum bosver ya bişz taktıkca bebek olayı gecikiyo bak rahatlatmaya calıs kendini. bu ovucan testleirin de aldıgıma pişman oldum ben simcdi iki cizgiyi gördükce havaya girerim yine
her yapmada mutlaka iki cizgi gözüküyomu kıs. aman basa bela aldım ya ben sıvı tüketmeden duramam hem onun için hemde 3 saat ciş tutmasıda dert .
hoşbuldum askım ben sana cp yazdım öbür tarafta ama (öbür taraf diyincede aklıma öbür dünya geldi şimdi)
iyim güzelim ehamdülillah şimdilik bi şikayetim yok canım ins böyle devam eder ama hafiften mide bulantım başladı işte oda olsun dimi artık :))))
sabahta kan verdim canım onun haricinde bi değişiklik yok gülüm sen nerelerdesin bakim
evet gülüm başla geç bile kalmışın bugün kesin başla emiTE=melisakaktus;24359094]canım simcik ben 22sinde adet oldum bugün yapıyım mı. bi baslayınca kopkoyu görene kadar yapıyoruz demi gülüm.
kızlar burda bu konuları konuşmayacağız dedik elifde üzülsün istemiyorum hiç ama benim adetim gelmedi hala:26:
canım normalde 28 günde bir oluyorum yani 28 Nisanda bekliyordum kendilerini ama yumurtlamam 16 nisanda olduğu için bugünde gelebilir diye düşünüyorum gelmez ise yarın sabah ferdaya söz verdim yapcam test
28 nidanda bekliyordun ama gelmedi daha geç olabilir diyede bugüne kadar bekledin yanii o zaman yarın ilk idrarla sabah yap canımm..
ikili teste yüksek risk çıksa bile sağlıklı oluyor bebeklerin %70i. söyle ona tamammı. arkadaşımda yaşadı aynı süreci valla öldü öldü dirildi kız ama amniyosentezde her şey yolunda çıktı hamdolsun, 4 yaşında yaramazmı yaramaz akıllımı akıllı bşr kızı var şimdi. içini ferah tutsun o
Evet biliyorum bende aynen bunu dedim ona zaten risk çıkınca doktorlar her ihtimale karşı amniyo yapıyorlar çnkü birşey çıkarsa sorumluluk onlarda olur yapmazlarsa aileleri bilgilendrmek gerekiyor ama çoğu önlem olarak yapıllıyor hatta 2 li de risk çıkıp 3 lüde risk gözükmediği de oluyor bence de hiçbirşey çkmayacak ama bunu duymak bile hamile biri için üzücü ve stres verici birşey elbette sonucu alana dek içi rahat etmez..
iyiyimçok şükür yani iyi sayılırım bitanem kanamam bitedi hala 8. gün tuhaflaştı iyice ev işini bekliyoruz hala gittik geöen gün baktım 12. ktta 400 kirası ama 2 odalı ama içi harap olmuş adam boyatıyo temizletiyo bakalaım sanırım orası olabilir gibime geliyo ama balım hayırlısı
[QUOmelisam bu en koyu olduğu an il başlarda silk çımkıcak sen anlıycaksın zaten birincii çizgiyle alakası olmıycak git gide koyulaşıcak farkettiysen t çigisi 2. çizgi en koyusu o o zaman tam günün oluyo bitnemTE=hulyaemrah;24359893]haklısın anlıyorum canım seni gerçekten zor bi dönem rabbim sıkıntılarını alsın senden namaza başlıycakmışsın cok sevindim bırakmamaya calış her secdeye vardında bu bebek dileğini içinden gecir namazda en cok kabul olunan yer bide allaha en cok yakın olunan yer insallah güzel dualrın kabul görür rabbim katında bitanem
kesinlikle öyle Rabbim kalbini ferahlatsın inşallah. birde amniyosentez sonuu 20 günde çıkıyor ki o dönem daha sıkıntılı olacak. Zaman su gibi aksın inşallah onun içinde iyi haberlerini duysun tez zamanda dilerim
moon hoşgeldin kuzucum nasılsın
hoşbulduk bebem iyiym umarım sende iyisindir cnm .
dejavum arkadaşına üzüldüm inşallah güzel çıkar sonuçları. ensemi kalın çıkmış kan testimi kötümüş ?bebişin.
sabah yaptığım test tertemiz negatif çıktı. içim acımadı demek yalan olur ama hayırlısı böyleymiş diyorum. Vardır Rabbimin bir bildiği elbet. Sabretmekten başka çare yok.
esram hiçmi birşey çıkmadı ovucan yaptınmı onda nasıl koyumu peki bendeki gibi koyu çıktımı:18::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?