Kaldığımız Yerden Her Telden..

Ben geldimmmm.. Net gitti gitti geldi şu an var gitmez inşallahh nabersiniz ballarımm.. Benim keyfim yok kızlar yaa svatan arkadaşımızın ikilili test riski yüksek çıkmış amniyo yapacaklarmış konulşamadık ben face başında değildim açıktı ama yazmış cevap yazdım sonradan ama gördü mü bilmem dualarınızı eksik etmeyin arkadaşımız için. Ben inanıyorum temiz çıkacak ama dualarımızla yanında olalım..

ikili teste yüksek risk çıksa bile sağlıklı oluyor bebeklerin %70i. söyle ona tamammı. arkadaşımda yaşadı aynı süreci valla öldü öldü dirildi kız ama amniyosentezde her şey yolunda çıktı hamdolsun, 4 yaşında yaramazmı yaramaz akıllımı akıllı bşr kızı var şimdi. içini ferah tutsun o

gülüm benim çok sevindim bebişinin iyi olmasına maşallah ona yerim ben onun yuvarlak suratını, burnunu,parmaklarını herbiyerini.Yakın olaydıkta geleydik yiyeydik doğunca. Belli olmaz ama doğunca bir Ankara yapabilirim görür geri dönerim 1.5 saat nasılsa. Canım net gitmedi dedkleri gibi gitti ama geldi gelemezsen de hayırlı yolculuklar balım alışverişini falan kendini yormadan günlere bölerek yap gidebilirsen eminönüne mutlaka git keyfini çıkar tatlımm.. İyi bak kendine de bebişe de..

canım simcik ben 22sinde adet oldum bugün yapıyım mı. bi baslayınca kopkoyu görene kadar yapıyoruz demi gülüm.

başla tabii canım kaç günde bir oluyorsun bilmiyorum ama başla sen ilk çizgiyle aynı koyulukta olunca 24-36 saat içinde yumuırtlama olacak demek hemen o an oluyor demek değil ama çıktığı günden tiibaren 3 günü değerlendir canım.. Önce ikinci çizgi silik çıkacak gittikçe kouylşaacak ilk çizgiyler aynı olacak bir ya da iki günde öyle çıkabilir sonra yine silikleşecek canım.. Regliye kaın gebelşik varsqa yine koyu çıakr yksa ya çok silik çıkar yada hiç ikinci çizgi çıkmaz tatlım ovuşasyından da gebeliği öğrenebilirsin ama çok yanıtıyor onlar elifin koyu çıktı regl günü ama regl oldu o yüzden onlarla hiç uğraşma günün geçsin direk gebelik yap hadi hayırlsı olsunn..

selam topiğin en seksü gacularııııııııııı

merhaba seksii gebeee... nasılsınnn...

ohh süper olmuş benim yerime de gezeydin çok özledim taksim, beyoğlu, ortaköyi üsküdar off ıofff. Gitim geçen hafta ama pazartesi başka işlerimiz vardı onları hallettik ve yola çıktık oyalanamadık haftasonu c.tesi öğlen ordaydık zaten pazarda alışverişlerimiz vardı hiç gidemedim bir yere. Bence de takam akışına bırak herşey olacağına varır bitanem.

canım o kadar mide bulantısı da olur artık fazlası olmasında rahat geçir inşallah o belirtiler bebeğinin senin olduğunun işareti gülüm sağlıklı bir gebelik geçir sağlıkla al bebişini kucağına İnşallahhh..

TE=melisakaktus;24359094]canım simcik ben 22sinde adet oldum bugün yapıyım mı. bi baslayınca kopkoyu görene kadar yapıyoruz demi gülüm.
evet gülüm başla geç bile kalmışın bugün kesin başla emi

oo hülşyam hoşgeldin canım nasılsın bebeşişmiz nasıl

ohhh keyif yappmışınız bitanem iyi olmuş evet bebek topiğinden uzak olmak iyi oluyo insana her saniyemiz geçiyodu bende öyle eskisiç bigi girmiycem bakma adetliyim de burdayım öğlene kadar işimi gücümü bitiricem kuranımı okuycam meryem suresini okuycam namaza başlıyorum nasipse işte bakalım artık arta kalan zamandada burda olucam inş yemekti falan uğraş olur inş bitanem benim bencede ovuyu almasayfdık keşke bak sana resimlerini koyayımda bak nasıl çıktı adetliyken bile yaptım koyu çizgi çıktı [/QUOTE]

canım tebrik ederim seni kararlarındna dolayı namaza başlayınca meryemi okuyunca da hafifleyeceksin ben çalışıyorum kılamıyorum ama meryeme bende başlıcam artık.40 gün okuman lazım balım ama regl iken okuyamıyorsun o zaman bana söyle sen temizlenene kadar ben okurum senin yerine 40 gün ara vermemek lazım da mazarette başkası senin için okuyabiliyor ama senin eşin okusa daha makbul canım çünkü duanın türkçesinde eşi için okuyor oluyor duanın onun için olduğunu o metinlerden anlıyorsun eşin okusun sen okuyamadığun zamanlarda ama okuyamaz dersen ben okurum benim rşim okuyamaz mesela bende başlayınca reglime denk geldiğinde sende istersen bana okursun paslaşırız canım olmaz mı..

kızlar burda bu konuları konuşmayacağız dedik elifde üzülsün istemiyorum hiç ama benim adetim gelmedi hala:26:

gülüm kaç gün geçti bir test yapsana bakalımm..

canım normalde 28 günde bir oluyorum yani 28 Nisanda bekliyordum kendilerini ama yumurtlamam 16 nisanda olduğu için bugünde gelebilir diye düşünüyorum gelmez ise yarın sabah ferdaya söz verdim yapcam test

28 nidanda bekliyordun ama gelmedi daha geç olabilir diyede bugüne kadar bekledin yanii o zaman yarın ilk idrarla sabah yap canımm..

Normalde 28 günde br döngüm ona göre 2 gün geçti ovulasyona göre bugün olmam lazım, olmaz isem yarın sabah yapacağım inşallah kuzucum :26:

Evet biliyorum bende aynen bunu dedim ona zaten risk çıkınca doktorlar her ihtimale karşı amniyo yapıyorlar çnkü birşey çıkarsa sorumluluk onlarda olur yapmazlarsa aileleri bilgilendrmek gerekiyor ama çoğu önlem olarak yapıllıyor hatta 2 li de risk çıkıp 3 lüde risk gözükmediği de oluyor bence de hiçbirşey çkmayacak ama bunu duymak bile hamile biri için üzücü ve stres verici birşey elbette sonucu alana dek içi rahat etmez..

kesinlikle öyle Rabbim kalbini ferahlatsın inşallah. birde amniyosentez sonuu 20 günde çıkıyor ki o dönem daha sıkıntılı olacak. Zaman su gibi aksın inşallah onun içinde iyi haberlerini duysun tez zamanda dilerim

çeken anlar dimi bitanem evet haklısın çok zorlu bir yokl malesef hakkımızda hayırlısı be gülüm evet başlıycam inş hayırlı olsun demekten başka ne yapıyorum dedim kendime artık başlıycam nasipse rabbime sığınırak ibadetimi yaparak hiç değilse gönlüm vicdanım rahat olucak her saatim burda geçiyo ama aklımı kemiriyo bugün Allah içn ne yaptım hiç ama ibadetleirmi yaparsam burdada olsam ne lursa olsun vicdanım rahatedivcek inş fıstığım sağlığın nasıl peki nasıl geçiyom hamilelik[/QUOTE]

hadihayırlısı kuzum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

İnşallah canımm şimdi zor olacak elbet beklemek ama hayırlı haberleri alınca feraha çıkacaktır Allah içine sıkıntı vermesin saır versin ne diyeyim elimden dua etmekten daha fazlası gelse keşke ama herşey iyi olacak inanıyorum.

moon hoşgeldin kuzucum nasılsın

hoşbulduk bebem iyiym umarım sende iyisindir cnm .

dejavum arkadaşına üzüldüm inşallah güzel çıkar sonuçları. ensemi kalın çıkmış kan testimi kötümüş ?bebişin.

hoşbulduk bebem iyiym umarım sende iyisindir cnm .

dejavum arkadaşına üzüldüm inşallah güzel çıkar sonuçları. ensemi kalın çıkmış kan testimi kötümüş ?bebişin.

hayatım arkadaşım dışarıdan biri değil sivatanı tanımıyor musun bizim. İşte o hamile ya onun ikili testi vardı riski yüksek çıkmış amniyo yapılcakmış bahsettiğim kişi sitavan yani..

sabah yaptığım test tertemiz negatif çıktı. içim acımadı demek yalan olur ama hayırlısı böyleymiş diyorum. Vardır Rabbimin bir bildiği elbet. Sabretmekten başka çare yok.

sabah yaptığım test tertemiz negatif çıktı. içim acımadı demek yalan olur ama hayırlısı böyleymiş diyorum. Vardır Rabbimin bir bildiği elbet. Sabretmekten başka çare yok.

esram hiçmi birşey çıkmadı ovucan yaptınmı onda nasıl koyumu peki bendeki gibi koyu çıktımı:18::26:

Kızlarrr nirdesiniz bugün bakem hadii asemb gitti İstanbul'a öbürleri nirdee. Gerçi bende giremedim bugün kim görürse izinliydim de hiçbirşey anlamadım valla kalktım kahvaltı falan oyalandım sonra evi sildim süpürdüm dolam sardım ocağa koydum amann iştee ancak biryerim koltuk gördü. Yarın yine mesai var ama hoca yarın öğledeb sonra yok canlarım rahat olurum. Hava da bir güzeldi ki dondurma istyordu canım bir çıkıp onu bile yiyemedim pakette aldı getirdi eşim ama ben külahta istiyordum. Dolma sarmaktan belim tutuldu valla heee.. Yarına da yeter bu bezelye de almıştım pazardan yarın da işten gelince onu yapcam kalsın öbür güne.. Öpüyorum canlarımm yarın görüşürüz inşallahh..

esram hiçmi birşey çıkmadı ovucan yaptınmı onda nasıl koyumu peki bendeki gibi koyu çıktımı:18::26:

ovucan yapmadım gülüm, gebelik testi tam negatif çıkınca gerek duymadım onu yapmaya kafamı bulandırmamak için. Zaten batasıcamda teşrif etti bol bol ağrı eşliğinde sökülkmeye çalışıyor kıvrandırıyor beni. Önümüzdeki maçlara bakacağız. çok nazlı çıktı bizim bebişler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…