Kaldığımız Yerden Her Telden..

hayırlısı olsun canım gecikince ağrılı oluyor zaten majezik iyi gelir. Allah'ın günleri bitmedi olacak elbet birgün tatlım..

Hatunlarımm günaydınnn dün sessizdi burası bende arada gelebildim. Dolma sardım ettim hazr izinliyken bugün öğleden sonra hoca yok bululaşım kızlar ben gelmeden gelirseiz siz kaynatın ben size yetişirim güzellerim öpüyor siz topiğimizin sahibesi.. Tabee öğlene kadarda arada gelirim canımm..

selam canllarrrrrrr iyi haftalar herkeşe :)

hayatım arkadaşım dışarıdan biri değil sivatanı tanımıyor musun bizim. İşte o hamile ya onun ikili testi vardı riski yüksek çıkmış amniyo yapılcakmış bahsettiğim kişi sitavan yani..

evet cnm tanımammı muhabbetim var ya , ikili test kötü çıkıp tertemiz sonuçları çıkan bir sürü bebek var, keşke başka bir yerde 3 lü test yaptırsa direk amniyosentez yaptırmasa. rabbim güzel haberler vermesini nasip etsin bebişini korusun arkadaşımızın.

selam canllarrrrrrr iyi haftalar herkeşe :)

selam canımm benim nasılsınn...

canım değerler değişmeyebilir riski ölçtüğü için başka yerde de aynı çıkabilir ama bu sadece risk oranını gösteriyor kesin değil yani bilirsin sende. Amniyo en kesin sonuç olur ama üçlü testi de bekleyebilir bence illa yapılacaksa.. Üçlü temiz çıkabilir amniyoya gerek olmayabilir o zaman..

selamlar nerdesiniz yahu

Biz burdayık sen nirdesinn..

evett serçe parmağını vurunca valla daha ktü acıyor bee ayakkabık vurdu kıvranıyorumm kalbim acıdığında böyle sızlamaz ki

rabbim kolaylık versin cnm

nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrr nere gittiniz hadi asebim yok diğerleri nirde bakemmmmmmmm

Ya evet kimse yok dün de kimse yoktu hadi 1 mayıstı kocalar evdeydi ee bugünde yok sabah yazdım sonra kaç kere geldim yok kimse elifimde yok ortada nirde bunlarr..

okuyunca bile şu serçe parmak olayını psikolojik olarak acıyor pis acır kızlar tatildeler:)

okuyunca bile şu serçe parmak olayını psikolojik olarak acıyor pis acır kızlar tatildeler:)

ikimiz kaldık desene neysee artık sağlık olsun.. Anam vallabenim ayaş baş parmağım bir vuruyır dğerinden serçe parmak ayrı vuruyor ölüyrum valla aşk acısı da neymiş anacım hem kaç senelik evliyim unuttum gençlik acılarını benn..

öyle cnm ne yapalım sağlık olsun gelirler işleri vardır. aynen öyle aşk acısı unutulur ama parmak acısı aklına gelince sızı yapıyor ya:)

sivatan girmiyormu artık topiğe merak ettim kuzucuğu,

bizim takım nerdesiniz yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Eki Görüntüle 405820 bizim takım nerdesiniz yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Moonum gelemdim yaaa müdür yardımcımız bugün sabahtan yoktu dersi vardı öğleden sonra da görüşmesi vardı çıkışa yakın geldi fakülteye gidiyor ing. öğretmenliği dersine karşı kampüse bizim orada da hazırlık öğrencilerine dersi vardı çıkışa yakın geldi ama tüm gün yine de giremedim olmamasına rağmen çünkü bu seferde yüksekokul sekreteri iş verdi sabah evrakları ayırdık grupladık öğleden sonra da pc ye yazdım her kurda ve onların gruplarında kaç öğrenci var teker teker yazdım mesai bitimine ancak yetiştirdim istedi çünkü valla inan hiç bakamadım göz ucuyla bile pc ye yani kafam kazan gibi oldu gözlerim çift görüyor kadında hiç yardım etmedi işi varmış sözde 1 haftadır hocaların ders yüklerini yazıyor yaaa tın tınnn sırf yardım etmesin diye yani ohhh yetşiştirdim ama tek başıma da. Eşim de yolruldum diye yemeğe götürdü alışveriş merkezinde yedik dolaştık olası bebek ihtimaline karşı sessiz elektirik süpürgesi baktık benimkinden memnun değilim ölesine almıştık o zamanla almışken sesi çok az olanlardan alalım dedik gerçekten de sesi çok çok az çıkıyor aslında başka makine var hani reklamlar böyle tavana asılı kalıyor ya siemensin ama çok büyük o da ya mümkün değil taşıyamam rowenta alıcam sanırım.. Öyle işte gülüm yarın iş çıkarmazlarsa müdür yardımcımız odasında olacak ama yine de gelirim canımm öpüyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…