- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.801
ovucan yapmadım gülüm, gebelik testi tam negatif çıkınca gerek duymadım onu yapmaya kafamı bulandırmamak için. Zaten batasıcamda teşrif etti bol bol ağrı eşliğinde sökülkmeye çalışıyor kıvrandırıyor beni. Önümüzdeki maçlara bakacağız. çok nazlı çıktı bizim bebişler :)))
hayatım arkadaşım dışarıdan biri değil sivatanı tanımıyor musun bizim. İşte o hamile ya onun ikili testi vardı riski yüksek çıkmış amniyo yapılcakmış bahsettiğim kişi sitavan yani..
aleyküm selam tatlum sen nasılsın ?
iyiyim kuzucum ne olsun aynı telaşeler peşindeyim
selam canllarrrrrrr iyi haftalar herkeşe :)
evet cnm tanımammı muhabbetim var ya , ikili test kötü çıkıp tertemiz sonuçları çıkan bir sürü bebek var, keşke başka bir yerde 3 lü test yaptırsa direk amniyosentez yaptırmasa. rabbim güzel haberler vermesini nasip etsin bebişini korusun arkadaşımızın.
selamlarnerdesiniz yahu
rabbim kolaylık versin cnm
nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrr nere gittiniz hadi asebim yok diğerleri nirde bakemmmmmmmm
okuyunca bile şu serçe parmak olayını psikolojik olarak acıyor pis acırselam canımm benim nasılsınn...
canım değerler değişmeyebilir riski ölçtüğü için başka yerde de aynı çıkabilir ama bu sadece risk oranını gösteriyor kesin değil yani bilirsin sende. Amniyo en kesin sonuç olur ama üçlü testi de bekleyebilir bence illa yapılacaksa.. Üçlü temiz çıkabilir amniyoya gerek olmayabilir o zaman..
Biz burdayık sen nirdesinn..
evett serçe parmağını vurunca valla daha ktü acıyor bee ayakkabık vurdu kıvranıyorumm kalbim acıdığında böyle sızlamaz ki
Ya evet kimse yok dün de kimse yoktu hadi 1 mayıstı kocalar evdeydi ee bugünde yok sabah yazdım sonra kaç kere geldim yok kimse elifimde yok ortada nirde bunlarr..
okuyunca bile şu serçe parmak olayını psikolojik olarak acıyor pis acırkızlar tatildeler:)
ikimiz kaldık desene neysee artık sağlık olsun.. Anam vallabenim ayaş baş parmağım bir vuruyır dğerinden serçe parmak ayrı vuruyor ölüyrum valla aşk acısı da neymiş anacım hem kaç senelik evliyim unuttum gençlik acılarını benn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?