Kaldığımız Yerden Her Telden..

[video=youtube;2fe-yjUwCQM]http://www.youtube.com/watch?v=2fe-yjUwCQM[/video]

[video=youtube;IWvoKPsk4mE]http://www.youtube.com/watch?v=IWvoKPsk4mE&feature=related[/video]

a.slm hoşgeldin meleğimmmm oyy oyyy kıyamam ben sana çok mu ağrıyorrr geçmiş olsun fıstığım

hoşbulduk kuzucuk sen gelmedin hayırdır ne yaptın. evet tatlım el değmiyor ben daha önce vurulmuştum bu kadar acımışmıydı hiç hatırlamıyorum.sen neler yaptı bakalımmmmmmmmmmmmmmmm

selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz kolum ağrıyor ya dün tetanoz vuruldum yaa:)

ay canım yaaa bitmiş ama hayırlısıyla bakalım heralde iki doz vuruluıyor değil mi senin ki ilk mi. Bazılarında hiç acımıyor bazılarında acıyor hassassın demekki üzerine yatma gece kolunun canım gerçi bunu demekte geç kaldım gece oldu ve sen yattın belki de ama acıyorsa zaten yatamazsın duşta alma en azından su değdirme yarında oraya olur mu canım..

Canlarım sizi ihmal ediyorum ama dün müd. yard. bayan yoktu e taşıdı yerleştirdi bugünde öğleden sonra geldi bir sürü evrak vardı hazırladık sonra kulplar buldu tekrar hazırladık onun yanında bir sürü başka şeylerde istedi çok yoğunduk sanırım yarın ve öbür günde biraz öyle oluruz bugün kadar olmasa da çünkü haftaya full yok hoca cumartesi yurt dışına gidiyor kongreye. Tüm hafta olmayacak o yüzden ne iş varsa bitirmeye çalışacaktır iş olmasa da bulacaktır eminim ki ama haftaya büyük ihtimal yüksekokul sekreteri bir iş vermezse bu sefer ki sanmam rahat olurum bir hafta burdayım kuzularım ama perşembe cuma da vakit buldukça damlarım öpüyorum kocaman... Asemb nerede yahuu gelemedi hala 1 hafta diye gitti ama hasret gideremedi sanırım alışveriş falan uzun mu sürdü ki merak ettim valla..

günaydın herkese huu huu yaa bu ne yaa kimsecikler yok off off gelin hadi bizim kızlar nirdesiniz bölündük gelemiyoruz bir araya hiç

balım ben2006 yılında3 doz vuruldumdahiç acı yapıpyapmadığınığı hatırlamıyorum ,bu ağrı yaptı baya bugün biraz iyi bakalım can sağlığı olsun geçicek kuzum.sen işine bak gelirsin bende yoğun oluyorum pek gelemiyorum ara ara giriyorum.
günaydın herkese huu huu yaa bu ne yaa kimsecikler yok off off gelin hadi bizim kızlar nirdesiniz bölündük gelemiyoruz bir araya hiç

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım nerdesin kuzucuk ben gledim sen yoksun şimdide

deldim dedilm kız oto atıyor yaa daha girmemiştim baktım gelmişşin hemen damladım nasılsın meleğim kolun nasıl oldu

deldim dedilm kız oto atıyor yaa daha girmemiştim baktım gelmişşin hemen damladım nasılsın meleğim kolun nasıl oldu

iyi kuzum birazdaha ama ağırsı var hala teyzesi ben oğlumu hissediyorum artık eskiden kalp atışı gibi hisssediyordum şimdi sanki içimde bir böcük yürüyor gibi :) rabbim sanada yaşatsın değişik bir duygu cnm.............................he atıyor bende birbakıyom atmış

teyzesi onu yesin bitirsin sanada bırakmasın ohhhamin canım benim hakkımızda hayırlısı bakalım bana daha var yara işi donduramssı falan bir kaç aymız geçicek sabır sabır ya sabır diyorum artık güzel duygu olmazmı sen ona hayat veriyosun can taşıyosun oyy yerim onu ben ikinizde rabbime emanet olun balım benim maaşallah sizeeee

sağol bebemmmmmmmmmmmm yaş yönünden avantajlısın kuzum dondur bakalım birkaç ay sonra mis gibi rahmine konar bebişin. rabbim sabrını verir merak etme sen.bizde seni yeriz cnm asemb nerde ya hala gelmedi bu kız merak ettim,puuuuuuuuuuu ona bizi merakta bıraktı

sağol bebemmmmmmmmmmmm yaş yönünden avantajlısın kuzum dondur bakalım birkaç ay sonra mis gibi rahmine konar bebişin. rabbim sabrını verir merak etme sen.bizde seni yeriz cnm asemb nerde ya hala gelmedi bu kız merak ettim,puuuuuuuuuuu ona bizi merakta bıraktı

valla gülüm nasibimde varsa gelir zamanı yaşarım gelmezsede nasibimde yoksa alnıma böyle yazılmışşsada hamd olsun ne deme hakkımvar rabbim böyle yazmış hayırlısı bu imiş derim yaşadığuımız herşey sınav olursa çok güzel olur olmazsada üzülürüm ama o kadar daha fazlası gelmez elimden öteside bana yakışmaz evet asembe bende yazdım özelden gelmedi hala aklım onda birde fnkkıranda yok en son oda istanbula gidecekti 3 haftayı geçiyo işte ses yok demiştim ki haber et düşüktü yaa msnden ekle dedim tmm mutlaka ekliycem dedi aklım kaldı iyi olsaydı haber ederdi Allahım korusun ama kötü birşey olduki girmedi o ben biliyoum :26:

ivet biri gelirse biri gelmiyor dün yoğundum sabahta öyle şimdi akşama kadar hoca yok. Biraz rahatım yanii. Haftaya full yok zaten güllerim gelirim benn.. Elifim bugün vadi, var konuşuruz akşam bol bol bir tek ben salonu halletcem küvet yıkıcam o kadar..

ayy ne güzel ya maşallahhh demek böcek yürüyor gibi ayyy ürperdimmm bir ann..Ya unnadoya üyeyim ben ne güzel indirimler var ne zamandır üyeyimde indirimlerde alayım dedim hep birşeyler koyayım eşim engelledi ama bebek çantaları nasıl indrimde ya moonum bir bak istersen 80 tl lik çanta 29 lara düşmüş yaaa biberon koyma kılıfı ve çantada yeri dede var yalıtımlı ve çok hoş modeller ayrıca sebamedlerde indirimli bak bakalım bende çantalara bayıldım alsammı ki delilik yapıp acabaa..

hoşgeldin meleğim benim evet yaa denk gelemiyoruz bir türlü çok sessizleşti topikimiz yaaa:44:evet balım akşam vadi var görüşrüz bol bol balım benimm senin temizliğin bitecek gibi değil gülüm yaa baya bir zorluyo çalışıyosun yaaa uzun sürücek yüklensen yorulursun yapmasan olmuyo ama yinede dikkat et kendine yormamaya balk emi kuzum

ya en azından deseler iyiyiz falan filan içmiiz rahatlar

he kuzum ya iki güdür dikkat ediyorum tur atıyor sanki tabi ilerleyen dönemde böcek değil :) tekme yicez bakayım ya baya indirime düşmüş bende üye olayım bari alırız kuzum sende al hazırlık olsun , valla 50 faktör güneş kremi aldım dr dedi açık tenlisin al kazıklandımmı bilmiyom 50 tl ye aldım:26: babe nin ürünümüş en iyisi dedi ama bilmem.

aynen öyle be gülüm yaa bari iyiyiz deselerde bizde merak etmesek ne bileyim inş iyilerdir:26:

kuzum hafta başından beri birşey yapmadım da ondan böyle kaldı yapsaydın p.tesi den beri baya biterdi p.tesi yemek işim vardıhem de 3 tül ütüledim falan, salı günü çarşıya nidik işlerimiz vardı geldim ütü yapamadım dün ütülerimi yaptım beyazlar kıyafetler bilmem ne ancak. Bugünde salona giricem gelir gelmez vitrinlerimi falan sileyim örtülerini sereyim küveti lavaboyu ovayım gelirim pc ye. Yarın da mutfağımı az temizlerim dolaplarım temiz bıuzdolabını halletcem ortalığı silcem süpürcem çünkü cumartesiyi kendime ayırmak istiyorum gezicem alışveriş yapıcam biraz ihtiyaçlarım var sonra kocişle yemeğe gidecek hiç o gün iş güç düşünmek istemiyıorum.

al bence yaaa bak o çantalara göz at bakım ürünleri de indirim de valla eşime dicem alayım çantalardan diye ama razı gelmez olmadan alma der kesin.. Olsun o tekmeler kadar güzel birşey var mı yaaa gelse de beni de tekmelese bebeğim..

ne yapıcaksın gülüm çalışıyosun mecburen böle böle yapıcaksın evde olsan neysede bencede hafta sonunu ayır kendine şöle gidin gezin eksiklerinide al ohh bir günde senin olsun canım benim senin batın ne zaman balım:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…