- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.061
enem hatırlattın şimdi o günler zor oluyor kız insanın uykusu geliyor bizde kışgünü yapıyorduk döt baş donuyordu resmen. rabbim kolaylık versin inşallah gelir meleğin. ev ödevi gibi geliyr hiç bişi anlamyıor insan.
ben geldim kızlar hepimiz için dua ettim cuma akşamına dmökülen melekler hürmetine rabbim kabul etsin inş bebeklerimiz sağlıkla hayırla versin AMİNNNNNNNNNNNN
ben geldim kızlar hepimiz için dua ettim cuma akşamına dmökülen melekler hürmetine rabbim kabul etsin inş bebeklerimiz sağlıkla hayırla versin AMİNNNNNNNNNNNN
Kızlarrr yaa ilacım bitti ve kanamam olmadı bu ay bu ilaçla kurtuldum ara kanamalardan off ne eziyetti kaç aydır ped koymaktan bacak aralarım tahriş olmuştu yaaa 2 haftada bir hele nisan da bitiyordu 3 gün sonra yineee.. Baklım yarın öbüğr gün regl olmam lazım sonra salı günü yeni kutuya başlıcam gebelik olmazsa o bitince yine dr gidiced bir hormon alır heralde geçen sefer almadı şubatta gittim öbür dr zaten gördü kayıtlarda.. Ama gebelik olsa bal kaymak olur da nerdee..
aminnnnnnnnnnnnnn gurban oldugum aferin sana kıs iyi üşenmiyon ne güzel okuyosun ya.
gülüm eskideb eriniyodum ama artık iiçimden gelerek okuyorum çok şükür sabah namazına bile istekli kalkıyorum ezanı duyduğum an saatli gibi kalkıyorum balım benimmmm son adet olduğumdan beri aklıma geldi başladım rabbim devamını getirsin
kuzucuk ya ben aslında normal doğum taraftarıyım ama dr ne der bilmiyorum romatait artritten dolayı zorlamamam gerekebilir dr ne derse o olacak. kısmet tatlımiyi iyi normal doğumda yapabilirsin o zaman belki o da rahat olur. Ne düşünüyorsun doğum şekli konusunda direk sezeyancımısın yoksa duruma göre mi diyorsun.
evet doğrudur bir süre sonra öyle oluyor ben 2010 da ilk istedğimizde başka topikteyim çok fazal kalabalık değildik ama hepsi hamile kaldı gittiler bir yaşlarına geldi bebekleri ancak gelebildiler doğumdan sonra kimse gelemedi ama kopmamıltım yine de oradan çünkü her tür muhabbet vardı sıkılmıyordum öyle çok eşa paylaşma ayrıntılı konuşma olmazdı başka arkadalarda vardı kalamayacan sorun da hiç yaşamadım oradan başka nedenlerle ayrıldım. Öyle işte neyse.. zamanı gelince bi<de yaparız bize aitte öyle bir topik yaparız gülüm yeter ki bebişlerimiz gelsin...
inşallah tutar canım bak çatlatma iğnesiylee de garantilenmiş mm olarakta çok iyiymiş yumurtan hadi inşallah aslında yumurta çatlıyor ve bir gün dayanıyor yani ondan sonra en fazla 3 gün yapsann yeterdi daha yapmanıza gerek yok bence çoktan çatlamıştır bitanemm dinlenmeye al kendini artık.. bizde halveti unuttuk bu ara yorgunluk falan sormaa ilk gece gibi olcak artık yaptığımızda sanırım
Sağoll kanatsız meleğim benimmm inşallah hepimiz için kabul olur benimde regl gelse bitse başlasam ben de meryeme hepinize dua edicem bende insan başlayınca bırakamıyor o dua bitiro başka dualarda okuyorumm Allah kabul etsin canım benim. Benim de regl gelmezse yarın cuma okurum yasin bende..
bırak gülüm yaa yeterli silikleşmişşe daha gerek yok yapmaayaaaelif kıs ben bırakıyımmı artıkın ovucanları 19. gün bugün. simdiye kadar birinci cizgi gibi oldu koyuluk ondan daha koyu olmadı daha.
aminnnnn meleğim aminnnnnn cümlemizin duları kabul lsun canımıniçi Allah razı olsunnnkuzucuk ya ben aslında normal doğum taraftarıyım ama dr ne der bilmiyorum romatait artritten dolayı zorlamamam gerekebilir dr ne derse o olacak. kısmet tatlım
oo maşallah arkadaşımı sağol balım rabbim kabul etsin gönlünüzün muradını versin tez zamanda
bırak gülüm yaa yeterli silikleşmişşe daha gerek yok yapmaayaaa
aminnnnn meleğim aminnnnnn cümlemizin duları kabul lsun canımıniçi Allah razı olsunnn
siliklersmedi canım birinci cizgiyle su an aynı renk sadece basından beri birnci cizgiyi koyuluk olarak gecemedi senin geçtimi ikinci cizgi birinciden daha koyu oldumu hiç.
Eki Görüntüle 412411 Eki Görüntüle 412412 Eki Görüntüle 412413 Eki Görüntüle 412414 melisam bunlar bak en çok olduğu dönemdi yumurtladığımm zamanları
Eki Görüntüle 412411 Eki Görüntüle 412412 Eki Görüntüle 412413 Eki Görüntüle 412414 melisam bunlar bak en çok olduğu dönemdi yumurtladığımm zamanları
selam herkkese nasılsınız bakalım
selam herkkese nasılsınız bakalım
insallah kuzummmmmm insallah. kıs sende ne ara kanaması oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bilmiyom ben ne problemin varki senin acep:26::26:
dejavum sen ne kadardır bebek için ugrasıyodun gülo.
kuzucuk ya ben aslında normal doğum taraftarıyım ama dr ne der bilmiyorum romatait artritten dolayı zorlamamam gerekebilir dr ne derse o olacak. kısmet tatlım
oo maşallah arkadaşımı sağol balım rabbim kabul etsin gönlünüzün muradını versin tez zamanda
canımıniçi benim inan bana 5 vakitte ayrı ayrı adınızı söylüyorum bitanem yeminle rabbim kabul etsin sende başla yeminle gülüm vicdanın da içinde rahat ediyo hiç birşey olmadı kafamız dinç oluyor başla sen meryeme kaldığın yerden devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?