Kaldığımız Yerden Her Telden..

ben geldim kızlar hepimiz için dua ettim cuma akşamına dmökülen melekler hürmetine rabbim kabul etsin inş bebeklerimiz sağlıkla hayırla versin AMİNNNNNNNNNNNN

Kızlarrr yaa ilacım bitti ve kanamam olmadı bu ay bu ilaçla kurtuldum ara kanamalardan off ne eziyetti kaç aydır ped koymaktan bacak aralarım tahriş olmuştu yaaa 2 haftada bir hele nisan da bitiyordu 3 gün sonra yineee.. Baklım yarın öbüğr gün regl olmam lazım sonra salı günü yeni kutuya başlıcam gebelik olmazsa o bitince yine dr gidiced bir hormon alır heralde geçen sefer almadı şubatta gittim öbür dr zaten gördü kayıtlarda.. Ama gebelik olsa bal kaymak olur da nerdee..

ben geldim kızlar hepimiz için dua ettim cuma akşamına dmökülen melekler hürmetine rabbim kabul etsin inş bebeklerimiz sağlıkla hayırla versin AMİNNNNNNNNNNNN

Sağoll kanatsız meleğim benimmm inşallah hepimiz için kabul olur benimde regl gelse bitse başlasam ben de meryeme hepinize dua edicem bende insan başlayınca bırakamıyor o dua bitiro başka dualarda okuyorumm Allah kabul etsin canım benim. Benim de regl gelmezse yarın cuma okurum yasin bende..

insallah kuzummmmmm insallah. kıs sende ne ara kanaması oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bilmiyom ben ne problemin varki senin acep:26::26:
dejavum sen ne kadardır bebek için ugrasıyodun gülo.

aminnnnnnnnnnnnnn gurban oldugum aferin sana kıs iyi üşenmiyon ne güzel okuyosun ya.

gülüm eskideb eriniyodum ama artık iiçimden gelerek okuyorum çok şükür sabah namazına bile istekli kalkıyorum ezanı duyduğum an saatli gibi kalkıyorum balım benimmmm son adet olduğumdan beri aklıma geldi başladım rabbim devamını getirsin

elif kıs ben bırakıyımmı artıkın ovucanları 19. gün bugün. simdiye kadar birinci cizgi gibi oldu koyuluk ondan daha koyu olmadı daha.

kuzucuk ya ben aslında normal doğum taraftarıyım ama dr ne der bilmiyorum romatait artritten dolayı zorlamamam gerekebilir dr ne derse o olacak. kısmet tatlım

oo maşallah arkadaşımı sağol balım rabbim kabul etsin gönlünüzün muradını versin tez zamanda

canımıniçi benim inan bana 5 vakitte ayrı ayrı adınızı söylüyorum bitanem yeminle rabbim kabul etsin sende başla yeminle gülüm vicdanın da içinde rahat ediyo hiç birşey olmadı kafamız dinç oluyor başla sen meryeme kaldığın yerden devam ederim

elif kıs ben bırakıyımmı artıkın ovucanları 19. gün bugün. simdiye kadar birinci cizgi gibi oldu koyuluk ondan daha koyu olmadı daha.
bırak gülüm yaa yeterli silikleşmişşe daha gerek yok yapmaayaaa
aminnnnn meleğim aminnnnnn cümlemizin duları kabul lsun canımıniçi Allah razı olsunnn

bırak gülüm yaa yeterli silikleşmişşe daha gerek yok yapmaayaaa
aminnnnn meleğim aminnnnnn cümlemizin duları kabul lsun canımıniçi Allah razı olsunnn

siliklersmedi canım birinci cizgiyle su an aynı renk sadece basından beri birnci cizgiyi koyuluk olarak gecemedi senin geçtimi ikinci cizgi birinciden daha koyu oldumu hiç.

siliklersmedi canım birinci cizgiyle su an aynı renk sadece basından beri birnci cizgiyi koyuluk olarak gecemedi senin geçtimi ikinci cizgi birinciden daha koyu oldumu hiç.

hıım ozaman sen birkaç gün daha yap bitanem benimki geçmişti bak geçenin resmini koyayımda sen bak kuzum

insallah kuzummmmmm insallah. kıs sende ne ara kanaması oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bilmiyom ben ne problemin varki senin acep:26::26:
dejavum sen ne kadardır bebek için ugrasıyodun gülo.

canım 2010 da oldu ilk senede bir olurdu takmazdım geçerdi öyle iki regli arası kanama oluyordu. Hormonlar düzgün ama sorun yok. Bu sefer ocakta bir başladı nisana kadar her ay oldu nisanda iyice sıklaştı. şubata gittim dr bana pco dedi doğum kontrol hapı verdi 2 ay kullan dedi ama herzamanki değerlerimdi onlar ve düzenli regl oluyordum ben kullanmadım o hapları kanama devam etti başka dr gittim hemde aynı hastanede alakası yok dedi bebek düşünüyorsunuz başka ilaç yazıcam dedi düzenleyici hemde korunma da olmuyor. Valla tak diye kesildi o kanamalar. Bana pc değil öle hemen tanı koyulmaz dedi dr çok gğvendşm bakalım. Biz 2010 dan beri istiyoruz aslında ama çok işey girdi araya birkaç ay denedşk sonra okul bitsin dedim son sınıftım açıköğretim sonra biteceğine yakın denedik yine olmadı sonra araba aldık az borçlandık aralıkta başlayacaktık kanamala5r falan yumurtlama olmadı öle işte benim durum ama sorunum yok rahim falan temiz hormonlar iyi kısmet artık.

Hayırlısı olsun canım yaa o an nasıl uygun olursa öyle olsun. Senin için iyi olmayacaksa sezeryan olsun tabi riske atmaya gerek yok eimn olmazsan kendinden o zamanda olabilir doğsun da nasıl olursa olsun yeter ki sağlıklı olsun..

bilmez miyim insan kuş gibi hafif oluyor tevekkül ediyor 1 ay ramazanda kıldım ay nasıl huzurluydum ama liseden mezun olduktan sonra 1 sene evdeydim o zaman kılmuıştım sonr hep açlıştım fırsat olmadı ki belki baane ne bileyim ama sendede görüyorsun işte kuzum ya vakit yaratmak lazım aslında. Balımm bende yarın öbürgün olurum temizleneyim başlıyım öbür reglime sen okursun reglim bitene kadar yerime sen okuyorsan meryemi sen regl olunca da ben sana okurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…