- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.041
kızlar ben namaza geçiyorum birde yasin okuycam cuma akşamı ya bugün gelirim yine sistem atar beni muhtemelen oto olarak ama gelicem öpüyorum görüşrüz
kızlar ben namaza geçiyorum birde yasin okuycam cuma akşamı ya bugün gelirim yine sistem atar beni muhtemelen oto olarak ama gelicem öpüyorum görüşrüz
moonum senin hamileik belirtilerinde neler olmuştu yazabilirmisin balım
ne yapıcaksın gülüm çalışıyosun mecburen böle böle yapıcaksın evde olsan neysede bencede hafta sonunu ayır kendine şöle gidin gezin eksiklerinide al ohh bir günde senin olsun canım benim senin batın ne zaman balım:18:
gene atmışs kk beniya bende pek belirti olmadı cnm sada sağ yumurtalıkta ara ara giren sancım vardı onun haricinde hiç bişi yoktu ...................
ne memiş acısı ne kusma,ne bişi benim adetlerimde sancım falan olmaz zaten
dejavum nettiriyon kıs bi ikimiz kaldık .
ivett biraz öle oldu sanırsamm.. Napıyım ya iki gündür yoğundum neyse müd. yard. toplantıya gitti okul dışına akşam gelecek dersi var ona gelecek rahatım şimdi se ne ettiriyon gelmiyosun fazla gel yaa özletme kendini..
benimde sancım olmaz hatta memişlerim bile bazen acır taş gibi olur bazen onlarda bile bişi olmaz ağrı nedir hiç bilmem regl ağrısı tanımam yani çok nadir üşüttüysem ilk gün başladığının birkaç saati bel dırt ağrısı yapar. Annemde hiç belirti olmamış baya gecikmiş reglisi de öyle şüphelenmiş kardeşimde de öyle bakalm bende nasıl olacak ama belirti falan takılmıyorum artık çook oldu yanıldım yaaa saldım çayıra mevlam kayıra hiç düşünmiciğimm..
canım hergün griryorum aslında ama daha az giriyorum ilk seferlere göre. bi süre hiç girmemiştim kardesim gelmişti. o cok iyi geldi bana kafam dagfıldı. gidince girmeye basladım ama cok degil yine kaptırmak istemiyorum kendimi.
canım hergün griryorum aslında ama daha az giriyorum ilk seferlere göre. bi süre hiç girmemiştim kardesim gelmişti. o cok iyi geldi bana kafam dagfıldı. gidince girmeye basladım ama cok degil yine kaptırmak istemiyorum kendimi.
Melisacık hoşgeldin bu arada nasılsın
iyiyim gülo sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik.
kıslar caya kalkıyorum arada biraz gec yazıyorum ondan.
sol kasıgımda cok tuhaf bi agrı var.
iyiyim cnm ne yapalımı büyüyoz bakalım yarın kontrolüm var benimde bebişi görcez bakalım neyaptı keyfi rahatı iyimi............. değerlendirdinizmi bu ayınızı kuzum halvet falan .
evet canım vallahi bu ay cinsellikten sogudum millet nasıl bi ay boyunca hergün yapıyosa bana göre degilmiş bu işler. solda yumurtam 29mm olmus cuma catlatma ignesi yaptı doktor. cumadan berti hergün yaptık yıldım amma. bundan sonra iki günde bi yapcaz işte. 6 kere üst üste yapmısız yuh ulen normalde ayda 6 kere ancak yapğardık biz.
en güzeli ağrı olmaması .evet bel ağrısı yapıyor bendede bazen ama üşütürsem kasıklarda ağırıyor onun harici adet dönemim kötü geçmez şekerim
öbür topicte gebe doldu bizim gibi olmayan pek kalmadı ya. dogal olarak ta ole olunca hamişler devamlı bebek muhabbeti ediyo karyolalar zartlar zurtlar.
evet canım vallahi bu ay cinsellikten sogudum millet nasıl bi ay boyunca hergün yapıyosa bana göre degilmiş bu işler. solda yumurtam 29mm olmus cuma catlatma ignesi yaptı doktor. cumadan berti hergün yaptık yıldım amma. bundan sonra iki günde bi yapcaz işte. 6 kere üst üste yapmısız yuh ulen normalde ayda 6 kere ancak yapğardık biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?