Kaldığımız Yerden Her Telden..

kızlar ben namaza geçiyorum birde yasin okuycam cuma akşamı ya bugün gelirim yine sistem atar beni muhtemelen oto olarak ama gelicem öpüyorum görüşrüz

moonum senin hamileik belirtilerinde neler olmuştu yazabilirmisin balım

gene atmışs kk beniya bende pek belirti olmadı cnm sada sağ yumurtalıkta ara ara giren sancım vardı onun haricinde hiç bişi yoktu ...................

ne memiş acısı ne kusma,ne bişi benim adetlerimde sancım falan olmaz zaten

valla öylr haftaiçi yapmadım mı haftasonu mümkün değil yetişmiyor koca zaten tembel ben erken kalkayım desem o kalmıyor kahvaltı pazar alışverişi derken öğleni geçiyor o saatten sonra ancak süpür sil toz al yemek yap bu kadar işte. Haftaiçi yapmasam hiç başa çıkamam geçen hafta yapadım valla herşeyim birikti amaann valla yaptğımı yapcam napıyım cumartesi gezicem şöylee.. Valla canım benim ilaç salı günü bitti son içtim 1 hafta ara verdim bu arada olmam lazım yani öbür salı yeni kutuya başlıcam sanırım yarın ya da öbür gün olurum diye düşünyorum gebelik yok canım yumurtlama olduysa da ki o bel ağrılarım yumurtlamaya işaretti şehir dışında annemlerde değerlendiremedik tabii ki şimdi regl bitsin erkenden başlıcam ovuya yetmeyecek gibi olursa ovu sipariş edicem yapıcam kanama biter bitmez..

benimde sancım olmaz hatta memişlerim bile bazen acır taş gibi olur bazen onlarda bile bişi olmaz ağrı nedir hiç bilmem regl ağrısı tanımam yani çok nadir üşüttüysem ilk gün başladığının birkaç saati bel dırt ağrısı yapar. Annemde hiç belirti olmamış baya gecikmiş reglisi de öyle şüphelenmiş kardeşimde de öyle bakalm bende nasıl olacak ama belirti falan takılmıyorum artık çook oldu yanıldım yaaa saldım çayıra mevlam kayıra hiç düşünmiciğimm..

dejavum nettiriyon kıs bi ikimiz kaldık .

ivett biraz öle oldu sanırsamm.. Napıyım ya iki gündür yoğundum neyse müd. yard. toplantıya gitti okul dışına akşam gelecek dersi var ona gelecek rahatım şimdi se ne ettiriyon gelmiyosun fazla gel yaa özletme kendini..

canım hergün griryorum aslında ama daha az giriyorum ilk seferlere göre. bi süre hiç girmemiştim kardesim gelmişti. o cok iyi geldi bana kafam dagfıldı. gidince girmeye basladım ama cok degil yine kaptırmak istemiyorum kendimi.

en güzeli ağrı olmaması .evet bel ağrısı yapıyor bendede bazen ama üşütürsem kasıklarda ağırıyor onun harici adet dönemim kötü geçmez şekerim

öbür topicte gebe doldu bizim gibi olmayan pek kalmadı ya. dogal olarak ta ole olunca hamişler devamlı bebek muhabbeti ediyo karyolalar zartlar zurtlar.

doğru diyorsun haklsın tabii ama burada pek bebek muhabbeti yapmıyoruz genelde batlarımızı soruyoruz sorunlarımızdan konuşuyoruz öyle günlük şeyler tabii ki senin tercihin biliyorum ben insan daha çok takıyor bu konular konuşuldukça..

Melisacık hoşgeldin bu arada nasılsın

iyiyim cnm ne yapalımı büyüyoz bakalım yarın kontrolüm var benimde bebişi görcez bakalım neyaptı keyfi rahatı iyimi ............. değerlendirdinizmi bu ayınızı kuzum halvet falan .

evet canım vallahi bu ay cinsellikten sogudum millet nasıl bi ay boyunca hergün yapıyosa bana göre degilmiş bu işler. solda yumurtam 29mm olmus cuma catlatma ignesi yaptı doktor. cumadan berti hergün yaptık yıldım amma. bundan sonra iki günde bi yapcaz işte. 6 kere üst üste yapmısız yuh ulen normalde ayda 6 kere ancak yapğardık biz.

enem hatırlattın şimdi o günler zor oluyor kız insanın uykusu geliyor bizde kışgünü yapıyorduk döt baş donuyordu resmen. rabbim kolaylık versin inşallah gelir meleğin. ev ödevi gibi geliyr hiç bişi anlamyıor insan.

en güzeli ağrı olmaması .evet bel ağrısı yapıyor bendede bazen ama üşütürsem kasıklarda ağırıyor onun harici adet dönemim kötü geçmez şekerim

iyi iyi normal doğumda yapabilirsin o zaman belki o da rahat olur. Ne düşünüyorsun doğum şekli konusunda direk sezeyancımısın yoksa duruma göre mi diyorsun.

öbür topicte gebe doldu bizim gibi olmayan pek kalmadı ya. dogal olarak ta ole olunca hamişler devamlı bebek muhabbeti ediyo karyolalar zartlar zurtlar.

evet doğrudur bir süre sonra öyle oluyor ben 2010 da ilk istedğimizde başka topikteyim çok fazal kalabalık değildik ama hepsi hamile kaldı gittiler bir yaşlarına geldi bebekleri ancak gelebildiler doğumdan sonra kimse gelemedi ama kopmamıltım yine de oradan çünkü her tür muhabbet vardı sıkılmıyordum öyle çok eşa paylaşma ayrıntılı konuşma olmazdı başka arkadalarda vardı kalamayacan sorun da hiç yaşamadım oradan başka nedenlerle ayrıldım. Öyle işte neyse.. zamanı gelince bi<de yaparız bize aitte öyle bir topik yaparız gülüm yeter ki bebişlerimiz gelsin...

inşallah tutar canım bak çatlatma iğnesiylee de garantilenmiş mm olarakta çok iyiymiş yumurtan hadi inşallah aslında yumurta çatlıyor ve bir gün dayanıyor yani ondan sonra en fazla 3 gün yapsann yeterdi daha yapmanıza gerek yok bence çoktan çatlamıştır bitanemm dinlenmeye al kendini artık.. bizde halveti unuttuk bu ara yorgunluk falan sormaa ilk gece gibi olcak artık yaptığımızda sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…