Kaldığımız Yerden Her Telden..

selam herkkese nasılsınız bakalım
a.slm hoşgeldin hülyam nasılsın gülüm yemin ederimki aklımdan geçiyodun 2 gündür girmiyo diye iyimisin nasıl gidiyo hamilelik yeğenim nasıl annesi
gecenleride koysana gülüm.

koyoyurm balım bu önce koyduklarım geçen ay olanlar bu ay 2. çizgi geçmedi ama aynı koyulukta oldular bekle hepsini koyayım

Hoşgeldin canımm nasılsınnn..
hoşbuldum dejavumm allaha şükür iyim şimdilik sen nasılsın canım

hoşbuldum elifim iyim canım sen nasılsın bebekle ilgili bi imtihandan gectik allahıma şükür beni bırakmadı canım iyiz elhamdülillah

hoşbuldum canımın içi cok şükür suan iyi bebek ama annesini cok korkuttu yaramaz

maşallah maşallah size allahım esirgesin biliyorum yazmıştın kuzum rabim korusun , kucağna almayı nasip etsin inşallahhh . tehlikeniz geçti inşallah.

ne olduki gülüm hayırdır birşeymi oldu bitanem Allah korusun iymisiniz şimdi:18::18:

evet gülüm aynen öyle geç kaldım Allahım affetsin yapmamız gereken ibadetlerimiz sen çalışıyosun mesela öyleleri varki yoğun oluyo büyüklü evde oluyo zamanları olmuyo benim zamanım çoktu yani boş boş geçirdim senelerimi eskiden okurdum kuranımı ama evlendikten sonra bıraktım arada okudum falan inş hiç bırakmam tmm gülüm sen başla bende bu aralar başlamadım önce namaz için gerekli duları ezberiliyim hepsi birlikte kafam karışır zaten günlük kuran okuyorum namaz ezber derken yavaşdan gideyim diyorum bu ay geçtide diğer ayada ben başlarım inş meryeme

ne ldu canım hiç haberim yok ya geçmi yüksekdi degerlerin:26::26:

maşallah maşallah size allahım esirgesin biliyorum yazmıştın kuzum rabim korusun , kucağna almayı nasip etsin inşallahhh . tehlikeniz geçti inşallah.

ne olduki gülüm hayırdır birşeymi oldu bitanem Allah korusun iymisiniz şimdi:18::18:

cok saolun kızlar allah razı olsun sizden benden kaynaklanan bişe 2-3km kadar yorucu bi yürüyüş yaptım akşamına kasık agrımla birlikte önce pembemsi sonra kan şeklinde kanamam oldu acile gittik progestan ve istirahatle 1günde bitti kanamam ama risk varmış sürekli yatıyorum sadece wc ye kalkıyorum 1haftadır annemdeyim orda dinleniyorum işte böyle bi imtihandan gectim cok şükür şimdi iyim ...

oy kyamam sana ben bitanem çok çok çok büyük geçmiş olsun geçsin gitsin uzak olsun rabbime emanet olun canımınişçi aman dikkat et kendine gülm yaa yat dinlen kalkma sadece bebişini düşün korkma stres yapma Allahıma emnaet rabbim korur merak etme sen sakın rahat ol güzel şeyler düşün kötü düşünmekte korkmakta zararşı biliyosun fıstığım benim çok geçmiş olsun Allahım sağlıkla hayırlarla almayı nasip etsin kucağına AMİNNNNNN

melisammmmmmmm sende resimlerini koysana bir bakalım kuzum yaa yapıyosunda yorumda önemli en azından görek dimi:18:

dikkat et balım bol su için susuz kalma sakın, dinlen bol bol bebek doğana kadar risklerimiz var rabbimize emanetler, bide kendini yorma iyi yapmışsın annen sana bakar ,bol bol c vitaminli meyvalar ye hücre gelişimini hızlandırıyormuş bebeğin.

hoşbuldum canımın içi cok şükür suan iyi bebek ama annesini cok korkuttu yaramaz

canım kıyamam dikkat et kendine bizi de korkutma merak etme sıkıca tutunacak o annesinee..

çok güzel yaa.. Eline emeğine sağlık gülüm..

canım işte kendini yorduğun için oldu demek ki ama kesilmiş kanamaların yine de temkinli ol iş güç yapmak yok hele tehlikeli zamanları bir atlat bakalım ne güzel annende yanında bakar sana. İnşallah alacaksın bebeğini sağlıkla kucağına canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…