- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.081
hosgeldin cıtırım gebem nettiriyon bakimmmmmmm gördünmü bebeni lennnnnnnnnnnnnnnn.
selam herkkese nasılsınız bakalım
A.S hoşgeldin gebişim nasılsınnnnnnnnn bebikin nasıl
a.slm hoşgeldin hülyam nasılsın gülüm yemin ederimki aklımdan geçiyodun 2 gündür girmiyo diye iyimisin nasıl gidiyo hamilelik yeğenim nasıl annesiselam herkkese nasılsınız bakalım
gecenleride koysana gülüm.
hoşbuldum dejavumm allaha şükür iyim şimdilik sen nasılsın canımHoşgeldin canımm nasılsınnn..
a.slm hoşgeldin hülyam nasılsın gülüm yemin ederimki aklımdan geçiyodun 2 gündür girmiyo diye iyimisin nasıl gidiyo hamilelik yeğenim nasıl annesi
koyoyurm balım bu önce koyduklarım geçen ay olanlar bu ay 2. çizgi geçmedi ama aynı koyulukta oldular bekle hepsini koyayım
hoşbuldum güzelim malesef zor günler gecirdim ama rabbime şükürler olsunki şimdi iyim sen nasılsın bakalım
hoşbuldum canımın içi cok şükür suan iyi bebek ama annesini cok korkuttu yaramaz
hoşbuldum dejavumm allaha şükür iyim şimdilik sen nasılsın canım
hoşbuldum elifim iyim canım sen nasılsın bebekle ilgili bi imtihandan gectik allahıma şükür beni bırakmadı canım iyiz elhamdülillah
canım 2010 da oldu ilk senede bir olurdu takmazdım geçerdi öyle iki regli arası kanama oluyordu. Hormonlar düzgün ama sorun yok. Bu sefer ocakta bir başladı nisana kadar her ay oldu nisanda iyice sıklaştı. şubata gittim dr bana pco dedi doğum kontrol hapı verdi 2 ay kullan dedi ama herzamanki değerlerimdi onlar ve düzenli regl oluyordum ben kullanmadım o hapları kanama devam etti başka dr gittim hemde aynı hastanede alakası yok dedi bebek düşünüyorsunuz başka ilaç yazıcam dedi düzenleyici hemde korunma da olmuyor. Valla tak diye kesildi o kanamalar. Bana pc değil öle hemen tanı koyulmaz dedi dr çok gğvendşm bakalım. Biz 2010 dan beri istiyoruz aslında ama çok işey girdi araya birkaç ay denedşk sonra okul bitsin dedim son sınıftım açıköğretim sonra biteceğine yakın denedik yine olmadı sonra araba aldık az borçlandık aralıkta başlayacaktık kanamala5r falan yumurtlama olmadı öle işte benim durum ama sorunum yok rahim falan temiz hormonlar iyi kısmet artık.
Hayırlısı olsun canım yaa o an nasıl uygun olursa öyle olsun. Senin için iyi olmayacaksa sezeryan olsun tabi riske atmaya gerek yok eimn olmazsan kendinden o zamanda olabilir doğsun da nasıl olursa olsun yeter ki sağlıklı olsun..
bilmez miyim insan kuş gibi hafif oluyor tevekkül ediyor 1 ay ramazanda kıldım ay nasıl huzurluydum ama liseden mezun olduktan sonra 1 sene evdeydim o zaman kılmuıştım sonr hep açlıştım fırsat olmadı ki belki baane ne bileyim ama sendede görüyorsun işte kuzum ya vakit yaratmak lazım aslında. Balımm bende yarın öbürgün olurum temizleneyim başlıyım öbür reglime sen okursun reglim bitene kadar yerime sen okuyorsan meryemi sen regl olunca da ben sana okurum.
ne ldu canım hiç haberim yok ya geçmi yüksekdi degerlerin:26::26:
maşallah maşallah size allahım esirgesin biliyorum yazmıştın kuzum rabim korusun , kucağna almayı nasip etsin inşallahhh . tehlikeniz geçti inşallah.
ne olduki gülüm hayırdır birşeymi oldu bitanem Allah korusun iymisiniz şimdi:18::18:
cok saolun kızlar allah razı olsun sizden benden kaynaklanan bişe 2-3km kadar yorucu bi yürüyüş yaptım akşamına kasık agrımla birlikte önce pembemsi sonra kan şeklinde kanamam oldu acile gittik progestan ve istirahatle 1günde bitti kanamam ama risk varmış sürekli yatıyorum sadece wc ye kalkıyorum 1haftadır annemdeyim orda dinleniyorum işte böyle bi imtihandan gectim cok şükür şimdi iyim ...
cok saolun kızlar allah razı olsun sizden benden kaynaklanan bişe 2-3km kadar yorucu bi yürüyüş yaptım akşamına kasık agrımla birlikte önce pembemsi sonra kan şeklinde kanamam oldu acile gittik progestan ve istirahatle 1günde bitti kanamam ama risk varmış sürekli yatıyorum sadece wc ye kalkıyorum 1haftadır annemdeyim orda dinleniyorum işte böyle bi imtihandan gectim cok şükür şimdi iyim ...
hoşbuldum canımın içi cok şükür suan iyi bebek ama annesini cok korkuttu yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?