Kaldığımız Yerden Her Telden..

saol bitanem allah razı olsun annem hiç kaldırmıyo yerimden babam desen hususi soruyo kızım canın ne cekerse söyle bana diye ama hafta sonu kendi evime gecicem annemin badana işi var artık kaynanam bakar saolsun oda cok yardımcı oldu bana haklısın artık bi can taşıdıgumızın farkında olmalıyız boyumun ölcüsünü aldım canım artık bebek haricinde hiç bişe umrumda değil

cok saol askım benm rabbime emanet verende o alnda alnımıza yazılanı yaşıyoruz işte ama hiç umudumu yitirmedim canım rabbimin izniyle bişe olmıycak diye gecirdim içimden ama endişe etmedim desem yalan olur cuma günü kontrolüm var bakalım ne dicek dr tehlike devam ediyomu onu cok merak ediyorum

Allahıma emanet gülüm korma haklısın verende rabbim alanda ne yazmışşa onu yaşıyoruz sen o sınavdan 2 kere geçtin rabbim gönlüne göre versin inş kucağına almayı nasip etsin inş bitanem benim ikinizde Alahıma emanet olun inş AMİNNNNNNNNNN

saol canım benim gercekten benden kaynaklanan bişe oldu allahıma şükürler olsun bırakmadı beni gerekirse 9ay boyunca yatarım yeterki ona bişe olmasın

saol bitanem hersey rabbimden biz kullarıda sabredicez imtihanlarına isyana düşmeden insallah gecicez

bu arada ovücanların harikaa gözüküyo ins bu ay sevindirici haberini alırız güzelim

saol bitanem hersey rabbimden biz kullarıda sabredicez imtihanlarına isyana düşmeden insallah gecicez

bu arada ovücanların harikaa gözüküyo ins bu ay sevindirici haberini alırız güzelim

AMİN gülüm inş cuma akşmı hürmetine kabul lsun hamilelrimize sağlık versin bebeklrini korusun size bağışlasın bizlerede nasip etsin evet bitanem güzeller de bakalım nasip lcakmı rahimde büyük yara çıktı by ay dondurucamm

tabi kuzum artık eskisi gibi iş falan yapma boşver bebek daha önemli

moonum benim yumurtlamam bitti ama felaket belim ağrıyo dayanamıyorum o derece bu idrar yolu enfeksiyonu için ilaçlarımdan kalmıştı geçen aylardan onlardan içeyimmi sorun olurmu doktora gitmeden içmek gülüm ne dersinnn

yok içme tatlım sen kendini yordun belki beli incittin ondan olabilir öyle şeker gibi kafana göre alma ilacı .enfeksiyon varmı daha sende geliyormu akıntıki.

yok içme tatlım sen kendini yordun belki beli incittin ondan olabilir öyle şeker gibi kafana göre alma ilacı .enfeksiyon varmı daha sende geliyormu akıntıki.

o gün çok iş yaptım ve bazayı kldırdım 2 kere sanırım incttim idrarım yeşil geliyo balım rahimdeki akıntı yok bitti kalmadıda bu idrar yolu yani idrrım yeşil yaa enfeksiyondur diyorum ama bilemiyorum:26::26::26:

cnm bilemedim sen dr sorcaksın bol bol su iç iltihabı en güzel öyle atarsın. birde maydonozu kaynat iç çok iyi gelir.

cnm bilemedim sen dr sorcaksın bol bol su iç iltihabı en güzel öyle atarsın. birde maydonozu kaynat iç çok iyi gelir.

anladım cnım sağolasın artık sonuçlar çıkana kadar gitmemde bakalım hayırlısı ben çıkıyorum eşim geldi öpüyorum meleğim kendine iyi bak görüşrüz Allaha emnaet ol

canım yordun kendini ondna oldu galiba dr gözükmeden içme bence öyle hap falan geçen gittiğinde dondurma işini dediğinde, ağrı olursa iç ilaçlardan demedi mi demediyse içme canım yaa..

anladım cnım sağolasın artık sonuçlar çıkana kadar gitmemde bakalım hayırlısı ben çıkıyorum eşim geldi öpüyorum meleğim kendine iyi bak görüşrüz Allaha emnaet ol

sen maydonoz kaynat iç kuzum en iyisi o. tamam bende öptüm seni kib tatlım.

Karnım çok acıktı kızlar yaa öğlende az yemiştim eşimdediğer kampüste eğitimde akşam beni almaya geliyor ne güzel birşey yemeye gidecektim canım çekiyordu ama arabayı parkedip biraz yürümemiz lazım oraya ancak yağmur geliyor felaket hava karardı dünde böyle oldu yiyemedim ama yağmadı bu akşam kesin bastıracak bende ütülerim var diye yemek yapmadım iki tane biber dolma var evde sadece zaten birşey hazırlmaya bile dayanamam o derece neyse girer alışveriş merkezinde yeriz olmadı napalım.. Zaten eşimin pantolunu götürcez yeni aldık koton gibi pantolon ilk yıkamam ütülerken ütü çizgileri beyaz oldu yaa eşim sormuş değiştiririz dediler ayarı da fazla değildi çizgiler bemyaz olmuş onu götürcez hemde yeriz bişiler çıkmama az kaldı hocayı bekliyoruz derse gelecek şimdi yoktu öğleden sonra o gelmeden çıkamayız..

dejavum dışarda yiyin boşver ya eve gidip uğraşma en güzeli çalışınca böyle oluyor :)

herkese slm hayırlı cumalar dilerim rabbim tüm dualrımızı kabul eder herşeyin hayırlısını verir canlarım yine yoksunuz asembden haber yok nerde kaldı aklım onda fındıkkaran deen hiç ses yok dejavum nirdesin moonum gelin gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…