- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.101
saol bitanem allah razı olsun annem hiç kaldırmıyo yerimden babam desen hususi soruyo kızım canın ne cekerse söyle bana diye ama hafta sonu kendi evime gecicem annemin badana işi var artık kaynanam bakar saolsun oda cok yardımcı oldu bana haklısın artık bi can taşıdıgumızın farkında olmalıyız boyumun ölcüsünü aldım canım artık bebek haricinde hiç bişe umrumda değildikkat et balım bol su için susuz kalma sakın, dinlen bol bol bebek doğana kadar risklerimiz var rabbimize emanetler, bide kendini yorma iyi yapmışsın annen sana bakar ,bol bol c vitaminli meyvalar ye hücre gelişimini hızlandırıyormuş bebeğin.
oy kyamam sana ben bitanem çok çok çok büyük geçmiş olsun geçsin gitsin uzak olsun rabbime emanet olun canımınişçi aman dikkat et kendine gülm yaa yat dinlen kalkma sadece bebişini düşün korkma stres yapma Allahıma emnaet rabbim korur merak etme sen sakın rahat ol güzel şeyler düşün kötü düşünmekte korkmakta zararşı biliyosun fıstığım benim çok geçmiş olsun Allahım sağlıkla hayırlarla almayı nasip etsin kucağına AMİNNNNNN
ben cıktım kıslar öptümmmmmmmmmmmmm
saol bitanem allah razı olsun annem hiç kaldırmıyo yerimden babam desen hususi soruyo kızım canın ne cekerse söyle bana diye ama hafta sonu kendi evime gecicem annemin badana işi var artık kaynanam bakar saolsun oda cok yardımcı oldu bana haklısın artık bi can taşıdıgumızın farkında olmalıyız boyumun ölcüsünü aldım canım artık bebek haricinde hiç bişe umrumda değil
cok saol askım benm rabbime emanet verende o alnda alnımıza yazılanı yaşıyoruz işte ama hiç umudumu yitirmedim canım rabbimin izniyle bişe olmıycak diye gecirdim içimden ama endişe etmedim desem yalan olur cuma günü kontrolüm var bakalım ne dicek dr tehlike devam ediyomu onu cok merak ediyorum
canım kıyamam dikkat et kendine bizi de korkutma merak etme sıkıca tutunacak o annesinee..
çok güzel yaa.. Eline emeğine sağlık gülüm..
canım işte kendini yorduğun için oldu demek ki ama kesilmiş kanamaların yine de temkinli ol iş güç yapmak yok hele tehlikeli zamanları bir atlat bakalım ne güzel annende yanında bakar sana. İnşallah alacaksın bebeğini sağlıkla kucağına canımm..
Allahıma emanet gülüm korma haklısın verende rabbim alanda ne yazmışşa onu yaşıyoruz sen o sınavdan 2 kere geçtin rabbim gönlüne göre versin inş kucağına almayı nasip etsin inş bitanem benim ikinizde Alahıma emanet olun inş AMİNNNNNNNNNN
saol bitanem hersey rabbimden biz kullarıda sabredicez imtihanlarına isyana düşmeden insallah gecicez
bu arada ovücanların harikaa gözüküyo ins bu ay sevindirici haberini alırız güzelim
Allahıma emanet gülüm korma haklısın verende rabbim alanda ne yazmışşa onu yaşıyoruz sen o sınavdan 2 kere geçtin rabbim gönlüne göre versin inş kucağına almayı nasip etsin inş bitanem benim ikinizde Alahıma emanet olun inş AMİNNNNNNNNNN
saol bitanem allah razı olsun annem hiç kaldırmıyo yerimden babam desen hususi soruyo kızım canın ne cekerse söyle bana diye ama hafta sonu kendi evime gecicem annemin badana işi var artık kaynanam bakar saolsun oda cok yardımcı oldu bana haklısın artık bi can taşıdıgumızın farkında olmalıyız boyumun ölcüsünü aldım canım artık bebek haricinde hiç bişe umrumda değil
cok saol askım benm rabbime emanet verende o alnda alnımıza yazılanı yaşıyoruz işte ama hiç umudumu yitirmedim canım rabbimin izniyle bişe olmıycak diye gecirdim içimden ama endişe etmedim desem yalan olur cuma günü kontrolüm var bakalım ne dicek dr tehlike devam ediyomu onu cok merak ediyorum
moonum benim yumurtlamam bitti ama felaket belim ağrıyo dayanamıyorum o derece bu idrar yolu enfeksiyonu için ilaçlarımdan kalmıştı geçen aylardan onlardan içeyimmi sorun olurmu doktora gitmeden içmek gülüm ne dersinnn
yok içme tatlım sen kendini yordun belki beli incittin ondan olabilir öyle şeker gibi kafana göre alma ilacı .enfeksiyon varmı daha sende geliyormu akıntıki.
o gün çok iş yaptım ve bazayı kldırdım 2 kere sanırım incttim idrarım yeşil geliyo balım rahimdeki akıntı yok bitti kalmadıda bu idrar yolu yani idrrım yeşil yaa enfeksiyondur diyorum ama bilemiyorum:26::26::26:
cnm bilemedim sen dr sorcaksın bol bol su iç iltihabı en güzel öyle atarsın. birde maydonozu kaynat iç çok iyi gelir.
moonum benim yumurtlamam bitti ama felaket belim ağrıyo dayanamıyorum o derece bu idrar yolu enfeksiyonu için ilaçlarımdan kalmıştı geçen aylardan onlardan içeyimmi sorun olurmu doktora gitmeden içmek gülüm ne dersinnn
anladım cnım sağolasın artık sonuçlar çıkana kadar gitmemde bakalım hayırlısı ben çıkıyorum eşim geldi öpüyorum meleğim kendine iyi bak görüşrüz Allaha emnaet ol
dejavum dışarda yiyin boşver ya eve gidip uğraşma en güzeli çalışınca böyle oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?