Kaldığımız Yerden Her Telden..

canım gidemedik yağmur bastırdı fena halde eşim kalan yemekten yedi, bende kendime bişiler hazırladım öyle yedim.

içine doğmuştu tatlım kısmet değilmiş

a.s sanada hayırlı cumalar tatlım nasılsın.bugün bebişimi görcektim gidemedim dr ya bizim elemanın akrabası vefat etmiş ofiste kimsey yok diye yarına kaldıııııııııııı

Allah rahmet eylesin canım benim olsun bekliycez mecburen yarını bitanem benim yerimede bak emi yeğenemie yirim ağzını onun bu arada hoşgeldin meleğim bende nasıl olayım iyi değilim aslında baya zorluyo ağrılar sanırsam ben gidiciyim balım:26:

puuuuuuuuu sana tatlım ağzından yel alsın rabbim şifa versin. ne oldu iltihap olayın. bakarım kuzum dua ederim aynından arkaaşımıa da ver rabbim diye hemde tez zamanda inşalalh.kısmet değilmiş bugün görmek ne yapalım.

iltihapmı değilmi bilmiyorum gülüm yaa ne kaşıntı var ne sızı sadece idrarım yeşil ne alaka anlamıyorum karnımın alt tarafı aşağı doğru ağrı yapıyo komple ağrı var sanki yeni spora başlamışımda kasıklarım bacaklarım malum yere kadar ağrıyo komple kollarımı kaldıramıyorum yeminle pc başında bir sağ bir sol kafa gidiyo belim fena sanırım o gün camları açtım yaa karşılıklı terledimde iş yaptım soğudu üstümde kitledi vucut ama çok fena bir halde yani eşim arıyo sürekli beklemeyelim çok var daha sonuca gidelim diye ama gitsem neki yara var sonuçta oda kasık ağrıları bel ağrıları yapıyo adetim gelsede dondursamda kurtulsam vallaha aylarca çektim bıktım artık ağrılardan salak gibi birde bebek belirtileri diye umut ettim meğersem yara yüzünden

neremi neremi
iyiz askitom aksama kadar yatıyoruz biz kız sen napan be yawwwwwww

bir yerin hariç her yeni derim:)ora kocişinin :))))))))))))))) ziosu. oh yat cnm bol bol dinlen naz yap birazda doğunca bebiişler öyle bir şansımız olmayacak. ben işteyim kuzum ya sözde bugün dr gitcektim gidemiyorum yarına kaldı ofiste tekim..inşallah yarına görcem oğluşumu.sen çin takvimine falann baktınmı cinsiyet için kuzu

hoşbuldum iyim elifim cok şükür rabbime sen nasılsın bacım

ohh ohh çok şükür rabbim iyilik sağlık huzur mutluluk versin bitanem beim bende hastayım yaa felaket dökülüyorum dürünüyorum pc başında 2 tur atıp geliyorm ama inanki hiç gücüm yok oturduğum yerde yoruluyorumgülüm yaaa

tatlım nerden bilceksin tabiki belirti gibi gözüküyor insanı aldanabilyor olsun geçince gelicek vakti o vakit ozaman.dikkat et ya kesin üşüttün sen ondan ağrın oluyor belini sar sıcak tut.hiç dikkat etmiyorsun heeeeeeeeeeeeeee dövcem seni.

aynen nazım tavan yaptı zaten artık naz yapmaya utanır oldm
hadi ya gidemiyon demek ogluşunu özledin annem sen yerim onun bülüğünü bennnnn:52
bakmadım canım nasıl bakılıyo kızzz bana baksana

ya tabiki orası öyle balım belirtileri arasında ama işte cahillikmi diyim ne diyim bilgim olmadan girdim bu işlere hatalar oldu derken hayt buraya getirdi çok şükür rabbime isyan değil söz konusu bebekde değil şuan için sadece aylrdır sürekli ağrı çektiğim için o zoruma gidiyo ne bileyim inş artık rahatlarım her nekadar tırsıyo olsamda dondurmada işleminde bakak görek be meleğim

idrarınla ilgilii bi problem yasıyodun dmi canım benm gecmiş olsun elifim valla neden oluyo bilemiyorumki ins büyük bi sıkıntı yaratmaz dra gittinmi nedenmiş sebebi

idrarınla ilgilii bi problem yasıyodun dmi canım benm gecmiş olsun elifim valla neden oluyo bilemiyorumki ins büyük bi sıkıntı yaratmaz dra gittinmi nedenmiş sebebi

fıstığım geçen ay gittim smear aldı ama yoğun akıntı vardı rahimde ilaçlarla geçti ama alınan smeardan sonuç alınamadı akıntıdan tekrar gittim işte baya büyük yara var dedi rahimde sonuçlarda 1 hafta sonra çııcak nasip olursa gidicem işte adet sonrasıda dondurucak doktor idrar yolundan sıkıntım şöyle sadece idrrımın rengi yeşil ama başka ne kalıntı ne yanma sızı hiç birşey yok sık idrara çıkma var işte o gün birde üşüttüm iş yaparken camları açtım sırtım belim tutuldu sanki hamlamışım yürümek bile zor geliyo hülyam çekiyorum işte dikkatsizlik sonucu müstahak bana

elifim benm bi akrabamda rahmindeki yarayı yaktırdı ertesi ay hamile kaldı drlar her ne kadarda engel degil desede illaki bi engeli vardır bence yogun iltihap var diyodun rahime belkide spermler ulasamadıgından bi türlü tutmadı bebişin kurutucu filan kullanıyomusun balım

aynen nazım tavan yaptı zaten artık naz yapmaya utanır oldm
hadi ya gidemiyon demek ogluşunu özledin annem sen yerim onun bülüğünü bennnnn:52
bakmadım canım nasıl bakılıyo kızzz bana baksana

:) bizde senin bebenin kini yeriz artık kismet neyse o büllük olur kutucuk mu olur bilmem:)))))))))))) birde bir cinsiyet belirleme daha var onuda atıyım linkini dur
Google Google Translate bunada bak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…