Kaldığımız Yerden Her Telden..

evet gülüm doktor engel değil dedi ama eşimin halasıda çocuğu olmasına rağmen ikinciye yara yüüznden kalamamış yaktırmış o ay kalmış işte hemde ikiz düşün yani spermler gitmiyomuş yara yüüznden araştırdıkda eşimle iltihapta engelmiş canım çok fazla geldi ilaçları kullanınca antibiyotik 2 ayrı fitil kullandım çok şükür sıkıntım yok ama şmide idrarım yeşim 10 gündür falan bakalım haftaya görücez bitanem hakkımızda hyırlısı ne kadar korksamda kendimi geçtim bebeğim için yaptırıcam çünkü yaralı rahimde bebek olsada doğduktan sonra ciğerlerinde gözleirnde sıkıntılar oluyomuş temiz rahime gelsin yavrum daha iyisi ne ise onu yapıcam artık gülüm

bak hülyam ne güzel söylemiş iltihap spermin gitmesini engeller,mesala bebek yağı kullanıyormuş kimi halvette o bile engellermiş bebek olmasını yaaaaaaaaaaaaaaaa

hee annesiyle babasından kalırsa tabi

bencede çok haklısın kalırsa oyy bende yirim kızz vallaha ağzını burnunu dötünü memişlerini ohhh mis mis maaşallah seninkinide yerim ama bak hem seninki kız olucak bülğü olmaz ama bulurum ben yiyecek birşey

bak hülyam ne güzel söylemiş iltihap spermin gitmesini engeller,mesala bebek yağı kullanıyormuş kimi halvette o bile engellermiş bebek olmasını yaaaaaaaaaaaaaaaa

evet gülüm biliyorum benim babamın eşide fitilden sonrki ayda kaldı hamile kaç sene neler yaptı uğraştı ama fitil sonrası oldu tabiki engelleri oluyo bencede yara yüzünden hem birşey söyliyimmi yarası olanlarda bebek tutunamıyomuş falan belkide o idrar testlerinde çıktı zamalarda oluyodu ama tutunamıyodu düşüyodu garibim bellimi olur Allahım bilir hakkımzda hayırlısı be bitanem

ayyyy içinemi doguyu güzelim hayırlısı olsun ben ikisinede razıyım ye teyzesi her yerini ısır

o kan kaybı son adetinii yaz hülyacım çıkanı söyle bana söyliyim sana.

ayyyy içinemi doguyu güzelim hayırlısı olsun ben ikisinede razıyım ye teyzesi her yerini ısır

valla ziodan mıdır nedir bilmem bana öyle geliyor sancıların ne taraftan vurdu senin kasık ağrıların.yirik tabi doğsun da kuzucuk.

hakkında hayırlısı olsun güzelim rabbim bu sıkıntııdanda biran önce kurtarsın seni haklısın bebişe sıkıntı verecek bi durum olmadan hallet güzelim onuda cıkar aradan
ins haftaya sonuçların iyi cıkar burda onun sevincini yaşarız askısı

amin gülüm sağolasın Allah razı olsun cnım benim herşey bebeklerimiz için dondurma dedğin nedirki doğum yanında dimi o gözümüze gelmiyoda dondurma korkutuyo ama işte olsun sorun değil yeterki hakkımızda hayırlısı olsun canımıniçi

Anne olduğunuzda yaşınız 24.

ve Bebeğinizin büyük olasılıkla Erkek

normalde 1 yaş niye ekliyor asıl çin takviminde şimdiki yaşına 1 ekliyip hesaplıyorsun otomatik olduğu için 2 ekliyor gibi oluor.tatlım sen de erkek çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…