- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.141
bülüğünü haaaa:130::130::130::120::120::120::120:
burdakisiteye gir hülyacım otomotik hesaplıyor :) Cinsiyet Hesapla | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü
elifim benm bi akrabamda rahmindeki yarayı yaktırdı ertesi ay hamile kaldı drlar her ne kadarda engel degil desede illaki bi engeli vardır bence yogun iltihap var diyodun rahime belkide spermler ulasamadıgından bi türlü tutmadı bebişin kurutucu filan kullanıyomusun balım
elifim benm bi akrabamda rahmindeki yarayı yaktırdı ertesi ay hamile kaldı drlar her ne kadarda engel degil desede illaki bi engeli vardır bence yogun iltihap var diyodun rahime belkide spermler ulasamadıgından bi türlü tutmadı bebişin kurutucu filan kullanıyomusun balım
ya tabiki orası öyle balım belirtileri arasında ama işte cahillikmi diyim ne diyim bilgim olmadan girdim bu işlere hatalar oldu derken hayt buraya getirdi çok şükür rabbime isyan değil söz konusu bebekde değil şuan için sadece aylrdır sürekli ağrı çektiğim için o zoruma gidiyo ne bileyim inş artık rahatlarım her nekadar tırsıyo olsamda dondurmada işleminde bakak görek be meleğim
hee annesiyle babasından kalırsa tabi
:) bizde senin bebenin kini yeriz artık kismet neyse o büllük olur kutucuk mu olur bilmem:)))))))))))) birde bir cinsiyet belirleme daha var onuda atıyım linkini dur
Google Google Translate bunada bak bakalım
bak hülyam ne güzel söylemiş iltihap spermin gitmesini engeller,mesala bebek yağı kullanıyormuş kimi halvette o bile engellermiş bebek olmasını yaaaaaaaaaaaaaaaa
Anne olduğunuzda yaşınız 25.
ve Bebeğinizin büyük olasılıkla Erkek
bencede çok haklısın kalırsa oyy bende yirim kızz vallaha ağzını burnunu dötünü memişlerini ohhh mis mis maaşallah seninkinide yerim ama bak hem seninki kız olucak bülğü olmaz ama bulurum ben yiyecek birşey
banada senin erkek gibi geliyor tatlum
bende buda tuttu rusda tutu.
ayyyy içinemi doguyu güzelim hayırlısı olsun ben ikisinede razıyım ye teyzesi her yerini ısır
sen bana bilgilerini yaz bakıyım benyaşı neden bu kadar büyük gösteriyo canım rabbim nasip ederse bu sene olcak yaşım değişmiyoki 23 kalıyo normalde orda 25 cıkıyo
sen bana bilgilerini yaz bakıyım benyaşı neden bu kadar büyük gösteriyo canım rabbim nasip ederse bu sene olcak yaşım değişmiyoki 23 kalıyo normalde orda 25 cıkıyo
yaşı neden bu kadar büyük gösteriyo canım rabbim nasip ederse bu sene olcak yaşım değişmiyoki 23 kalıyo normalde orda 25 cıkıyo
vallaha öyle içime doğuyo bitanem rabbim biir tabiki önemli olan sağlıklı eli ayağı tam hayırlı evlat olması ama sadece his işte bitanem benimayyyy içinemi doguyu güzelim hayırlısı olsun ben ikisinede razıyım ye teyzesi her yerini ısır
evet gülüm doktor engel değil dedi ama eşimin halasıda çocuğu olmasına rağmen ikinciye yara yüüznden kalamamış yaktırmış o ay kalmış işte hemde ikiz düşün yani spermler gitmiyomuş yara yüüznden araştırdıkda eşimle iltihapta engelmiş canım çok fazla geldi ilaçları kullanınca antibiyotik 2 ayrı fitil kullandım çok şükür sıkıntım yok ama şmide idrarım yeşim 10 gündür falan bakalım haftaya görücez bitanem hakkımızda hyırlısı ne kadar korksamda kendimi geçtim bebeğim için yaptırıcam çünkü yaralı rahimde bebek olsada doğduktan sonra ciğerlerinde gözleirnde sıkıntılar oluyomuş temiz rahime gelsin yavrum daha iyisi ne ise onu yapıcam artık gülüm
ayyyy içinemi doguyu güzelim hayırlısı olsun ben ikisinede razıyım ye teyzesi her yerini ısır
hakkında hayırlısı olsun güzelim rabbim bu sıkıntııdanda biran önce kurtarsın seni haklısın bebişe sıkıntı verecek bi durum olmadan hallet güzelim onuda cıkar aradan
ins haftaya sonuçların iyi cıkar burda onun sevincini yaşarız askısı
kuzucuk bilgilerini yaz ben bakayım sana ikisinide söyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?