Kaldığımız Yerden Her Telden..

benimde kız çıkıyor moonum eğer hamile kalmışşam kız diyor benimde 23 nisan en son 24 yaşındayım hesaplarmısın yanlışmı diye sankim hamileyimde

hımmm oglan cıkıyo yani neyse ben cıkıyom babam istiyo pcyi alllaha emanet olun

hımmm oglan cıkıyo yani neyse ben cıkıyom babam istiyo pcyi alllaha emanet olun

HADİ GÖRÜŞÜRÜZ KUZUCUK KISMET kız oğlan farketmez balım sağlıklı gelsin melekler

elifim gizli gibem benim sen 3 ay sonra gibesin bence
:) ozaman için bak

sana kız diyor nisan için

Son düzenleme:
HADİ GÖRÜŞÜRÜZ KUZUCUK KISMET kız oğlan farketmez balım sağlıklı gelsin melekler

elifim gizli gibem benim sen 3 ay sonra gibesin bence
:) ozaman için bak

sana kız diyor nisan için

siz bilmiyonuz bacım bende 3 çüz varda saklıyom göbüşmde var ya bellü olmuyoaman merak ettim ne diyeceğini bugünden yaptım bu aymış gibi kız çıktı bebeğim olsun artık nasibim ne zamana hayırlısı olsun inşkuzucum

hayırlısı tatlımm şu dr işini hallet zaten rahatcana gelicek kuzucuk :)

evet yaa haber yok net yok galiba. 1 hafta daha uzatmış olmalı tatili kötü birşey düşünmek istemiyorum annesi iyi bakar ona.. ama gelsn çekicem kulaklarını.. gülüm haftaya full yok hoca o yüzden sabah yoğunduk şimdi müdürün odasında sonra az toplantısı var arada gelirim de haftaya hep burdayım canım hoca yurt dışına gidecek.

nörüyonuz fistuklar yerim sizi ben:125::125::125::125::125:

napalım gülüm ya çalışıyrum ben kendi adımaa..

yok vall ağzına acı biber sürücem senin haaa.. Öyle hemen gidilir mi bir sancı da sendee ağzından yel alsın deli seni ayağımın altına alıcam seni bak. Hele şu yaran yakılsın tamam bitti gitti sonra da gelsin bebiş..

olacak bebek geldiği zaman anlamayacaksın bileee belirti olabilirde olmayabilirde ama artık çok yakın ikimiz içinde bak sorunlarımız halloluyor canım yavaş yavaş.

he birde cnm herkeste belirti olmuyorki ne kusma oldu ben ne memiş acısı , hiç bişi sadece ara ara kasık ağrım oluyordu okadar onun harici bişi olmadı .evet önemli olan sorunların çözülmesi gerisi gelirrrrrrrrrrrrrrr allahın izniyle.

Kızlarr hani demiştim ya İstanbul'a gideceğim gün felaket belim ağrıdı yumurtladım ben o gün diyee.. Tam o ağrıların 14. günü bugün ilacımın bitşinin de 3. günü bugün olmam lazım hesabıma göre ve olacağımda galiba belim sızlıyor ama sağ taraf sadece. Bu da 2 hafta önce cuma günü yumurta çatlama ihtimalini kuvvetlendiriyor dedim yaa kaçırdım diye çünkü sonra hiç öle bel ağrım olmadı benim tek o gün çok ağrıdı hayırlısı artık bu ay ovuda yakalar çalışma yaparım inşallah çalışmaya bile hasret kaldım o bile lütuf benim için.

Kızlarr hani demiştim ya İstanbul'a gideceğim gün felaket belim ağrıdı yumurtladım ben o gün diyee.. Tam o ağrıların 14. günü bugün ilacımın bitşinin de 3. günü bugün olmam lazım hesabıma göre ve olacağımda galiba belim sızlıyor ama sağ taraf sadece. Bu da 2 hafta önce cuma günü yumurta çatlama ihtimalini kuvvetlendiriyor dedim yaa kaçırdım diye çünkü sonra hiç öle bel ağrım olmadı benim tek o gün çok ağrıdı hayırlısı artık bu ay ovuda yakalar çalışma yaparım inşallah çalışmaya bile hasret kaldım o bile lütuf benim için.

inş gülüm yaa hakkımızda hayırlısı ama ben hiç yi değilim böyle olmamıştım hiç demekki harbi üşüttüm duramıyorum ayakta nasıl bir yorgunluk var anlatamam başım çatlıyo ağrıdan off sakın üzülme geçen aya gülüm öneml olan kanamaların bitti yaa gerisi gelicek gör bakk bitanem

:) yavrum hadi bakalım düzene girmesi güzel ovucanda yakaladınmı bitti bu iş inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…