Kaldığımız Yerden Her Telden..

bende çıkıyorum kimseler yok canlarım eşim 2 günde görevli hafta sonu yarın 11 de gidecek pazar sabahı 7 çıkıcak burda olurum muhtemelen olursanız görüşürz öpüyorum hepinizi kuzucuklarım hayırlı hafta sonları diliyorum hepinize

Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum anne. Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum.

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler günün kutlu olsun.

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi ki varsın. Anneler günün kutlu olsun

Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. Seni seviyorum

Fedakarlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim.

Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır icin çok teşekkürler canım anneciğim... Anneler günün kutlu olsun.

Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem... Anneler günün kutlu olsun!

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum anne.

Kelımelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et dersen bana herhalde sadece "anne" derdim..Anneler günün kutlu olsun...

Bir günümde değil her günümdesin. Her gün her sanıye benimlesin. Herzaman bana destek oldun. Sen benim ıçın çok özelsın. Anneler günün kutlu olsun...

Sevgili anneciğim, birgün umarım bana gösterdiğin sevgi ve sabrı sana gösterebilme şansım olur.Anneler günün kutlu olsun.

Benım ıçın herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesıne . Anneler günün kutlu olsun .

Anne seni seviyorum.Belki sevgimi her zaman gösteremıyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun.Anneler günün kutlu olsun.

Eğer bana gözlerınle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğimi çok iyi anlardın... Anneler günün kutlu olsun...

Anneciğim seni ben çiçeklerden yemişten ve klasık dörtlüklerde anlatıldığından daha çok fazla severim, seni çoook severim.

Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun..

Anneler günün kutlu olsun Annem! Her zaman söylemesem de seni çok sevdiğimi bir tek sen biliyorsun.

Bana verdiğin sevgiyle bütün dünyam çiçek açtı. Onları hiç soldurmadım annem. Anneler günün kutlu olsun.

Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.

Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın.. En aziz varlığımız. Anneler günün kutlu olsun annem.

Anneciğim seni ben çiçeklerden yemişten ve klasik dörtlüklerde anlatıldığından daha çok fazla severim, seni çook severim...

Dördüncü Ay:
Anneciğim bu ay benim ve sizin için çok önemli bir ay. Niçin biliyor musun? Çünkü Rabbimin izniyle iki melek gelip benim; ecelimi, rızkımı, said mi yoksa şaki mi olacağımı ve amelimin ne olacağını yazar. Bana “Rabbim emrinden” ruh üfler. O yüzden bu aylarda bana çok dua et ki Rabbime ta’at üzere olan kullardan olayım!
Anneciğim biliyor muydun ufacık kalbim günde 30 litre kan pompalıyor. Artık emme, yutma ve göz kırpma harreketlerimi çok rahat bir şekilde yapabbiliyorum. Bu aydan itibaren kemikl
lerim hızla kalsiyum depolamaya da başladı. Bu nedenle kalsiyum içeren gıdaları bolca tüketmen çok önemli. Çünkü ben asla kalsiyumsuz kalmam, ancak sen yeterince kalsiyum alamazssan kemiklerin zayıflayabilir.
Anne hareketlerimi hissediyor musun? Baş ya da kol ve bacaklarımla geriniyorum ya da vücudumla dönüyyorum ya da tekmeliyorum. Saatte 8 ile 40 arasında hareket yapıyorum. Annecciğim inşallah canın çok yanmıyordur. Bazen uyuyorum, bazen uyanıyorum. Bazen 20 dakika kadar kısa 2 saat kadar uzun süre uyuyabiliyorum.
Bu aydan itibaren Rabbim beyaz renkli, krem kıvamında ve benim cilddimi kaplayarak koruyan bir madde üretiyor. Bu maddenin amacı benim cildimin sürekli olarak maruz kaldığğı sıvı ortamdan korumaktır. Anne yoksa 9 ay boyunca cildimin ne hale geleceğini bir düşün ve Rabbimin nimmetlerine benimle beraber şükret!

Beşinci Ay:
Anne beni merak etme burada keyfim oldukça yerinde ve bu ufacık yerde sıkılmış değilim. Aksine, isteddiğim her şeyi Rabbim (gıda maddellerini, oksijeni, ısıyı, korunma duyggusunu) her şeyi benim için özenle hazırladığından çok mutluyum. Dünyanın en güvenli yeri muhtemellen burasıdır. Ancak biliyor musun, Rabbim bana da bazı görevler verdi:
Kendimi öteki dünyaya yani sizin dünyanıza hazırlamak durumundayyım. Ben doğduğumda vücudumdaki tüm kaslarım (kol ve bacak kaslarım, solunum kaslarım) mükemmel bir şekkilde çalışır durumda olmalıdır. Kasllarım çalışmadıklarında azalma yani erime eğilimindedir. Bu nedenle annneciğim burada düzenli olarak egzerssiz yaparım. İşte bu egzersizler senin tarafından oynama şeklinde hissedillir. Oldukça enerji gerektiren bu egzzersizler bana yararlı, yani kalori gibi gıdalar aldığında genellikle hızlanır.
Düşün anneciğim bir pozisyonda sürekli olarak yattığınızda rahatsız olur ve pozisyonunuzu değiştirirsinniz. Bu, benim için de geçerlidir ve siz bunu benim beden hareketlerim şeklinde hissedersiniz.
Anneciğim kalp kasım da bu ayllardan itibaren giderek güçlenmeye ve daha güçlü bir şekilde kan pompallamaya başladı. Benim bulunduğum ortam sizlere nispeten daha düşük oksijene sahip olduğundan kanım daha hızlı dolanmak ve kalp kasım da daha fazla çalışmak durumundadır. Bu nedenle rahim içinde benim dakikkada kalp atış sayım 120-160 arasında değişir.
Bu ayın sonunda boyum 28 cm. ve ağırlığım da yaklaşık 400 gram olacak.

canım anneciğim;
seni çok özledim.aylardır karnından çıkmayı bekliyorum.öyle yalnız hissettiğim anlar oldu ki,seni tekmeledim,benimle konuşmanı istedim,en azından sıcacık elini karnında gezdir de beni sevdiğini hissedeyim istedim,şöyle bir geriye uzanıp kitap okurken bir yandanda meyve yediğinde ara sıra okşamıyor musun karnını,bayılıyorum.çırpın

ıyorum içinde biraz daha sev diye.dışarı çıkıpellerinin arasında olmayı ne de çok istiyorum o anlarda.bazen sen babamla sarmaş dolaş uyurken onun elleri de sarıyor beni,hoşuma gidiyor ama seninkiler kadar değil.senin ellerin bambaşka anneciğim.seni en derin uykundan uyandırıp bir bardak süt içmeni sağlamak için tekmelememe sebep olacak kadar tatlı,yumuşacık ellerini özledim.

ya sen? benim yumuk yumuk minicik ellerimi özlemedinmi?
bir türlü açmadığım yumruğumu yavaşça açarak parmaklarımı tek tek öpmeyi istemez misin?sütle dolu memeni bir yandan emerken,diğer yandan küçücük elimle bastırsam...''bu meme,bu sütler benim,başka kedilere asla vermem,''der gibisıkıca tutsam,istemez misin?

anneciğim, seni çok özledim.buradan duyuyorum,herkes senin gözlerinin ne kadar güzel olduğunu söylüyor.kıskanıyorum. burası öyle karanlık ki,ışığın ne demek olduğunu bir an önce öğrenmek istiyorum.ama dünyaya ilk baktığımda ışıktan önce senin gözlerini görmek isterim.söylediklerini ilk başlarda anlamayacağımı düşünüyorsun.ama ben gözlerinin beni hep,her zaman ve her şeyden koruyacağını söylemesini isterim.inan,anlarım.beni en çok sevenin sen olacağını,her an yanımda ve destek olacağını,her an yanımda ve destek olacağını hissettiren en güzel şey olan gözlerini özledim.

ya sen?sana ilk baktığımda içini eriteceğini ikimizinde bildiği gözlerimi bir an önce görmek için sabırsızlanmıyor musun?uyuyup uyandığımda önce seni arayacak olan,seni görmediğinde yaşarıp çeşme gibi akacak olan gözlerimi merak etmiyor musun?her geçen gün gürleşecek olan kirpiklerimin altından sana doğru''Bni dünyana getirdiğin için,beslediğin ve hep yanımda olduğun kimselere bırakmadığın için teşekkür ederim,'' diyen gözlerle sana baksam,istemez misin?

seni çok özledim,anneciğim bazen bana şarkılar söylüyorsun,sesin öyle tatlı geliyorki buraya.yalnız olduğumu bile unutturuyorsun bazen.o güzel sesinin bana,sadece bana söyleceği ninnileri duymayı iple çekiyorum.bazı şarkıları bana özel hale getirerek söyleyeceğin,duymaktan hoşlandığımı anladığında tekrar tekrar söylemekten zevk alacağın günler bir an önce gelse...karnım ağrıdığında,içim bulandığında,aşı olduğumda canım yanarken bana tüm bunların geçeceğini söyleyen,inandıran ve rahatlatan sesini özledim.

ya sen? ilk kahkahamı duymak için oramı buramı gıdıkladığında çıkaracağım sesleri,aguları,çığlıkları özlemedinmi?biliyorum,altım kirli olduğunda,acıktığumda,gazım canımı çok yaktığında karnım ağrırken çıkardığım sesler seni çok üzecek,hatta ilk günler belki uyumana bile izin vermeyeceğim.ama sen tüm bunların sana ilk kez anne diyeceğim güne kadar çoktan unutulacak şeyler olduğunu biliyorsun.peki o gün geldiğinde söyleyeceğim ilk ''anne''yi özlemedinmi?

anneciğim,benimle ilgili hayaller kuruyor musun?beni en güzel yataklarda yatırmak,en cici giysileri giydirmek,en şeker oyuncakları almak gibi hayallerden bahsetmiyorum.mesela,karnındaki resmimi çeken doktor gibi bir doktor ya da avukat,subay filan olmamı isteyip hayallere dalıyormusun?üniformalı,cüppeli yada önlüklü bi resmimi,ultrason resmimin olduğu çerçevenin yanında bir başka çerçeveye bakarak''işte bu benim oğlum'' deyip gururlanmayı filan hayal ediyormusun?evlendiğimi,çoçuklarımın olduğunu...

hayallerini gerçekleştirmek için söz veriyorum anne.

peki,ya seni hayal kırıklığına uğratacak bir şey yaparsam?
ayakkabılarımı bağlamayı bir türlü beceremezsem örneğin ya da matematiğe aklım yatmazsa hiç...oyun oynarken akşam olduğunu anlayamaz,hep geç kalırsam eve...kola içmeden köftelerimi bitirmezsem inat edip,ya senin hiç hoşlanmadığın o kızla evcilik oynamayı istersem hep...evleniverirsem bir gün pat diye hiç habersiz,ya da yurt dışında okumak için ısrar eder,senden uzaklaşmaya kalkarsam...çok üzülürsün değil mi?

seni hayal kırıklığına uğratıp üzmemek için çok uğraşacağıma söz veriyorum,anne.

beni ne olursa olsun sevcek misin anne?
her tülü kötü şeyden koruyabilecek misin?
yanında olmadığım zamanlarda nasıl davranmam gerektiğini öğretebilecek misin?

beni koruyamadığın kadar büyük tehlikelerin neler olduğunu öğretip kendi kendimi koruyabilmem için hazırlayacak mısın?

senden daha çok sevebilecek kimseyi bulamayacağım halde,beni sevecek ve anlayacak birini nasıl aramam gerektiğini anlatacak mısın?

bana yapacaklarım,yapamayacaklarım ve yapmak istediklerim konusunda sonsuz destek verecek misin?

kimsenin inanıp arkamda olmayacağı fikirlerim olsa bile,sen bana inanıp istediğim her şeyi yapabileceğime beni inandırabilecek misin?

saklanmak istediğimde,kimseyi görmek istemediğimde,uzaklaşıp kendimi dinlemek istediğimde yanına sığınmak istediğim tek liman olabilecek misin?

anne,beni ne olursa olsun sevebilecek misin?

ben mi?

ben seni hep seveceğime söz veriyorum,anne!

ağlıyorum yaa dayanamadım çok duygusalmış rabbim tüm bebekleri korusun sağlıklar kucaklarımıza almayı nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ağlıyorum yaa dayanamadım çok duygusalmış rabbim tüm bebekleri korusun sağlıklar kucaklarımıza almayı nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kız benide ağlattın ya çok güzelmiş balım. paylaşım için sağol

canım yarın gelemem az iş yapcam sonra gezicem tozucam yemek yiyeceğiz dışarıda ama erken evde olursam gelirim.

canım yaa içime oturdu valla Allah mekanını cennet etsin, yerinde rahat ettirsin bugün ağlama günüm zaten başka arkaaşta annesini yıllar önce kaybetti o da yazmış kendisi yazı face da off ki off yanii benimde annem uzakta biliyorum yaşasaydı da uzakta olsaydı diyeceksin ama gerçekten zor çok zor. Evlendiğimden beri hiçvbir anneler gününde yanında olamadım kısmett.

Kızlarr hoca haftaya full yok yani haftaya hep beraberiz tam takım burada istiyorum sizi öpüyorum güzellerim haftasonu pek gelemem ama akşamları olurum pazarda anneler günü kaynanama giferim hediye bulamadım onu çıkarırız belki hediye seçmeye. Bakıcaz bakalım.. Belki hamurişleri falan yapar pasta alır gideriz yaa çıkamazsa napıyım herşeyi beğenmez ki, beden, uymaz etmez hem ayakkabı istemişti göstermişti ama bulamadık işte numarasını anneler günü için istemedi ama öyle alcaktım ben olmadı neysee.

Canlarımm iyi haftasonlarıı. Elifim gelebilirim demişti ama baktı kimse yok yazmadı galiba ya da gelemedi. Biz kalktık kahvaltı ettik şimdi evi silip süpürücem daha pazara da gitmemiz lazım ama evi bir halledeyim de hemen gider geliriz fazla iş yapmıcam bugün sonra da alışverişe gidicez gezicez eşime birşeyler alıcaz benim makyaj malzemelerim bitti onu alıcam. Hocamız gitti tüm hafta yok kızlarrr. Dün çok şık olmuşum sanırım aslında biz bluz giymiştim kavuniçin, kumaş pantolın ve topuklu vardı müdr. yard. odasına iki hoca girmişti bende evrak götürdüm çok güzel olmuşsun çok şıksun dediler ay yorulmuştum da iyi geldi valla iltifat. İşte çıkalım ihtiyaçları alalım kot pantolon almıştım maviden İstanbul'dan burada paçasını yaptırcam falan. Sonra akşam yemeğe gidicez. Biraz gezeyim dedim ohhh yapmur bastırmadan da eve geliriz akşam zaten 7 olmadan hatta 6 olmadan arabayı parketmemiz lazım maç izlerler buralarda herkes arabasını parkeder öyle işte kızlar. Bu arada hala regl gelmedi yaaa gözüm ondan ama göğüslerim sızlıyor gelmesi lazım inşallah kist falan olmamıştır.

dejavummmmmmmmmmmmmmmmm dimek hala gelmedi tam günün ne zaman bakım senin ay hadi inş gülüm beim inş iyi haberlerini duyarız yaa valllaha bak nasıl mutlu olurum nasıl sevinirim kız bacım ağlşarım yaa kıyamam ben sana inş hamile olursun bu ay inş ohh gülüm bencede gez birazda iyi gelir ama işlerin hepsini yapma hem evde yorulup hemde gezemezsin meleğim

Dokuz ay on günlükken çıktım gurbete.. İnsanoğlu kuş misali bir bakıyorsunuz karında, bir bakıyorsunuz kucakta...

Öyküm böyle başladı işte..Sonra ağladım durduk yere..Aslında herşeyin bir sebebi vardı. Ah bir de konuşabilseydim!

Halen burnumda tütüyor annemin aşererken pişirdiği yemeklerin enfes kokuları..
Hep güzel kokular gelmedi tabi.. Beni düşünmeden yanımda fosur fosur sigara içenlerin nikotin kokularına gıcık oldum.

Bulunduğum mekanı sorarsanız bayağı korunaklıydı. Benden hiç bir ses dışarıya sızmıyordu ama çevrede olup biteni telekulak gibi dinleyebiliyordum. Buna hissediyordum desem belki biraz daha iyi olacak.

Az mı Mozart dinlettiler bana! Neymiş efendim uyumlu ve sakin bir kişilik olurmuşum. Tamam ona sözüm yok ama yabancı dile de ne demeli! İngilizce ve Fransızca kasetlerden sözcük öğreneceğim diye iki yıl Türkçe konuşamadım. Tabi sevgili ebeveynlerim bunu akıl edemedikleri için doktor doktor gezdirdiler beni!

Kaldığım yer bana yetiyordu ta ki son aya kadar. Şöyle bir ayağımı uzatayım desem ayağım kasılıp kalıyordu. Sevgili annemin "koş hayatım bebeğimiz tekme attı" nidalarıyla babamın gelişi bir oluyordu. Tabi saygı anne karnında başlar hemen ayaklarımı çekiveriyordum. Ne de olsa büyüklerin yanında ayak uzatılmaz değil mi?

Hele bir gün omzumda nasıl bir acı duydum anlatamam. Meğer sebep annemin hamile elbisesinin madeni kemeriymiş. Şöyle bir ellerimle annemin karın duvarına yüklendim. Anladı sanırım gevşetti de rahatladım.

Bir de malum turşu olayı.. Neler çektim bir bilseniz. Bana nasıl da dokunuyordu. Ama evlatlık duygusu işte katlanıyordum. Ne de olsa annem! Canı çekmiş yemiş! Ama turp yemesine çok içerliyordum. Bir ömür ağzıma sürmemeye yemin etmiştim.

İlk aylarda boğazıma bir yudum süt, yoğurt girmemişti biliyor musunuz? İnanın sokak sütçülerinden medet umuyordum. Meğerse annem tiksiniyormuş sonra neyse ki lıkır lıkır içmeye başladım. Gıdasına dikkat etmek zorunda.. O aldığı bebek giysilerine nasıl sokacak beni! Sonra sağıma soluma pamuk sıkıştırmak zorunda kalacak diye ödüm koptu. Ama neyse ki bu süreci de çabuk atlattı da adam gibi beslenmeye başladım.

Sürekli evde oturduğu zamanlarda o kadar çok sıkılıyordum ki..Ben de insanım benim de canım var! Onun gezmesi demek benim de gezmem olacaktı ne de olsa! Bir nefes hava da ben alsam günaha mı girersin be anneciğim? Hem ne kadar hareket edersen o kadar çabuk doğarım bunu da bilmeni isterim.

Anneciğim ve babacığım uzun bir maratondan sonra artık yanınızdayım. Eğer size rahatsızlık vermişsem özür dilerim. Ama hiç merak etmeyin. Beni koklamanıza müsaade ederek kendimi size affettireceğim. Babacığım doğumumu beklerken dokuz doğurduğunu biliyorum. Seni de annem kadar çok seviyorum.

kızlar ben hastayım felaket dökülüyorum midem bulanıyo kaç gündür ama dün akşam 2 kere çıkardım yüzüm döktü yine karnım afedersiniz sanki cırcır gibi ağrıyo kasıklarımyani belim kopuyo resmen sırtım yine öyle fena üşütmüşüm eim nasıl kızıyo o gün camları açtım işleri yaptım terledim tutuldum resmen başımı kaldıramıyorum ama midem çok kötü yaa bu hamileler ne çekiyo şimdi anlıyorum Allah yardımcıları olsun kaç gündür midem bulanıyo ya eşimde içten içe acaba gebelik belirtisimidr gibi düşünüyomuş benim haberim yok tabi dün felaket çıkınca dediki yok sen iyi üşütmüşün bu şekilde gebelikte bile çıkarmazlar herhalde nasıl üzüldüm bana demiyo umut ederim diye ama içten içe umutlanıyo garibim

geçmiş olsun balım dikkat et kendine üşüttün sen galiba . inşallah bebbiş gelince bebiş kusmaları olur bunlar.

geçmiş olsun balım dikkat et kendine üşüttün sen galiba . inşallah bebbiş gelince bebiş kusmaları olur bunlar.

hoşgeldin meleğim sağolasın geçicek bir şekilde ama hakkikaten çok zormuş bulantılar hamilelere rabbim kolaylık şifa versin büyük konuşmuoyrum ama benim sıpam gelsinde tek balım ben razıyım asla büyük konuşma değil amma yeterki sağlıklı hayırlı ile gelsinde

kızlarrr bacılarrr nerdesinizzz ben geldimm evimi düzdüm eşyalarımı düzdüm tabi şuan yukardayım eşim işte tv kurmadık sadece bi demirler yapılcak onu da yarın adam gelicek yapmaya aayyy çok heycanlıyım ya eşimle ikimizin olduğu ev başbaşa çok güzell..bu gece evimizde uyucaz bakalımm nasıl olcakk ama bn sizleri özledimm nerdesunuz

canım tam günümü valla bilmiyorum ara kanamalardan dolayı şaştı ya ama hap salı günü bitti b salı yeni kutuya başlamadan reglimin gelmesi gerekiyor yani kutu bitince 3 ya da 4. günü gelmesi lazımdı tık yok yaa bilmiyorum ki kist mi oldu acaba kutuya başlayacağım günden bir gün önce yan. p.tesi gelmezse hala kanama dr arıcam canım napıyım diye kanama gelip bitmeden öbür kutuya başlayamam ki. Canımm benim çok iyi biliyorum nasıl sevieceğini hislerimiz karşılıklı. Ama bu ay mümkün değil biliyorsun. Gezdim gülüm bir tel alışveriş merkezine gidemedik hava kapadı yemek yemeye girdik açtı biraz ama halimiz kalmadı yemek yiyince eve döndük kendime çamaşır aldım makyaj malzemesi aldım telimin sim yuvası bozuktu yapıldı onu aldım döndük aslında külahta dondurma istiyordum hava kapalı olunca üşüdüm yemedim zaten hapşırıyorum böyle işte. Yarın da anneler günü kaynanamı dışarı çıkaralım gezelin biraz dedik. Ayakabı alamadık numarasını bulup kendi birşey beğenirse alırız bir de saksıda çiçek alayım diyorum çok çiçeği var bahçesinde sever çiçekleri. Poğaça da yapayım diyorum öyle kararladım. Annem dayımlarla memlekete gitti teyzeme teyzemin Almanya'dan oplu geldi dayımlara aynı gün yola çıktılar dayım da izin almış bir hafta kafası dağılır iyi oldu anneannemin de mezarı ziyaret edecek yien ayrıyız neyse ki 2 hafta önce ordaydım..

Çok güzelmişş canımm yaa inşallah biz de yaşayacağız bu duyguları..

canım yaaa dikkat et kendine işte bu havalar dengesiz sıcaklığa aldanıp açıyoruz camları işte yapınca terliyoruz kötü oluyor. Sıcak tut kendini canım belki gebelikte vardır canım belli olmaz ki. Benim eşimde istiyor artık tv de sokakta hep gösterip duruyor. Hayaller kuruyor kısmet bakalım. Ben kanamalardan bunalmışken şimdide regl gelmiyor benim yumurtalar fazla mı gelişti de çatlamadı kist mi oldu acaba bilmem kii offf..

Canım hayırlı olsun evin. Aüız tadıyla sağlıcakla oturun bebişleriniz olsun evinizde büyütün çocuk sesleriyle inlesin inşallah uğurlu gelsin eviniz canım kendi evinde rahatça uyumak gibisi var mı..

kızlarrr ben geldim gene yoksunuz şuan evmdeyim yalnızım ve mutluymmmmmmm kocişte işten geldin mi tmm allahım san şükürler olsun

kızlarrr ben geldim gene yoksunuz şuan evmdeyim yalnızım ve mutluymmmmmmm kocişte işten geldin mi tmm allahım san şükürler olsun

kevserim yeni evin hayırlı uğurlu olsun rabbim can sağlığıyla oturmayı nasip etsin her daim mutluluk versin inş bitanem çok sevindim snin adına gerçkten Allahım huzur versin bebek versin inşşşşşşşşşşş AMİNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…