- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.181
bende çıkıyorum kimseler yok canlarım eşim 2 günde görevli hafta sonu yarın 11 de gidecek pazar sabahı 7 çıkıcak burda olurum muhtemelen olursanız görüşürz öpüyorum hepinizi kuzucuklarım hayırlı hafta sonları diliyorum hepinize
ağlıyorum yaa dayanamadım çok duygusalmış rabbim tüm bebekleri korusun sağlıklar kucaklarımıza almayı nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
bende çıkıyorum kimseler yok canlarım eşim 2 günde görevli hafta sonu yarın 11 de gidecek pazar sabahı 7 çıkıcak burda olurum muhtemelen olursanız görüşürz öpüyorum hepinizi kuzucuklarım hayırlı hafta sonları diliyorum hepinize
Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum anne. Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum.
Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler günün kutlu olsun.
Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi ki varsın. Anneler günün kutlu olsun
Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. Seni seviyorum
Fedakarlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim.
Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır icin çok teşekkürler canım anneciğim... Anneler günün kutlu olsun.
Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem... Anneler günün kutlu olsun!
Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum anne.
Kelımelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et dersen bana herhalde sadece "anne" derdim..Anneler günün kutlu olsun...
Bir günümde değil her günümdesin. Her gün her sanıye benimlesin. Herzaman bana destek oldun. Sen benim ıçın çok özelsın. Anneler günün kutlu olsun...
Sevgili anneciğim, birgün umarım bana gösterdiğin sevgi ve sabrı sana gösterebilme şansım olur.Anneler günün kutlu olsun.
Benım ıçın herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesıne . Anneler günün kutlu olsun .
Anne seni seviyorum.Belki sevgimi her zaman gösteremıyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun.Anneler günün kutlu olsun.
Eğer bana gözlerınle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğimi çok iyi anlardın... Anneler günün kutlu olsun...
Anneciğim seni ben çiçeklerden yemişten ve klasık dörtlüklerde anlatıldığından daha çok fazla severim, seni çoook severim.
Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun..
Anneler günün kutlu olsun Annem! Her zaman söylemesem de seni çok sevdiğimi bir tek sen biliyorsun.
Bana verdiğin sevgiyle bütün dünyam çiçek açtı. Onları hiç soldurmadım annem. Anneler günün kutlu olsun.
Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.
Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın.. En aziz varlığımız. Anneler günün kutlu olsun annem.
Anneciğim seni ben çiçeklerden yemişten ve klasik dörtlüklerde anlatıldığından daha çok fazla severim, seni çook severim...
dejavummmmmmmmmmmmmmmmm dimek hala gelmedi tam günün ne zaman bakım senin ay hadi inş gülüm beim inş iyi haberlerini duyarız yaa valllaha bak nasıl mutlu olurum nasıl sevinirim kız bacım ağlşarım yaa kıyamam ben sana inş hamile olursun bu ay inş ohh gülüm bencede gez birazda iyi gelir ama işlerin hepsini yapma hem evde yorulup hemde gezemezsin meleğimCanlarımm iyi haftasonlarıı. Elifim gelebilirim demişti ama baktı kimse yok yazmadı galiba ya da gelemedi. Biz kalktık kahvaltı ettik şimdi evi silip süpürücem daha pazara da gitmemiz lazım ama evi bir halledeyim de hemen gider geliriz fazla iş yapmıcam bugün sonra da alışverişe gidicez gezicez eşime birşeyler alıcaz benim makyaj malzemelerim bitti onu alıcam. Hocamız gitti tüm hafta yok kızlarrr. Dün çok şık olmuşum sanırım aslında biz bluz giymiştim kavuniçin, kumaş pantolın ve topuklu vardı müdr. yard. odasına iki hoca girmişti bende evrak götürdüm çok güzel olmuşsun çok şıksun dediler ay yorulmuştum da iyi geldi valla iltifat.İşte çıkalım ihtiyaçları alalım kot pantolon almıştım maviden İstanbul'dan burada paçasını yaptırcam falan. Sonra akşam yemeğe gidicez. Biraz gezeyim dedim ohhh yapmur bastırmadan da eve geliriz akşam zaten 7 olmadan hatta 6 olmadan arabayı parketmemiz lazım maç izlerler buralarda herkes arabasını parkeder öyle işte kızlar. Bu arada hala regl gelmedi yaaa gözüm ondan ama göğüslerim sızlıyor gelmesi lazım inşallah kist falan olmamıştır.
kızlar ben hastayım felaket dökülüyorum midem bulanıyo kaç gündür ama dün akşam 2 kere çıkardım yüzüm döktü yine karnım afedersiniz sanki cırcır gibi ağrıyo kasıklarımyani belim kopuyo resmen sırtım yine öyle fena üşütmüşüm eim nasıl kızıyo o gün camları açtım işleri yaptım terledim tutuldum resmen başımı kaldıramıyorum ama midem çok kötü yaa bu hamileler ne çekiyo şimdi anlıyorum Allah yardımcıları olsun kaç gündür midem bulanıyo ya eşimde içten içe acaba gebelik belirtisimidr gibi düşünüyomuş benim haberim yok tabi dün felaket çıkınca dediki yok sen iyi üşütmüşün bu şekilde gebelikte bile çıkarmazlar herhalde nasıl üzüldüm bana demiyo umut ederim diye ama içten içe umutlanıyo garibim
geçmiş olsun balım dikkat et kendine üşüttün sen galiba . inşallah bebbiş gelince bebiş kusmaları olur bunlar.
dejavummmmmmmmmmmmmmmmm dimek hala gelmedi tam günün ne zaman bakım senin ay hadi inş gülüm beim inş iyi haberlerini duyarız yaa valllaha bak nasıl mutlu olurum nasıl sevinirim kız bacım ağlşarım yaa kıyamam ben sana inş hamile olursun bu ay inş ohh gülüm bencede gez birazda iyi gelir ama işlerin hepsini yapma hem evde yorulup hemde gezemezsin meleğim
Dokuz ay on günlükken çıktım gurbete.. İnsanoğlu kuş misali bir bakıyorsunuz karında, bir bakıyorsunuz kucakta...
Öyküm böyle başladı işte..Sonra ağladım durduk yere..Aslında herşeyin bir sebebi vardı. Ah bir de konuşabilseydim!
Halen burnumda tütüyor annemin aşererken pişirdiği yemeklerin enfes kokuları..
Hep güzel kokular gelmedi tabi.. Beni düşünmeden yanımda fosur fosur sigara içenlerin nikotin kokularına gıcık oldum.
Bulunduğum mekanı sorarsanız bayağı korunaklıydı. Benden hiç bir ses dışarıya sızmıyordu ama çevrede olup biteni telekulak gibi dinleyebiliyordum. Buna hissediyordum desem belki biraz daha iyi olacak.
Az mı Mozart dinlettiler bana! Neymiş efendim uyumlu ve sakin bir kişilik olurmuşum. Tamam ona sözüm yok ama yabancı dile de ne demeli! İngilizce ve Fransızca kasetlerden sözcük öğreneceğim diye iki yıl Türkçe konuşamadım. Tabi sevgili ebeveynlerim bunu akıl edemedikleri için doktor doktor gezdirdiler beni!
Kaldığım yer bana yetiyordu ta ki son aya kadar. Şöyle bir ayağımı uzatayım desem ayağım kasılıp kalıyordu. Sevgili annemin "koş hayatım bebeğimiz tekme attı" nidalarıyla babamın gelişi bir oluyordu. Tabi saygı anne karnında başlar hemen ayaklarımı çekiveriyordum. Ne de olsa büyüklerin yanında ayak uzatılmaz değil mi?
Hele bir gün omzumda nasıl bir acı duydum anlatamam. Meğer sebep annemin hamile elbisesinin madeni kemeriymiş. Şöyle bir ellerimle annemin karın duvarına yüklendim. Anladı sanırım gevşetti de rahatladım.
Bir de malum turşu olayı.. Neler çektim bir bilseniz. Bana nasıl da dokunuyordu. Ama evlatlık duygusu işte katlanıyordum. Ne de olsa annem! Canı çekmiş yemiş! Ama turp yemesine çok içerliyordum. Bir ömür ağzıma sürmemeye yemin etmiştim.
İlk aylarda boğazıma bir yudum süt, yoğurt girmemişti biliyor musunuz? İnanın sokak sütçülerinden medet umuyordum. Meğerse annem tiksiniyormuş sonra neyse ki lıkır lıkır içmeye başladım. Gıdasına dikkat etmek zorunda.. O aldığı bebek giysilerine nasıl sokacak beni! Sonra sağıma soluma pamuk sıkıştırmak zorunda kalacak diye ödüm koptu. Ama neyse ki bu süreci de çabuk atlattı da adam gibi beslenmeye başladım.
Sürekli evde oturduğu zamanlarda o kadar çok sıkılıyordum ki..Ben de insanım benim de canım var! Onun gezmesi demek benim de gezmem olacaktı ne de olsa! Bir nefes hava da ben alsam günaha mı girersin be anneciğim? Hem ne kadar hareket edersen o kadar çabuk doğarım bunu da bilmeni isterim.
Anneciğim ve babacığım uzun bir maratondan sonra artık yanınızdayım. Eğer size rahatsızlık vermişsem özür dilerim. Ama hiç merak etmeyin. Beni koklamanıza müsaade ederek kendimi size affettireceğim. Babacığım doğumumu beklerken dokuz doğurduğunu biliyorum. Seni de annem kadar çok seviyorum.
kızlar ben hastayım felaket dökülüyorum midem bulanıyo kaç gündür ama dün akşam 2 kere çıkardım yüzüm döktü yine karnım afedersiniz sanki cırcır gibi ağrıyo kasıklarımyani belim kopuyo resmen sırtım yine öyle fena üşütmüşüm eim nasıl kızıyo o gün camları açtım işleri yaptım terledim tutuldum resmen başımı kaldıramıyorum ama midem çok kötü yaa bu hamileler ne çekiyo şimdi anlıyorum Allah yardımcıları olsun kaç gündür midem bulanıyo ya eşimde içten içe acaba gebelik belirtisimidr gibi düşünüyomuş benim haberim yok tabi dün felaket çıkınca dediki yok sen iyi üşütmüşün bu şekilde gebelikte bile çıkarmazlar herhalde nasıl üzüldüm bana demiyo umut ederim diye ama içten içe umutlanıyo garibim
kızlarrr bacılarrr nerdesinizzz ben geldimm evimi düzdüm eşyalarımı düzdüm tabi şuan yukardayım eşim işte tv kurmadık sadece bi demirler yapılcak onu da yarın adam gelicek yapmaya aayyy çok heycanlıyım ya eşimle ikimizin olduğu ev başbaşa çok güzell..bu gece evimizde uyucaz bakalımm nasıl olcakk ama bn sizleri özledimm nerdesunuz
kızlarrr ben geldim gene yoksunuz şuan evmdeyim yalnızım ve mutluymmmmmmm kocişte işten geldin mi tmm allahım san şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?