Kaldığımız Yerden Her Telden..

Günaydın hanımlarr. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, şanslı bir hafta diliyorum hepinizeeee.. ee hadee gelinnn..

Günaydın hanımlarr. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, şanslı bir hafta diliyorum hepinizeeee.. ee hadee gelinnn..

Canım günaydın
ben geldiiiiimm
Dünkü buhram günün üstüne bugün daha iyi hissediyorum kendimiiiii

çok sükür anneler gününü de atlattık anne olamadan...

Canım günaydın
ben geldiiiiimm
Dünkü buhram günün üstüne bugün daha iyi hissediyorum kendimiiiii

çok sükür anneler gününü de atlattık anne olamadan...

hoşgeldinnn gülüm..Evet atlattık canım ben buhrana fırsat vermedim pek ev temizledim kaynanaya gittim orada da bebek konuasu açıldı doğum konusunda sevgili kaynanam sezeryanın kötülüğünden bahsediyordu kendi doğumunda normal olmasına rağmen çektiği sıkıntılardan falan yok sezeryan ameliyat, kesip biçiyorlar bebeğine bakamaz kim bakacak kalkamaz bilmem ne neyse ses çıkarmadım ama ben sezeryan istiyorum mesela minyonum ve bebeğime birşey olacak diye korkuyorum sıkışırsa diye ona bişi olacağına ben zahmet çekerim o anda bişi derse de annem var gelir bakar derim bu kadar yanii. Snra alışveriş merkezine gittik eşimel dönüşte aman her yerde bebekler ama alıştım galiba. Merak etme bitanemm seneye anneler gününde ya karnımızda ya kucağımızda olacaklar hayırlısı olsun hakkımızda İnşalah..

Canlarımm öğle yemeğine çıkıyorum. 13.30 da gelicem haberiniz olsun burada olursanız konuşuruz elifimmm öğleden sonra gelecekti sabahtan eşi evdeydi öpüyorumm görüşmek üzeree..

ben geldim herkese hayırlı haftalar kızlar nasılsınız dejavum yemeğemi çıktın gülüm afiyet olsun beimde eşim gitti ama kalktığımdan beri elektirik yoktu giremedim işlerim duruyo yapasım yok belim felakaet moralim hiç yok geceden beri yumurtlama akıntısı gibi yoğun akıntım geliyo şimdi yumurtluyo gibiyim ben dedim çok ağrıyo belim kasığım keisn bundandiye ama adetimede 1 hafta var yani pazar yada pazartesi olucam bu kadar zamanada akıntı ne alaka anlamıyorum midem çok kötü sabah yine kustum akşam da felaketti sanki sabun yemiim gibi kokuyo ağzım iğrenç böyle oldukça eimde acabamı diyo ben yok diyorum sakın umutlkanma çünkü yok eminim diyorum ama acı çekiyorum canım yanıyo şu yarayı dondursaydık hayırlısıyla offfffffffff

hosgfeldin canım bende seni bekliyodum. nasılsın bakimmmmmmmmm

meleğim benim eşimde düşünmez genelde doğum günü ve evlikilk yıldönümüdr ötesi yok yani amabu sene nerden çıktı bilmiyorum çok şaşırdı bende çok mutlu oldum düşünmüş olması çok duygulandım inş bu ay gelir bebeğimizde ömutluluğumz katlanır kat kat olur hayırlısıyla ama vallaha içimde tarifsiz bir korku var nedense bu ay belirtiler diye bir bölüm yok bende yaşıyorum ama hiç heveslenmiyorum çok korkuyorum umutlanıp kırılmaktan beklemek en iyisi öyle yada böyle hayırlısı olsun sonucu

ağzına yüreğne sağlık meleğim ne güzel anlatmışşın anne bu ötesi yok iyi yada kötü anne hakkı ödenmez annesi olanlar belki kıymetini bilemiyo ama olmayanlar biir ama ne çare en iyisi hayattayken kırmamak üzmemek kıymetini bilemk herşey bizim iyiliğimiz için bunu ozamanlar anlamasakda sonrasında hak veriyoruz ne kadar kırsakda annemiz bizi affeder benim annem yok ama babam annemdir bende ebabamın anneler gününü kytladım dün hakkını ödeyemem Allahım başımızdan eksik etmesin AMİNNNNNNNNNNNNN

tostosum niye bu kadar stres yapıyosun ya rahat ol biraz canım. belkide ikinci kez yumurtluyon kısım yap sen bugünde halvetini. bazen insanda bi kac yumurta olusabiliyor. belki bu sefer obür yumurtan catlıyo ne bilim:26::26:
doktora ne zaman gitcen. dünki ovucan resmini gördüm bayagı koyu duruyo. dün sabah bende cok kötüydüm. tuvalete gittim dogru düzgün cişimi yapamadım cok fazla vardı. kasıgıma bi kramp girdi cok kötü oldum gittim geri yattım ya kalkıp dus alana kadar düzelmedi.

iki gün sonra doktor kontrolum var dananın kuyrugu kopacak sanırsam varsa bielli olur hemen teste yollar beni. olurda olumlu cıkarsa sonuc mayısın 24 üne kadar sölemicem kocişe. insallah tutabilirimde kendimi. o gün bizim evlilik yıldönümüzde en güzel hediye olur kocişe.

elimde değil gülüm yani dengesizlik olunca insanın aklına takılıyo geç yumurtlama demek adet gecikmesi demek gecikmesinki şu yara işini halladeyim haziranda babamlar geicek temizliğim duruyo taşınma ii var aradan çıksın da diyorum açıkçası bebek umudum var ama yok korkudan olsada yaralı rahime gelicek bilmiyorum yaa ovucanım kırmızıydı şimdi yine yaptım pek kızarmadı gibi dünkü kadar senin kaçıncı günün acaba ağrılar bebek için falanmı bitanem ay inş düzenli halvet oldumu bizde dün oldu işte bugün olmaz dha midem çok fena vallaha meleğim yaa hiçhalim yok gözümdede yok olmasın zati benim 23. günüm bu pazar yada pazartesi adet olucam senin nez aman

ayy heyecan bastı inş gülüm hayırlısıysa gelsin inş en büyük anlamlı hediye olur Allahım nasip etsin inş bitanem yaa vallaha nasıl sevinirim sen ben dejavu kaldık zaten kadro tamam osa başka belirtilerin varmı peki :18::18:

melisam bak bugün daha silik dün koyuydu anlamadımki ne alka yumurtlama akıntısı gibi beyaz uzayan yapış yapıştı akıntım sinir bastı şimcik

ya ovucan testinde içilen seylerde yapılan saatta kac satta yapmanda hersey etkiliyo. dün yaptım önceki günden daha koyu cıktı. dün 5.30 dan 10 a kadar tutuum cişimi sinemaya falan gittik zati bişi de içmedim ondan uzun süre tutabildim ama evde dururken asla 4 saat tutamıyorum. iki saat o da bi demlik cayı içiyorum vallahi. ondan bi anın bi anına uymuyo benim testlerin. benimde yirmili günlerde canım. gecen ay 22 nisanda adet olmuıstum işte. bu sefer yumurtam kocaman olmus insallah tutmustur.4 mayısta catlatma ignesi vuruldum bi 6 kere falan hergün yaptık. simdi gün asırıyA DOndük iste.

yok canım cişim gelince cok tutamıyorum işte yumurta büyük ya mesaneye baskımı yapıyo ne. kasık agrısı var .memişlerimde tık yok.

yok canım cişim gelince cok tutamıyorum işte yumurta büyük ya mesaneye baskımı yapıyo ne. kasık agrısı var .memişlerimde tık yok.

al bendende o kadar 15-20 dk dk sıkışıyorum gidiyorum ama azıcık birşey iki damla birde gögüslerde tık yok sadece bel kasık mide bulantısı birde idrarda kokma ağızda kokma ne kaldı geriye bende idrar yolu enfeksiyonu var balım midem o yüzndende olabilir bu hafta çarşamba günü gidicez doktora nasip olursa sonuçlarım çıkmışşa tabii bu arada sen bana en son adet tarihini yazarmısın bir hesap ediceme

22 nisan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…