- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.261
inş gülüm yaa üzüldüm ama ben anlamıştım ses çıkmayınca anladım amakeşke tersi olaydı inş rabbim sağlıkla kucağın alacağı evlatlar nasip eder balım
sen nasılsın gülm bebiş nasıl
maşallah teyzesi oğlum kıpır kıpır bugün hissediyoru kendini rabbim korusun:) bende iyiyim çalışıyorm .sen nasılsın gülm bebiş nasıl
canım sen rejime devammı ay ben cok kötüyüm ya bogazım hiç durmuyo acayip tatlı yiyorum seker hastası olcam yakında tam olcak. kahvaltıdan sonra hemen tatlılara yükleniyorum oglen yemekten sonrada cikolata götürdüm üf ya su tatlıyı bi kesebilsem.
maşallah teyzesi oğlum kıpır kıpır bugün hissediyoru kendini rabbim korusun:) bende iyiyim çalışıyorm .
melisam tatlı tamamn kesmen lazım kuzucuk hatta çayı bile şekersiz içimen lazım asıl kiloyu şeker yapıyorrrrr .
maşallah teyzesi oğlum kıpır kıpır bugün hissediyoru kendini rabbim korusun:) bende iyiyim çalışıyorm .
melisam tatlı tamamn kesmen lazım kuzucuk hatta çayı bile şekersiz içimen lazım asıl kiloyu şeker yapıyorrrrr .
HOŞGELDİN GÜLÜM OHH AFİYET OLSUN CANIM BENİM YARASIN BALIMAAAgeldimmmmmmmmmmmmmmmm cayıda demlemiştim evden cıkmadan iyi oldu. cay içiyoreum simcik karnımıda doyurdum dayanamadım cig köfte aldım.......
EVET GÜLÜM DEVAM EDİYORUM 77 KİLADAYIM ŞUAN BİR KAÇ GNDÜR HİÇ BİRŞEY YİEMİYORUM SADECE DOMATES SALATALIK ACI BİBER BAŞKA BİRŞEY YOK MİDEM ALMIYO SPORA BAŞLIYIM DİYORUM BU BEBEK OLAYINDAN OLMUYO DÜŞÜK OLURMU VARMIDIR DİYEEEcanım sen rejime devammı ay ben cok kötüyüm ya bogazım hiç durmuyo acayip tatlı yiyorum seker hastası olcam yakında tam olcak. kahvaltıdan sonra hemen tatlılara yükleniyorum oglen yemekten sonrada cikolata götürdüm üf ya su tatlıyı bi kesebilsem.
OHH OHHH MAAŞALLAH BEBEİŞİMİE BALIM OYNASIN OYNSAIN OHmaşallah teyzesi oğlum kıpır kıpır bugün hissediyoru kendini rabbim korusun:) bende iyiyim çalışıyorm .
elifimmmmmmmmmmmmmmmmmmm ses ver
HOŞGELDİN GÜLÜM OHH AFİYET OLSUN CANIM BENİM YARASIN BALIMAAA
EVET GÜLÜM DEVAM EDİYORUM 77 KİLADAYIM ŞUAN BİR KAÇ GNDÜR HİÇ BİRŞEY YİEMİYORUM SADECE DOMATES SALATALIK ACI BİBER BAŞKA BİRŞEY YOK MİDEM ALMIYO SPORA BAŞLIYIM DİYORUM BU BEBEK OLAYINDAN OLMUYO DÜŞÜK OLURMU VARMIDIR DİYEEE
OHH OHHH MAAŞALLAH BEBEİŞİMİE BALIM OYNASIN OYNSAIN OH
GÜLÜM SÜPÜRGE YAPIYOUDUM BİR YANDANDA İŞLERİ YAPIYORUM YARINA KALMASIN DEDİM DAYANAMADIM
ay ben bugun ilk defa 12 de süpürüp silme işini hallettim sabah erken kalktımda. yoksam tam su saatler temizligimi bitirirdim. kıs sen kac kiloydıunda 77 oldun yavvvvvvvvvvvvv:26::26:
gülüm ben 85 tim58kilodan çıktım o kioya şimdi veriyorum işte
aferin kıs iyi vermissin 8 kilo gitmiş .bende bi verebilsem. benn cok ters indsAIM HAMİLE KALMAYI BEKLİYORUM HAMİLELİKTE ZAYIFLARIM GARİİİİİİİİİİİİİİİİİ
evet de gelde bogazıma anlat sen onu hergün adet olcekmiş gibi tatlı krizine giriyorum. ole meyvelerin sekeride yetmiyo bana ya zaten ondan kilo aldım ya. bekarken hep tuslu sekerdim tatlı hiç aramaz adet olmadan cok nadıır isterdi canım. ama gel gelelim son iki senedir var ya oluyorum tatlı için resmen ya.
ya o kötü işte cnm :) diyet çikolata falan ye ozaman onun kalorisi az oluyor .ben de tombiş gebe kaldım kuzum 69 kaldım boy 165 şuan itibariyle 73 kiloyum bakalım kaç kiloyla tamamlıcaz ama dikkat ediyorum bebemde tabi 380 gr olmuş 380 eşi desen suyum fala 1,5 kiloya yakını yavruya almışım gerisini kendime heralde:) bide acayip çk su içiyorum oda 1 kilo falan farkettiyorl.senin nasıl canım kilon hamileleiginden beri kac kilo aldın. su an kacsın.
HOŞGELDİN GÜLÜM OHH AFİYET OLSUN CANIM BENİM YARASIN BALIMAAA
EVET GÜLÜM DEVAM EDİYORUM 77 KİLADAYIM ŞUAN BİR KAÇ GNDÜR HİÇ BİRŞEY YİEMİYORUM SADECE DOMATES SALATALIK ACI BİBER BAŞKA BİRŞEY YOK MİDEM ALMIYO SPORA BAŞLIYIM DİYORUM BU BEBEK OLAYINDAN OLMUYO DÜŞÜK OLURMU VARMIDIR DİYEEE
OHH OHHH MAAŞALLAH BEBEİŞİMİE BALIM OYNASIN OYNSAIN OH
GÜLÜM SÜPÜRGE YAPIYOUDUM BİR YANDANDA İŞLERİ YAPIYORUM YARINA KALMASIN DEDİM DAYANAMADIM
ya o kötü işte cnm :) diyet çikolata falan ye ozaman onun kalorisi az oluyor .ben de tombiş gebe kaldım kuzum 69 kaldım boy 165 şuan itibariyle 73 kiloyum bakalım kaç kiloyla tamamlıcaz ama dikkat ediyorum bebemde tabi 380 gr olmuş 380 eşi desen suyum fala 1,5 kiloya yakını yavruya almışım gerisini kendime heralde:) bide acayip çk su içiyorum oda 1 kilo falan farkettiyorl.
oynasın teyzesi merak ediyoz sonra nasıl iyimi diye
Yaaa ben o kadaan alıntı yaptımm gelmemşş yazdıklarım o ara kapadım mı acaba bilmem ki neysemm teker teker yazayım barii..
Elifimmm o kadar geç yumurtlama olacağını sanmam belli de olmuyor bu işleri gerçi ama akıntı gebelik olacağı zamanda çoğalır inşallah vardır canım hadi ağrılar falan üşütmekten mide bulantın geçmedi bu kadar uzun sürmez ki üşütsende bir de sabun gibi tad var diyorsun ay hadi inşallah olsun bu ay yaa eşine de malum olmuştur belki. Kendini yorma gülüm yaaa bak şimdi iş yapıcan akşam kıvranıcan daha fena boşver biraz gülüm. spora falan bu halnle hiç kalkışma canım hiçbirşey yiyemiyorsan meyve ye vitamin al canım benim.. Yarayla bebeğin akalası yok canım o yara rahim ağzında bebek rahmin içinde evet zorlukları olur ama çok zararı olmaz asıl sorun enfeksiyon onun çözülmesi lazım..
Melisam inşallah vardır canım yıldönümü sürprizi olur ne güzel bundan güzel hediye mi olur dimi..
Moonum nasılsınn.Bebişin baya hareketlenmiş maşallahh... O kşiye de Allah rahmet eylesin ölümün her türlüsü kötü kime gelirse gelsin o insan sevmediğimiz biri de olsa üzülüyor insan..
Benim regl hala meydanda yok arkidişler yarın yeni kutuya başlamam lazım regimin gelip bitmiş yada bitmeye yakın duruma gelmiş olması lazımdı tık yok doktorumu arıcam bakalım yaaa kist mi oldu ne oldu anlamadım ki..
bilemiyorum ki meleğim yaa 23.günüm bugün adetim ya pazar yada pazartesi yani bu kadar kala nasıl oluy bimyorum su gibi gelidi kesilmedide ama şuan yok birşey dün akşam sabun tadı geldi vallaaha ama bilemiyorum hiç umut etmiyim diyorum ama kendimi umutların içinde buluyorum vallaha bitanem hayırlısı Allahtan bkalım çarşamba gidicez nasipse gitsekde kan tahlili olurmu bilemiyorum eşime diyorum bekleyelim haftaya salı gidelim garanti olsun artık adetlerim şaşmıyo yaa bekleyelim yok diyo olsada çıkar bu belirtilieden sayılırsa eğer gidelimki sende dikkat et kendine var diye yoksa i güç derken durmuyorsun yoksada sağlık olsun diyo biliyo beni evet midem çok fena böyle kokulara bazen dayanmıyorum bazen bulanıyo sadece bugün sabah aç karnına kustum cuma yeidğim gitti ve sürekli bulanıyo üşütsemde neden sadece midem ne grip ne boğazımda şişlik birşey yok ama tabi aksini düşünelim diyoum eşime her ay benden umutlanıyo bende dedim bak elle tutulur gözle görüür belirtiler var ama ben saymıyorum üzerinde durmuyorum sen ne görüyosan o adet olursam ne üzül nede yıkıl yinede umutlanma boşver diye snein adeitn nedne gelmediki meleğim yaa sen ara en iyisi doktorunu hiç durm balım :44::44::44:
Yaaa ben o kadaan alıntı yaptımm gelmemşş yazdıklarım o ara kapadım mı acaba bilmem ki neysemm teker teker yazayım barii..
Elifimmm o kadar geç yumurtlama olacağını sanmam belli de olmuyor bu işleri gerçi ama akıntı gebelik olacağı zamanda çoğalır inşallah vardır canım hadi ağrılar falan üşütmekten mide bulantın geçmedi bu kadar uzun sürmez ki üşütsende bir de sabun gibi tad var diyorsun ay hadi inşallah olsun bu ay yaa eşine de malum olmuştur belki. Kendini yorma gülüm yaaa bak şimdi iş yapıcan akşam kıvranıcan daha fena boşver biraz gülüm. spora falan bu halnle hiç kalkışma canım hiçbirşey yiyemiyorsan meyve ye vitamin al canım benim.. Yarayla bebeğin akalası yok canım o yara rahim ağzında bebek rahmin içinde evet zorlukları olur ama çok zararı olmaz asıl sorun enfeksiyon onun çözülmesi lazım..
Melisam inşallah vardır canım yıldönümü sürprizi olur ne güzel bundan güzel hediye mi olur dimi..
Moonum nasılsınn.Bebişin baya hareketlenmiş maşallahh... O kşiye de Allah rahmet eylesin ölümün her türlüsü kötü kime gelirse gelsin o insan sevmediğimiz biri de olsa üzülüyor insan..
Benim regl hala meydanda yok arkidişler yarın yeni kutuya başlamam lazım regimin gelip bitmiş yada bitmeye yakın duruma gelmiş olması lazımdı tık yok doktorumu arıcam bakalım yaaa kist mi oldu ne oldu anlamadım ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?