Kaldığımız Yerden Her Telden..

aynen aynen benimkiledede yok boş fıs çuval gibler adetimedebirşey kaladı normalde 12 gün öncce falan acıma olurdu ama yok aman nebileyim vücut o kadar dengesizki bir ay oluyobir ay olmuyo be bitanem bakıp görücez

tostosum bunlar bana uymuyoki cünkü son adet tarifinden ssonraki ilk soru kacde adet oluyonuz benim belli olmuyoki o olay gecikiyo ya habire bazen 30 bazen 35 kafasına göre takılıyo benim periyot

tostosum bunlar bana uymuyoki cünkü son adet tarifinden ssonraki ilk soru kacde adet oluyonuz benim belli olmuyoki o olay gecikiyo ya habire bazen 30 bazen 35 kafasına göre takılıyo benim periyot

benimde son 2 aydır 28 günde bir 29 günde bir oluyo balım aman şimdi arkadaşımı aradımda geçen pazartesi normal doğum olucaktı sancıları bekledi bekledi gelmedi bugün gitti işte çatı çok darmış sezaryana almışkar sesi çok kötü geliyodu yaa tırstım korktum anacım biz bu bebeği istiyoruzda sonunu düşünmüyoruz sesi çok fenaydı aplayım var vallaha yaaa oğluşu oldu bir kızı vardı oğlu oldu işteee

canlarımmmmm merhaba hepinizeeeeeeee.bugün hiç sevmediğim birinin vefat ettiğini öğrendim ,sevmemem rağmen üzüldüm hayat pamuk ipliği ucunda bugün var yarın yokuz . hayattaki tek gerç ölüm. kalktımsabah okişi için bol bol dua ettim.rabbim günahlarını bağışlasın. arkidişlerimede dua ettim bebeleri gelsin diye rabbim inşallah kabül eder bir an önce sevinriiz:)))))))))))))))

işte istiyoruz olmuyo ya kıymete geliyo bizde bebek arzusu. halbuki arkadasıma bakıyorum bebegi 7 aylık falan ama kısı acayip baglıyo ya . eski özgürlügü kalmadı. birlikte bi yere gidiyoruz gezmeye bebek burnundan getiriyo kısın ya ne keyif yapabiliyo ne bişi. bunlarıda görünce kendime kısıyorum en rahat günlerimizdeyiz su an cok uslu bi bebek de olsa yine büyük bi sorumluluk ya canım sıkılınca 5 dakkada karar veriyorum suraya gidecem diye. bebeiş olunca nerde olcak o özgürlük aman esiyo aman yada hava güzel ama bisürü yükünü al cık. evden cıkmak iki saati bulcak.
iste bunlarda aklıma gelince hayırlısı düyorum geçiyorum.

hoşgeldin meleğim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sevmek sevmemek dediğin gibi tek gerçek var oda ölüm rabbim bizden razı olmadan almasın bizi yanına inş sevdiği kullardan eylesin balım amin duların için bin kere razı olsun bitanem

basın saolsun canım allah kabul etsin.

evet haklısın aslında ama onlarsızda olmuyo şimdi biz ne çekildiğini bilmeden stiyoruz ama bir kere yapanlar acıyı biliyolar korkuyolar biz körükörüne gidiyoruz işte balım yinede hakkımzda hayırlısı olsun inş hayırlı sağlıklı eli kolumayağı tam evlatlar nasip etsin rabbim ben artık eşime o haberi vermeyi istiyorum hayırlısıylaaa

evet aynen öyle tatlım hakkımızda hayırlısı her zaman için :) asemb gene yok ya 20 gün oldumu
basın saolsun canım allah kabul etsin.

sağol cnm rabbim size hayırlı ömür versin. ammmmmmmin inşallah kızlar kabul olur.

evet aynen öyle tatlım hakkımızda hayırlısı her zaman için :) asemb gene yok ya 20 gün oldumu

sağol cnm rabbim size hayırlı ömür versin. ammmmmmmin inşallah kızlar kabul olur.

evet balım yarın 3. haftası işte hala yok ve haberde yok fındıkran da düşük yapmış haberiniz varmı dün yazdı bana malesef düşmüş bebeişi Alahım sabır versin balım

ana kıs asemdemi düük yaptı. fındıkkıranı bilmiyodum cok üzüldüm ya tühhhhhhhhhhhhhhhh

yok yok gülüm aemb yapmadı Alllah korusun o istanbula geldi annesine am a 1 haftalığına geldi ses yok yarın 3 hafta oluyo ama fındıkkran düşük yapmış malesefff

yok yok gülüm aemb yapmadı Alllah korusun o istanbula geldi annesine am a 1 haftalığına geldi ses yok yarın 3 hafta oluyo ama fındıkkran düşük yapmış malesefff

ayy yeni gördüm üzüldüm ya .rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasipetsin inşallahl

ayy yeni gördüm üzüldüm ya .rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasipetsin inşallahl

inş gülüm yaa üzüldüm ama ben anlamıştım ses çıkmayınca anladım amakeşke tersi olaydı inş rabbim sağlıkla kucağın alacağı evlatlar nasip eder balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…