Kaldığımız Yerden Her Telden..

allah allah niye gelmiyor acaba adetin.hayırlısı olsun tatlım kist falan değildir inşallah. evet cnm 1 haftadır başladıbakalım şimdi içimi gıdıklıyor ilerde tepik olarak geni döncek:))))))))
annesini merak ettirmez bizim oğluşumuz merak etme sen artıkın oynak bir oğluşun var vur patlasın çl oyansın

:::))))))))) illahi teyzsei ne yapsın yavrum kendi kendine takılıyor

doktor büyük ihtimalle önce test yapar sonrada negatifse söktürücü yazar canım gecen ay benim cok fenaydı ya iki kutu söktürücüyle oldum adetyi.

evbet çok fazla ama hep öyle oluyor umutlanıyoruz üzülüyoruz sonta biz yok diyelim.. Canım hiç belli olmaz o annemin hiçbir belirtisi olmamış ama gebeymiş herkeste farklı olur belirtiler zaten araştırırsan göğüs ağrısı genelde regl şöyle 1 hafta gecikince tam anlamıyla başlarmış.

ay ne bileyim yaa çok kanama geliyor diye bu ilacı aldım ara kanamalar kesildi diye sevindim şimdi regl yok meydanda sinirlerim bozuluyor artık yaa..

doktor büyük ihtimalle önce test yapar sonrada negatifse söktürücü yazar canım gecen ay benim cok fenaydı ya iki kutu söktürücüyle oldum adetyi.

inşallah poziitif çıkar bu sefer canım benim gerek kalmaz söktürücüye..

aferin kıs iyi vermissin 8 kilo gitmiş .bende bi verebilsem. benn cok ters indsAIM HAMİLE KALMAYI BEKLİYORUM HAMİLELİKTE ZAYIFLARIM GARİİİİİİİİİİİİİİİİİ
kilolu hamile kalan insanlarcnm gebelikte çok almıyor bebek ilk 3 ay stoktan yiyor mesala benim arkadaşım 48 kilo ile hamile kaldı aynı haftadayız o 12 kilo aldı mesala ben ona göre az aldım yani teorin doğru :)

ne zaman kontrole gidiyorsun tatlım dur hemen canını sıkma bakalım.

evet gülüm haklısın umutlanmak olmsın ki sonunu dayanmamk kolay olsun hayırlısı ise olsun aman değilse olmasın boşvr kapatalım bebiş zamanını ne zaman sonuç çıkarsa o zaman gidicem bebeğim önümüzdeki hafta 28 günde bir olduğum için bu pzara yada pazartesine geliyo işte gülüm iyide sende acil olursun durumun vahim kanama yok ilacı alıp almam mezusu bağlamaları lazım aslında ama sen arada olmadı o zaman bakalım ne yapılır diye bebeğim benim

insallah canım ya insallahhhhhhhhhhhhh

kızlar ben namaza geçiyorum bir de yatak odaısnın banyou kaldı yıkayıp geliyorum sistem atablir bekleyim emi gelicem bye byeeee

iyiymiş o zaman. bende su an 68 im su an hamile kalırsam yandım diyodum.

yok işte aşağı yukarı bende senin kilondaydım ,ama gören daha zayıf sanıyordu niyeyse :)kilolarım orantılıydı:) o kiloda gebe kaldım sadece göbekten alıyoz şimdi bakalım ilerleyen zamanda ne olur bilmem.benim arkadaşım 75 kilo ile hamile kaldı 83 kilo doğurdu ve şimdi kiz 68 kilo::))))))))))))))))) yani gebelik kilosu veriliyor çok almayınca

kilolu hamile kalan insanlarcnm gebelikte çok almıyor bebek ilk 3 ay stoktan yiyor mesala benim arkadaşım 48 kilo ile hamile kaldı aynı haftadayız o 12 kilo aldı mesala ben ona göre az aldım yani teorin doğru :)

anam o zaman ben yandım yaa çok zayıfım ben artık nasıl tamamlarım bilmem ama 3 ay bulantılar bekler beni gastritim var hiç aç kalmamam lazım bulanıveriyor midem ebeyken nasıl olur bilmem. Geçen gezsiyoruz ben gbi benden az daha uzun biri vardı baya kilosu vardı ama eşim diyor bak ebeyken böyle olucan yaa hayırrr olamaz dedim kız o boya 90 kilo vardı sanırım..

ne zaman kontrole gidiyorsun tatlım dur hemen canını sıkma bakalım.

valla canım aslında öbür kutuda bitecekti öle gidecektim ama bugün ararım gel derse yarın giderim gülüm yaa. Neden böyle yaptı anlamadım.

canım işte randevu alıp illa gidelim diye bağlamıyorlar ben dr sorup gelmem gerekir mi diye öle gitmek istiyorum da gel derse giderim ama çağırır zaten ya büyük ihtimal. Yokda öbür kutuda bitecekti öyle çağırmıştı beni.

kızlar ben namaza geçiyorum bir de yatak odaısnın banyou kaldı yıkayıp geliyorum sistem atablir bekleyim emi gelicem bye byeeee

Allah kabule tsin canımm bekliyoruz biz ama bak yine yoruyorsun kendini alıcam elime oklavayı haa az kaldıı..

canım eğer çok çok fazal alınmadıysa hamilelik kiloları en güzel emzirerek veriliyormuş çok kalori tyakıyormuş anne bebeğini emzirirken bu yüzden hem bebek hem anne için emzirmek çok önemli canım tabi nornal doğum yapmakta etkiliyor sezeryanda göbak daha fazla kalıyormuş normal doğum da kşlo verimi daha fazlaymış belki da fazla suyu daha çok attığı için ödemi indirdiği için olabilir..

evet cnm dr bana normal doğurtcam seni diyor epidural normal dedi:) bakalım kısmet artık.

sağolsın bitanem Allah razı olsun bitti ilerim kızma canım benim yeminle ev batmış içim açıldı şimdi oturdum kahve iicem ablam benim kızma kzıarsanda boynum kıldan ince sesim çıkmazzzah ahh bu doktorlar vallaha ne olur sanki altı üstü birşey sormak illa randevu gerek ne diyebilirimki artık gereken ne ise yapıcksın meleğim benimde eşim gitti sordum biraz önce sonuçları 15 günden aşağı gelmez demiş yani cuma gelir pazartesi yada salı gideriz adet olursamda gider gün alırız işte konuşuruz doktorla dondurma işlemini bakalım artık hayırlısı Allhtan

kıslar ben cıkıyorum kendinize cok iyi bakın. kocaman öptüm hepinizi

öptüm canım dikkat et kendineee..

evet cnm dr bana normal doğurtcam seni diyor epidural normal dedi:) bakalım kısmet artık.

çok iyi canım normal yanlısı olması epiduralde yapılırsa rahat edersin zaten 4-5 cm açılmadan sonra yapıyorlsr o zamana kadarda fazal sancı olmuyormuş zaten Allah kolaylığını verir inşallah bizde bol dua ederiz merak etme sen o gün hayırlısıyla bir gelsin..

senin ev sana göre hep batık zaten canım ama ben hiç sanmıyorum öyle olduğunu az canının kıymetini bil bende bilmiyorum da işte mezarda dinlencem heralde bu gidişle. 5. kat camlarımı siliyorum da diyorum kaynanama aman kızım bişi olur onun için bari kadın tut demiyıor laf diye bile ki ben istemiyorum ama insan bir düşünür bir de kirazları olcakmuışta ağaca çıkacakmışım tez elden gebereyim diye bakıyor galiba eşimde asşa olmaz uzandığımız yere uzanırız dedi ben de çıkarım ne var 5 katın camlarını siliyorum onada çıkarım dedim. Dün de szeryanının zararlarını anlatıyor yok ameliyatmışta bebeğe nasıl bakarmış anne de bilmem ne o an bişi demedim ama minyon oldupum için sezo düşünüyorum doğrusu bebeğim tehlikeye gireceğine ben biraz aı çekerim onlar geçer ama bebeğim yerine gelmez dimi ama haa dr normal yaparsın derse elbet yaparım şimdiden başladı yanii yönlendirmeler özelde soğurunca da yoktu benim zamanımda böyle diye başlar aman bitmez yanii.. Hayırlısıyla dondurulsun canımm kafan daha rahat olur belki belli olmaz gelivermiştir bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…