Kaldığımız Yerden Her Telden..

dejavummmm geldinmi şükür yaa herkes gitti diye üzüldüm vallahaaa

bitanem yan odaya çaya gittim kızlara koçfest festivali var kampüste bahar şenlikleri müdür yüksekokul sekreteri faln oaradalardı bizim müd. yard. zaten yok yurt dışında bende onlarla muhabbet ettim az ondann canım ama geldim bak..

Alah göstermesin gülm deme öyle çok haklısın aslında kendimizi düşünmezsek eller ne düşünür ki işleirne nasıl geliyosa işte öyle yapıyorlar kimseyi ilgilendirmez kararına saygı duymaları lazım elde vicdan ne gezer kendi kızları öolsa öylemi yaparlarki sen onlara kzılarından daha çok saygı gösterip evlatlık yapıyosun kusura bakmasında kayınvaliden snein kymetini bilmiyor Allahım bildiği gibi yapsın böylelerini sen nasıl biliyosan ve istiyosan öyle yap balım önemli olan senin sağlığın bebeğinin sağlığı banada kzıma meleğim gerçekten evim eşyalaroı biliyosun siyah yerler full açık neredeyse çok çabuk toz oluyo batıyo ama yoruldum gerçekten baya belim ağzrıyo her zmaan 2 hafta kala hatırlarmısın adet olucam belli derdim üstüne basa basa olucam ağtrılarım var derdim şimdi adetle alakası yok hiç ne göğüs acısı nede adet sancısı ağrılar çekiyorum ama işte farklı bu sefer ya adetim geçikecek yada biliyorum bitanem inanki çok istiyorum aklım sürekli o tarafta acabalarlamı dolu alıkoyamıyorum ama yine diyorum eğerki hayırlısı ise nasip etsin rabbim imdilik belirtiler olsada takılmıyorum ben adet olucam diye bekliyorum kendimi tutabildiğim kadarda tutup test falan yapmamaya çalışıcam varsa zaten çıkaıcak ortaya yoksada haıtlısı

anladım bitanem benim müdür yokya dedim gelir senden umudumukesmedim yani kuzum benim bende kahve iççiyorum dinleniyorum gel birlikte içelim

canım kuzum ben çıkıyorum eşim geldi yarına işim yok full burdayım dejavum öpüyorum meeğim görüşürüz inş hayırlı akşamlarrrr

canım kuzum ben çıkıyorum eşim geldi yarına işim yok full burdayım dejavum öpüyorum meeğim görüşürüz inş hayırlı akşamlarrrr

tamam balımm benimde mesai bitmek üzere yarın görüşrüüz bende eve gitcem dübden bezelyem var yarına da karnıyarık yapayım hazır olsun ne zamandır canım çekiyordu ya aldım pazardan yapcam. Az da ütüm var havlular onları ütülerim. Yarın yemeğim olacak yarın da salonu mu temizlerim vitrinlerimi yerlerimi bu haftasonu bişi yapmadım malum kendime ayırdım.Öptüm güzelimm çok dikkat et kendine akşam bari dinlen olur muu bitanemm..

slm kızlar ben geldim yoksunuz şuan annemlerdeyim kızlar bnm adetm gelmedi hep öönceden oluyodum gelmedii gelebilirde ya inş...gelmezler çünkü hiç hasta olcak gibi deilim dün den beri çok az nokto nokta kahve lekenmeler var ama tık yok gelmedi halla ayyy yarını atlasam hiçö gelmez inşşş

inşallah gelmez canım yaaa bebiş gelsinnn topiğimize artııkk dimi... Mıncırırım ben onuu. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

selammmmmmm kızlarr gunaydın gene yoksunuz bn bu gn erkenciyim çnkü heycandan uyamıyoum..geçen ay adetim 22 nisandı.1 hafta önce oldum 15 nsan da oldum..bn her ay adetlerim düzensiz asla gününde olmazdım..ve bu ay dünden beri nokta nokta kahvelekelenmelerim vardı ama adet olmadım..lekelenmelerimde bitmiş gibi gözükğyo ve bn çok heycanlıyım kızlar ltfen dua edn adet olmuyum lüften dualarınıza ihtayaçım var

Günaydın hanımlar sabah kalktım benim moral yerlerdeydi kötü rüya falan da görmedim ama hala regl yok rtada bugün dr arıcam kistten şüpheleniyorum yda prolaktin yüksek hala anlam veremedim ama artık canım çok sıkılıyor neyim var neyim yok bilmiyorum yeter artık yaa 2 senedir okuldur arabadır erteledik ocakta başlıcaz derken ara kanamlar bırakmadı peşimi şimdi de regl olamıyorum ne iştir bu yaa.. Ahh bilsen en baştan hiç ertelemezdim bir yandan da böyle olması gerekiyormuş Allah böyle kararlamış vardır vakti zamanı diyorum ama olmuyor. Annemin rahatsızlığı çıkmasaydı uzun süre çalışmak zorunda olmayacaktım niyetim bu aylarda aşılama ağustos eylül gibi tüp bebekti ama işte annemin meselesi elimi kolumu bağladı bir de rahatszlığım tabii. Ben hep zaten yazın tüpe gidicez diye araba almayı kabuıl ettim işe girdim şimdi annemin yaşı bitmeden emekli olmadan işi bırakamam benim primim tüpe yetmez, eşimin üzerine geçecektim işten çıkıp öle rapor alcaktık onun primi yetiyordu. Raporsuz yaptırmakta para istiyor yani ancak ocağa falan tüp olur aşılama ile umudum da az bilmiyırum artık ama çok bunaldım ben yaa.. 2 senedir ha bugün ha yarın diye düşünmekten ve bugünlere gelmekten çok skıldım..

inş..btanemmm ya inş... gelirse gerçekten yıkılırım ilk defa bu kadar umutlandımm

yıkılmak yok gülüm gelecek elbet dur bakalım bende yılıyorum pes ediyorum ama ben 2 senedir bekliyorum kuzum ondan bu isyanımm olacak merak etme belkide şu anda karnında ve ben burdayım anne diyor sana..

yıkılmak yok gülüm gelecek elbet dur bakalım bende yılıyorum pes ediyorum ama ben 2 senedir bekliyorum kuzum ondan bu isyanımm olacak merak etme belkide şu anda karnında ve ben burdayım anne diyor sana..

inş...btanemm inş..ya inş..hepimiz bebeklerimize kavuşuruz bter bu hasret

neyse cnm bn çıkıyorumm şuan kendi evmdeym kahvaltı fln yapıyımm evn işlerini yapyım yanınızdayımmm dua etmeyi unutmayın öpüyorum sizi

neyse cnm bn çıkıyorumm şuan kendi evmdeym kahvaltı fln yapıyımm evn işlerini yapyım yanınızdayımmm dua etmeyi unutmayın öpüyorum sizi

tamam canı afiyet olsun ayrıca kolay gesin yorma ama kendini ne olur ne olmaz canım tabii ki dualarımız seninle inşallahhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…