- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.321
miyibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
miyaba balımm kaymağımmm nasılsınnn..
sancılıyım ağrılıyım gülüm meleğim sen nasılsın bitanem
canım benim kıyamam sana bak bugün evin hiçbir işine bakmak yok ona göre konuşmam haa. Ben de fenayım ya moral yerlerde regl hala yok meydana kist mi oldu prolaktin mi yükseldi bilmiyorum akıntı kesildi olacak gibiyim dedr aradım asistanları meşgulmüş tekrar arıcam direk oranın numarasını verdiler inşallah görüşebilirim. Hastası oluncas görüştürmüyorlar onlar arıyorlar ama bekle ki arasınlar boşuna randevu parası da vermek istemiyorum gerek varsa gideyim dimi.
slm elfm balım h.geldn
hoşgeldin fıstıkım benim sende hoşgeldin nasılsın adetin gelmemiş hadi hayırlısı inş bebektir test yapsana balım geçmiş sonuçta çıkar:18:
Günaydın hanımlar sabah kalktım benim moral yerlerdeydi kötü rüya falan da görmedim ama hala regl yok rtada bugün dr arıcam kistten şüpheleniyorum yda prolaktin yüksek hala anlam veremedim ama artık canım çok sıkılıyor neyim var neyim yok bilmiyorum yeter artık yaa 2 senedir okuldur arabadır erteledik ocakta başlıcaz derken ara kanamlar bırakmadı peşimi şimdi de regl olamıyorum ne iştir bu yaa.. Ahh bilsen en baştan hiç ertelemezdim bir yandan da böyle olması gerekiyormuş Allah böyle kararlamış vardır vakti zamanı diyorum ama olmuyor. Annemin rahatsızlığı çıkmasaydı uzun süre çalışmak zorunda olmayacaktım niyetim bu aylarda aşılama ağustos eylül gibi tüp bebekti ama işte annemin meselesi elimi kolumu bağladı bir de rahatszlığım tabii. Ben hep zaten yazın tüpe gidicez diye araba almayı kabuıl ettim işe girdim şimdi annemin yaşı bitmeden emekli olmadan işi bırakamam benim primim tüpe yetmez, eşimin üzerine geçecektim işten çıkıp öle rapor alcaktık onun primi yetiyordu. Raporsuz yaptırmakta para istiyor yani ancak ocağa falan tüp olur aşılama ile umudum da az bilmiyırum artık ama çok bunaldım ben yaa.. 2 senedir ha bugün ha yarın diye düşünmekten ve bugünlere gelmekten çok skıldım..
yok gülüm dileniyorumm zaten hiç halim yok birazda adet sancıları geliyo gibi çok kötüydüm dün akşam belimden kıvrandım hala öyle midem fena bacakşarım ağrıyo sanki adet sinyallaeri veriyo senin neden gelmemiş olabilir diye inanki aklıma gelmiyo prolaktin olabilir gülüm kist olamsın meleğimmsen bir daha arasan olmazmı
iyim çok şükür balım heycanlıyım korkuyourm ümitliyim inş..olmam diye dua ediyorm eşime dedim de eşim işten geldinmi inş.berber alcaz bnde yanında olcam dedi eşim eğer zaten akşam 8 kadar olmazsam tamamdır..inş.ay saatler dk geçmiyo ya akşam olmasını sabirsızlıkla bekliyorum dua edn balım olurmu bana
iyim çok şükür balım heycanlıyım korkuyourm ümitliyim inş..olmam diye dua ediyorm eşime dedim de eşim işten geldinmi inş.berber alcaz bnde yanında olcam dedi eşim eğer zaten akşam 8 kadar olmazsam tamamdır..inş.ay saatler dk geçmiyo ya akşam olmasını sabirsızlıkla bekliyorum dua edn balım olurmu bana
gün aymıyo ki bize hep karanlık...
garip dünya...
kimbilir önümde neler bekliyo bizi daha hiç ummadıgımız..
aradım ulaştım canım doktora konuştum gebelik olabilir test yaptınız mı dedi bende muhtemel günlerde şehir dışındaydık dedim yine de olabilir çünkü korunma amaçlı bir ilaç değil dedi ama zaten ben ilaca başladıktan sonra hiç birlikte olmadık ovulasyonda da İstanbul'da gelince koyu çizgi görmedim imkansız yani hamile olmam işte cuma gününe kadar regl olmazsan gel dedi. Bu arada gebelik testi yap dedi öyle işte. Regl olmazsam cuma günü gifgicem olursam 2. kutuya başlıcam..
ay inşallah gelmezler yaa
kahverengi lekeler filan var bunda bir hayırrr
ay inşallah gelmezler yaa
kahverengi lekeler filan var bunda bir hayırrr
ederim gülüm etmezmiyim hiç inş eğer hakkında hayırlısı ise olsun bebeğim yaa inş hayırlı haberlerle gelirsin buraya bitanem yeni evin nasıl bakım
bende diyorum gebelik olurmu olur diye sen bence bugün test yap meleğim heyecan bastı vallaha ne olur olmaz inş vardır :18::18:
inş.. btanem hayırlısı cnm evmdeym şuan yemek yiyorum çok mutluyum huzurluyum kaynana olmadan yaşamak çok güzlmiş
naıslın canım görüşmedik bayadır batın geçtimi ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?