Kaldığımız Yerden Her Telden..

sancılıyım ağrılıyım gülüm meleğim sen nasılsın bitanem

canım benim kıyamam sana bak bugün evin hiçbir işine bakmak yok ona göre konuşmam haa. Ben de fenayım ya moral yerlerde regl hala yok meydana kist mi oldu prolaktin mi yükseldi bilmiyorum akıntı kesildi olacak gibiyim dedr aradım asistanları meşgulmüş tekrar arıcam direk oranın numarasını verdiler inşallah görüşebilirim. Hastası oluncas görüştürmüyorlar onlar arıyorlar ama bekle ki arasınlar boşuna randevu parası da vermek istemiyorum gerek varsa gideyim dimi.

yok gülüm dileniyorumm zaten hiç halim yok birazda adet sancıları geliyo gibi çok kötüydüm dün akşam belimden kıvrandım hala öyle midem fena bacakşarım ağrıyo sanki adet sinyallaeri veriyo senin neden gelmemiş olabilir diye inanki aklıma gelmiyo prolaktin olabilir gülüm kist olamsın meleğimmsen bir daha arasan olmazmı

hoşgeldin fıstıkım benim sende hoşgeldin nasılsın adetin gelmemiş hadi hayırlısı inş bebektir test yapsana balım geçmiş sonuçta çıkar:18:

iyim çok şükür balım heycanlıyım korkuyourm ümitliyim inş..olmam diye dua ediyorm eşime dedim de eşim işten geldinmi inş.berber alcaz bnde yanında olcam dedi eşim eğer zaten akşam 8 kadar olmazsam tamamdır..inş.ay saatler dk geçmiyo ya akşam olmasını sabirsızlıkla bekliyorum dua edn balım olurmu bana

gün aymıyo ki bize hep karanlık...

garip dünya...

kimbilir önümde neler bekliyo bizi daha hiç ummadıgımız..

aradım ulaştım canım doktora konuştum gebelik olabilir test yaptınız mı dedi bende muhtemel günlerde şehir dışındaydık dedim yine de olabilir çünkü korunma amaçlı bir ilaç değil dedi ama zaten ben ilaca başladıktan sonra hiç birlikte olmadık ovulasyonda da İstanbul'da gelince koyu çizgi görmedim imkansız yani hamile olmam işte cuma gününe kadar regl olmazsan gel dedi. Bu arada gebelik testi yap dedi öyle işte. Regl olmazsam cuma günü gifgicem olursam 2. kutuya başlıcam..

canım benim inşallah gelemz akşama kadar kırmızlarda gebelikte görürsün çizgiler en koyusundan hayırlısı olsun inşallah ama bizi habersiz koma emii..

ederim gülüm etmezmiyim hiç inş eğer hakkında hayırlısı ise olsun bebeğim yaa inş hayırlı haberlerle gelirsin buraya bitanem yeni evin nasıl bakım

ay inşallah gelmezler yaa
kahverengi lekeler filan var bunda bir hayırrr

gün aymıyo ki bize hep karanlık...

garip dünya...

kimbilir önümde neler bekliyo bizi daha hiç ummadıgımız..

canım elibesesim öyle deme baks en bir kere hamile kaldın yine kalabilirsin.. Hem ne oldu başilayalı ama ben 2 senedir umutlarla yaşıyorum ve hep bir engel doüru düzgün çalışma yapıpta olmasa inan gam yemicem zamanı gelmedi dicem ama hep bir engel mani bıktım artık. Aşılama çarem gbii o da tutarsa eylülde istiyorum bakalım işte bak ara kanamalardan dert yanarken dr ilaç verdi kulandım regl olmam lazım olamuıyorum hep dert ama arlası ferahlıktır inşallah sabredelim mevlam neylerse güzel eyler.

bende diyorum gebelik olurmu olur diye sen bence bugün test yap meleğim heyecan bastı vallaha ne olur olmaz inş vardır :18::18:

ederim gülüm etmezmiyim hiç inş eğer hakkında hayırlısı ise olsun bebeğim yaa inş hayırlı haberlerle gelirsin buraya bitanem yeni evin nasıl bakım

inş.. btanem hayırlısı cnm evmdeym şuan yemek yiyorum çok mutluyum huzurluyum kaynana olmadan yaşamak çok güzlmiş

bende diyorum gebelik olurmu olur diye sen bence bugün test yap meleğim heyecan bastı vallaha ne olur olmaz inş vardır :18::18:

kız olamaz diyorum ilk defa bu kadar eminim yani hiç olmadı ilişki falan bırak deneme yapmayı halvet bile olmadı şilaç kullanmaya başladım başlayalı valla. Şimdi de 1 haftadır regl geldi gelcek diye yap yapmadık imkansız gülüm ikinci bir meryem ana vakası olması lazım ben kist ya da prolaktin diye düşünüyorum ya da yumurtam geç çatladı diyorum regl olursam eğer cumaya kadar geç çatlamıştır. Sancılarımda oluyor solda ara ara kist olduysa regl olamam söktürücü verir büyük ihtimal off bilmiyırum valla zaten reglimi olayım sürekli ovu yapcam bu ay baklıcam yumurta çatlıyor mu ilaç çatlatıyor mu diye.

inş.. btanem hayırlısı cnm evmdeym şuan yemek yiyorum çok mutluyum huzurluyum kaynana olmadan yaşamak çok güzlmiş

ohhhhhhh bitanem benim nasıllda mutlu olurmuş kıyamam rabbim bozmasınn hiç mutluluğunu birde yeğenimiz gelirsse mutluluk daim olsun işş gülümm

naıslın canım görüşmedik bayadır batın geçtimi ne zaman

iyi diyelim iyi olsun canım elfm...
bat 21 inde canım
gögüslerime dokumamıyorum öyle acıyolar ki ama büyüme yok sadece acıyorlar..
amaan zaten umut yok olmucak neden olsun ki
6 aydır olmamış bu ay mı olucak pehhhh
o yüzden ben umut etmiyorum bıktım artık..
kendimi boş yere kandırmıcam artık kabullencem..

sen nasılsın bende bayagıdır takılmadım buralarda
ne yaptıgımı bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…