Kaldığımız Yerden Her Telden..

inş.. btanem hayırlısı cnm evmdeym şuan yemek yiyorum çok mutluyum huzurluyum kaynana olmadan yaşamak çok güzlmiş

ohhhh canım keyif yap şöyleee bir de kahve yap arkasında höpürteterek iç ay ben düşünemiyorum kaynanayla yaşamayı valla. Annemde yaşamış nasıl yaşadı bilmem ben 5 yaşındayken vefat etti hatırlamıyorum. İyi geçindikleri de oluyormuş annem annesi yerine koyurmuş gurbete gelin geldiği için her yere beraber giderlermiş çok gezerlermiş ama dedikoduycuymuş çok işte. Yeni evde uğırlu gelmiştir inşallahhh... Kaynana der artık yeni eve gittiler bebek yaptılar hemen diyee..

inşş cnm şimdi lekelenmleer kesildi

yaptın mı özel bişey bu ay bakalım?
bu kadar umutlu olduguma göre çalışmalar iyi gecti sanırım
moraller filan iyimiydi bu ay anlatsana..
benim her ay aynı oldugu için
hayatımı değiştirmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaa

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şimcik anladım meleğim tmmdır bebek yok ozman gülüm hayırlısı artık inş kist değildir bilemiyorum tek yakın gelen prolaktin ama beklemekten başka çaremiz yok sanırsam :44::44::44:benim ovucanlar 8 tane kaldı bitsin daha almıycam

aynen keyif yapıyorum çok zor yaşamak der kesinlikle bebe yaptılar diye inş..uğurlu gelmiştir inş.....

bende öyle avuttum bugüne kadar kendimi
bi kere oldu yine olur dedim hep umutlu gezdim
yok umutlar bitti...
artık hiç bir söz avutmuyor beni emin olabilirsin.

seni anlayamadım ki ben zaten cocuk şartlardan dolayımı olmuyo yoksa senin şu kanamalardan dolayımı çözemedim
subattan önce yani çalışmalar başlamadan önce ara kanaman yoktu diye hatırlıyorum canım ama yanlış mı hatırlıyorum???

inş.. btanem hayırlısı cnm evmdeym şuan yemek yiyorum çok mutluyum huzurluyum kaynana olmadan yaşamak çok güzlmiş

ahah evet yaa en güzeli
nerde kaynana pekii
evimi ayırdınuz yoksa???

cnm anlatıyım bu ay özel bişey yapmadım morelle alaka olabilirmi bilmiyoumm ama kaynanmla yaşıyodum sorunlarım vardı..şimdi ayrıldık emdeym mutluyum huzurluyum aslında bu ay dedimm aman dedim olursa olur olmazsa allah büyüktür..fln dedim hamile olmayı hiç takmadım düşünmedim zaten fırsatımda olmadı ev taşımaktann..hep diyoduk eşimde eylüle kada hamile olmazsan şöle yaparız böle tatile giderizz fln diye ama bakalım inş..hamileyim ya zaten bn ne zaman bişeyn sölesem tersi ooluyo hep diyodum hamile değilimm nede olsa bu ayda gezelm fln diyodum lunaparka fln gidelim gondola fln bnelim diye düşünüyodum eşimde hani çok istiyo belli etmiyo yok se hasta olursun diyo ardın da inş..hamilesindir diye tlfda konuşuyoruzz bakalım balım özel bişey yapmadım herşeyi zamana bıraktım kafama takmadı

ivet yok inan bu ay bir kere bile yapmış olsaydık çoktaaan gebelik testi yapmıştım ben zaten. Doktora da diyemiyorum ki bişii etmedik diye hem bebek istiyorlar hem yapmıyorlar dicek ama ben İstanbul2a gideceğim zaman belim çok ağrıdı ya kendimi şartladım yumurtlama gitti dedim gelince de ovu yaptım ilki az koyu çıktı ikincisi daha da silik çıktı tamam yok gitmiş dedim hiç halvette canım istemedi eşiminde görevi vardı bir hafta yorgundu sonra reg olcam diye bekledim geçen haftadan beri öylelikle olmadı yani ama yumurta geç çatlamış olamaz ki İstanbul'dan geldim ovu koyu değildi bir gün sonra öncekinden de silikti sonra yapmadım tabi ama yumurtlama akıntısı da görmedim hiç bu ay ben off bilmiyorum cuma günü ak kara çıkacak meydana. Bak dr hemen çağırmadı çağırsa çağırırdı para almak için cumaya kadar bekle dedi sevdim ben bu dr ya..

aynen keyif yapıyorum çok zor yaşamak der kesinlikle bebe yaptılar diye inş..uğurlu gelmiştir inş.....

Yaa tabii zor olmaz mı ne uyku uyuyabilirsin rahatça, ne halvet olur rahat rahat ne banyosu ne şakalaşması tüğm samimiyet biter hep mesafelii olmak zorundasın yanlarında ya da gitseler de başbalşa kalsak dersin çok zor valla iyi dayanmışsın. Senin gibi gelini öpüpte başına koysın bu zamanda yapmadıklarını bırakmıyorlar valla birkaş ay tahammül edemiyorlar, bırak aynı evde olmayı uzaktayken bile görüşmüyorlar gidip gelmiyolar şimdikiler 15-20dk mesafeye. Ohh ne güzel yeni evinize gelir bebiş siz başbaşayken..

öyle deme gülüm yaa nasip kısmet umutsuzluk çok kötü bendede var aynıısı ama artık ne geir elden bilemiyorum sabır yapmak beklemek lazımda şu bat günlerinde bunu yapamıyouz kaptırıyoruz sonra yıkılıyoruz inş hakkımızda hayırlısı olur da geir bebeklerimiz benimde bir kaçay daha ertelenecek yarayı bu ay dondurucam nasip olursa

evt balım beraber yaşıyoduk şimdi ayrıdık kaynanmlardan gene 3 katta oturuyo ama olsunn

zaten bu hamilelik öyle bişey ki hep zihinimiz başka yerdeyken oluyor
benimde öyle olmuştu o ay başımıza gelmeyen kalmamıştı

hayır görünen sey şer , şer görünende hayır oluyor bilemiyoruz işte..
cok mutlu oldum senin adına
yeni eve cıkmanız ohh cok şükür..
İnşallah bide bebek gelirse valla degmeyin keyfineeee

canım şartlardan olmadı yani geçen sene okulun son senesiydi hadi okul bitsin dedik daha doğrusu geçen sene martta başlıcaktıık eşim böbrwk taşo düşürdü iki ay hastanelerde gezidk sonra finallerim gelince hadi dersler falan olmadı sonra eşim araba alalım az borçlanalım dedi iyi dedim o arada işe de girdim niyetim 1 sene kadar çalşmaktı ocakta çalışmlara balıcaktık mayıs gibi aşılama olcaktı eylülde işten çıkacaktım tüp olacaktı pşan buydu bu şartla araba yenilemeyi kabul ettim. Sonra kasımda annem rahatsızlandı işten ayrıldı tdavi görüyor tek kardeşimin maaşı yetmez yaşı var daha 5 sene yaşı beklşcek kira göndermem lazım işten çıkamam çıkmazsam da benim primim tüp bebek raporuna yetmiyor belli bir günü geçmek gerekiyor rapor için ben işten çıkıp eşimin üzerinden yararlanıp eylülde tüp yaptıracaktım. Raporusz fiytatı da çok pahalı. Annemin rahatsızlığı styres yapt bende yılbaşı gecesi de kanamam başladı nisana kadar ara kanamalar sürdü bu arada işte dr gittim geçen ay ilaç verdi kanamalar kesildi ama şimdide regl olamuyorum anlayacağın tüğp işi baya ertelendi para biriktirene kadar e azıdan ocağa o zamana kadar noral yoldan olursa olacak olmazsa eylül ekim gibi aşılama olcak iki kere falan. İştende ayrılamam bebe olursa doğum izni az da ücretsiz izin alıpişe başlıcam annem için. Öyle işte gülüm ocatan beride öle çalışma yapamıyoruz.

saoll btanem bnm amn inş..balım bnm kaynana kıskançç günaydın diyorum h.geldin diyorum cvp yok bnde sonra gnaydın dedm diyroum bileek sona cvp vemek zounda kalyı eşimle konştum şimdi diyoa nnem ne düşünüyo ne ypmaya çalışıyo bilmiyorum hani sen üzülme bn senn yanındayım sen genede gnaydın de boşwer cvp vermesin diyo takma sen onu diyo

günaydınlar efenimmmmmmmmmmmmmmm amanin ne güzel kalabalık sınız sohbet ilerliyo. nettiriyonuz bakimmmmmmmmmmmmmm:26::26:

hoşşgeldin kaçak gacı dün ben geldim sen kaçmışşın nasılsın fıstıkımmmmm

inşşşşş balım bnm inş..btanemm inş..hepimiz bebeişlerimize kavuşurzu hasret biter saol btanem

anladım canım
kul kurar Kader gülermiş..
biz ne kadar istesek de önümüzdeki kaderi değiştiremeyiz

Nasip kısmet işte..
olsun çalış sen
çalışması büyütme gözünde bebek olsada çalışablirsin
önemli olan bebek çalışmaları : ))))

tüp de olur aşılama da olur
yeterki kanamaların olmasın tatlımmm

günaydınlar efenimmmmmmmmmmmmmmm amanin ne güzel kalabalık sınız sohbet ilerliyo. nettiriyonuz bakimmmmmmmmmmmmmm:26::26:

Hoşgeldinnn bideneemmm nasılsınnnn...

eşin yanındaysa hiç takma canım en zopru eşin yanında olmaması her halukarda annesini haklı görmesi çok şükür benim eşimde hiç ezdirmedi hemen lafını söyler kaynanamda biliyor hiç laf edemez valla bana düşkünlüğünü de biliyor. Geçen sezeryandan konu açıldı o zamanlar iki çocuğuda normal doğurmuş tabii işte ameliyat o, işte bebeğe bakamaz kim bakacak yatalak kalır kızım sana diyorum gelinim sen anla hesabı. He he dedim bende ama ben szertyan yanlsıyım nornal çok isterim ama minyonum ben bebeğime bişi olacağına ben acı çekerim.Eşime dedim boşver sen onu dedi dr ne derse o olur dedi bitti gitti sanki o bakcak bebeğime diyor ben sadece severim diye hiçbir yere gidemiyor pek kemik erimes tansiyon fslan var 70 yaşında. Ama bakımı ona kalcak diye korkuyor sanırım annem var gelir bakar hayret birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…