- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.361
hoşşgeldin kaçak gacı dün ben geldim sen kaçmışşın nasılsın fıstıkımmmmm
anladım canım
kul kurar Kader gülermiş..
biz ne kadar istesek de önümüzdeki kaderi değiştiremeyiz
Nasip kısmet işte..
olsun çalış sen
çalışması büyütme gözünde bebek olsada çalışablirsin
önemli olan bebek çalışmaları : ))))
tüp de olur aşılama da olur
yeterki kanamaların olmasın tatlımmm
Hoşgeldinnn bideneemmm nasılsınnnn...
eşin yanındaysa hiç takma canım en zopru eşin yanında olmaması her halukarda annesini haklı görmesi çok şükür benim eşimde hiç ezdirmedi hemen lafını söyler kaynanamda biliyor hiç laf edemez valla bana düşkünlüğünü de biliyor. Geçen sezeryandan konu açıldı o zamanlar iki çocuğuda normal doğurmuş tabii işte ameliyat o, işte bebeğe bakamaz kim bakacak yatalak kalır kızım sana diyorum gelinim sen anla hesabı. He he dedim bende ama ben szertyan yanlsıyım nornal çok isterim ama minyonum ben bebeğime bişi olacağına ben acı çekerim.Eşime dedim boşver sen onu dedi dr ne derse o olur dedi bitti gitti sanki o bakcak bebeğime diyor ben sadece severim diye hiçbir yere gidemiyor pek kemik erimes tansiyon fslan var 70 yaşında. Ama bakımı ona kalcak diye korkuyor sanırım annem var gelir bakar hayret birşey.
iyiyim canım dün cok bile kaldım ya cok fazla girmeme kararım vardı ya saatlerce kaldım işte.
nassılsın gülo yarın doktor işimiz var ikimizimde üç bucuk atıyorum vallahi.
iyiyim canım sen nasılsın.
melisam var mıdır bişiler dersinnn..
iyi diyelim iyi olsun sabah moralim bozuktu işe geldim az açıldım regl gelmedi hala dr aradım dedim geçen hafta kutu bitti bugün yeni kutuya başlıcam ama kanamam gelmedi dedim cumaya kadar bekle gebelik testi yap dedi ama bu ay halvet olmadı bizim için İstanbu'a gittiğimde yumurtlama oldu diye salıverdim yaa. Olamaz dedim doktora ama işte. Cumaya kadar regl olmazsan gel dedi. Olursan öbür kutuya başla dedi öle işte..
iyiyim canım dün cok bile kaldım ya cok fazla girmeme kararım vardı ya saatlerce kaldım işte.
nassılsın gülo yarın doktor işimiz var ikimizimde üç bucuk atıyorum vallahi.
kıslar yarın dananın kuyrugu kopacak bebiş varmı yokmu ögrenecegim cok heyecanlıyım. kasık agrılarım tamamen gecti bişi yok sanırsam. bu seferde gögüslerim acımaya basladı. dün konustuk ya memişlerde tık yok diye acep psikolojhikmi agrı üretiyorum vucudumda.
anladım canım bende öyle karar aldım ama burda farklı oluyo çok bebek muhabbeti olmuyo birde bu hafta dejavum müsti ya yalnız bırkamayalım dedik olmayınca kimse çıkıyoruz zaten hadi bakem hayıelı haberlerle gel inş benim biraz önce feci adet sancım oldu deimki oldum ama bakalım belim kopuyo ama dün çok iş yaptı sildim süpürdüm tozlar banyolar çamaşır katla as mutfak dolapları ocağın taşalarını söktüm bastım çamaşır suyu yağ çözücü buz dolabından çıktım yemeğimde var dedim bozulmuş fıında kalk yemek hazırla derken yerime yatmadımbeime şiddtli sancılar giriyo vallaha ölüyorum sanırım bebek ihtimli olsada dün kesin gitmişti o derce yani:26::26:
kıs ben işleri okurken yoruldum yavvvvvvvvv
aynen eşim çok kzıdı gülüm vallaha ama ne yapayım yapınca geliyo arkasası ama şimdide çekiyorum benim adet sancım hep 12 gün kala başlardı şimdi 6-7 gün var en fazla yoktu ama bugün başladı hayırlısı geliyorum diyo yavaşatan
gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn git kırmısı git.
oha yani 12 gün oöcedenmi baslardı yuh amma sancı cekiyosun o zaman sen ya ayın yarısında baslıyo adet sancıların he.
kıslar yarın dananın kuyrugu kopacak bebiş varmı yokmu ögrenecegim cok heyecanlıyım. kasık agrılarım tamamen gecti bişi yok sanırsam. bu seferde gögüslerim acımaya basladı. dün konustuk ya memişlerde tık yok diye acep psikolojhikmi agrı üretiyorum vucudumda.
insallah vardır be gülüm. ama cok kaptırma olurmu canım olursada süpriz oluversin. cok halvet olmadı diyosun ya ondan dedeim böle. test yapmadınmı hiç canım. bi ovucan falan yap varsa.
anladım canım bende öyle karar aldım ama burda farklı oluyo çok bebek muhabbeti olmuyo birde bu hafta dejavum müsti ya yalnız bırkamayalım dedik olmayınca kimse çıkıyoruz zaten hadi bakem hayıelı haberlerle gel inş benim biraz önce feci adet sancım oldu deimki oldum ama bakalım belim kopuyo ama dün çok iş yaptı sildim süpürdüm tozlar banyolar çamaşır katla as mutfak dolapları ocağın taşalarını söktüm bastım çamaşır suyu yağ çözücü buz dolabından çıktım yemeğimde var dedim bozulmuş fıında kalk yemek hazırla derken yerime yatmadımbeime şiddtli sancılar giriyo vallaha ölüyorum sanırım bebek ihtimli olsada dün kesin gitmişti o derce yani:26::26:
gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn git kırmısı git.
oha yani 12 gün oöcedenmi baslardı yuh amma sancı cekiyosun o zaman sen ya ayın yarısında baslıyo adet sancıların he.
kızma gülüm eşimde gizli yapım zaten oda pc de kardeimle çalışıyodu bende yaptım koştur koştur koltuğa uzandımkaldım kalkamadım aman valah bitanem önemsedim de ne oldu nasibi varsa geir her şartta ama yoksada boş durdukça acabamı kuruyoum eşimde diyoki umutluyum bu ay miden bulanıyo tmm bulanıyoda üşütmüşümdür psikoljiktir umutlanma gheleki bugün sancım var vallaha iyice umudum gitti analatamampsiöolojikte olabilir ama o kadar da olmaz canım ağrıyorsa ağrıyordur yanii hadii inşallahhh vardır hayırlı haberlerle gelirsin gülüm benim..
canım mümkün değil yani İstanbul'a gitmeden önce yumurtlama oldu diye tahmin ettm geldik ovu yapmadım hep silik çıktı eşiminde görevi vardı 1 hafta yorgundu sonra 1 haftadır regl bekliyorum bu ay fostuk yanii hiç yapmama bile gerek yok kuzu kuzu reglyii bekliyıorum cumaya kadar olmazsam dr yolu gözüktü bana.
aferin sana canım bir de anlatıyor ya matrah bişi etmiş gibi deliriciğim şimdi kızımn kastın mı var kendini evde hiç iş yapmıyormuş gibi her yer bir günde battı sanki benim evi görsen ayak basmazsın yeminle ne çok iş var anlatamam ya dün yemeğimi yaptım bugün nasipse salona gircem bende silcem etcem küveti de yıkarım heralde of sancımda var çok karnım falan ağrıyor olsaydım bi hayırlısıyla bugün otur poponun üstüne artık yosa ben atlıcam üstüne yanii..
ne biiyosun güzelim belki çıkıcak anne ben geldim diyicek sonuçtaaaya yarın gebelik testi isticek doktor yine negatif cıkacak ve yine dicekki devam et ilişkiye yada belki degerin sonra yükselir dicek seeeeeeeeeeeeeeeee hiç gitmeyim
afiyet olsungülüm geldiğpinde görüşürz bitanemben yemeğe çıkyorum kızlar gelince görüşrüüz 13.30 da burdayım öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?