- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.381
elif yinemi işe kalkıstın len. yarın sen niye doktora gitcektin anlat hele. öglenmi gidersin.
melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nirdesinnn
anladım bitanem adın alttabakıyorum ses yok pcde dayanmıyo artıkın kızbnenim pc kafayı yidi iyice ekran gitti elektriktemi ne zıkkımdaysa bi problem var ya resetledim yeniden actım canım. ondan gec kaldım.
amanin gittinmi kıs. kalaydın eyiydi
anladım bitanem adın alttabakıyorum ses yok pcde dayanmıyo artıkın kız
kaldım kaldım gitmiyorum balım budayım sen ne zman giiceksin
site kafayı yedi ya
bencede yedi iyi bakalıom gülüm nasıl eşin birşey dmeiyormu yalnuız gitmene falan kuzum:26:
evet gülüm yaa çok üzüldüm vallaha rabbim bir dha yaşatmasın inş sağlıklı evlat naisp etsinfındıkkıran bi anda hiç beklemeden hamile kalmıstı ya ne güzel bebişini düşürmeseydi iyiydi ya.
nereye canım gezmelere falanmı yanlız gitmeme. anlamadım tam olarak.
evet gülüm yaa çok üzüldüm vallaha rabbim bir dha yaşatmasın inş sağlıklı evlat naisp etsin
evet canım gezmelerine falan
ne diyebilrki. demeye hakkı yokki bunu bilir demez zaten gitme yanlız girtme falan diye. seninki bunada karısıyo sNIRIM. BABANADA YOLLAMAMISTI. ALLAH SANA SABIR VERSİN GÜLÜM COK ZOR ANLADIGIM KADARIYLA. HELE BENİM KARAKTERİME GÖRE ESİNİN HUYU KABUSUM GİBİ.
hıım anladım gülüm evet benimki göndermemişti ama ben mennuum vallaha bak banada senin gibi ters geliyo yani herksein gönlüne göre veriyo demekki balım sanada banada çok şükür
ne ters geliyo gülüm oturup üzüldügünü biliyorum babana kardesine gidemedi diye. bence sende biraz benim gibi düşünüyosun ama bastırıyosun duygularını esinini bu huyundan memnun olsan üzülmez hatta sevinirdsin bile beni tek basıma göndermiyo diye delüüüüüüüüüüüüüüüüü.
neyse kıs yarın ya olumlu cıkarsa esimde habire ne zaman gidecen deyip duruyo doktora o da gün sayıyo yani ben nasıl yıldönümümüze kadar gizlicem ya . aman benimde düşündügüm seye bak olumlu olsun da hele orası kolay.
e elif anlat az daha vaktim var bos duranı allah sevmez ben heççççççççç sevmem bak parmakların işlesin bakimmmmmmmmm
yok gülüm yeminle bak bastırmıyorum ozaman üzüldüm ama olsun o ayrı yani derin mevzuysu ama ötesinde ben eşimleböyle diye evlendim beni yalnız bırakmasın meleğim yanımda olsun bir bütünüz gezmekdede diğerlerindedee şimdi diyorumki o zaman iyikide göndermemiş vallaha bak ayy gülüm hadi inş rabbim gönlündekini verir de süpri yaparsın vallaha bak hayırlısı be biştanem:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?