Kaldığımız Yerden Her Telden..

elif yinemi işe kalkıstın len. yarın sen niye doktora gitcektin anlat hele. öglenmi gidersin.

yok gülüm bugün hiç bir işim yok pcdyim aradadaeimle yazışıyorumda ancak oluyo bitanem doktorum kaldı benim sonuçlar cuma çıkıcak pazartesi gidicez nasip olursa o zamanda adet olmuş olurum işte gün alırız diğer haftayada dondurmaya gidiyorum nasipse doktota diyicemki doktor ortaya karışık dondurma yap ama kakaosu fazla olsun beni tittir eder herhalde çataldayım hazır çatallarrr

evet gülüm yaa çok üzüldüm vallaha rabbim bir dha yaşatmasın inş sağlıklı evlat naisp etsin

evet canım gezmelerine falan

ne diyebilrki. demeye hakkı yokki bunu bilir demez zaten gitme yanlız girtme falan diye. seninki bunada karısıyo sNIRIM. BABANADA YOLLAMAMISTI. ALLAH SANA SABIR VERSİN GÜLÜM COK ZOR ANLADIGIM KADARIYLA. HELE BENİM KARAKTERİME GÖRE ESİNİN HUYU KABUSUM GİBİ.

hıım anladım gülüm evet benimki göndermemişti ama ben mennuum vallaha bak banada senin gibi ters geliyo yani herksein gönlüne göre veriyo demekki balım sanada banada çok şükür

hıım anladım gülüm evet benimki göndermemişti ama ben mennuum vallaha bak banada senin gibi ters geliyo yani herksein gönlüne göre veriyo demekki balım sanada banada çok şükür

ne ters geliyo gülüm oturup üzüldügünü biliyorum babana kardesine gidemedi diye. bence sende biraz benim gibi düşünüyosun ama bastırıyosun duygularını esinini bu huyundan memnun olsan üzülmez hatta sevinirdsin bile beni tek basıma göndermiyo diye delüüüüüüüüüüüüüüüüü.
neyse kıs yarın ya olumlu cıkarsa esimde habire ne zaman gidecen deyip duruyo doktora o da gün sayıyo yani ben nasıl yıldönümümüze kadar gizlicem ya . aman benimde düşündügüm seye bak olumlu olsun da hele orası kolay.

yok gülüm yeminle bak bastırmıyorum ozaman üzüldüm ama olsun o ayrı yani derin mevzuysu ama ötesinde ben eşimleböyle diye evlendim beni yalnız bırakmasın meleğim yanımda olsun bir bütünüz gezmekdede diğerlerindedee şimdi diyorumki o zaman iyikide göndermemiş vallaha bak ayy gülüm hadi inş rabbim gönlündekini verir de süpri yaparsın vallaha bak hayırlısı be biştanem:18::18:

canım sen namaz kılıyol ya benim içinde bi iki dua okusana gülüm namaz sonunda ne olurrrrrrrrrrrrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…