- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.401
canım sen namaz kılıyol ya benim içinde bi iki dua okusana gülüm namaz sonunda ne olurrrrrrrrrrrrrrrr.
okuyorum zaten adınızı diyorum yeminle gülüm bugün kılıcam öğlen okunsun şimdi okunur peşinede kuran okuycam dua edicem yine söz veriyorum fıstıkım kevserimede edeyim oda heyecanla bekliyo bitanem
oy yerim ben sana. kevser bugünmü ögrenecek sonucu varmıymıs belirti okuyamamıstım onları.
şımaydım evet gülüm adeti geçmiş hep erken olurdu işte geçikti bu sefer akşama alıcak test yarın sabaha yapıcak muhtemelen inş mijdeyi verirsiniz yarına ikinizdeee:18::18::18:
insallah canım tez zamanda tüm herkese versin insallah.
canım ben cıkıyorum vakit geldi kocaman öptüm.
AMİNNNNNNNNNNNNNNN fıstıkım inş ee senin yemeğin varmı gezmeye gidiyosun bakım
yok gülüm bugün hiç bir işim yok pcdyim aradadaeimle yazışıyorumda ancak oluyo bitanem doktorum kaldı benim sonuçlar cuma çıkıcak pazartesi gidicez nasip olursa o zamanda adet olmuş olurum işte gün alırız diğer haftayada dondurmaya gidiyorum nasipse doktota diyicemki doktor ortaya karışık dondurma yap ama kakaosu fazla olsun beni tittir eder herhalde çataldayım hazır çatallarrr
bu asemb nerelerde yaaa bir haber bir ses yok vallaha aklım kaldı ki nasıl offf
hıım anladım gülüm evet benimki göndermemişti ama ben mennuum vallaha bak banada senin gibi ters geliyo yani herksein gönlüne göre veriyo demekki balım sanada banada çok şükür
kızlar dejavum namaza geçiyorum ggelirseniz bekleyin gelicem sistem atar muhtemelen gelicem ama
ayy çatlakk gacı senii yaaa yazın iyi gider soğuk soğuk donndurunca ey allam yaaa söle doktoraa fazal üşütmesin seni çabuk bitirsin ey Allahım kafayı yedik sonuında biz napalım artıkıkın yaa. Benimde moral bozuktu ya yemeğe gittik işte eşime çatıyorum yemekhanede ha bire yoktan yere bir sürü laf ediyorumn yüz sirke satıyor benim. Eşim dedi birşeyde yemedim ama şiştim ya diye. Ama kendi tabaklarını yedi bir de benim pilavımı yedi bu arada yani beni aldı bir gülme adam ne etse güldüremedi ona güldüm heh diyor sonunda güldün..
efet yaa nerede bu kız çook uzattı ama ya hadi bir hafta uzattı dedim ilk ama bu ne yaa ciddi ciddi merak ediyorum artık hiç net yok mu yakınında yaa offf çatlıcam bende hele gelsin bak neler yapcam ona benn..
bende eşimsiz pek çıkmam çıkmama birşey demez ama genelde istemez ben bazen tek başıma kalmak kendi kendime vakit geçirmek isterim iyi geliyor karşında biri konuşmadan tek kalmak çalışmazken yapıyordum alışverile gidiyordum pek huyum olmasa da bir yerde oturup birşeyler içip eve geliyordum ama şimdi bir haftasonumuz var ayrı kalmıyoruz. Beraber gidiyoruz nereye gidersek o da bensiz bir yere çıkmaz.
tamam gülüm geldim bir ara ama site takıldı girilmedi Allah kabul etsin canım benimm..
vallaha sorma gülüm çatıyoruz yoktan sebeplerle bende sinirleniyorum bazen ama eskisi gibi değil belli etmemeye çalışıyorum eşime mesela test istedim bendekiler geç çıkarıyo diye bana diyoki ben o testler yüüznden kaç kere yıkıldım güvenmiir değil şimdi silik çıkıcak yine umut edicem ne gereği var gel kana gidelim diyo yok deim tirip yaptım bir sürü açıklama yapıyo adam haklı ama üste çıkıcam yaa dimek sende öyle ettin ama sonunda güldüröüş eşin ohh iyide etmiş vallaha komple bitiğiz yani bu kafayla nereye kadar geliriz bakak görekasemb gelsin onu dövücem ceza vericem onainsan bir ses soluk veirr ama vallaha çatlıycam çatal öncesi o olucak :120: bende sevmem balım yaa eşimden ayrı olmak ne bileyim bekarken heves ederdik ama evleilik eş el ele gezmek şimdi ayrı takılmak pek sarmıyo tabiki fazlası bazen bunaltıyo o ayrı ama diğerleirnde birlikte vakit geçirmek güzel oluyo sağolasın bitanem Allah raı olsun kıldım geldim bu arda hava çok fena elektirik gidebiir kapanırsa haberin olsun canımıniçi emi
dejavum bu laboqick marka gebelik testi adet öncesi silikmi sadece yeri biraz belrginleşlirmi yapsammı diyorum tutamıyoum kendimi şimdi adet sancılarım başladı yaa yine psikopata bağladımmeleğim olucam bari testler bitsin diye
işte çatacak birşey buluyoruz illa moral bozukluğundan bir de sende gerginsin bu dondurma işinden dolayı da merak etme birşey anlamazsın canım uyuşturur zaten herhalde hemen bitip gidecek tatlım eh artık sende dinlenşirsin canım bu vesilele kalkamazsın birazcık. Valla biz eşimle 1 sene ayrı şehirlerde çıktığımız için kısıtlı görüşüyorduk bayramlarda, yılbaşında daha çok kalıyordu ama haftasonu ne anlıcaz o da ayda bir. O Yüzden ilk sene flört gibi oldu bizim evli gibi değildik sanki her sinemaya giderdik, dışarıda çoğunluk yerdik falan iki seneAntalya'ya gittik tatile güzeldi be bebek düşüncesi de yoktu ahha ahhh.. Şimdide öyleyiz her yerde beraber ama o günler başkaydı.
Eliff ben eve gidince yaparmışım ya da yarın sabah bir de çizgi çıkarmış ikinci meryem ana adledirim kendimi valla heee kutsal anaaa
aynen öyle be meleğim ne bileyim bizde eskiden öyleydik bebek düşüncesi yoktu ya adetim ne çabuk geliyo deridm ama şimdi geçmiyo sancı vuruyo korku başlıyo ne bielymişte çok kasıyoruz kendimizi hayırlısı Allahtan şimdi arkadaşalr konuştum mesela oğluşunu emziryodu içim giti trabbim bizede nasip etsin birde bu ay eşim çok beklentide olmazsa çok üzülücem onun halineee
yok artık vallaha artık ilan ederiz dediğin gibi keisn yaniben yapayımmı ne drsin
evet çok kasıyoruz hem de offf hiç takmıcam diyorum inan şu sorunlarım bitse yine o kadar takmıcam yaa hayırlısı hakkımızda benim herşeye içim gidiyıoe hep hayal diyorum kendimi bebeğimle ilgilenirken ama kısmet be gülüm napalık zamanımız gelmemiş daha hem öle çözümsüz sorunlarımızda yok ki neler var hayatta şükredelim biz bak sen ne güzel ibadetini yapıyorsun ödülünde gelecek inan bana.
yap hadşi yap sabırsız gacı hemen haberdar et beni bişi çıkmazsa eşine deme ama hatta çıkarsa da deme gülüm umtlanmasın.
aynen balım yaa umutlanıyoruz her ay yok desekde oluyo umut ne diyelim sonumuz hayırlı olsun elbet gelicek zamanı işte çok şükür balım başladım ama adet olursam bırakıcam mecburen birde dondurma ilemi kanama yapıyo acaba sonrasında tmm yapayım eşime demem zaten eldeki testler bitene kadar uğraşıyoum bitinki elim kolum bağlı olsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?