Kaldığımız Yerden Her Telden..

haklısın aslında bitanem yaa kulaktan dolma oluyo boşa korkutuyoruz kendimizi tmm yapıp geleyim hem ovu yapmıştım bugün ama test erken diye yapmadım yapyım çıkmaz ama biiyorum ben geç çıkarıyomuş bu test yaaa:26:

belli olmaz şimdilik bir tane yap bir de regl gnü yaparsın artık o zaman geç çıkarıyorsa canım yaa..

belli olmaz şimdilik bir tane yap bir de regl gnü yaparsın artık o zaman geç çıkarıyorsa canım yaa..

yaptım canım ama çıkmaz biliyorum ben aslında çıkmıycağını biiyorum alışkanlık yaptı elimde var ya test batıyo anacım vallaha sonucu bile bile testi harcıyorum bitsin dahada yok zaten dondurdukatan sonra ara vericez ya baya toplarım kendimi inş

yaptın da çıkmadı mı hiç çizgi canım aslında boşa yapıyorsun tabii hele regl günün gelsin bir bak kendin diyorsun bu testler geç çıkarıyor diye.. Kendi kendine stres yapıyorsun gülüm benimm..

yok gülüm yaa yapmadan baktım beyaz yerleri var hafiften idrarı damlatıım gri renk gibi dikaktli bakınca böyle yok yani bitanem evet biliyorum adetin 3-5 gün geçince oda biraz çıakrıyomuş işte zaten o yüznden yapıyorum çıkmıyo ya üzülmiyorum geç çıkarıyo diyorum güvencem oluto ama işte hata

yanii boşuna testlerini harcıyorsun canım benim yaa. Benimde kasıklarım karnım ağrıypr bir regl olsam hayırlıısyla inşallah ay valla ne dertli kızım ben kanama gelir ya çıok geir ya da hiç gelmez bir ara yılmıştım şimdi göznün içine bakıyorum ne iştir bu yaa ama kurtuluşu yok ben öle böle alıcam bu bebeği yanii inadım inat sende öle ol bitanemm

şte buu meleğim benim bee bak böyle olmak lazım aslnda inş gelicek yok be gülüm aslında son zamanlarda ençok eşim istiyorum kendime kalsa vallaha çok önemsemem bak ben biliyorum kendimi zaten tırsıyorum doğıum falan bahanem olur bir şekilde soğuturum kendimide ah ah eşim kardeimi göüyoda msnde ağzı açık izliyo vallaha yaaa

slm canlar iyikaynatmışsınız maşallah size ,bol sohbetlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Benim eşimin öeceleri önceliği hep okulumun bitmesiydi kayıt yapyırmışken bitirmemi çok istiyordu bittikten sonra araba borcu da biitnce artk belli etmeye başladı hayaller kuruyor söylüyor nasıl ilgileneceğini ama asla olmazsa olmaz değğil benim için sen istemezsen yapmayız diyor eğer olmazsa da asla soğumam önceliğim sensin benim için bebek bonusu diyor ama ev artık istiyor yani gülüm bak eylülde 5 bitecek bizim artık herkesin sormasından da bıktım ağustosta teyzemin gelini doum yapıcak el mahkum gidicez herkes soracak bir iki arkadaşım var sürekli soruyorlar diye görüşmüyorum inan ki ama elbet olacak canım yaa tüplerimiz tıkalı olur en fazla daha rahim filmi tecrübem yok ama öyleyse bile tüp bebek olayı var yanii. Çok çok büyük bir sorun olması lazım artık bebek sahibi olamamak için bizimde oacak tatlım bak sen üzülüyorsun ben napıyım 2 sene öncesinden beri istiyorum ben nu doktoruma güvendim hayırlısı bakalım.. Eşinin yüzü suuy hürmetine verecek Allah ikinizde ibadetinize düşkünsünüz dua ediyorsunuz Rabbim görür ve en hayırlı zamanı kılar bizim için.

slm canlar iyikaynatmışsınız maşallah size ,bol sohbetlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin meleğim nerde kaldın yoksun nasılsın bakem

zaten şu çevreden gelen sesler yokmu boğazım geliyo onlara ne sanki yok beceremedin yok o bu sankielimizde radanın taktiri ne yapabiliriz sanki saçmalıyolar zaten lnlara kulak veridğmizden bu kadar stres oluyo insan yeminle bak gülüm çok şükür hepimizin inancı bir birgün hepimizin yüzü gülecek olmazsada gerçtekten rabbim onunda sabrını vericek yapacak birşeyimiz yok bitanem ben hepimiz için günde 5 vakit nazamazda dua ediyorum inan bana meleğim

Asemb yok ortada moonum ya valla kayıplara karıştı yanii bu kadar merakta bırakılmaz ki ama hem kızıyorum hem merak içindeyim..

Neysem elifim bırakalım bu mevzuları süle bakem ne yemeğin var bugün.. Ben dün akşam karnıyarık yaptım nicedir canım istiyorud biliyorsun yoruldum ama olsun. Bugüne yemeğim hazır bir salata tamam eşim pilav yemiyor akşamları rejimde yerse de tek pilav yiyor nohutlu falan tek kendime de yapmam ama bir tarhana karıştırabilirim. Of acıktım da ya öğlen fazla yemedim..

bende çok kızıyorum kızlarrrrrrr insan iyiyim der ya merak ettik inşallah güzel haberlerle gelir bize

bende çok kızıyorum kızlarrrrrrr insan iyiyim der ya merak ettik inşallah güzel haberlerle gelir bize

İnşallahh yani ne bilem cepten girse biş etse dimi yaniii gezdim tozdum geldim dicek bende paralıcam onu yaaa haber vermedin diye yine de gezmekten olsun gelmeme sebebi razıyım

hee gülüm bırakalım becede benim yemeğim tavuk pilav çorbam var salata yapıcam benimde karnıyarık vardıda bozulmuş biliyonmu aldık yemeğe ki küflenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…